- 20 Eylül 2012
- 22.156
- 89.340
- 798
cok guzel Melisim :)Dün menümü yazamadım.
Sahur
1 kk peynir
domates salatalık biber
2 dilim tbe
çay
6 adet zeytin
2 haşlanmış yumurta
İftar
1 dilim ekmek
sulu yemek
yoğurt
salata
su 1.5 litre
adım 6700
300 ip atlama
@AKovser
karar verebildin mi en azindan sekillendi mi kafanda bir seyler?iyiyim canım , meslek seçimiyle boğuşuyorum işte :)
katil elbette canim muhabbetimize seviniriz:)ben grupta değilim ama bende günaydın demek istiyorum bende muhabbetinize katılmak istiyorumgünaydıııııııııııııııııınnnnnnnn
ohhh var mi tatil gibisi, bol keyifli tatiller canim :)Günaydın takımın güzel cici kızlarııı
İstanbulda olanlar bilir nasıl boş buralar missss
Gerçi bizde yarın gidiyoruz ama olsun bir kaç gün bu boş yolları değerlendirmekte güzel oldu tabi
bugün kalan alışverişimi tamamlayıp bi 10dk daha solaryuma gireceğim akşam son iftarı babamlarda yapıp orada kalacagız sabah kahvaltıda babamlardayız. (aile apartmanında oturuyoruz amcamlar dedemler falan toplu kahvaltı yapıyoruz aile geleneği )
yarın sabaha karsı kısmetse yola cıkacagız Akçaya gideceğiz Eşim ve çocukluk arkadasım sibelle.
Öyle işte hepiciğimiz için güzel bir tatil bayram diliyorum
yorulmussun Mervem..Selam kızlarndün temizlikten sonra uykuda kalmışım hemen menümü yazayım
İkindin (babam evde oldugundan bişi yiyemedim sabah)
Soğuk çorba
Birazcık karışık çerez
Akşam
Et sote
Kavun
Azcık pide
Ara
3 kayısı
Soda
1.5 litre su
Sınırsız temizlik:)
Ahh bugünde köye gideceğiz çok sevmiyorum ama büyükler orada oldugu için gidiyorz bakalım:)
iyi yolculuklar koy yolunda canim :)
dogru anladin canim bu hafta yarisma yok.Sen etaplar birleşti dedin ya o yüzden bu hafta bildirim yapmasam olur mu diyorum..
Yoksa ben yine birşeyleri yalnış mı anladımetap birleşmesi bu hafta yarışma yok anlamına gelmiyor mu ? Bildirim yapmak istemememin nedeni regl+bayram, hiç tartılmak istemiyorumm :))
ama sen yinede bildirimini yap guzelim, takimca ne durumdayiz gormus olalim.
gerekirse olaganustu hal ilan ederiz :)
evet Busem bahce isleri cok zevkli ama hem yorucu, hemde cok zaman istiyor, Akinla da bolye bir zmaan ne mumkun:)Ozgem yilanlari incitmeden kiskislayin bahcenizden. Dogru bak saklanacak.yerleri olmazsa gelemezler bahcenize. Yavas yavas yaparsiniz aslinda zevkli isler. Ama bastigin yere dikkat et. Akin bahceye cikcam diye tutturmuyo mu. Sıkıliyodur istiyodur. Cizme giydir bari cikmak istediginde. Ya burada ince ve kisa yilanlar cok zehirli buyukler zararsiz. Amerikali yilanlari bilmem.ama. burda da cok bahcede. Ben en xok akrepten korkuyorum ama. Onun hiiiic affi yok.
Allah korusun tum kuzulari canim..
Ilke guzel isim Busem esime bir soyleyeyim uyansinda :)Ozge yaaa kuzum canim benim benim coook sevdigim ve heralde omrum bitene kadar icimde kalacak bir isim var ama. Aklima geldi sana yazmak da defne ve denizi saka olsun diye yazdim. Bunu ciddi yaziyorum dusunebilirsiniz uygunsa. Yaziyorum bak. Yazdim. İlke. :))) olmaz da eger bi daha cocugum olacak olursa erkek veya kiz farketmez ilke koyacağım.
sagol canim..
buyursun gelsin yazacaktim, ben yazana kadar geldi :)Kızlar eski üyelerden @oluroylebazen izinliydi uzun süredir yeni üyelik alıp gelecek bugün takıma.
1 hafta kalacaktiniz Busem anne evi tesislerine donunce sporuna kaldigin yerden devam edersin yine.Dunku menumu vereyim hemen
Sabah
2 yumurta menemen
Bol peynir ve bol cokelek
10 zeytin 10 a tamamliyorum artik hep
Zeytinyagi
Biber ve domates
Tereyagli kayisi du buzdolabini temizlerken sebzeligin dipp koselerinde buldum efsane geri dondu
Ogle
Sade kahve
Aksam
Ezogelin
Balik
Sogan domates salatasi
1 saat sonra
Sade kahve
Cay
Su 4 lt şöyle ki dolapta sadece benim ictigim 5 lt lik sisem var ordan sayiyorum
Spor yokbu konuda icim hic rahat degil. Annemlerde yuzuyodum en azindan.
Bugunku menumu de yazayim bari yiyeceklerim belli
Sabah
2.5 yumurta tereyaginda
10 zeytin ve zeytinyagi
Suzme peynir ve cokelek
Domates
Tereyagli kayisi
Ogle
1 kase yogurt yedim
Aksam
Kuzu kellesi haslamasi var bolca yemeyi düşünüyorum
Yanina.kuru domates tursusu
Su simdiden 2.5 lt gecti
Spor yok
Simdi asagi inecegim yine ugrarim guzel kadinlar
kuzu kellesi haslamasi mi?
hamile hamile ismi bile bir tuhaf etti beni :))