Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm
Sabah
Biraz pide
Peynir
3 ceviz

Akşam
Soğuk çorba
Kavun
Azcık çilek reçeli

Ara
Soda

Ara
Meyve yerim :)

2.5 litre su
6000 adım
Jillian level 1 1. Günü yapacağım şimdi
Mervisim kiz ben seni yari yolda biraktim yaa yapamiyorum kuzum jiliyi ben istek var zaman ve mekan yok. Ayarlarim sandimdi ama olmuyo. Dun gaydiriguppak gecti bugun daha beter koyde olmicak bu is kuzum sen birakma bak gun gun takipteyim.

Ozgem yilanlari incitmeden kiskislayin bahcenizden. Dogru bak saklanacak.yerleri olmazsa gelemezler bahcenize. Yavas yavas yaparsiniz aslinda zevkli isler. Ama bastigin yere dikkat et. Akin bahceye cikcam diye tutturmuyo mu. Sıkıliyodur istiyodur. Cizme giydir bari cikmak istediginde. Ya burada ince ve kisa yilanlar cok zehirli buyukler zararsiz. Amerikali yilanlari bilmem.ama. burda da cok bahcede. Ben en xok akrepten korkuyorum ama. Onun hiiiic affi yok.

Ozge yaaa kuzum canim benim benim coook sevdigim ve heralde omrum bitene kadar icimde kalacak bir isim var ama. Aklima geldi sana yazmak da defne ve denizi saka olsun diye yazdim. Bunu ciddi yaziyorum dusunebilirsiniz uygunsa. Yaziyorum bak. Yazdim. İlke. :))) olmaz da eger bi daha cocugum olacak olursa erkek veya kiz farketmez ilke koyacağım.

İyi diyelim iyi olalım Özgem, midem yine zorluyor. Sen nasılsın canım? Uykusuzluk epey zorluyordur seni
Ebrus mide acisindan zor bir hamilelik geciriyorsun sen coktan bitmesi gerekirdi bazi kadinlarda surekli oluyor diyorlardi ama. Canim dogumun cok kolay ve saglikli olur insallah bu kadar zahmetin ardindan.

özele gel özele soru yağmuruna tutucam seniaradığım kansın sen
Tut canım elimden geleni yaparım meslek önemli yani.
İyi tatiller canım

Dunku menumu vereyim hemen
Sabah
2 yumurta menemen
Bol peynir ve bol cokelek
10 zeytin 10 a tamamliyorum artik hep
Zeytinyagi
Biber ve domates
Tereyagli kayisi du buzdolabini temizlerken sebzeligin dipp koselerinde buldum efsane geri dondu

Ogle
Sade kahve

Aksam
Ezogelin
Balik
Sogan domates salatasi
1 saat sonra
Sade kahve
Cay
Su 4 lt şöyle ki dolapta sadece benim ictigim 5 lt lik sisem var ordan sayiyorum
Spor yok bu konuda icim hic rahat degil. Annemlerde yuzuyodum en azindan.

Bugunku menumu de yazayim bari yiyeceklerim belli
Sabah
2.5 yumurta tereyaginda
10 zeytin ve zeytinyagi
Suzme peynir ve cokelek
Domates
Tereyagli kayisi

Ogle
1 kase yogurt yedim

Aksam
Kuzu kellesi haslamasi var bolca yemeyi düşünüyorum
Yanina.kuru domates tursusu

Su simdiden 2.5 lt gecti
Spor yok
Simdi asagi inecegim yine ugrarim guzel kadinlar

Nasilsiniz guzeller bayram hazirliklari nasil gidiyor?
Biz bu sene epey uzaga tasindik arkadaslarimizdan bayram nasil gececek hic bilmiyorum.
Birde haftaicine denk geldi, esimde calisiyor yani heralde hic bayram oldugunu anlamayacagiz
Bugun burada resmi tatil, esim ise gitmedi, her firsatta ugrayacagim.
Sizlerde neler var neler yok?

Selam kizlar nasilsiniz? Bugün is yerinde yalnizim o yüzden ugramaya firsatim olmadi.

Ebrus mide acisindan zor bir hamilelik geciriyorsun sen coktan bitmesi gerekirdi bazi kadinlarda surekli oluyor diyorlardi ama. Canim dogumun cok kolay ve saglikli olur insallah bu kadar zahmetin ardindan.
Abla benim bu bulantilar, affedersin kusmalar bence psikolojik yada bir arkadasimi kinadigim icinde basima gelmis olabilir :) piyango gibi sans var bende :))
Cok sagol ablam Allah razi olsun, Allah herkese hayirli saglikli evlatlar, dogumlar nasip etsin ♥

bende istemiyorum reggl+ bayram

iyiyiz Ebrum, guzelim, kolay gelsin kuzum sana..
insallah iyisinidir..

yorgunum cnm sen nasılsın

Selamlar ben gelmis bulunmaktayim en son canim takimimi biraktigimda 24 yasindaymisim yahuu ❤❤❤ 26 oldum simdi kilolari da alip geldim haliyle.
Nasilsiniz canlar 4. Takim sakinleri :)
hosgeldin canim:)
ben ozge 27 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2. bebise hamileyim, beden egitimi ogretmeniyim.
Sende ilk sayfadaki kurallari okuyup, yine ilk sayfadaki katilim formunu doldurur musun seni taniyalim :)

tarla isleri bitmedi mi ablam?
gerci dun bizde baheyi toparlamaya basladik 12 cop torbasi pislik, agac dallari, yabani ot vs attik, dahada isimiz en az 2-3 gun surer.
cok zaman aliyor bu bahce isleri.
keyfin nasil bugun?
bitermi 25 kiloluk ağırlık çalışması yaptım resmen saman balyasi ile ömür biter annemin işi bitmez cnmm iyi sayılırım tşk ederim motive ettiğin için sporlarımı ve diyetime basladım yine

bitermi 25 kiloluk ağırlık çalışması yaptım resmen saman balyasi ile ömür biter annemin işi bitmez cnmm iyi sayılırım tşk ederim motive ettiğin için sporlarımı ve diyetime basladım yine
sporlarımı bugün yaptım 25 kilolukta 40 adet saman balyasi yarleştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…