Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben ankaradayım , bir türlü deniz getirilemeyen şehirdeyim gidelim kız atlayalım buz gibi sulara :)

ahahaha evet denızsız sehır bıraz sıkıo ınsanı ama alısanalr aramıodr denız bn denız e yakın otrdgm ıcın denızssz yerlerde sıkılıorm

tarla demek tam spor demek ben 9 gün tatilde hep tarla işlerindeydim

delimisin tarla sporun has ı be valla sahanae yahu

Canim benim ♥ nasilsin lutkam, prensesin nasil oldu?
Sükür bulantilar galiba sona erdi srce, onun yerini yanmalar aldi :)

şükür gecmesne sevndim canımmmm , yanmalarda bı sure rahatsz eder senı bnm bulantı 4 ay yanma 3-4 ay surdu

şükür gecmesne sevndim canımmmm , yanmalarda bı sure rahatsz eder senı bnm bulantı 4 ay yanma 3-4 ay surdu
Nerdeyse 7 ay sürdü bulantim ama bunada sükür, Rabbim böyle takdir ettiyse 2 ay da yanariz bebisin ugruna saglik olsun :)
Allah isteyen herkese nasip etsin nenam, kaderime razi gelmekten baska yapacak bir seyim yok :)

Nerdeyse 7 ay sürdü bulantim ama bunada sükür, Rabbim böyle takdir ettiyse 2 ay da yanariz bebisin ugruna saglik olsun :)
Allah isteyen herkese nasip etsin nenam, kaderime razi gelmekten baska yapacak bir seyim yok :)
bulantının sebebi bebişin saçları diye duymuştum ben , ne kadar doğru acaba

allah ıkınızde saglık versın varsın bulantı olsn onlarıda unutuosn zamnla

bulantının sebebi bebişin saçları diye duymuştum ben , ne kadar doğru acaba
Mide yanmasinin sebebi sözde bebegin saclari ama hepsi hurafe :) asli astari olan bir sey degil :)

allah ıkınızde saglık versın varsın bulantı olsn onlarıda unutuosn zamnla
Allah razi olsun bitanem ♥ cümlemize insallah.
Senin prenses nasil?

ben bu gruptaydım tatlım, izine ayrılmıştım ,şimdi 5 takıma geçtim ama burdanda kopmak istemiyorum :) ağustosta tercihler başlıyor işte
Tamamdir ben seni bildim çunku:))
Ben izmire bi gittim 6 sene oldu ordayim hala kopamadim ailemin yanina da donmuyorum komple yani izmir tam bir hastalik dayanamiyorum mis gibi deniz var memleketimde tatil yeri burasi ama yine de hep bi izmire kacasim var

hadi gidelim sen nerede yasıyordun

Toplanin gelin bana

ben varken sen yoktun ama ben herkesi hatırlıyorum :)

çok geçmiş olsun canım ya ,alerji ne illet bir şey bende çok iyi bilirim , buda bizim sınavımız galiba

Çok sağol canım.. Öyle galiba, katlanıcaz bir şekilde, ne yapsam pek fayda etmiyor zaten..

Çok sağol canım.. Allah kolaylık versin sana da..

Çok geçmiş olsun cnm
Oh mis gibi de gezmissiniz hem kiloda alınmamış süper valla :)

Temizlikkkk :))
Çok şükür kardeşim yaptı bir kısmını, ben daha birşey yapamadım sıcaktan alerjim iyice azdı napacağımı bilmiyorum
Duş al canim iyi gelir geçmiş olsun
Alerji hapı falan var mı
gecen hafta 59,6
bu hafta 58,8
800 grm vermişim
Tebrikleeerrrr

izmirde yaşamak benimde hayalim valla :)
Ay benim de hayalim ne guzel bir sehir öyle
Hele cesme ya doyamadik oralara...
biraz pahalı ama eğlence orda

Canim benim ♥ nasilsin lutkam, prensesin nasil oldu?
Sükür bulantilar galiba sona erdi srce, onun yerini yanmalar aldi :)
Az kaldı cnm yanmalarda geçer
Yeter ki sağlığınız iyi olsun
Sona ne bulantı ne de yanma hiç bişey kalmıyor akılda

Selam kızlar ay yün işi felan uğraşıyoruz annemle biraz yorucu günlerdeyiz :) ama tartı bugün yüzümü güldürmedi
Geçen hafta:63.2
Bu hafta:63.7
Ellerinize sağlık cnm
Bu hafta da böyle olu versin kilolar boşver
Telafi ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…