harikasin ablacim ,senden de bunu beklerdim zaten..bitermi 25 kiloluk ağırlık çalışması yaptım resmen saman balyasi ile ömür biter annemin işi bitmez cnmm iyi sayılırım tşk ederim motive ettiğin için sporlarımı ve diyetime basladım yine
harika bir spor yapmissin ablam :)sporlarımı bugün yaptım 25 kilolukta 40 adet saman balyasi yarleştirdim
ayrıca rutin sporlarımı yaptım yarın daha fazla söz verdim bireysel birinci olmaya sözümü tutumam lazım takım için ayrıcada bırakmamam lazım takım demek birlik demek sizin sayenizde verdim kiloları bırakırmıyım hiçharika bir spor yapmissin ablam :)
nş ablacımharikasin ablacim ,senden de bunu beklerdim zaten..
dikkat et de bir yerini incitme.
bayramda oglusun arar bence, uzun uzun doyasiya konus ablacim:)
iste takim ruhu :)ayrıca rutin sporlarımı yaptım yarın daha fazla söz verdim bireysel birinci olmaya sözümü tutumam lazım takım için ayrıcada bırakmamam lazım takım demek birlik demek sizin sayenizde verdim kiloları bırakırmıyım hiç
Hosbulduk ben seni gogocumdan ögrendim de geldim . :)hosgeldin canim:)
ben ozge 27 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2. bebise hamileyim, beden egitimi ogretmeniyim.
Sende ilk sayfadaki kurallari okuyup, yine ilk sayfadaki katilim formunu doldurur musun seni taniyalim :)
Canim hosgeldin, vay be iki senedir yokmusun sen simdi :)Selamlar ben gelmis bulunmaktayim en son canim takimimi biraktigimda 24 yasindaymisim yahuu ❤❤❤ 26 oldum simdi kilolari da alip geldim haliyle.
Nasilsiniz canlar 4. Takim sakinleri :)
Sükür Özgem iyiyim, sen nasilsin?iyiyiz Ebrum, guzelim, kolay gelsin kuzum sana..
insallah iyisinidir..
ablacim regli oncesinden itibaren arti gorulmeye baslayabilir kiloda, yani arti gorursen cok normal.Yawrukush cnm regglden dolayı kilo artı gelirmi cnm sanırım ödem var vucudum ayrıcada cok tatlı yemek istiyorum engellemek için ne yapmalıyım cnm reggl bitince ödemler gidermi cnm sporda yapmaya basladım ayrıcada
Ablacim hosbuldum, haftasonu iftar telasim vardi bugünde is yerinde yalnizim, kizlarin biri izinli digeri de hasta o yüzden ugrayamadim. Nasilsin, neler yapiyorsun? Abiyen hazir mi :)E-brulim hgdin cnm nerelerdesin
bugün 3.gün ve artı gider sonra değilmi sonra artılar gitsinde zaten spora basladım cnm motiven için tşkler ayrıcadaablacim regli oncesinden itibaren arti gorulmeye baslayabilir kiloda, yani arti gorursen cok normal.
ama sporuna devam edip, yediklerinin duzenini bozmazsan regli sonuna dogru gider o artilar.
Tatli istegin icin 1 porsiyon meyve, tarcinli sut, bitter cikolata(birkac kare) yiyebilirsin.
olur elbette canim :)Hosbulduk ben seni gogocumdan ögrendim de geldim . :)
Formu aksam doldursam olur mu mezarlik ziyaretine gidiyoruz birazdan.
Ben de 26 yasindayim ismim nezaket .bekarim henuz bir iliskim var 1bucuk yil oldu :) ben de sosyoloji mezunuyum formasyonumu aldim ogretmen oldum kpss magduruyum suanda:) memnun oldum ayrica :)
Benim alip da geldigim kilolar takima yansir mi ben 74le falan birakmisim suan 79.6 yim cunku
bende iyiyim bir tanem akin masada ustume tirmanmaya calisiyor, esim misil misil uyuyor..Canim hosgeldin, vay be iki senedir yokmusun sen simdi :)
Sükür Özgem iyiyim, sen nasilsin?
iyi diyeyim oğlumu özledim hiç cnm spor ve diyet yapmak istemedi sağolsun kaptanım aklımı basıma getirdi abiyem hazırda ben değilim daha annemin tarla işleri tatildeAblacim hosbuldum, haftasonu iftar telasim vardi bugünde is yerinde yalnizim, kizlarin biri izinli digeri de hasta o yüzden ugrayamadim. Nasilsin, neler yapiyorsun? Abiyen hazir mi :)
gider ablacim kesin gider hic merak etme...bugün 3.gün ve artı gider sonra değilmi sonra artılar gitsinde zaten spora basladım cnm motiven için tşkler ayrıcada
ohh abiyende hazirmis fistik gibi olacaksin dugunde :)iyi diyeyim oğlumu özledim hiç cnm spor ve diyet yapmak istemedi sağolsun kaptanım aklımı basıma getirdi abiyem hazırda ben değilim daha annemin tarla işleri tatilde
ağzından bal akıyor inş daha 4,6 grm var .zor cm ya 55 olmak. 18 gün var yani umudum yok amaohh abiyende hazirmis fistik gibi olacaksin dugunde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?