Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi canim benim, iyi kasintisi var alcidan rahatsiz onun disinda iyi, birde tek elle oyun aynamaya yemek yemeye vs calisirken icim ciz ediyor, Allah herkesin yawrusuna saglik versin.
annemler koyde su an orada ev yapiyolar... ablamlarda tatilde onlarlada konusamyorum iyice bi yanliz kaldim anliyacaginiz.. saglik olsun agustos sonu bi aksilik olmazsa tatile tr ye gidicez yawrumla

kızlar bi akıl verin ya hemşirelik mi veterinerlik mi kafayı yiycem konu da açtım buraya gerçi ama daha karar veremedim
Veterinerlik nerden çıktı kuzum zor bir meslek bayan için benim erkek kardeşim veteriner hekim
İyi yapmışsın canım derin dondurucu bugün aldık bizde yarın gelecek nasipse bende çok kullanıyorum.

cok yoruldun canim benim, dinlen artik..
bizde ozluyoruz ramazandan sonra gel sIk sIk:)

bana nasılsın yok mu
aa olmaz mi taze cikti firindn nasilsin canim?

Ballı lokma tatlısı ne diye bakayım dedim canım çekti
Canım bu cuma buralarda olsam da bildirim yapmasam olur dimi ?
neden kuzum bildirim yapmiyorsun, tarti mi olmayacak?

kızlar bi akıl verin ya hemşirelik mi veterinerlik mi kafayı yiycem konu da açtım buraya gerçi ama daha karar veremedim
canim bence hemsirelik.
devlette , ozelde is bulursun, bayan icin guzel meslek.
ama veterinerlik de is imkanlari az, kendi veterinerini acman gerekebilir, ya da birisinin yaninda calisman..
insallah hakkinda en guzeli olur.
fakat sinav sonuclari yani puanlar aciklandi mi?

ağustosa kadar vaktim var sanırım :)
hakkindah ayirlisi olsun canim..

Canim cok gecmis olsun yaaa allah korusun ... Basinizda bu ara bisiler dolaniyor. Lutfen sadaka verin bol bolbasinizdan def olsun belalar
cok sagol Edam, sadaka hep veriyorum canim.
yine veririm..

Senaycim cok yorulmussun canim bugun..
diyetinede yarin kaldigin yerden devam edersin, odul olmus olsun yediklerin canim:)

ablacim car cabuk toparlar insallah kuzucuk.
Allah butun evlatlara hayirli, saglikli omurler versin...
Agustostaki tatilde cook iyi gelecek size tahminim :)

gnydın canlar okadar yoğunum ve duygusalım ki anlatamam sürekli ağlamaklıyım bu aralar nedendir bilmiyorum hiç diyet yapasım ve spor yapasım gelmiyor saldım kendimi ne olur beni motibe edin canlar
ablacim bence sen kuzunu ozledin..
arasana bugun, sesini duysan ne iyi gelir..
diyettede hatika gidiyorsun bu hafta 3. oldun pes etmek yok.
dugune 2 haftan var , vazgecmek yok ablam...

iyiyim canım , meslek seçimiyle boğuşuyorum işte :)

Veterinerlik nerden çıktı kuzum zor bir meslek bayan için benim erkek kardeşim veteriner hekim

İyi yapmışsın canım derin dondurucu bugün aldık bizde yarın gelecek nasipse bende çok kullanıyorum.
özele gel özele soru yağmuruna tutucam seniaradığım kansın sen

tatlım önemli olan senin içine hangisinin sindiği
bak gonca hemsire kardeşide veteriner hekimmiş en güzel o yardımcı olur sana

oo geçmiş olsun canım
derin dondurucunda hayırlı olsun tatlım
su buzluk malzemeleri bende hazırlıyorum ama kullanmaya gelince elim gitmiyor sıfırdan yapıyorum

buradayım tabikisi

evet canım goncayı buldum bırakmam :) beni kovana kadar soru yağmuruna tutucam onusen nasılsın napıyosun

Günaydın takımın güzel cici kızlarııı

İstanbulda olanlar bilir nasıl boş buralar missss
Gerçi bizde yarın gidiyoruz ama olsun bir kaç gün bu boş yolları değerlendirmekte güzel oldu tabi

bugün kalan alışverişimi tamamlayıp bi 10dk daha solaryuma gireceğim akşam son iftarı babamlarda yapıp orada kalacagız sabah kahvaltıda babamlardayız. (aile apartmanında oturuyoruz amcamlar dedemler falan toplu kahvaltı yapıyoruz aile geleneği )
yarın sabaha karsı kısmetse yola cıkacagız Akçaya gideceğiz Eşim ve çocukluk arkadasım sibelle.

Öyle işte hepiciğimiz için güzel bir tatil bayram diliyorum

evet canım goncayı buldum bırakmam :) beni kovana kadar soru yağmuruna tutucam onusen nasılsın napıyosun

sor tabikisi sonra kendi muhasebeni kendin yap en güzeli.

Bende çalışmaya devam kuzum suan iştetim öğlene kadar calısıyorum sonra gelsin tatill

Selam kızlarndün temizlikten sonra uykuda kalmışım hemen menümü yazayım
İkindin (babam evde oldugundan bişi yiyemedim sabah)
Soğuk çorba
Birazcık karışık çerez

Akşam
Et sote
Kavun
Azcık pide

Ara
3 kayısı
Soda
1.5 litre su
Sınırsız temizlik:)

Ahh bugünde köye gideceğiz çok sevmiyorum ama büyükler orada oldugu için gidiyorz bakalım:)

Saol cnm sende iyi günlerde kullan inşAllah

gnydın canlar okadar yoğunum ve duygusalım ki anlatamam sürekli ağlamaklıyım bu aralar nedendir bilmiyorum hiç diyet yapasım ve spor yapasım gelmiyor saldım kendimi ne olur beni motibe edin canlar
Canım günaydın bende de çok oluyor dalgalanma ama sende yapma asıl yine sporlara oğlunu özlediğin için canım bu duygusallığın ama yapma sonuçta çok güvenli bir yerde.. Erkek çocuğu anneye düşkün olsa da baba onun hayatında çok önemli bir yere sahiptir. Bırak babası ile doya doya zaman geçirsin. Çocuklar bilmez karı koca ilişkisini onlar anne baba ilişkisini bilir.. Nasılsa dönüp dolaşıp geleceği yer sensin. O yokken tamamen kendinle ilgilen beynini boşalt spora diyete asıl iyice. Arkadaşlarınla zaman geçir zaten tarla falan toprakla bol bol ilgileniyorsun ama lütfen toparla kendini.. Çok az kaldı düğüneee

Tamam canım öyle yapıcam bugün kaçamak yok

Canlarim hepinizin gunu aydin olsun, yeni haftaniz bol enerjili, saglikli , mutlu gecsin insallah.
Eki Görüntüle 1855317
Günaydın canım

Günaydın canlarım
Günaydın sanada tatlım

Saol canım. Kışın olmayan sebze yemeklerini pişirmek için güzel oluyor canım

Günaydın canımm
Sana şimdiden iyi tatillerr

neden kuzum bildirim yapmiyorsun, tarti mi olmayacak?

Sen etaplar birleşti dedin ya o yüzden bu hafta bildirim yapmasam olur mu diyorum..
Yoksa ben yine birşeyleri yalnış mı anladım etap birleşmesi bu hafta yarışma yok anlamına gelmiyor mu ? Bildirim yapmak istemememin nedeni regl+bayram, hiç tartılmak istemiyorumm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…