Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim annemlere cuma gececegiz. Orda bildirim yaptiktan sonra yiyebilirim. Acikcasi yeme icme konusunda yuksek standartlara sahip oyle herseyi begenmeyen bi ailenin ferdi olarak bugun burada diyetimi bozmaya deger buldugum bir tatli olmadi pismanlik yasayacaktim yeseydim. Ya ne kibirli cumle oldu. Aslinda oyle degil standart derken belli sabit yenen icilen seylerin disina cikmamak demek istedigim. Ya mesela ben tatlida zeytinyagini sevmiyorum yesem ne olacak pismanlik tabi ki. O yuzden annemin tereyagli baklavasina ayirdim hakkimi. Pisman degilim simdi olsa yine yaparim :)))

Tekrar hoşgeldin canım :)
İnşaAllah en kısa sürede kurtulursun kilolarından
Insallah canim benim sizlerin de destegiyle
Burası sihirli gibi bi geldinmi kopamıyosun dimi bende gidip geliyorum.

Vericez hep birlikte canım.

Seninde bayramın mübarek olsun canım.
Aynen ablam giremesem bile hep ara ara aklima gelmedi degil :)
hamurlar, borekler oyle demiyor ama :)

canim cok iyi yaptin takima donerek, buranin yardimi gercekten apayri.
Kilolarini hizla vereceginden hic suphem yok:)

umarim kilolar hizla gider bel agrilari, kan degerleri her sey normale doner canim :)

Insaalah zaten en buyuk sikintim bu halsizlesmelerim surekli elimin ayagimin titremesi

Bugun yogundu kizlar sabah bi bayram gezmesine basladik orda borek burda tatli derken diyet falan hak getire yani kisacasi yarina aksadi hernekadar koyulan tatlilari kardesimle paylassamda gitti bisekilde daha az once yedik cumlesini pek algilamiyorlar israr ediyolar insanlari terslememek icin ucundan kiyisindan yedim hep ki ben serbetli tatlidan nefret ederim . insallah bu iki gun salmamdan dolayi kilo almamisimdir ama bu kez yarin icin kendime söz verdim insallah olur bi de biraya daha fazla zaman ayirmaliyim motivasyonumun dusmemesi icin

Bu arada kizlar 1bucuk yillik bi iliskim var cok guzel gidiyor bu eylul sonuna dogru beni istemeye gelcekler sizce ozamana kadar kac kilo verebilirim istedigim seyleri giymek istiyorum fotograflarimin icime sinmesini istiyorum en onemlisi kendimi o gun guzel hissetmek istiyorum.
Diyetistyenim haftada 1 kilo dedi ama sizce de az degil mı

Selam kızlar
Mervisim kiz ben seni yari yolda biraktim yaa yapamiyorum kuzum jiliyi ben istek var zaman ve mekan yok. Ayarlarim sandimdi ama olmuyo. Dun gaydiriguppak gecti bugun daha beter koyde olmicak bu is kuzum sen birakma bak gun gun takipteyim.
Ahh ablacım kaçgündür bende yapamadım bende seni F Fyfyfy fatoşumu yarıda bıraktım diye üzülüyordum bende ayy çok yoruldum köye gittik geldik evi temizledik misafir ooofff çok yorucu

Selamlar guzeller nasilsiniz?
Biz Akin'la 1 saat sonra yola cikacagiz buradaki tum Turklerle konsoloslukta bayramlasacagiz,arindan da kahvalti olacak.
Tum arkadaslarimda hamile oldugumu yeni ogrenecek:)
Simdi basladim hazirlanmaya, yol uzun bayagi, bugun takima gec gelebilirim.
Hepinizi kocaman opuyorum.

Iyi eglenceler gülüm :)

ben seni cok iyi anladim Busem sen hic merak etme, tereyagli baklava mi oyy canim cekti, bugun konsoloslukta yerim :)

İyi geceler kızlar. Bugün jillian 2.gün oldu kaçamak olarak 1 minik dilim baklava yemesem pişman olacaktım kvalidemin baklavasından.
ohh jiliana selam olsun, takimimiza desteklerinden oturu baklava yollamam kadina sart oldu:)

Bu arada benim soyle bi problemim var bu hafta persembe bayramdan dolayi diyetistyene gidemiyorum benim evdeki tartim 1.50 kilo en az fazla cekiyor ben kilo bildirimi yapcakmiyim ben yine de kendi tartimdan dusup yazayim mi size
canim ne kadar fazla tarttigini net olarak olcebilirsen ona gore bildirimlerini yapariz :)

canim dun kacamak olmus yediklerin artik bugunden itibaren diyet moduna gir.
takima gel canim, menulerinide yazmaya baslayabilirsin:)

canim haftada 1 kilo bencede ideal, saglikli bir sekilde , sporla verirsin.
2 bucuk ay var daha 8-10 kilo kadar gider canim, sporla da sIkIlasirsin daha fazla vermis gibi gorunursun:)

Hayırlı bayramlar canlarım
Ah ah bu bayramda birazcık kaçırdım sanki
odulun olmus daha cok kilo verirsin haftaya mavisim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…