ben ankaradayım , bir türlü deniz getirilemeyen şehirdeyimgidelim kız atlayalım buz gibi sulara :)
tarla demek tam spor demek ben 9 gün tatilde hep tarla işlerindeydim
Canim benim ♥ nasilsin lutkam, prensesin nasil oldu?
Sükür bulantilar galiba sona erdi srce, onun yerini yanmalar aldi :)
Nerdeyse 7 ay sürdü bulantim ama bunada sükür, Rabbim böyle takdir ettiyse 2 ay da yanariz bebisin ugruna saglik olsun :)şükür gecmesne sevndim canımmmm , yanmalarda bı sure rahatsz eder senı bnm bulantı 4 ay yanma 3-4 ay surdu
bulantının sebebi bebişin saçları diye duymuştum ben , ne kadar doğru acabaNerdeyse 7 ay sürdü bulantim ama bunada sükür, Rabbim böyle takdir ettiyse 2 ay da yanariz bebisin ugruna saglik olsun :)
Allah isteyen herkese nasip etsin nenam, kaderime razi gelmekten baska yapacak bir seyim yok :)
Tebrikler tatil olmasına rağmen vermişsin kilogecen hafta 59,6
bu hafta 58,8
800 grm vermişim
Aa geçen kış gelmişti deniz ankaraya sen yüzemedinmiben ankaradayım , bir türlü deniz getirilemeyen şehirdeyimgidelim kız atlayalım buz gibi sulara :)
Nerdeyse 7 ay sürdü bulantim ama bunada sükür, Rabbim böyle takdir ettiyse 2 ay da yanariz bebisin ugruna saglik olsun :)
Allah isteyen herkese nasip etsin nenam, kaderime razi gelmekten baska yapacak bir seyim yok :)
kaçırttılar bana onu , kara kara topraklara mahkum ettiler beni ablaTebrikler tatil olmasına rağmen vermişsin kilo
Aa geçen kış gelmişti deniz ankaraya sen yüzemedinmi
kaçırttılar bana onu , kara kara topraklara mahkum ettiler beni abla
Mide yanmasinin sebebi sözde bebegin saclari ama hepsi hurafe :) asli astari olan bir sey degil :)bulantının sebebi bebişin saçları diye duymuştum ben , ne kadar doğru acaba
Allah razi olsun bitanem ♥ cümlemize insallah.allah ıkınızde saglık versın varsın bulantı olsn onlarıda unutuosn zamnla
Tamamdir ben seni bildim çunku:))ben bu gruptaydım tatlım, izine ayrılmıştım ,şimdi 5 takıma geçtim ama burdanda kopmak istemiyorum :) ağustosta tercihler başlıyor işte
Ben izmire bi gittim 6 sene oldu ordayim hala kopamadim ailemin yanina da donmuyorum komple yani izmir tam bir hastalik dayanamiyorum mis gibi deniz var memleketimde tatil yeri burasi ama yine de hep bi izmire kacasim varohh sahane spor vallaaa affern
hmm guzel sehır aydın @haeshin orda yanı aydnda didimde dil
izmir de yasamak buyuk sans turkıyede en sevdgm memleket keske orda yasasam keske tanıdıklarm cok her sene olmasada her fırsatta gtmeye calsyrm ızmır e
hadi gidelimsen nerede yasıyordun
hmmmmm , bende inanmıştım oysa ki :)Mide yanmasinin sebebi sözde bebegin saclari ama hepsi hurafe :) asli astari olan bir sey degil :)
Allah razi olsun bitanem ♥ cümlemize insallah.
Senin prenses nasil?
ben varken sen yoktun ama ben herkesi hatırlıyorum :)Tamamdir ben seni bildim çunku:))
Ben izmire bi gittim 6 sene oldu ordayim hala kopamadim ailemin yanina da donmuyorum komple yani izmir tam bir hastalik dayanamiyorum mis gibi deniz var memleketimde tatil yeri burasi ama yine de hep bi izmire kacasim var
Toplanin gelin bana
Kandirmislar seni :)hmmmmm , bende inanmıştım oysa ki :)
Kandirmislar seni :)
çok geçmiş olsun canım ya ,alerji ne illet bir şey bende çok iyi bilirim , buda bizim sınavımız galiba
Selamlar ben geldim kaptan bildirim yapmadim ben ama onemi yok degil mi
Listede yokum zaten .
Insallah ayni sorun bende de var ömrumden omur gidiyor alerji yuzunden. Kolay gelsin
Siz istanbul bosalmis diye gezdiniz biz ölüyoruz tatilciler gitse de kurtulsak gozuyle bakiyoruz heryer felaket dolu dün denize gittim arabalar ana yollarda siralanmisti:))) gecmis olsuj bu arada bebegin durumu simdi nasil
çok kaşıntı varsa acilde iğne yapıyorlar hemen geçiriyor canım . öyle evde katlanmaya çalışma acile gitÇok sağol canım.. Öyle galiba, katlanıcaz bir şekilde, ne yapsam pek fayda etmiyor zaten..
Çok sağol canım.. Allah kolaylık versin sana da..
çok kaşıntı varsa acilde iğne yapıyorlar hemen geçiriyor canım . öyle evde katlanmaya çalışma acile git
ayyy gelsin elektrik parasıYok canım, çok şükür o kadar çok değil, vantilatörle yaşıyorum :)) terlemedikce gayet iyiyim
Çok geçmiş olsun cnmherkese merhaba nasılsnz?
hiç gelemedim sevgili kaptanım,kaptan yardımcılarım ve değerli takım arkadaşlarım bebeğim hastaydı butun bayram onunla ugrastım malesef dunden beri iyi şükür grip olmuş ishal biyandan acillere mi gtmedik napmadk dun duzelmeye bvasladı bnde kendımı ıyı hıssednce kocacmla bıraz gezdim hepinizi ihmal ettim izinsiz gelmemezliğim olmazdı yoksa anlayışınıza sıgınıyorum teşekkür ederim....
ben naptım bayramda tabı gunluk menulerımız hıc hatrlamıorm ama durust olmak gerekırse dıkkatte etmedım abartmadm yedıklermı tatıl boyunca 2 mınık lokum 1 tatlı ananecgm yapmıs kıramadm bıde bı kac defa boşnak böreği olmazsa olmaz onun harıcınde dun istanbul hgazır bosalmıs anadolu avrupa butun kıyıları gezdk ve yıne tabı yedım ıctıklermde abatı bsy yoktu suyu pek ıcemedm cocugun telasına ne susadm ne bsy ama bugun tartıldm haftaya solenıcek blıorm ama sabıt oldgmu ve 1 gr bıle almamıs olmama cok sevndm bıraz dıkkat etseymıs 2-3 gr verırımısım neyse bu haftayı kazasz atlattm haftaya super bı eksı getrcgme söz veriorum bu hafta yedıklermı telafi edicem.
Duş al canim iyi gelir geçmiş olsunTemizlikkkk :))
Çok şükür kardeşim yaptı bir kısmını, ben daha birşey yapamadım sıcaktan alerjim iyice azdı napacağımı bilmiyorum
Tebrikleeerrrrgecen hafta 59,6
bu hafta 58,8
800 grm vermişim
Ay benim de hayalim ne guzel bir sehir öyleizmirde yaşamak benimde hayalim valla :)
Az kaldı cnm yanmalarda geçerCanim benim ♥ nasilsin lutkam, prensesin nasil oldu?
Sükür bulantilar galiba sona erdi srce, onun yerini yanmalar aldi :)
Ellerinize sağlık cnmSelam kızlar ay yün işi felan uğraşıyoruz annemle biraz yorucu günlerdeyiz :) ama tartı bugün yüzümü güldürmedi
Geçen hafta:63.2
Bu hafta:63.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?