Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oğlum geldi babasında yapamadı canlar iyi akşamlar
Canım ne güzel hep bi program içerisindesin akına ne güzel yetişip bir de ev işleri maşallah sana.

Fatoş canım oğluna kavuşmana çook sevindim gözün aydın

Günaydın canlar.
Gecmis bayraminizi kutluyorum.
3 4 gündür gelemedim kusuruma bakmayin
Dün döndük tatilden. Ohhhh bir rahatlama bir dinlenme ki sormayın gerçekten çok iyi geldi :)
Bu arada bende kilo almışım 83.5 kilo olmuşum ya
Aslında yemekleri falan abartmadim çok ta tatlı yemedim hatta sütlü tatlı yemistim hafif olsun diye ama alkol aldım galiba o etki etti. Ama bol bol da yuzmustum ise yaramamis demek
Bu aksam dan itibaren spora yürüyüşe devam
Sizler nasilsiniz umarım herkes çok iyidir
Gördüğüm kadarıyla biraz kilolar alınmış ah bu kilolar verene kadar canımız çıkıyor ama almak çok kolay

herkese merhaba nasılsnz?
hiç gelemedim sevgili kaptanım,kaptan yardımcılarım ve değerli takım arkadaşlarım bebeğim hastaydı butun bayram onunla ugrastım malesef dunden beri iyi şükür grip olmuş ishal biyandan acillere mi gtmedik napmadk dun duzelmeye bvasladı bnde kendımı ıyı hıssednce kocacmla bıraz gezdim hepinizi ihmal ettim izinsiz gelmemezliğim olmazdı yoksa anlayışınıza sıgınıyorum teşekkür ederim....

ben naptım bayramda tabı gunluk menulerımız hıc hatrlamıorm ama durust olmak gerekırse dıkkatte etmedım abartmadm yedıklermı tatıl boyunca 2 mınık lokum 1 tatlı ananecgm yapmıs kıramadm bıde bı kac defa boşnak böreği olmazsa olmaz onun harıcınde dun istanbul hgazır bosalmıs anadolu avrupa butun kıyıları gezdk ve yıne tabı yedım ıctıklermde abatı bsy yoktu suyu pek ıcemedm cocugun telasına ne susadm ne bsy ama bugun tartıldm haftaya solenıcek blıorm ama sabıt oldgmu ve 1 gr bıle almamıs olmama cok sevndm bıraz dıkkat etseymıs 2-3 gr verırımısım neyse bu haftayı kazasz atlattm haftaya super bı eksı getrcgme söz veriorum bu hafta yedıklermı telafi edicem.

bnde bugun dambıl ve sayaclı ip siparişi verdim...

okadr kg vermeme ragmen kollarımda ki yaglanmadan ve göbeğimden artı bacak kalınlgmdan cok sıkıldm bırazcık sıkılasmam gerekıo dambılları 1.5 bucuk kg lu aldm 2 adet spor programımızla ılgılen sevgılı kaptan veya yardımcmz bana dambılla kol ınceltme egzersızı paylasablrmı ben ınt. bakıorm fakat ınceltmemı kas yapmamı ayırt edemıorm vıdeoları 4-5 vıdeo ya da 2-3 video da olur yalnz etkılı bsy olursa sevnrm smdıden saygılar

Jillian a gel sende kolları bacakları göbekleri çalıştırıyo kadın

Çok geçmiş olsun canım..

bebeğin için çok geçmiş olsun

Selamlar ben geldim kaptan bildirim yapmadim ben ama onemi yok degil mi
Listede yokum zaten .

Insallah ayni sorun bende de var ömrumden omur gidiyor alerji yuzunden. Kolay gelsin

Siz istanbul bosalmis diye gezdiniz biz ölüyoruz tatilciler gitse de kurtulsak gozuyle bakiyoruz heryer felaket dolu dün denize gittim arabalar ana yollarda siralanmisti:))) gecmis olsuj bu arada bebegin durumu simdi nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…