Selamlar guzeller nasilsiniz?
Biz Akin'la 1 saat sonra yola cikacagiz buradaki tum Turklerle konsoloslukta bayramlasacagiz,arindan da kahvalti olacak.
Tum arkadaslarimda hamile oldugumu yeni ogrenecek:)
Simdi basladim hazirlanmaya, yol uzun bayagi, bugun takima gec gelebilirim.
Hepinizi kocaman opuyorum.
Canım benim iyi bayramlar cinsiyet i söylemedi dr.cınsıyetini napican zorla bulduk dediAsya kizmi erkekmi bebisin iyi bayramlar bu arads
Dün yordum kendimi biraz malum kv gile gittik falan eşimin gönlü kalır diye biseyde diyemedim esimde kalkmak istemedi pek öyle geçti ilk günü bugün evdeyim evde geçiriyorum günümüne cabuk bitmis ablacim , gozunaydin :)
epey kisiyi hatirlayip ziyaret etmissin ne mutlu ablam :)
hayirli bayramlar canim:)
sanada hayirli bayramlar kuzum, cok sukur iyiyim bir sIkIntim yok.
oglani uyuttum bayram hazirliklarina girisecegim :)
sende ne var ne yok, nasil geciyor bayraminiz?
oyyy masallah amazonum benim ama bir tane tatlinin tadina baksaydin be canim.
bayramda 1 tatliya izin var :)
annende cok zor bir sinav vereceksin belliki :)
eheheh buyuyunce isler degisiyor ablacim :)
Süpersin kuzumben yapıyorum jillian cnm önemli değl
Ahh inşallah özgemm:)ben seni cok iyi anladim Busem sen hic merak etme, tereyagli baklava mi oyy canim cekti, bugun konsoloslukta yerim :)
ohh jiliana selam olsun, takimimiza desteklerinden oturu baklava yollamam kadina sart oldu:)
canim ne kadar fazla tarttigini net olarak olcebilirsen ona gore bildirimlerini yapariz :)
canim dun kacamak olmus yediklerin artik bugunden itibaren diyet moduna gir.
takima gel canim, menulerinide yazmaya baslayabilirsin:)
canim haftada 1 kilo bencede ideal, saglikli bir sekilde , sporla verirsin.
2 bucuk ay var daha 8-10 kilo kadar gider canim, sporla da sIkIlasirsin daha fazla vermis gibi gorunursun:)
odulun olmus daha cok kilo verirsin haftaya mavisim:)
İyi eğlenceler kuzum:)Canlarim ben kactim simdilik, gorusmek uzere :)
Bildirimi hep kendi tartınla yap olmazmıBu arada benim soyle bi problemim var bu hafta persembe bayramdan dolayi diyetistyene gidemiyorum benim evdeki tartim 1.50 kilo en az fazla cekiyor ben kilo bildirimi yapcakmiyim ben yine de kendi tartimdan dusup yazayim mi size
Bence az değil hatta fazla bile sende bizimle jillian yap yürüyüş koşu falan sporu güzel yaparsan incelirsin.Bu arada kizlar 1bucuk yillik bi iliskim var cok guzel gidiyor bu eylul sonuna dogru beni istemeye gelcekler sizce ozamana kadar kac kilo verebilirim istedigim seyleri giymek istiyorum fotograflarimin icime sinmesini istiyorum en onemlisi kendimi o gun guzel hissetmek istiyorum.
Diyetistyenim haftada 1 kilo dedi ama sizce de az degil mı
Süpersin hemşom tebrikler.gnydın canlar kilo almadan birinci bayram gününü atlattım çok şükür canlar geldi bugüne
İyi eğlenceler canımSelamlar guzeller nasilsiniz?
Biz Akin'la 1 saat sonra yola cikacagiz buradaki tum Turklerle konsoloslukta bayramlasacagiz,arindan da kahvalti olacak.
Tum arkadaslarimda hamile oldugumu yeni ogrenecek:)
Simdi basladim hazirlanmaya, yol uzun bayagi, bugun takima gec gelebilirim.
Hepinizi kocaman opuyorum.
Sen hepimizin yuzunu aka cikar arkadasim biz savsakladik yaz dolayisiyla oldu ama. Sen yap dugune az kaldiben yapıyorum jillian cnm önemli değl
Jiliana soyle gulluogludan helal bi kilo antep sarma yaptiralim ozgem en yakin sensin goturuver hem bayram sevinir garipben seni cok iyi anladim Busem sen hic merak etme, tereyagli baklava mi oyy canim cekti, bugun konsoloslukta yerim :)
ohh jiliana selam olsun, takimimiza desteklerinden oturu baklava yollamam kadina sart oldu:)
canim ne kadar fazla tarttigini net olarak olcebilirsen ona gore bildirimlerini yapariz :)
canim dun kacamak olmus yediklerin artik bugunden itibaren diyet moduna gir.
takima gel canim, menulerinide yazmaya baslayabilirsin:)
canim haftada 1 kilo bencede ideal, saglikli bir sekilde , sporla verirsin.
2 bucuk ay var daha 8-10 kilo kadar gider canim, sporla da sIkIlasirsin daha fazla vermis gibi gorunursun:)
odulun olmus daha cok kilo verirsin haftaya mavisim:)
Ne güzel eğlenceli geçmiş gününüz canım. Biz eve dönüyoruz anca yeni.Guzeller hepinize iyi geceler
Ben bugun epey yorucu bir gun gecirdim, yemek hazirlamaya halim kalmadi.
Tum Turkler biraraya geldik bayram icin
Cocuklar oynadi , eglendi, kahvalti edildi, palyaco cocuklara sekilli balonlar yapti
Derken 1-2 ziyaret yaptik oglumla hazir sehre inmisken.
Oradan da esime oglen yemegi goturduk ise, yemegini sabah evde unutmus
Sonrada Akinin okuluna gittik kayit zamanlarini ogrenmek icin oyy pestilimiz cikti ama bayramimiz bayram oldu cok sukur
Herkesler uyumustur tahminim yarina gorusmek uzere canlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?