Mervisim kiz ben seni yari yolda biraktim yaaMenüm
Sabah
Biraz pide
Peynir
3 ceviz
Akşam
Soğuk çorba
Kavun
Azcık çilek reçeli
Ara
Soda
Ara
Meyve yerim :)
2.5 litre su
6000 adım
Jillian level 1 1. Günü yapacağım şimdi
Gununuz aydin, pazar gununuz mutlu, enerjik, neseli olsun citirlar.
Bizim burada hala cumartesi ve bugunde bahcemizde yilan gorduk
Bu seferki digerinden biraz daha ince ve 1mt kadardi boyu
Resmen bahcemize cikamiyoruz
Aksam icinde Amerikali misafirlerimiz vardi yemege, bir suru ugrastim ama guzel gecti aksamimiz sukur
Misafirler sagolsun kazma kurek alip bize bahce egitimi verdiler, ne kadar cahil gorunduysek zaar
Bahceyi adam akilli toparlamamiz gerek, birde bahcenin bir yerinde agac dallari , tahtalari var, yilanlar da oralara saklanmayi cok seviyormus
Karsi komsumuzla tanistik 10 yilda 2 kez yilan gormusler bahcelerinde, biz 3 ayda 2 yilan gorduk
Bugun ki gundemimiz yilan anlayacaginiz uzere
Esimede gidip gozluk aldik, eheehe espri bile yapsa cok caliskan bir imaji oldu adamin, gozum alismadi daha
Vay arkadas gozluk ne pahali seymis, birde sigorta karsiladi cogunlugunu, gozlere dikkat etmek gerek
Akininda uykulari allak bullak hala, gece uyaniyor 3-5 saatleri arasi sonra hoop gun basliyor
Ayy ne cok yazdim, operim sekerler
Ozge yaaa kuzum canim benim benim coook sevdigim ve heralde omrum bitene kadar icimde kalacak bir isim var ama. Aklima geldi sana yazmak da defne ve denizi saka olsun diye yazdim. Bunu ciddi yaziyorum dusunebilirsiniz uygunsa. Yaziyorum bak. Yazdim. İlke. :))) olmaz da eger bi daha cocugum olacak olursa erkek veya kiz farketmez ilke koyacağım.Biz iyiyiz Busem, bugun yine yilan misafirimiz vardi bahcede, off cok pis tirsiyorum, kendilerinden..
Akinda 2 gundur havuza gidiyor, birde babasi 4 tekerli bisiklet alsi surekli bisiklet suruyor:)
Canim defnede denizde harika isimler fakat biz ailecek takintiliyiz:)
esimin ismi 4 harfli, benimki oyle, Akinin oyle, kizada 4 harfli isim bulmaya calisiyoruz yoook yokkk
ama ben Ada ismini de epey begeniyorum:)
varsa aklina gelen isimler yaz canim benim :)
ahahah her evlilik ayni, cidden bir harika dostum :)
umarim iftariniz guzel gecmistir canim :)
dondurma odulun olsun bu haftaki, afiyet olsun canim :)
supersin ablam, harika bir bilgi :)
gecmis olsun ablam, reglide kolay gecer insallah..
oglusu da bir arasan ablam..
sporlarin da harika ama oglen yemek yememissin, aksami da hafif gecirmissin ablam :)
afiyet olsun Busem :)
cok guzel Mervem :)
Allah kabul etsin canim gayet guzel:)
nerelerdesin guzelim?
sahane sporlar:)
afiyet olsun dondurman canim:)
guzel gorunuyor Edacim :)
Allah kabul etsin kuzum :)
Yaaaa huhuhuhuhuhujillian 1 yaptım ben dün gnydın cnm
Ebrus mide acisindan zor bir hamilelik geciriyorsun sen coktan bitmesi gerekirdi bazi kadinlarda surekli oluyor diyorlardi ama. Canim dogumun cok kolay ve saglikli olur insallah bu kadar zahmetin ardindan.İyi diyelim iyi olalım Özgem, midem yine zorluyor. Sen nasılsın canım? Uykusuzluk epey zorluyordur seni
Tut canım elimden geleni yaparım meslek önemli yani.özele gel özele soru yağmuruna tutucam seniaradığım kansın sen
İyi tatiller canımGünaydın takımın güzel cici kızlarııı
İstanbulda olanlar bilir nasıl boş buralar missss
Gerçi bizde yarın gidiyoruz ama olsun bir kaç gün bu boş yolları değerlendirmekte güzel oldu tabi
bugün kalan alışverişimi tamamlayıp bi 10dk daha solaryuma gireceğim akşam son iftarı babamlarda yapıp orada kalacagız sabah kahvaltıda babamlardayız. (aile apartmanında oturuyoruz amcamlar dedemler falan toplu kahvaltı yapıyoruz aile geleneği )
yarın sabaha karsı kısmetse yola cıkacagız Akçaya gideceğiz Eşim ve çocukluk arkadasım sibelle.
Öyle işte hepiciğimiz için güzel bir tatil bayram diliyorum
tuttummmmmmmmmmTut canım elimden geleni yaparım meslek önemli yani.
İyi tatiller canım
Abla benim bu bulantilar, affedersin kusmalar bence psikolojik yada bir arkadasimi kinadigim icinde basima gelmis olabilir :) piyango gibi sans var bende :))Ebrus mide acisindan zor bir hamilelik geciriyorsun sen coktan bitmesi gerekirdi bazi kadinlarda surekli oluyor diyorlardi ama. Canim dogumun cok kolay ve saglikli olur insallah bu kadar zahmetin ardindan.
bende istemiyorum reggl+ bayramSen etaplar birleşti dedin ya o yüzden bu hafta bildirim yapmasam olur mu diyorum..
Yoksa ben yine birşeyleri yalnış mı anladımetap birleşmesi bu hafta yarışma yok anlamına gelmiyor mu ? Bildirim yapmak istemememin nedeni regl+bayram, hiç tartılmak istemiyorumm :))
iyiyiz Ebrum, guzelim, kolay gelsin kuzum sana..Selam kizlar nasilsiniz? Bugün is yerinde yalnizim o yüzden ugramaya firsatim olmadi.
Abla benim bu bulantilar, affedersin kusmalar bence psikolojik yada bir arkadasimi kinadigim icinde basima gelmis olabilir :) piyango gibi sans var bende :))
Cok sagol ablam Allah razi olsun, Allah herkese hayirli saglikli evlatlar, dogumlar nasip etsin ♥
yorgunum cnm sen nasılsınNasilsiniz guzeller bayram hazirliklari nasil gidiyor?
Biz bu sene epey uzaga tasindik arkadaslarimizdan bayram nasil gececek hic bilmiyorum.
Birde haftaicine denk geldi, esimde calisiyor yani heralde hic bayram oldugunu anlamayacagiz
Bugun burada resmi tatil, esim ise gitmedi, her firsatta ugrayacagim.
Sizlerde neler var neler yok?
hosgeldin canim:)Selamlar ben gelmis bulunmaktayim en son canim takimimi biraktigimda 24 yasindaymisim yahuu ❤❤❤ 26 oldum simdi kilolari da alip geldim haliyle.
Nasilsiniz canlar 4. Takim sakinleri :)
tarla isleri bitmedi mi ablam?yorgunum cnm sen nasılsın
bitermi 25 kiloluk ağırlık çalışması yaptım resmen saman balyasi ile ömür biter annemin işi bitmez cnmm iyi sayılırım tşk ederim motive ettiğin için sporlarımı ve diyetime basladım yinetarla isleri bitmedi mi ablam?
gerci dun bizde baheyi toparlamaya basladik 12 cop torbasi pislik, agac dallari, yabani ot vs attik, dahada isimiz en az 2-3 gun surer.
cok zaman aliyor bu bahce isleri.
keyfin nasil bugun?
sporlarımı bugün yaptım 25 kilolukta 40 adet saman balyasi yarleştirdimbitermi 25 kiloluk ağırlık çalışması yaptım resmen saman balyasi ile ömür biter annemin işi bitmez cnmm iyi sayılırım tşk ederim motive ettiğin için sporlarımı ve diyetime basladım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?