Caniniza bisi olmamis cok sukurallah razi olsun canim tabiki sadaka vereyimde butun maas gitti cantayla yani pek iyi durumda degilim su an maddi acidan, kizim iyi olsun gerisi onemli degil bir sekilde bas ederim artik... sagolun desteginiz icinn
Ahh kuzummm yaa inşallah bidaha yılan görmezsiniz de gelmezlerde yılanlar ayyyGununuz aydin, pazar gununuz mutlu, enerjik, neseli olsun citirlar.
Bizim burada hala cumartesi ve bugunde bahcemizde yilan gorduk
Bu seferki digerinden biraz daha ince ve 1mt kadardi boyu
Resmen bahcemize cikamiyoruz
Aksam icinde Amerikali misafirlerimiz vardi yemege, bir suru ugrastim ama guzel gecti aksamimiz sukur
Misafirler sagolsun kazma kurek alip bize bahce egitimi verdiler, ne kadar cahil gorunduysek zaar
Bahceyi adam akilli toparlamamiz gerek, birde bahcenin bir yerinde agac dallari , tahtalari var, yilanlar da oralara saklanmayi cok seviyormus
Karsi komsumuzla tanistik 10 yilda 2 kez yilan gormusler bahcelerinde, biz 3 ayda 2 yilan gorduk
Bugun ki gundemimiz yilan anlayacaginiz uzere
Esimede gidip gozluk aldik, eheehe espri bile yapsa cok caliskan bir imaji oldu adamin, gozum alismadi daha
Vay arkadas gozluk ne pahali seymis, birde sigorta karsiladi cogunlugunu, gozlere dikkat etmek gerek
Akininda uykulari allak bullak hala, gece uyaniyor 3-5 saatleri arasi sonra hoop gun basliyor
Ayy ne cok yazdim, operim sekerler
Ayy ben hamlamışım kuzum yaaaa bacaklarım ağrıdı 1 aydır spor yapmayınca oyyyjillian 1 yaptım ben dün gnydın cnm
Inşallah en kısa zamanda yakalanır canım ahh annesi yaaa minişler hep öyle oluyor Allah kolaylık versin diyim :) kuzum Rabbim dertsiz derman vermez inşallah sıkıntılarını halledersinyok canim hirsiz yakalanmadi , kizimda annesiyle zaman gecirdigi icin mutlu ama cook mizmiz oldu
gel seni tarla köy işlerine götüreyim hamlık falan kalmaz şekerciğimAyy ben hamlamışım kuzum yaaaa bacaklarım ağrıdı 1 aydır spor yapmayınca oyyy
Inşallah en kısa zamanda yakalanır canım ahh annesi yaaa minişler hep öyle oluyor Allah kolaylık versin diyim :)
Hmm anladım kuzummm ayy ne ne güzel inşallah musmutlu bir tatiliniz olur kuzummmm çook eğlenir enerji depolar gelirsiniz :))Yok canm kumasin ozElligi yapismamasi ve aninda kurumasi :) cocuk yokken annemlerle gittim annem almisti tunikli taytli . esim onu gorunce hoslanmadi belli . dedi koyu renk gunes ceker yeni acik renk alalim sana deditaytli giyemessin demioda biz 5 senedir ilk defa beraber tatile gidicez bu arada
Ayy iki dakka kalsam fatoşş kız yoruldum der yayılırımgel seni tarla köy işlerine götüreyim hamlık falan kalmaz şekerciğim
:)Ayy iki dakka kalsam fatoşş kız yoruldum der yayılırımazcık rahatıma düşkünüm kuzum
Inşallah ablacım :)Bugün yapabilmeyi umuyorum canım.
nasildi ablacim jilian ile ilk gunun?jillian 1 yaptım ben dün gnydın cnm
kizin nasil suan ablacim, agrisi sizisi var mi?yok canim hirsiz yakalanmadi , kizimda annesiyle zaman gecirdigi icin mutlu ama cook mizmiz oldu
oyy ozledik Melisim, tarla islerinden pabucumuz dama atildi:)Sağolasın bitanem:) Memleketimdeyim kuzum.Tarla işi derken gelemiyorum.
evet canim bahceyi toparlamamiz lazim , esim evi satmaktan vazgecti.Canim yilan hafife alincak bisi degil sakasi bile kotu cocugun aman allah korusun ger donulmez olaylar olabilir siz ewi satiyordunz canm noldu ?
hadi insallah tatiliniz cok cok guzel gecer canim:)Yok canm kumasin ozElligi yapismamasi ve aninda kurumasi :) cocuk yokken annemlerle gittim annem almisti tunikli taytli . esim onu gorunce hoslanmadi belli . dedi koyu renk gunes ceker yeni acik renk alalim sana deditaytli giyemessin demioda biz 5 senedir ilk defa beraber tatile gidicez bu arada
cok sagol kuzum isim konusunu biliyordum, sen de bir daha hatirlatmis olsun, Allah razi olsun:)Canm msin saol canm . bu arada isimle ilgili yorum yapabilirmiyim rahatsiz olmassan eger canm. İsim haktir . ewladimiza koydugumuz isimden sorgulanicakmisiz . o yuzden isim anlamli olmali . yani diyanete uygun olmali . cocugumuz ustunde 3 hakkimz var bizden sorulacak tatlim . belki bilmiosundur diye soledim .
"Esmâ" ismi muazzam :) benim esimde kizimiz olursa mutlaka adini "Nur" koyacakmis :)
insallah Mervem bahcemizi adam edecegiz insallah..Ahh kuzummm yaa inşallah bidaha yılan görmezsiniz de gelmezlerde yılanlar ayyy
Eşinin gözlüğüde hayırlı olsun :)
sanada canim, nasilsin?Hayırlı pazarlar zayıf güzeller :)
oyle yorgunluk olsun ablacim, bizde bahcemizi toparlayacagiz, cok bakimsiz, sonrada bir seyler ekecegim insallah:)ben köy işlerinden dolayı yoğun suan dinlenmede olduğunm için
İyi diyelim iyi olalım Özgem, midem yine zorluyor. Sen nasılsın canım? Uykusuzluk epey zorluyordur seninasildi ablacim jilian ile ilk gunun?
kizin nasil suan ablacim, agrisi sizisi var mi?
arada turkiyeden ailen gelebiliyor mu ziyarete?
oyy ozledik Melisim, tarla islerinden pabucumuz dama atildi:)
evet canim bahceyi toparlamamiz lazim , esim evi satmaktan vazgecti.
kanalizasyon problemini halletti, agaclari halletttik, ilaclama sirketi ile anlasacagiz, evin ici ve disi ilaclanacak duzenli olarak.
Bahcemizi de kendimiz halletmeye karar verdik hayirlisi..
hadi insallah tatiliniz cok cok guzel gecer canim:)
cok sagol kuzum isim konusunu biliyordum, sen de bir daha hatirlatmis olsun, Allah razi olsun:)
insallah Mervem bahcemizi adam edecegiz insallah..
sagol canim.
sanada canim, nasilsin?
Benimde suan midem fena kuzum, gecer insallah ikimizinde..İyi diyelim iyi olalım Özgem, midem yine zorluyor. Sen nasılsın canım? Uykusuzluk epey zorluyordur seni
Saol cnm sana da hayırlı pazarlarHayırlı pazarlar zayıf güzeller :)
Yatarken yakışıklı ile ılık bir sut icebilirsiniz cnm belki biraz uyurmaniza yardım ci olurSelamlar guzeller nasilsiniz?
Gununuz nasil geciyor?
Biz yine Akinla jetlagdan dolayi erkenden uyandik
Uykuya hasretim su gunler.
Takim cok sessiz canlar, ozlettiniz kendinizi
İnşallah Özgem. Uykusuzlukta bulantı yapıyor o da seni etkiliyordur. Bunada şükür :)Benimde suan midem fena kuzum, gecer insallah ikimizinde..
Uykusuzluk mahvetti beni Ebrum, gunduz kosturuyorum gece 3te, 4te kalkiyorum, sabahta 6da hoop gun basliyor..
Duzelir insallah bir kac gune canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?