Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Öpmek varsa her türlü artıyla gelirim benn

Haklısın canım ya, yoksa yine senelerce bekleyecek kitaplar :/ okumak lazımm

Canim hosgeldin, vay be iki senedir yokmusun sen simdi :)

Sükür Özgem iyiyim, sen nasilsin?

M MeNez hgdin ben fatoş 36 yasında 11 yasında oğlum var sağlıkçıyım

olur elbette canim :)
takimimiz cok ugurlu senide gelin ederiz bence:)
bende cok memnun oldum canim.
eski uyenin takima donmesi icin aldigi kilolari vermesi gerekiyor canim.
once eski kilona donersin takimda, sonra listeye girersin insallah.

Alllah allah oluroylebazen in sifresini hatirladigim icin burdan girmistim menez'i kullanmama gerek kalmamisti. Neden oyle oldu ki simdi ben tekrar giris yapmayi deneyeyim en iyisi.

Hosbulduk bu arada anca vakit buldum yazmaya
Eski kiloma dondukten sonra listeye eklenmem mukemmel olur :))

Kizlar bem yarindan itibaren basliyorum listelerimi size yazmaya bugun biraz abarttim bayramdan dolayi annem biraz döktürmüş bulundu :)

Kisaca kilo olaylarimdan bahsedeyim

Ben buraya yillar once 86 kilo civariyla gelmistim yanlis hatirlamiyosam sonra bi ara okuldan folayi falan bi gelemedim sonra tekrar devam ettim 74e kadar dustum sonra tekrar egitimimden dolayi yogun oldu burdan izinli ayrilmistim kendi kendime 70 civarina dustum.
Daha sonra sıkıntıdan saniyorum ailemin yanina gelince o verdigim kilolari tek tek geri aldim
Suan diyetisyene gidiyorum fakat buranin motivasyonu cok daha farkli gercekten burda cok arkadas edindim guzel insanlar tanidim. Diyetisyen yol gosterici olsa da insanin iradesinde bitiyor sonuc olarak sadece kendimi diyetistene karsi sorumlu hissetmektense buraya hepinize karsi sorumlu hissetmek cok daha motive edici. Ve soyle bir guzelligi var burda herkes donem donem düşüyor ve takim arkadaslri surekli olarak düşeni ayakta tutmak icin mucadele veriyor. Hep kilo hem diyet hem de yeri geliyor ozelimizi derdimizi bile paylastigimiz oldu.

Umarim hepinizle kaynasirim guzel bi takim olurum sizinle beraber :)) kendi adima guzel bir baslangic yeniden burda olmak :)

Kullanıcı Adı : oluroylebazen
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir: izmir
Boyunuz :1.63 (1.62) ölcturmem lazim
Kilonuz:79.6
Hedef kilonuz :55

Kilo alma hikayeniz :
kucuklugumden beri kilo almaya yatkinligim var fakat asil sebep duzensiz yasam uyku duzensizligi ve yemek secme

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Daha enerjik olabilmek icin halsizligimin gecmesi icin. Bel agrilarimin duzelmesi icin ve kan degerlerimin normale dönmesi icin

Tekrar hoşgeldin canım :)
İnşaAllah en kısa sürede kurtulursun kilolarından

Burası sihirli gibi bi geldinmi kopamıyosun dimi bende gidip geliyorum.
Vericez hep birlikte canım.
ramazan bayramınız mübarek olsun oğlumsuz ilk bayramım duygu patlaması yasıyorum gnydın canlar
Seninde bayramın mübarek olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…