Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tşk ederim cnm

Madem kimsecikler yok kendi kendime takilayim o halde, siz kasindiniz, takima gelmezseniz hergun boyle yazicam da yazicam
Sabah itinayla Akin tarafindan 6.30da uyandirildim,
-anne bat ustum basim islak
-neden oglum?
-gece ruyamda havuza girmisim
ya ne demezsin sipaya bak hele
Sonra gun basladi, once oyun oynadik hunharca, sonra sinirlendi, zipladi, hopladi en son size yazarken uzerime tirmaniyordu
Acikti , karnini doyurdum, biraz cizgi film izleyeyim dedi, yarim saat oyle sessiz oldu ki ev oy oy oy
Ve esim , sevgili babamiz saat 10.30da uykudan sismis gozlerle geldi yanimiza, halbuki kahvaltisini da yatagina goturecektik bekleyemedi sekerim
Yok hic kiskanmadim ki uyusun tabi, bende cok uyuyorum, gece 3-4kez kalkiyorum, 6saat falan uyuyorum ama 12-13 saat hissi veriyor oyle kaliteli uykum
Bu saate kadar kah evin isi, kah Akinin arkasini toplamaca, kah yemek hazirligi, kah bulasik derken esim sonunda 1 saatligine Akini alayim da dinlen biraz dedi
Bu ani tarih kitaplarina not ettik, ileride ders olarak erkek cocuklarina okutulacak
Yahu gittiler geri sayima basladim, onu mu yapsam, bunu mu yapsam derken 35 dk olmus bile
Hayir sizde yoksunuz , anacim gelsenize bizimkiler evde yokken su takima, aa oluyor mu boyle
Neyse en iyisi ben atlayayim ozel jetime miamiye ugrayip, biraz guneslenip, aksam da guzel bir yemek yedikten sonra evime donerim
Ay hayali bile icimi isitti, kalkayimda bunun ustune bir su iceyim
Su hayattir, su candir

güzel hayal bende oğlumla tatile gitmek istiyordum ve 3 yıldır ilk defa 15 gün ayrı kaldım

canlar yarın bayramı tatlı yemeden atlatırsam süperim gecen yıl spor salonuna gitmiştim spor hocasına kilomu tartarmısın dedim hayır abla ayda bir dedi rica ettim ve dediki iki bayan arkadas geldi 2 kilo almışlar 10 gün içinde sende tartılma moralin bozulur dedi neyse tartıldım birde baktıki 2,5 kilo vermişim 10 günde ne yaptın dedi bende dedimki gittiğim akrabalarıma dedimki ben bir önceki gittiğim yerde çok yedim dedim ama yememiştim :))) sonrada güldü güzel fikirmiş dedi

Ablam suyu biraz daha artır, ben artırdım faydasını gördüm çok az ödemim var şimdi, daha regl de olmadım, şimdi top gibi olmam gerekirdi aslında :))

Hoşgeldin canım :)

dogru anladin canim bu hafta yarisma yok.
ama sen yinede bildirimini yap guzelim, takimca ne durumdayiz gormus olalim.
gerekirse olaganustu hal ilan ederiz :)

Tamamdır kaptanım, fazla artıyla gelirsem dövmek, kızmak yok ama

Canım sen yaz böyle ben hep okurumm, sen ne kadar yorulsan da okuması keyifli yalan yok
Hayaline dahil olabilir miyim azıcıkkk ?

Üzülme canım bizde burdan ve vatsaptan eşlik ederiz size birlikteymiş gibi olur.
Ayy çok güzel anlatmışsın tatilde süper miamide. Sen yaz biz okuyoruz hep.
İyi fikir çok yemiştim deyip yememek yarın yapayım bunu
Hiç hatırlatma yaa okumak isteyip de okumadığım o kadar çok kitap var kii
Benimde çok kitap var okunacak bu aralarda iyi okuyorum iiteyken ve evde yatmadan önce iyi oluyo yoksa bitmeyecek kitaplar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…