Cok iyi bir taktik, tum takima duyurulur :)
Dovmek, kizmak, arkasindan da opmek serbest:)
Gel kizz gel birlikte gidelim, kitaplari da al yanina Fatimem okuruz :)
Biran evvel evlenmeden, cocuk henuz yokken oku hepsini:)
Evet ablacim beni yalniz birakmayin bayramda
Direnisine benden tam destek supersin ablam mucukkk :)
Iyiyiz bir tanem bugun kosturmakla geciyor, abdninde bayrami bugun.
Aksasam havai fisek gosterilerine gidecegiz :)
Sen nasilsin?
@tiffany20 kuzum sporlarin artmis bugun harika:)
fyzanur nabersin canim?
Canim hosgeldin, vay be iki senedir yokmusun sen simdi :)
Sükür Özgem iyiyim, sen nasilsin?
olur elbette canim :)
takimimiz cok ugurlu senide gelin ederiz bence:)
bende cok memnun oldum canim.
eski uyenin takima donmesi icin aldigi kilolari vermesi gerekiyor canim.
once eski kilona donersin takimda, sonra listeye girersin insallah.
Kullanıcı Adı : oluroylebazen
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir: izmir
Boyunuz :1.63 (1.62) ölcturmem lazim
Kilonuz:79.6
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :
kucuklugumden beri kilo almaya yatkinligim var fakat asil sebep duzensiz yasam uyku duzensizligi ve yemek secme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Daha enerjik olabilmek icin halsizligimin gecmesi icin. Bel agrilarimin duzelmesi icin ve kan degerlerimin normale dönmesi icin
cnm gnydın iyi bayramlarKızlar ben bugün hiç şeker ve şeķerli bişey yemedim. İnstagramda şekerorucu diye bişey var gaza geldim ama asıl önemli olan yarını atlatmak her yer baklava her yer direniş
nasılsın abla :) göremedim seni buralardaGunaydin canlar, Ramazan Bayrami miz mubarek olsun
Allah bağışlasın canım :)ramazan bayramınız mübarek olsun oğlumsuz ilk bayramım duygu patlaması yasıyorum gnydın canlar
tşk cnmAllah bağışlasın canım :)
Burası sihirli gibi bi geldinmi kopamıyosun dimi bende gidip geliyorum.Kizlar bem yarindan itibaren basliyorum listelerimi size yazmaya bugun biraz abarttim bayramdan dolayi annem biraz döktürmüş bulundu :)
Kisaca kilo olaylarimdan bahsedeyim
Ben buraya yillar once 86 kilo civariyla gelmistim yanlis hatirlamiyosam sonra bi ara okuldan folayi falan bi gelemedim sonra tekrar devam ettim 74e kadar dustum sonra tekrar egitimimden dolayi yogun oldu burdan izinli ayrilmistim kendi kendime 70 civarina dustum.
Daha sonra sıkıntıdan saniyorum ailemin yanina gelince o verdigim kilolari tek tek geri aldim
Suan diyetisyene gidiyorum fakat buranin motivasyonu cok daha farkli gercekten burda cok arkadas edindim guzel insanlar tanidim. Diyetisyen yol gosterici olsa da insanin iradesinde bitiyor sonuc olarak sadece kendimi diyetistene karsi sorumlu hissetmektense buraya hepinize karsi sorumlu hissetmek cok daha motive edici. Ve soyle bir guzelligi var burda herkes donem donem düşüyor ve takim arkadaslri surekli olarak düşeni ayakta tutmak icin mucadele veriyor. Hep kilo hem diyet hem de yeri geliyor ozelimizi derdimizi bile paylastigimiz oldu.
Umarim hepinizle kaynasirim guzel bi takim olurum sizinle beraber :)) kendi adima guzel bir baslangic yeniden burda olmak :)
Vericez hep birlikte canım.Kullanıcı Adı : oluroylebazen
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir: izmir
Boyunuz :1.63 (1.62) ölcturmem lazim
Kilonuz:79.6
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :
kucuklugumden beri kilo almaya yatkinligim var fakat asil sebep duzensiz yasam uyku duzensizligi ve yemek secme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Daha enerjik olabilmek icin halsizligimin gecmesi icin. Bel agrilarimin duzelmesi icin ve kan degerlerimin normale dönmesi icin
Seninde bayramın mübarek olsun canım.ramazan bayramınız mübarek olsun oğlumsuz ilk bayramım duygu patlaması yasıyorum gnydın canlar
tşk cnmmmBurası sihirli gibi bi geldinmi kopamıyosun dimi bende gidip geliyorum.
Vericez hep birlikte canım.
Seninde bayramın mübarek olsun canım.
Ablam hayirli bayramlar, hayirli yolculuklar sag salim gidip gelin insallah ♥Iyi bayramlar sekerler nasilsiniz hrpinizi özledim ben izine gidecez cuma nasipse gelince görüselim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?