Biz hep birlikte kahvaltı yaptık arada şeker toplayan çocuklar gelip gidiyolar. Eltimler çıkmak istemediler o yüzden kimseye gitmedik benim için iyi oldu tabiki. Ama eve gelen misafir oldu baklava sarma ikram ettik ben yemedim tabiki.Selamlar canlarim bayraminiz nasil geciyor?
Bizim burada yarin bayramin 1. gunu olacak.
Akinla beraber bayram kutlamalarina gitmek istiyoruz sabahtan bakalim hayirlisi.
Bugunde biraz bayramlik ikramlar hazirlayacagim.
Insallah misafirsiz gecirmeyiz bayramimizi.
Anlatsaniza biraz nasil gecti ilk gununuz guzeller :)
kizlar herkese mutlu bayramlar dilerim, ben bu sabah tartildim 65,5 ciktim halbuki ne yedigimi inanin bilmyorum bu aralar.. sanirim moral bozuklugu vs.. ayy sevindim :) opuyorum hepinizii
ablacim bekliyoruz biz seni ne zaman musait olursan, ne zaman kendini iyi hissedersen, ne zaman kuzun iyilesirse bekliyoruz :))moralim duzelsin birde ufak tefek aksakliklari tamamlayim ...size katilcam, bu arada takipteyimmmmm
bekliyoruz canim, arada gel guzel haberlerini getir mutlaka :)Canım böyle güzel şeyler duymak çok hoş , çok teşekkür ederim . Öbür konudan yoruldum artik o yuzden dediğin gibi böyle geçirmemem lazım bu günleri hayırlısıyla olacak inşallah birşeylerarada uğrar opucuklerimi gönderirim azimli hatunlara da çok selamlar öpüyorum hepinizi
ne guzel ablam beraber kahvalti bile yetmistir, keyfiniz, huzurunuz bol olsun.Biz hep birlikte kahvaltı yaptık arada şeker toplayan çocuklar gelip gidiyolar. Eltimler çıkmak istemediler o yüzden kimseye gitmedik benim için iyi oldu tabiki. Ama eve gelen misafir oldu baklava sarma ikram ettik ben yemedim tabiki.
tebrikler ablacim sen takima geri don, bak ne guzel kilolar vereceksin :)kizlar herkese mutlu bayramlar dilerim, ben bu sabah tartildim 65,5 ciktim halbuki ne yedigimi inanin bilmyorum bu aralar.. sanirim moral bozuklugu vs.. ayy sevindim :) hepiyorum hepinizii
dun bende 1 tabak yogurlu semizotu salatasi yedim cok seviyorum menude jilianda harika ablacim :)bugunkü menüm
sabah
bir dilim peynir
1 tane domates
1 tane salatalık
1 dilim ekmek
1 çay şekersiz
öğlen
sütlü nesfit bir küçük kase
1 salatalık
akşam
yoğurtlu semiz otu bir tabak
su 2 litre
2 bardak yeşil çay
egzersiz
jillian 1
ablacim herkes bayram gezmelerinde:)canlar nerelerdesiniz :)))
biz bize yani kuzum benim bitti gezmeler sabah erkenden bitirdim sıcak cok yaniablacim herkes bayram gezmelerinde:)
bir sen bir ben variz buralarda dolanan :)
3 hala 2 dayı 1 teyze komsular arkadaslar bitti yanibiz bize yani kuzum benim bitti gezmeler sabah erkenden bitirdim sıcak cok yani
Selamlar ben gelmis bulunmaktayim en son canim takimimi biraktigimda 24 yasindaymisim yahuu ❤❤❤ 26 oldum simdi kilolari da alip geldim haliyle.
Nasilsiniz canlar 4. Takim sakinleri :)
Çok şükür iyiyim canım hayırli bayramlar cumleten sen nasılsın
Evde 4 kız var onlarda hep çıkarlardı şeker toplamaya 2 senedir çıkmıyolar büyüdü zillilerbekliyoruz canim, arada gel guzel haberlerini getir mutlaka :)
ne guzel ablam beraber kahvalti bile yetmistir, keyfiniz, huzurunuz bol olsun.
o seker toplayan cocuklar var ya cocuklugum boyunca bende her bayram gule eglene seker toplamistim yerim ben onlari :)
tebrikler ablacim sen takima geri don, bak ne guzel kilolar vereceksin :)
dun bende 1 tabak yogurlu semizotu salatasi yedim cok seviyorum menude jilianda harika ablacim :)
Asya kizmi erkekmi bebisin iyi bayramlar bu aradsÇok şükür iyiyim canım hayırli bayramlar cumleten sen nasılsın
ne cabuk bitmis ablacim , gozunaydin :)biz bize yani kuzum benim bitti gezmeler sabah erkenden bitirdim sıcak cok yani
epey kisiyi hatirlayip ziyaret etmissin ne mutlu ablam :)3 hala 2 dayı 1 teyze komsular arkadaslar bitti yani
hayirli bayramlar canim:)İyi akşamlar canlar..
Herkesin Bayramını tek tek kutluyorum..
Daha yeni fırsat buldum yazmaya..
sanada hayirli bayramlar kuzum, cok sukur iyiyim bir sIkIntim yok.Çok şükür iyiyim canım hayırli bayramlar cumleten sen nasılsın
oyyy masallah amazonum benim ama bir tane tatlinin tadina baksaydin be canim.Kizlar herkese iyi bayramlar. Bayramin 1. Gunu menusunu gururla yaziyorum.
Sabah
2 yumurta Peynirli tereyagli
8 zeytin ve zeytinyagi
Tereyagi
1 buyuk yesil biber
1 eksi elma
Ogle
Yogurt
Aksam
Yogurt corbasi
Patlican kistirmasi
Bulgur pilavı
Sadece 1/4 kesme sekerli kucuk fincan kahve ictim sade demistim.halbuki komsuya ama atmis seker
Onun disinda hic tatli yemedim
Su 4 lt bulmustur
Spor yok
Onumde iki cesit tatli ve bool.cerez var karisik. Sadece cay iciyorum. Mutluyum.huzurluyum. yarina allah kerim. Ay saha kendi annemin evinde imtihan var. Tatlilarin fotolarınu atmış bana saka gibi :))))
eheheh buyuyunce isler degisiyor ablacim :)Evde 4 kız var onlarda hep çıkarlardı şeker toplamaya 2 senedir çıkmıyolar büyüdü zilliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?