evet cnm var inşBugün biraz evimde zaman geçirebildim nihayet. Çamaşır attım 2 makina sonra kurutmaya ne rahatmış çamaşır asmamak süper. Yarın eltimler gidiyolar normal hayata döneceğiz diycem ama cuma nöbetçiyim bayram nöbeti olduğu için tek başımayım ilk defa yanlız nöbet tutucam bakalım nasıl geçer.
Nöbet çıkışı Uşak a gitcez Ulubey de kardeşim var kanyonlarda cam teras var orda festival varmış Edip Akbayram geliyomuş ondan önce kardeşimle aradaşları sahneye çıkacaklarmış onları izliycez nasipse.
Sonra inşallah pazartesi yerleşik hayata geçebilcez.
Sende mi gelcen yoksaevet cnm var inş
Ay insallah gercekten kurtulayim artikben seni cok iyi anladim Busem sen hic merak etme, tereyagli baklava mi oyy canim cekti, bugun konsoloslukta yerim :)
ohh jiliana selam olsun, takimimiza desteklerinden oturu baklava yollamam kadina sart oldu:)
canim ne kadar fazla tarttigini net olarak olcebilirsen ona gore bildirimlerini yapariz :)
canim dun kacamak olmus yediklerin artik bugunden itibaren diyet moduna gir.
takima gel canim, menulerinide yazmaya baslayabilirsin:)
canim haftada 1 kilo bencede ideal, saglikli bir sekilde , sporla verirsin.
2 bucuk ay var daha 8-10 kilo kadar gider canim, sporla da sIkIlasirsin daha fazla vermis gibi gorunursun:)
odulun olmus daha cok kilo verirsin haftaya mavisim:)
Burdaki tartim farkli izmirdeki tartim farkli o yuzden sacma olcak ama o farki cozmeye caliscam diyetistyen her persembe olcer bu persembe haric duzenli hemen kilo bildiriminde bulunurum :)Bildirimi hep kendi tartınla yap olmazmı
Bence az değil hatta fazla bile sende bizimle jillian yap yürüyüş koşu falan sporu güzel yaparsan incelirsin.
Süpersin hemşom tebrikler.
İyi eğlenceler canım
Bugün biraz evimde zaman geçirebildim nihayet. Çamaşır attım 2 makina sonra kurutmaya ne rahatmış çamaşır asmamak süper. Yarın eltimler gidiyolar normal hayata döneceğiz diycem ama cuma nöbetçiyim bayram nöbeti olduğu için tek başımayım ilk defa yanlız nöbet tutucam bakalım nasıl geçer.
Nöbet çıkışı Uşak a gitcez Ulubey de kardeşim var kanyonlarda cam teras var orda festival varmış Edip Akbayram geliyomuş ondan önce kardeşimle aradaşları sahneye çıkacaklarmış onları izliycez nasipse.
komsular gelirse geleceğim cnmSende mi gelcen yoksa
Ulubey demi yaşıyosun görüşürüz belki benim kardeşim orda yaşıyokomsular gelirse geleceğim cnm
Ah ah buse ablacımmm bende sizlere mahcubum bu aralar boşladım birazcık ama dönecem aslıma :)))Kizlar merhaba bi selam verip cikacagim gecmisi okudumgogo2405 canim iyi eglenin Yawrukush ozgem sevindim bayraminizin iyi gecmesine. Gonca F Fyfyfy ile gorusun ya ne guzel olur aslinda Mavibocuk kuzum sana mahcubum jiliden oturu ama o iki minik tatli ve borek de gozumden kacmadi :))) yarin odul ogunleri yapacagim kendime ben de. Yarin ogleden sonra bildirim yaparim ama sonrasinda be olur bilemem pazartesi itibariyle 4 gun boyunca diyet yapmayacagim anlayacaginiz sizin bayramda yaptiginiz bozgunu ben haftaya yapacagim.
her seyin basi saglik saglikli olsunda cinsiyetin onemi yok gulum:)Canım benim iyi bayramlar cinsiyet i söylemedi dr.cınsıyetini napican zorla bulduk dediustelemedım bende
iyi hadi canim sag salim atlatmissiniz kayinvalidelerle bayrami :)Dün yordum kendimi biraz malum kv gile gittik falan eşimin gönlü kalır diye biseyde diyemedim esimde kalkmak istemedi pek öyle geçti ilk günü bugün evdeyim evde geçiriyorum günümü
menu super ablacim, dugun nasil gecti ?bugünkü menüm
sabah
1 yeşil çay
1 dilim peynir
4 zeytin
2 küçük parca kaymak yedim süt ekmekle
1 salatalık
öğlen
4 kaşık fasulye
1 kase yoğurt
arada
3 avuc lenlebi
akşam
semiz otu yoğrtlu bir kase
3 litre su
2 bardak yeşil çay
akşama düğün var bol bol ter atarım
harika :)Jillian 3. gün tamam kızlar.
yemez kiz Busem o baklavalari :)Jiliana soyle gulluogludan helal bi kilo antep sarma yaptiralim ozgem en yakin sensin goturuver hem bayram sevinir garip
spor nanay :))Kizlar 2. Günü kazasiz atlatmanin mutluluğunu yasiyorum.
Sabah
1.5 yumurta tereyaginda
Bol cokelek
Bol zeytin ve zeytinyagi
Domates
Biber
Tereyagli kayisi
Cay kahve
Sehriyeli tavuk çorbası
Tavuk
Bukgur pilavi
Salata
Cok bulgur tuketiyorum biraz mecburiyet oluyor secme sansim yok. Ama tatlisiz gecirdigim icin onemsemiyorum.
Su 3.5 4 lt buldu
Spor nanay
Iyi aksamlar guzel kadinlar sonra görüşürüz
iyi bayramlar canim 1 baklavan afiyet olsun:)Merhabalar.Bayraminiz kutlu olsun.Kusuruma bakmayin biraz gec oldu ama cok yogun geciyor gunlerim.
Bugunku menum :
Sabah :
3 haslanis yumurta
1 dilim cavdar ekmek
1 salatalik
1 domates
1 kk peynir
2 siyah zeytin
Ara :
1 kase meyve
Ogle :
1 kase yesil mercimek corbasi
1 haslama tavuk but
Ara :
1 baklava :)
Aksam
1 kase yogurt
1 kase salata
1 kase yesil mercimek corbasi
1 patlican dolmasi
Su 3.5 litre
Yesil 2 fincan
15000 adim
500 ziplama
400 DK
400 JJ
400 Yerinde kosma
400 ayakta mekik
200 dumbell
10 dakika kosu bandida kosma
Jillian 5. gun
Simdilik iyi aksamlar misafirlerimiz var gitsinler sonra kismetse yine gelirim.
Sizler nasilsiniz ozet gecen olursa sevinirim cunku baya gecmis birikmis :)
bir tartil bakalim guzelim nedir tartida durumlar?Herkese merhaba inanılmaz yoğun bir bayram yaşıyorum o kdar çok ziyaret bilmem ne. Ben bittim ben mahfoldum diyet miyet yoook yüzde bir milyar artıyım. Bugün son. Yarın ziyaret yok. Yarın sıkı diyete başlamak var. Yarın itibariyle yazacağım menülerimi. Umarım kalıcı artı çok almamışımdır. Cuma spora gidicem düzenimi geri oturtacağım inşAllah.
camasir dedin beni bitirdin ablacim:)Bugün biraz evimde zaman geçirebildim nihayet. Çamaşır attım 2 makina sonra kurutmaya ne rahatmış çamaşır asmamak süper. Yarın eltimler gidiyolar normal hayata döneceğiz diycem ama cuma nöbetçiyim bayram nöbeti olduğu için tek başımayım ilk defa yanlız nöbet tutucam bakalım nasıl geçer.
2 dilim baklava afiyet olsun guzelim, az hasarla kurtarmissin :)Canlarım bayram telaşından gelemedim
Dünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
Domates salatalık
Çay
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tbe
5 adet yeşil zeytin
Ara
3 adet ceviz
Öğle
2 dilim baklava
Akşam yok
Su 1.5 litre
Adım 12000
Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim tbe
Çay
1 kk peynir
Domates salatalık
2 haşlanmış yumurta
4 adet zeytin
Ara
Kuru üzüm
Öğle
Çorba
Salata
Sulu yemek
Ara
1 adet şeftali
Akşam yok
Su 3 litre
Adım 8900
2 fincan yeşil çay
@AKovser
evet ablacim birde dun tum arkdaslarima bebisin haberini verdim epey keyifli gecti :)Ne güzel eğlenceli geçmiş gününüz canım. Biz eve dönüyoruz anca yeni.
canim gecmis olsun umarim tamir ettirirsin biran evvel..Kızlar telefonumun ekranı kirildi annemden yaziyorum. Umarim yarin tamir ettirebilirim bayramdan dolayi kapali olabilir.en kotusu pazartesi gunu yeni telefonum geliyor yazmaya calisirim yine umarim girebilirim
guzel haber ablam :)gnydın canlar çok şükür bayramda kilo almamısım en azından buda iyi canlar nasılsınız
kacamakli bir gun olmus Mervem :)Selam kızçeler aayy yoğunluk fazlaaaa ondan az geliyorm kusura bakmayın :)
Dünkü menüm çok saçma ama yazmam lazım
Sabah
Tereyağlı Yumurta
Ara
Soda
Türk kahvesi
Öğlen
1dilim börek
2 minik tatlı
Ara
Biraz kuruyemiş
Ara
Soda
Biraz yaprak
2 litre su
Bol koşuşturmaca :)
sagol Busem dun bayramdi bize bugun yine Akin ve ev isleri tam gaz devam :)Kizlar merhaba bi selam verip cikacagim gecmisi okudumgogo2405 canim iyi eglenin Yawrukush ozgem sevindim bayraminizin iyi gecmesine. Gonca F Fyfyfy ile gorusun ya ne guzel olur aslinda Mavibocuk kuzum sana mahcubum jiliden oturu ama o iki minik tatli ve borek de gozumden kacmadi :))) yarin odul ogunleri yapacagim kendime ben de. Yarin ogleden sonra bildirim yaparim ama sonrasinda be olur bilemem pazartesi itibariyle 4 gun boyunca diyet yapmayacagim anlayacaginiz sizin bayramda yaptiginiz bozgunu ben haftaya yapacagim.
ne guzel dinlenmissiniz canim, uyuyamasan da dinlenmek iyi gelmistir.Kızlar selam sonunda bugün normal hayatımıza döndük. Ailecek sabahtan bu saate kadar miskinlik yaptık. Tüm yorgunluğumuzu attık. Şimdi bi çorba koydum akşama kolay bişiler yeriz artık. Uyuyamadım ama şaka gibi normalde olsa ah şmkan olsa da uyusam derim oğlum uyuyo ben uyuyamadım :) bugün yediklerime de dikkat etmeye başldım. Öpüyorum hepinizi
Kardeşim bağlama kemençe falan çalıyor kendisi gibi arkadaşlarıda var halk müziği seviyolar çalıyolar hobi olarak.spor nanay :))
kacamaksiz bir gun daha, bulguru az yersen bir sorun olmaz Busem :)
iyi bayramlar canim 1 baklavan afiyet olsun:)
kimsecikler yok takimda hicbir seyi kacirmadin merak etme, herkes bayram telasinda :)
bir tartil bakalim guzelim nedir tartida durumlar?
camasir dedin beni bitirdin ablacim:)
bugun benimde bir hayli yikamam lazim.
festival mi ne guzelmis :)
kardesin sahneye ne sebeple cikicak, ne guzel yaa bol eglenceler:)
2 dilim baklava afiyet olsun guzelim, az hasarla kurtarmissin :)
evet ablacim birde dun tum arkdaslarima bebisin haberini verdim epey keyifli gecti :)
canim gecmis olsun umarim tamir ettirirsin biran evvel..
guzel haber ablam :)
kacamakli bir gun olmus Mervem :)
sagol Busem dun bayramdi bize bugun yine Akin ve ev isleri tam gaz devam :)
ne guzel dinlenmissiniz canim, uyuyamasan da dinlenmek iyi gelmistir.
bugunde guzelce uyursun umarim :)
süperdi cnmmher seyin basi saglik saglikli olsunda cinsiyetin onemi yok gulum:)
ama bana erkek gibi geliyor:)
iyi hadi canim sag salim atlatmissiniz kayinvalidelerle bayrami :)
dinlen guzelim..
menu super ablacim, dugun nasil gecti ?
harika :)
yemez kiz Busem o baklavalari :)
kadin diyet yapiyordur kesin :)
cnm kasabasında ulubeyin uşaka yakın hergün mesaiye gidip geliyorum cnmUlubey demi yaşıyosun görüşürüz belki benim kardeşim orda yaşıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?