Selamlar kizlar nasilsiniz?
Bugun yine cook isim var.
Haftasonuna misafirler gelecek.
Tasindigimizdan beri yerlestiremedigim 6-7 koli vardi bugun onlari halledecegim.
Birde vaktim kalirsa Akin uyurken bahce islerine devam edecegim.
Simdide kahvaltimizi ettik Akin Bey havuza gitmek istiyor:)
Havuzdan sonra yemek- uyku.
Sonrada Ozge islere girisir:)
Sizler neler yapiyorsunuz, takim asiri sessiz...
Canım ne güzel hep bi program içerisindesin akına ne güzel yetişip bir de ev işleri maşallah sana.oğlum geldi babasında yapamadı canlar iyi akşamlar
Aynı durumdayız seninle ama ben gerçekten yedim yaniGeçen hafta 65.6
Bu hafta 66.7
Fark + 1.1
Yüzde -1.68
niye uyanmak istemiyosun , var sende bişeyler anlat hemen :)Uyanmak istemediğim bir günden hepinize Günaydınnn :)
Hayırlı Cumalar..
Jillian a gel sende kolları bacakları göbekleri çalıştırıyo kadınbnde bugun dambıl ve sayaclı ip siparişi verdim...
okadr kg vermeme ragmen kollarımda ki yaglanmadan ve göbeğimden artı bacak kalınlgmdan cok sıkıldm bırazcık sıkılasmam gerekıo dambılları 1.5 bucuk kg lu aldm 2 adet spor programımızla ılgılen sevgılı kaptan veya yardımcmz bana dambılla kol ınceltme egzersızı paylasablrmı ben ınt. bakıorm fakat ınceltmemı kas yapmamı ayırt edemıorm vıdeoları 4-5 vıdeo ya da 2-3 video da olur yalnz etkılı bsy olursa sevnrm smdıden saygılar
niye uyanmak istemiyosun , var sende bişeyler anlat hemen :)
herkese merhaba nasılsnz?
hiç gelemedim sevgili kaptanım,kaptan yardımcılarım ve değerli takım arkadaşlarım bebeğim hastaydı butun bayram onunla ugrastım malesef dunden beri iyi şükür grip olmuş ishal biyandan acillere mi gtmedik napmadk dun duzelmeye bvasladı bnde kendımı ıyı hıssednce kocacmla bıraz gezdim hepinizi ihmal ettim izinsiz gelmemezliğim olmazdı yoksa anlayışınıza sıgınıyorum teşekkür ederim....
ben naptım bayramda tabı gunluk menulerımız hıc hatrlamıorm ama durust olmak gerekırse dıkkatte etmedım abartmadm yedıklermı tatıl boyunca 2 mınık lokum 1 tatlı ananecgm yapmıs kıramadm bıde bı kac defa boşnak böreği olmazsa olmaz onun harıcınde dun istanbul hgazır bosalmıs anadolu avrupa butun kıyıları gezdk ve yıne tabı yedım ıctıklermde abatı bsy yoktu suyu pek ıcemedm cocugun telasına ne susadm ne bsy ama bugun tartıldm haftaya solenıcek blıorm ama sabıt oldgmu ve 1 gr bıle almamıs olmama cok sevndm bıraz dıkkat etseymıs 2-3 gr verırımısım neyse bu haftayı kazasz atlattm haftaya super bı eksı getrcgme söz veriorum bu hafta yedıklermı telafi edicem.
valla bı kac ay onc basladm gıbı basladgmla kaldm gogommm ahahaha istikrarslgn dibiJillian a gel sende kolları bacakları göbekleri çalıştırıyo kadın
Çok geçmiş olsun canım..
çok geçmiş olsun canım ya ,alerji ne illet bir şey bende çok iyi bilirim , buda bizim sınavımız galibaTemizlikkkk :))
Çok şükür kardeşim yaptı bir kısmını, ben daha birşey yapamadım sıcaktan alerjim iyice azdı napacağımı bilmiyorum
bebeğin için çok geçmiş olsunherkese merhaba nasılsnz?
hiç gelemedim sevgili kaptanım,kaptan yardımcılarım ve değerli takım arkadaşlarım bebeğim hastaydı butun bayram onunla ugrastım malesef dunden beri iyi şükür grip olmuş ishal biyandan acillere mi gtmedik napmadk dun duzelmeye bvasladı bnde kendımı ıyı hıssednce kocacmla bıraz gezdim hepinizi ihmal ettim izinsiz gelmemezliğim olmazdı yoksa anlayışınıza sıgınıyorum teşekkür ederim....
ben naptım bayramda tabı gunluk menulerımız hıc hatrlamıorm ama durust olmak gerekırse dıkkatte etmedım abartmadm yedıklermı tatıl boyunca 2 mınık lokum 1 tatlı ananecgm yapmıs kıramadm bıde bı kac defa boşnak böreği olmazsa olmaz onun harıcınde dun istanbul hgazır bosalmıs anadolu avrupa butun kıyıları gezdk ve yıne tabı yedım ıctıklermde abatı bsy yoktu suyu pek ıcemedm cocugun telasına ne susadm ne bsy ama bugun tartıldm haftaya solenıcek blıorm ama sabıt oldgmu ve 1 gr bıle almamıs olmama cok sevndm bıraz dıkkat etseymıs 2-3 gr verırımısım neyse bu haftayı kazasz atlattm haftaya super bı eksı getrcgme söz veriorum bu hafta yedıklermı telafi edicem.
tşk cnm
Selamlar kizlar nasilsiniz?
Bugun yine cook isim var.
Haftasonuna misafirler gelecek.
Tasindigimizdan beri yerlestiremedigim 6-7 koli vardi bugun onlari halledecegim.
Birde vaktim kalirsa Akin uyurken bahce islerine devam edecegim.
Simdide kahvaltimizi ettik Akin Bey havuza gitmek istiyor:)
Havuzdan sonra yemek- uyku.
Sonrada Ozge islere girisir:)
Sizler neler yapiyorsunuz, takim asiri sessiz...
Insallah ayni sorun bende de var ömrumden omur gidiyor alerji yuzunden. Kolay gelsinHayırlı geceler canlar..
Uğrayamıyorum pek, bugün bayram bitti artık yarın buralarda olurum dedim ama kayınvalidemler yarın gelecekmiş
Sevinmedim desem yeridir, çok kötü günler geçiriyorum, alerjim azdı, reglim gecikti haliyle çok asabi ve stresliyim.. Sinir küpü gibi dolanıyorum bütün gün, kendimi çok kötü hissediyorum
Yarın temizlik, hazırlık yapmam lazım, bu halde nasıl yapacaksam artık..
Yarını sorunsuz atlatırım umarım
herkese merhaba nasılsnz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?