Üzülme canım bizde burdan ve vatsaptan eşlik ederiz size birlikteymiş gibi olur.
Ayy çok güzel anlatmışsın tatilde süper miamide. Sen yaz biz okuyoruz hep.
İyi fikir çok yemiştim deyip yememek yarın yapayım bunu
Benimde çok kitap var okunacak bu aralarda iyi okuyorum iiteyken ve evde yatmadan önce iyi oluyo yoksa bitmeyecek kitaplar.
Kızlar ben bugün hiç şeker ve şeķerli bişey yemedim. İnstagramda şekerorucu diye bişey var gaza geldim ama asıl önemli olan yarını atlatmak her yer baklava her yer direniş
Bende alıp alıp koydum kenara en son eşim isyan etti artık bakıp koklayıp bırakıyorum sonra gelip alcam ben seni diyorum. Önce elimdekileri bitirmem gerek.En iyisi yatmadan önce okumak sanırım, hem uyku da getiriyor :)
O değil de ben tam bir kitap hastasıyım, alırım ama okumam :)) bu gidişle ailem almaya izin vermeyecek diye korkuyorum :))
Çok şükür canım sen nasılsınCanlarım nasılsınız?
Yoğurtlu nesfiti bende bayılırım:) Menün gayet güzel canım.bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay
öğlen
yoğurtlu nesfit
saat 16.20 de 1 domates, 1 salatalık
akşam
1 kase tarhana çorbası
1 adet kırmızı biber közlenmiş
su 2 litre
egzersiz
ip atlama 100
mekik 120,ayakta mekik 200
jumping jacks 100
yerinde koşma 200
lunge 100
bacak hareketi 100,kalça kaldırma hareketi 20
jillian 1
25 kiloluk 40 adet ağırlık kaldırma (saman balyası (paketi) ):))))
Şükür canım bende iyiyim:)Çok şükür canım sen nasılsın
Canlarım nasılsınız?
Ellerine sağlık bitanemCanlar bugun cok sessiz takimimiz, sizlere tavsan kani bir cay ikram edeyim gelin haydi
Eki Görüntüle 1855462
Biraz da gulelim
Eki Görüntüle 1855463
Şükür canım bende iyiyimHamd olsun iyiyim canım, sen nasılsın ? :)
ne olcak senin bu halin ya :)
bende bütün romanlarıma bebeklerim gibi bakıyorum okşuyorum felanBende alıp alıp koydum kenara en son eşim isyan etti artık bakıp koklayıp bırakıyorum sonra gelip alcam ben seni diyorum. Önce elimdekileri bitirmem gerek.
Çok şükür canım sen nasılsın
artııııııııı serotonin artar mutlu olursunuzCanlarim hepinize iyi geceler ii istirahatler
Simdiden ramazan bayramimiz kutlu olsun
Sekerler , baklavalar, her turlu tatlilar ve hamur isleri cok kotudur yemeyiniz, mideniz agrir, kilo alirsiniz
Cok iyi bir taktik, tum takima duyurulur :)canlar yarın bayramı tatlı yemeden atlatırsam süperim gecen yıl spor salonuna gitmiştim spor hocasına kilomu tartarmısın dedim hayır abla ayda bir dedi rica ettim ve dediki iki bayan arkadas geldi 2 kilo almışlar 10 gün içinde sende tartılma moralin bozulur dedi neyse tartıldım birde baktıki 2,5 kilo vermişim 10 günde ne yaptın dedi bende dedimki gittiğim akrabalarıma dedimki ben bir önceki gittiğim yerde çok yedim dedim ama yememiştim :))) sonrada güldü güzel fikirmiş dedi
Dovmek, kizmak, arkasindan da opmek serbest:)Ablam suyu biraz daha artır, ben artırdım faydasını gördüm çok az ödemim var şimdi, daha regl de olmadım, şimdi top gibi olmam gerekirdi aslında :))
Hoşgeldin canım :)
Tamamdır kaptanım, fazla artıyla gelirsem dövmek, kızmak yok ama
Gel kizz gel birlikte gidelim, kitaplari da al yanina Fatimem okuruz :)Canım sen yaz böyle ben hep okurumm, sen ne kadar yorulsan da okuması keyifli yalan yok
Hayaline dahil olabilir miyim azıcıkkk ?
Biran evvel evlenmeden, cocuk henuz yokken oku hepsini:)Hiç hatırlatma yaa okumak isteyip de okumadığım o kadar çok kitap var kii
Evet ablacim beni yalniz birakmayin bayramdaÜzülme canım bizde burdan ve vatsaptan eşlik ederiz size birlikteymiş gibi olur.
Ayy çok güzel anlatmışsın tatilde süper miamide. Sen yaz biz okuyoruz hep.
İyi fikir çok yemiştim deyip yememek yarın yapayım bunu
Benimde çok kitap var okunacak bu aralarda iyi okuyorum iiteyken ve evde yatmadan önce iyi oluyo yoksa bitmeyecek kitaplar.
Direnisine benden tam destek supersin ablam mucukkk :)Kızlar ben bugün hiç şeker ve şeķerli bişey yemedim. İnstagramda şekerorucu diye bişey var gaza geldim ama asıl önemli olan yarını atlatmak her yer baklava her yer direniş
Iyiyiz bir tanem bugun kosturmakla geciyor, abdninde bayrami bugun.Canlarım nasılsınız?
Vaaaay 5. Takim bize casus yollamis :))artııııııııı serotonin artar mutlu olursunuzdepresyona bire bir
oyyy ben eski takımıma kıya bilir miyim hiçVaaaay 5. Takim bize casus yollamis :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?