nasildi ablacim jilian ile ilk gunun?
kizin nasil suan ablacim, agrisi sizisi var mi?
arada turkiyeden ailen gelebiliyor mu ziyarete?
oyy ozledik Melisim, tarla islerinden pabucumuz dama atildi:)
evet canim bahceyi toparlamamiz lazim , esim evi satmaktan vazgecti.
kanalizasyon problemini halletti, agaclari halletttik, ilaclama sirketi ile anlasacagiz, evin ici ve disi ilaclanacak duzenli olarak.
Bahcemizi de kendimiz halletmeye karar verdik hayirlisi..
hadi insallah tatiliniz cok cok guzel gecer canim:)
cok sagol kuzum isim konusunu biliyordum, sen de bir daha hatirlatmis olsun, Allah razi olsun:)
insallah Mervem bahcemizi adam edecegiz insallah..
sagol canim.
sanada canim, nasilsin?
Veterinerlik nerden çıktı kuzum zor bir meslek bayan için benim erkek kardeşim veteriner hekimkızlar bi akıl verin ya hemşirelik mi veterinerlik mi kafayı yiycem konu da açtım buraya gerçi ama daha karar veremedim
İyi yapmışsın canım derin dondurucu bugün aldık bizde yarın gelecek nasipse bende çok kullanıyorum.Kızlar merhaba,
Bende uğrayamadım. Dün misafirim vardı son iftar misafirim yorucu ve güzeldi. Bugün full dışarılardaydım. Öğleden önce avm ye gittik çocuklara eksiklerini aldım avm çok yoruyo. Hasanı emzirmek için alışveriş merkezinin bebek bakım odasına gitmek yorucu oluyor avm çok büyük olunca.. En güzeli iyi bir mağazanin giyim kabinibugün iki güzel mağazada hasan huysuzlanınca görevli kıza söyleyip geçtim oturdum emzirdim ohh misss
Evime derin dondurucu aldım. Geçen sene artık dedim önümüzdeki yaz alacağım diye. Ben çok kışlık hazırlıyorum taze fasülye barbunya bezelye közlenmiş kırmızı biber közlenmiş patlıcan vs vs önümüzde nasipse kurban da var... Anlicanız bana farzdı.. Eve geldim bebeğim huysuzlandı. Koştur koştur iftara yemek pişirdim son 5 dakka kals sofrayı kurmaya başladım. Topla et hamzaya masal oku uyut hasanı emzir uyut derkeeennn kendimi yatağa ancak atabildim.
Bugün malesef diyeti bozdum çok utanıyorum dışarda olduğum için offf
Yarın evde kendim spor yapıcam inşallah bol bol ama baya sıkılaştım o bariz bellii
cok yoruldun canim benim, dinlen artik..
ay sorma neneacim bu ramazan bana boyle etki etti bugun iftardan once tartildim aa ne göreyim dahada eksideyim tatil oncesi 56lara inersem daha iyi olur aslinda
sen ne durumdasin canim.nasilsin bayadir yoktum takip edemedim
misafiri bende cok seviyorum balim bolluk bereketlik getiriyor evimize malum ramazan olunca gec saatler is guc insani yoruyor. bide ben sahurda hic yiyemedim ondan bu kadarda kilo kaybettim sadece su icebiliyorum
güzel dileklerin icinde tesekkurler canim benim
aa olmaz mi taze cikti firindn nasilsin canim?bana nasılsın yok mu
neden kuzum bildirim yapmiyorsun, tarti mi olmayacak?Ballı lokma tatlısı ne diye bakayım dedim canım çekti
Canım bu cuma buralarda olsam da bildirim yapmasam olur dimi ?
canim bence hemsirelik.kızlar bi akıl verin ya hemşirelik mi veterinerlik mi kafayı yiycem konu da açtım buraya gerçi ama daha karar veremedim
hakkindah ayirlisi olsun canim..ağustosa kadar vaktim var sanırım :)
cok sagol Edam, sadaka hep veriyorum canim.Canim cok gecmis olsun yaaa allah korusun ... Basinizda bu ara bisiler dolaniyor. Lutfen sadaka verin bol bolbasinizdan def olsun belalar
Senaycim cok yorulmussun canim bugun..Kızlar merhaba,
Bende uğrayamadım. Dün misafirim vardı son iftar misafirim yorucu ve güzeldi. Bugün full dışarılardaydım. Öğleden önce avm ye gittik çocuklara eksiklerini aldım avm çok yoruyo. Hasanı emzirmek için alışveriş merkezinin bebek bakım odasına gitmek yorucu oluyor avm çok büyük olunca.. En güzeli iyi bir mağazanin giyim kabinibugün iki güzel mağazada hasan huysuzlanınca görevli kıza söyleyip geçtim oturdum emzirdim ohh misss
Evime derin dondurucu aldım. Geçen sene artık dedim önümüzdeki yaz alacağım diye. Ben çok kışlık hazırlıyorum taze fasülye barbunya bezelye közlenmiş kırmızı biber közlenmiş patlıcan vs vs önümüzde nasipse kurban da var... Anlicanız bana farzdı.. Eve geldim bebeğim huysuzlandı. Koştur koştur iftara yemek pişirdim son 5 dakka kals sofrayı kurmaya başladım. Topla et hamzaya masal oku uyut hasanı emzir uyut derkeeennn kendimi yatağa ancak atabildim.
Yarın evde kendim spor yapıcam inşallah bol bol ama baya sıkılaştım o bariz bellii
ablacim car cabuk toparlar insallah kuzucuk.iyi canim benim, iyi kasintisi var alcidan rahatsiz onun disinda iyi, birde tek elle oyun aynamaya yemek yemeye vs calisirken icim ciz ediyor, Allah herkesin yawrusuna saglik versin.
annemler koyde su an orada ev yapiyolar... ablamlarda tatilde onlarlada konusamyorum iyice bi yanliz kaldim anliyacaginiz.. saglik olsun agustos sonu bi aksilik olmazsa tatile tr ye gidicez yawrumla
ablacim bence sen kuzunu ozledin..gnydın canlar okadar yoğunum ve duygusalım ki anlatamam sürekli ağlamaklıyım bu aralar nedendir bilmiyorum hiç diyet yapasım ve spor yapasım gelmiyor saldım kendimi ne olur beni motibe edin canlar
Ay ne tatlıCanlarim hepinizin gunu aydin olsun, yeni haftaniz bol enerjili, saglikli , mutlu gecsin insallah.
Eki Görüntüle 1855317
iyiyim canım , meslek seçimiyle boğuşuyorum işte :)cok yoruldun canim benim, dinlen artik..
bizde ozluyoruz ramazandan sonra gel sIk sIk:)
aa olmaz mi taze cikti firindn nasilsin canim?
neden kuzum bildirim yapmiyorsun, tarti mi olmayacak?
canim bence hemsirelik.
devlette , ozelde is bulursun, bayan icin guzel meslek.
ama veterinerlik de is imkanlari az, kendi veterinerini acman gerekebilir, ya da birisinin yaninda calisman..
insallah hakkinda en guzeli olur.
fakat sinav sonuclari yani puanlar aciklandi mi?
hakkindah ayirlisi olsun canim..
cok sagol Edam, sadaka hep veriyorum canim.
yine veririm..
Senaycim cok yorulmussun canim bugun..
diyetinede yarin kaldigin yerden devam edersin, odul olmus olsun yediklerin canim:)
ablacim car cabuk toparlar insallah kuzucuk.
Allah butun evlatlara hayirli, saglikli omurler versin...
Agustostaki tatilde cook iyi gelecek size tahminim :)
ben grupta değilim ama bende günaydın demek istiyorum bende muhabbetinize katılmak istiyorumGünaydın canlarım
özele gel özele soru yağmuruna tutucam seniVeterinerlik nerden çıktı kuzum zor bir meslek bayan için benim erkek kardeşim veteriner hekim
İyi yapmışsın canım derin dondurucu bugün aldık bizde yarın gelecek nasipse bende çok kullanıyorum.
kızlar bi akıl verin ya hemşirelik mi veterinerlik mi kafayı yiycem konu da açtım buraya gerçi ama daha karar veremedim
Kızlar merhaba,
cok yoruldun canim benim, dinlen artik..
canim bence hemsirelik.
ama veterinerlik de is imkanlari az, kendi veterinerini acman gerekebilir, ya da birisinin yaninda calisman..
yine veririm..
diyetinede yarin kaldigin yerden devam edersin, odul olmus olsun yediklerin canim:)
evet canım goncayı buldum bırakmam :) beni kovana kadar soru yağmuruna tutucam onu
tatlım önemli olan senin içine hangisinin sindiği
bak gonca hemsire kardeşide veteriner hekimmiş en güzel o yardımcı olur sana
oo geçmiş olsun canım
derin dondurucunda hayırlı olsun tatlım
su buzluk malzemeleri bende hazırlıyorum ama kullanmaya gelince elim gitmiyor sıfırdan yapıyorum
buradayım tabikisi
evet canım goncayı buldum bırakmam :) beni kovana kadar soru yağmuruna tutucam onusen nasılsın napıyosun
ohh miss gez kocişinle geze bildiğin kadar
sor tabikisi sonra kendi muhasebeni kendin yap en güzeli.
Bende çalışmaya devam kuzum suan iştetim öğlene kadar calısıyorum sonra gelsin tatill
Saol cnm sende iyi günlerde kullan inşAllahVeterinerlik nerden çıktı kuzum zor bir meslek bayan için benim erkek kardeşim veteriner hekim
İyi yapmışsın canım derin dondurucu bugün aldık bizde yarın gelecek nasipse bende çok kullanıyorum.
Canım günaydın bende de çok oluyor dalgalanma ama sende yapma asıl yine sporlara oğlunu özlediğin için canım bu duygusallığın ama yapma sonuçta çok güvenli bir yerde.. Erkek çocuğu anneye düşkün olsa da baba onun hayatında çok önemli bir yere sahiptir. Bırak babası ile doya doya zaman geçirsin. Çocuklar bilmez karı koca ilişkisini onlar anne baba ilişkisini bilir.. Nasılsa dönüp dolaşıp geleceği yer sensin. O yokken tamamen kendinle ilgilen beynini boşalt spora diyete asıl iyice. Arkadaşlarınla zaman geçir zaten tarla falan toprakla bol bol ilgileniyorsun ama lütfen toparla kendini.. Çok az kaldı düğüneeegnydın canlar okadar yoğunum ve duygusalım ki anlatamam sürekli ağlamaklıyım bu aralar nedendir bilmiyorum hiç diyet yapasım ve spor yapasım gelmiyor saldım kendimi ne olur beni motibe edin canlar
Tamam canım öyle yapıcam bugün kaçamak yokcok yoruldun canim benim, dinlen artik..
canim bence hemsirelik.
yine veririm..
Günaydın canımCanlarim hepinizin gunu aydin olsun, yeni haftaniz bol enerjili, saglikli , mutlu gecsin insallah.
Eki Görüntüle 1855317
Günaydın sanada tatlımGünaydın canlarım
Saol canım. Kışın olmayan sebze yemeklerini pişirmek için güzel oluyor canım
tatlım önemli olan senin içine hangisinin sindiği
bak gonca hemsire kardeşide veteriner hekimmiş en güzel o yardımcı olur sana
oo geçmiş olsun canım
derin dondurucunda hayırlı olsun tatlım
su buzluk malzemeleri bende hazırlıyorum ama kullanmaya gelince elim gitmiyor sıfırdan yapıyorum
buradayım tabikisi
Günaydın canımmGünaydın takımın güzel cici kızlarııı
İstanbulda olanlar bilir nasıl boş buralar missss
Gerçi bizde yarın gidiyoruz ama olsun bir kaç gün bu boş yolları değerlendirmekte güzel oldu tabi
bugün kalan alışverişimi tamamlayıp bi 10dk daha solaryuma gireceğim akşam son iftarı babamlarda yapıp orada kalacagız sabah kahvaltıda babamlardayız. (aile apartmanında oturuyoruz amcamlar dedemler falan toplu kahvaltı yapıyoruz aile geleneği )
yarın sabaha karsı kısmetse yola cıkacagız Akçaya gideceğiz Eşim ve çocukluk arkadasım sibelle.
Öyle işte hepiciğimiz için güzel bir tatil bayram diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?