Amin canım çok sağol, aslında ankara istiyordum ama şu sonki 1 haftalık kayinvalide ankara ziyaretinden sonra Ankara istemiyorum umarım güzel bir şehir olurcanim Izmir guzel bir secenek bence, evliligiiniz oturur, yarim saatte yol icin cok degil, hayirlisi olsun guzelim:)
Dört hafta canim üc hafta aksaray bir hafta fethiye insallahAblam hayirli bayramlar, hayirli yolculuklar sag salim gidip gelin insallah ♥
Ne kadar kalacaksiniz?
Vay vay vay harika görünüyorsun masallah :)Kızlar merhaba biliyorum burayı cok aksattim , kk ya hiç giremedim konyada sınavlarım vardı orda ankaraya geçtim evlilik alışverişleri derken o kadar yoruldum kendime yeni gelebildim. Mezun olmaya geldim , hepinize çok teşekkür ederim bana çok şey kattınız, gerek diyet konusunda gerekse duygusal olarak desteğinizi hep hissettim , iyi ki varsınız hakkınızı helal edin .62 kiloyla basladim 57 kiloyla mezun oluyorum. son olarak dün abimin nikahı yapıldı.nikah fotoğraflarımdan birini sizinle paylaşmak istedim , keşke öncesi sonrası yapabilseydim umarım beğenirsiniz, çok öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 1855564
Iyi tatiller ablacim, bol bol tadini cikartin :)Dört hafta canim üc hafta aksaray bir hafta fethiye insallah
Sagol canim dogum ne zamandi ben gelmeye doguyomu teyzesinin kuzusuVay vay vay harika görünüyorsun masallah :)
Insallah bir daha kurtuldugun kilolari geri almazsin canim.
Tebrik ederim
Iyi tatiller ablacim, bol bol tadini cikartin :)
Eylülde Allah nasip ederse ablacim, bakalim hayirlisi :)Sagol canim dogum ne zamandi ben gelmeye doguyomu teyzesinin kuzusu
İyi bayramlar iyi tatiller canım.Iyi bayramlar sekerler nasilsiniz hrpinizi özledim ben izine gidecez cuma nasipse gelince görüselim insallah
Canım süper olmuşsun iyi bayramlar.Kızlar merhaba biliyorum burayı cok aksattim , kk ya hiç giremedim konyada sınavlarım vardı orda ankaraya geçtim evlilik alışverişleri derken o kadar yoruldum kendime yeni gelebildim. Mezun olmaya geldim , hepinize çok teşekkür ederim bana çok şey kattınız, gerek diyet konusunda gerekse duygusal olarak desteğinizi hep hissettim , iyi ki varsınız hakkınızı helal edin .62 kiloyla basladim 57 kiloyla mezun oluyorum. son olarak dün abimin nikahı yapıldı.nikah fotoğraflarımdan birini sizinle paylaşmak istedim , keşke öncesi sonrası yapabilseydim umarım beğenirsiniz, çok öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 1855564
Çok teşekkür ederim canımVay vay vay harika görünüyorsun masallah :)
Insallah bir daha kurtuldugun kilolari geri almazsin canim.
Tebrik ederim
Iyi tatiller ablacim, bol bol tadini cikartin :)
İyi bayramlar canim teşekkürlerİyi bayramlar iyi tatiller canım.
Canım süper olmuşsun iyi bayramlar.
kalmaz haftaya bebeğim ödem bir anda hepsi gider ödemlerinBende hala yemedim şeker baklava sabahta jillian yaptım ama ne jillian yaa sabah tartıldım 67 çıktım neyse sonraki haftaya kalmaz ödem falan.
hamurlar, borekler oyle demiyor ama :)oyyy ben eski takımıma kıya bilir miyim hiç
canim cok iyi yaptin takima donerek, buranin yardimi gercekten apayri.Kizlar bem yarindan itibaren basliyorum listelerimi size yazmaya bugun biraz abarttim bayramdan dolayi annem biraz döktürmüş bulundu :)
Kisaca kilo olaylarimdan bahsedeyim
Ben buraya yillar once 86 kilo civariyla gelmistim yanlis hatirlamiyosam sonra bi ara okuldan folayi falan bi gelemedim sonra tekrar devam ettim 74e kadar dustum sonra tekrar egitimimden dolayi yogun oldu burdan izinli ayrilmistim kendi kendime 70 civarina dustum.
Daha sonra sıkıntıdan saniyorum ailemin yanina gelince o verdigim kilolari tek tek geri aldim
Suan diyetisyene gidiyorum fakat buranin motivasyonu cok daha farkli gercekten burda cok arkadas edindim guzel insanlar tanidim. Diyetisyen yol gosterici olsa da insanin iradesinde bitiyor sonuc olarak sadece kendimi diyetistene karsi sorumlu hissetmektense buraya hepinize karsi sorumlu hissetmek cok daha motive edici. Ve soyle bir guzelligi var burda herkes donem donem düşüyor ve takim arkadaslri surekli olarak düşeni ayakta tutmak icin mucadele veriyor. Hep kilo hem diyet hem de yeri geliyor ozelimizi derdimizi bile paylastigimiz oldu.
Umarim hepinizle kaynasirim guzel bi takim olurum sizinle beraber :)) kendi adima guzel bir baslangic yeniden burda olmak :)
umarim kilolar hizla gider bel agrilari, kan degerleri her sey normale doner canim :)Kullanıcı Adı : oluroylebazen
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir: izmir
Boyunuz :1.63 (1.62) ölcturmem lazim
Kilonuz:79.6
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :
kucuklugumden beri kilo almaya yatkinligim var fakat asil sebep duzensiz yasam uyku duzensizligi ve yemek secme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Daha enerjik olabilmek icin halsizligimin gecmesi icin. Bel agrilarimin duzelmesi icin ve kan degerlerimin normale dönmesi icin
ramazan bayramınız mübarek olsun oğlumsuz ilk bayramım duygu patlaması yasıyorum gnydın canlar
Gunaydin canlar, Ramazan Bayrami miz mubarek olsun
günaydın kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun :)
Eki Görüntüle 1855544 Bayramınız mübarek olsun canlarım
Iyi bayramlar kızlar :)
Herkese mutlu, keyifli, sevdiklerinizle birlikte gecirdiginiz cok guzel bir bayram diliyorum canlar :)Iyi bayramlar sekerler nasilsiniz hrpinizi özledim ben izine gidecez cuma nasipse gelince görüselim insallah
canim seni merak etmistim ne guzel oldu senden haber almak, hele ki boylesine guzel bir haber :)Kızlar merhaba biliyorum burayı cok aksattim , kk ya hiç giremedim konyada sınavlarım vardı orda ankaraya geçtim evlilik alışverişleri derken o kadar yoruldum kendime yeni gelebildim. Mezun olmaya geldim , hepinize çok teşekkür ederim bana çok şey kattınız, gerek diyet konusunda gerekse duygusal olarak desteğinizi hep hissettim , iyi ki varsınız hakkınızı helal edin .62 kiloyla basladim 57 kiloyla mezun oluyorum. son olarak dün abimin nikahı yapıldı.nikah fotoğraflarımdan birini sizinle paylaşmak istedim , keşke öncesi sonrası yapabilseydim umarım beğenirsiniz, çok öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 1855564
canim hakkinizda en hayirli olacak, sizin en mutlu, huzurlu olacaginiz sehirde yasarsiniz insallah.Amin canım çok sağol, aslında ankara istiyordum ama şu sonki 1 haftalık kayinvalide ankara ziyaretinden sonra Ankara istemiyorum umarım güzel bir şehir olur
oyyy ablam hosgelmissin.Dört hafta canim üc hafta aksaray bir hafta fethiye insallah
canim nefsini koreltmek icin ucundan tadina bakabilirsin..çok şükür bozmadım tatlılar ile mücade ettim ve yemedim hiç çok mutluyum
supersin ablam gidecek o artilar baska yolu yok:)Bende hala yemedim şeker baklava sabahta jillian yaptım ama ne jillian yaa sabah tartıldım 67 çıktım neyse sonraki haftaya kalmaz ödem falan.
:):)):):hamurlar, borekler oyle demiyor ama :)
canim cok iyi yaptin takima donerek, buranin yardimi gercekten apayri.
Kilolarini hizla vereceginden hic suphem yok:)
umarim kilolar hizla gider bel agrilari, kan degerleri her sey normale doner canim :)
yok tatmadım cnm ayrıcada oğlumun kendine ait telefonu olmadığı için aramadıcanim seni merak etmistim ne guzel oldu senden haber almak, hele ki boylesine guzel bir haber :)
azmedip, kararli bir sekilde verdin tum kilolarini seni cani gonulden tebrik ediyorum kuzum.
Fotografinda harika, verilecek gramin kalmamis :)
Insallah dugunun, ceyizin, tum hazirliklarin huzurla, mutlulukla tamamlanir.
Bizi tamamen birakma arada gel selam ver , haber alalim senden guzelim :)
canim hakkinizda en hayirli olacak, sizin en mutlu, huzurlu olacaginiz sehirde yasarsiniz insallah.
su donemde sadece tum yasadiklarindan keyif almaya calis, sakin uzulerek, kendini mutsuz ederek gecirme bu zamanlari.
insallah her sey guzel olacak canim :)
oyyy ablam hosgelmissin.
turkiyeden donute bekliyoruz, gel de bir jilian grubu kuralim:)
iyi tatilller, iyi yolculuklar ablacim..
canim nefsini koreltmek icin ucundan tadina bakabilirsin..
oglustan telefon var mi ablam?
supersin ablam gidecek o artilar baska yolu yok:)
tatlinin ucundan tadina bakabilirsin nefsini koreltmek adina...
ablacim kendi ailevi durumlarini en iyi sen bilirsin elbet ama ben cok uzuluyorum senin uzulmene.yok tatmadım cnm ayrıcada oğlumun kendine ait telefonu olmadığı için aramadı
Canım böyle güzel şeyler duymak çok hoş , çok teşekkür ederim . Öbür konudan yoruldum artik o yuzden dediğin gibi böyle geçirmemem lazım bu günleri hayırlısıyla olacak inşallah birşeylercanim seni merak etmistim ne guzel oldu senden haber almak, hele ki boylesine guzel bir haber :)
azmedip, kararli bir sekilde verdin tum kilolarini seni cani gonulden tebrik ediyorum kuzum.
Fotografinda harika, verilecek gramin kalmamis :)
Insallah dugunun, ceyizin, tum hazirliklarin huzurla, mutlulukla tamamlanir.
Bizi tamamen birakma arada gel selam ver , haber alalim senden guzelim :)
canim hakkinizda en hayirli olacak, sizin en mutlu, huzurlu olacaginiz sehirde yasarsiniz insallah.
su donemde sadece tum yasadiklarindan keyif almaya calis, sakin uzulerek, kendini mutsuz ederek gecirme bu zamanlari.
insallah her sey guzel olacak canim :)
oyyy ablam hosgelmissin.
turkiyeden donute bekliyoruz, gel de bir jilian grubu kuralim:)
iyi tatilller, iyi yolculuklar ablacim..
canim nefsini koreltmek icin ucundan tadina bakabilirsin..
oglustan telefon var mi ablam?
supersin ablam gidecek o artilar baska yolu yok:)
tatlinin ucundan tadina bakabilirsin nefsini koreltmek adina...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?