Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet cnm var inş

Ay insallah gercekten kurtulayim artik
Spor yuruyus yapiyorum ve yuzuyorum sadece
Bildirimi hep kendi tartınla yap olmazmı

Bence az değil hatta fazla bile sende bizimle jillian yap yürüyüş koşu falan sporu güzel yaparsan incelirsin.

Süpersin hemşom tebrikler.

İyi eğlenceler canım
Burdaki tartim farkli izmirdeki tartim farkli o yuzden sacma olcak ama o farki cozmeye caliscam diyetistyen her persembe olcer bu persembe haric duzenli hemen kilo bildiriminde bulunurum :)

Edip akbayrama bayilirimmm :)))

Selam kızçeler aayy yoğunluk fazlaaaa ondan az geliyorm kusura bakmayın :)
Dünkü menüm çok saçma ama yazmam lazım
Sabah
Tereyağlı Yumurta

Ara
Soda
Türk kahvesi

Öğlen
1dilim börek
2 minik tatlı

Ara
Biraz kuruyemiş

Ara
Soda
Biraz yaprak

2 litre su
Bol koşuşturmaca :)

Kizlar merhaba bi selam verip cikacagim gecmisi okudum gogo2405 canim iyi eglenin Yawrukush ozgem sevindim bayraminizin iyi gecmesine. Gonca F Fyfyfy ile gorusun ya ne guzel olur aslinda Mavibocuk kuzum sana mahcubum jiliden oturu ama o iki minik tatli ve borek de gozumden kacmadi :))) yarin odul ogunleri yapacagim kendime ben de. Yarin ogleden sonra bildirim yaparim ama sonrasinda be olur bilemem pazartesi itibariyle 4 gun boyunca diyet yapmayacagim anlayacaginiz sizin bayramda yaptiginiz bozgunu ben haftaya yapacagim.

Kızlar selam sonunda bugün normal hayatımıza döndük. Ailecek sabahtan bu saate kadar miskinlik yaptık. Tüm yorgunluğumuzu attık. Şimdi bi çorba koydum akşama kolay bişiler yeriz artık. Uyuyamadım ama şaka gibi normalde olsa ah şmkan olsa da uyusam derim oğlum uyuyo ben uyuyamadım :) bugün yediklerime de dikkat etmeye başldım. Öpüyorum hepinizi

Ah ah buse ablacımmm bende sizlere mahcubum bu aralar boşladım birazcık ama dönecem aslıma :)))

Selamlar kizlar nasilsiniz?
Bugun yine cook isim var.
Haftasonuna misafirler gelecek.
Tasindigimizdan beri yerlestiremedigim 6-7 koli vardi bugun onlari halledecegim.
Birde vaktim kalirsa Akin uyurken bahce islerine devam edecegim.
Simdide kahvaltimizi ettik Akin Bey havuza gitmek istiyor:)
Havuzdan sonra yemek- uyku.
Sonrada Ozge islere girisir:)
Sizler neler yapiyorsunuz, takim asiri sessiz...

Canım benim iyi bayramlar cinsiyet i söylemedi dr.cınsıyetini napican zorla bulduk dedi ustelemedım bende
her seyin basi saglik saglikli olsunda cinsiyetin onemi yok gulum:)
ama bana erkek gibi geliyor:)

Dün yordum kendimi biraz malum kv gile gittik falan eşimin gönlü kalır diye biseyde diyemedim esimde kalkmak istemedi pek öyle geçti ilk günü bugün evdeyim evde geçiriyorum günümü
iyi hadi canim sag salim atlatmissiniz kayinvalidelerle bayrami :)
dinlen guzelim..

menu super ablacim, dugun nasil gecti ?

Jillian 3. gün tamam kızlar.
harika :)

Jiliana soyle gulluogludan helal bi kilo antep sarma yaptiralim ozgem en yakin sensin goturuver hem bayram sevinir garip
yemez kiz Busem o baklavalari :)
kadin diyet yapiyordur kesin :)

spor nanay :))
kacamaksiz bir gun daha, bulguru az yersen bir sorun olmaz Busem :)

iyi bayramlar canim 1 baklavan afiyet olsun:)
kimsecikler yok takimda hicbir seyi kacirmadin merak etme, herkes bayram telasinda :)

bir tartil bakalim guzelim nedir tartida durumlar?

camasir dedin beni bitirdin ablacim:)
bugun benimde bir hayli yikamam lazim.
festival mi ne guzelmis :)
kardesin sahneye ne sebeple cikicak, ne guzel yaa bol eglenceler:)

2 dilim baklava afiyet olsun guzelim, az hasarla kurtarmissin :)

Ne güzel eğlenceli geçmiş gününüz canım. Biz eve dönüyoruz anca yeni.
evet ablacim birde dun tum arkdaslarima bebisin haberini verdim epey keyifli gecti :)

Kızlar telefonumun ekranı kirildi annemden yaziyorum. Umarim yarin tamir ettirebilirim bayramdan dolayi kapali olabilir.en kotusu pazartesi gunu yeni telefonum geliyor yazmaya calisirim yine umarim girebilirim
canim gecmis olsun umarim tamir ettirirsin biran evvel..

gnydın canlar çok şükür bayramda kilo almamısım en azından buda iyi canlar nasılsınız
guzel haber ablam :)

kacamakli bir gun olmus Mervem :)

sagol Busem dun bayramdi bize bugun yine Akin ve ev isleri tam gaz devam :)

ne guzel dinlenmissiniz canim, uyuyamasan da dinlenmek iyi gelmistir.
bugunde guzelce uyursun umarim :)

Kardeşim bağlama kemençe falan çalıyor kendisi gibi arkadaşlarıda var halk müziği seviyolar çalıyolar hobi olarak.
Bebek haberi çok sevindirmiştir dostlarınızı ne güzel.

süperdi cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…