Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eki Görüntüle 1854527 Spor yapmamanın sonucu tabi ki artıdayım.
Geçen hafta 65.1
Bu hafta 65.6
Fark +0.5
Yüzde - 0.77

bir sonraki hafta emegini karsiligini alirsin goncamm

Geçen haftaki kilom 54.7
Bu haftaki kilom 54.5
Fark 200 gram
En azından almamışım bunada şükür

tebrikler tatlim

tatlim hosgeldin yeni gördüm geldigini nasilsin nasil gidiyor

Geçen hafta 53.4
Bu hafta 52.9
Fark -0.5
Yüzde 0.95

Toplam verilen kilo 4.3 kg
Hedefe kalan 3.9 kg
Offf gözümü kapatsam açsam tartıya bi çıksam 49 kilo oluversem Yawrukush

tebrikler tatlim masallahh hedefede az kalmis hani

emegine saglik ebrumm

canim esim ayaginimi kirdi cok gecmis olsunn

cok şükür özgem inan cok yogun gecti simdide tatile gidicez evi tatil oncesi temiz birakma cabasi alisveris malum son ramazan gunleri falan ugrasiyorum
ama burdan cok ayri kald özür dilerimm
menulerimi paylasamad ama dikkatliydim emin ol

mervecim.tesekkurler emegine saglikk tatlim

herkescikleri tebrik ederimm
F Fyfyfy bireysel derecen icin ayrica tebrikler kuzumm

feyzacim hosgeldin canim
bizler cok şükür iiyiz sen nasilsin

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum yine harika bir iş başardınız. 41 kere maşallah size :)

ebrumm nasilsin balim

özgec cok gecmis olsun aman dikkatli ol lütfenn

bende iyiyim :)

Kizlar uzun zamandir gelemedigim icin cok özür dilerim inanin cok yogundum sanriim her gecen sene ramazanlar daha yogun geciyor. surekli misafir al git bide malum hem esimin hem benim dogum gunumdu yil donumuzde bu aydi. hemen hemen her misafirlikte dogum gunlerimiz kutlanda sagolsun düşünmüşler.
isyerinde sikintilar stresler devamm 2 kisiyi isten cikardilar bayaa sinirlendik ama elden bisey gelmiyor. babamin sagligi cok şükür ii anesteziyi atti ayagida iyi cok şükür.simdi bayramdan sonra kardesim nisanlanacak ramazan dolayisiyla geller gitler oldu simdi isteme falan olacak kismetse.
ayy boyle iste kisa kisa gecmek istedim.
ama yinede listede olmasamda gelemedigimden dolayi üzgünüm

Saol cnm sana da hayırlı pazarlar

Yatarken yakışıklı ile ılık bir sut icebilirsiniz cnm belki biraz uyurmaniza yardım ci olur
canim sutunu iciyor zaten ama saat farkindan dolayi jetag oldu 1 hafta, 10 gunde ancak normale donuyor kuzum :)

menu cok guzel dondurmada odulun oldu canim :)
yuruyus de yapmissin kacmadi gozumden:)

menüm
sabah
1 yumurta
bir dilim ekmek
yeşil çay
öğlen
patlıcan yemeği
yoğurt
akşam
domates peynir bir dilim ekmek
spor yok çok yorgunum
afiyet olsun ablam :)

Zeynebim hem esimin hem kendi adima gecmis olsun dileklerine tesekkur ederim kuzum :)

canim ben misafiri cok seviyorum, bir sekilde ALlah da kolaylik veriyor misafir zamanlarinda.
Is yerindeki sorunlar cozulur umarim canim, cok uzucu..
Babana cok sevindim, dahada iyi olur insallah.
kardesinin hayirli isi icinde gozunuz aydin, Allah tamamina erdirsin:)

ay sorma neneacim bu ramazan bana boyle etki etti bugun iftardan once tartildim aa ne göreyim dahada eksideyim tatil oncesi 56lara inersem daha iyi olur aslinda
sen ne durumdasin canim.nasilsin bayadir yoktum takip edemedim

misafiri bende cok seviyorum balim bolluk bereketlik getiriyor evimize malum ramazan olunca gec saatler is guc insani yoruyor. bide ben sahurda hic yiyemedim ondan bu kadarda kilo kaybettim sadece su icebiliyorum
güzel dileklerin icinde tesekkurler canim benim

Kızlar merhaba,
Bende uğrayamadım. Dün misafirim vardı son iftar misafirim yorucu ve güzeldi. Bugün full dışarılardaydım. Öğleden önce avm ye gittik çocuklara eksiklerini aldım avm çok yoruyo. Hasanı emzirmek için alışveriş merkezinin bebek bakım odasına gitmek yorucu oluyor avm çok büyük olunca.. En güzeli iyi bir mağazanin giyim kabini bugün iki güzel mağazada hasan huysuzlanınca görevli kıza söyleyip geçtim oturdum emzirdim ohh misss
Evime derin dondurucu aldım. Geçen sene artık dedim önümüzdeki yaz alacağım diye. Ben çok kışlık hazırlıyorum taze fasülye barbunya bezelye közlenmiş kırmızı biber közlenmiş patlıcan vs vs önümüzde nasipse kurban da var... Anlicanız bana farzdı.. Eve geldim bebeğim huysuzlandı. Koştur koştur iftara yemek pişirdim son 5 dakka kals sofrayı kurmaya başladım. Topla et hamzaya masal oku uyut hasanı emzir uyut derkeeennn kendimi yatağa ancak atabildim.
Bugün malesef diyeti bozdum çok utanıyorum dışarda olduğum için offf
Yarın evde kendim spor yapıcam inşallah bol bol ama baya sıkılaştım o bariz bellii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…