Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush canım henüz ıhbar surem dolmadı ay sonu dolucak ama bunlar benı ciddi ciddi bırakmıyor.gerçionlar bırakmadgı ıcın gıtmemezlık yapmıcam hiç mutlu dilim burda ama işte arıorm bi yandan bakalım ay sonu dılde agustos ortasına kadr kesin cıkmıs olurum kısmetse

zey zey canmmm nabr naslsn ramazanda yogun gunler gecırıdn baban nasl oldu kuzucum?bide kardeşin nişanlanıyormus hadi hayrlı ugurlu olsun benm gibi görümce oluyorsn gözün aydın

fyzanur valla canım hemsırelık mı veterınerlık mı hıc bılemedm de bnce vaktın varsa bıraz daha dusun eksılerıne artılarna bak bayansın ılerıde hangısını daha rahat yuruteblrsn gbi düşüneblrsn

happy_moon kızcem naber naslsn hemserılern en güzeli :) dodnurucun hayrlı olsn bnm buzdolabn buzlugu bana yetıo hehehhe ıvır zıvır atıorm ama bu sene kıslık atıcam bolca kısmetse kv de de var dondurucu fazlalıkları oraya koyarm gerçi fazlalık olmaz sanrm :) bzde klıma aldk ev püfür püfür

F Fyfyfy canıms enın motvasyon nıe dustu bakalm hoppp toplanıyorsn hemen 1-2 1-2 sol sag sol sag haraketlen bak 4. takım hep yannda

haeshin yılan nasl kovalanır be korkutmyn benı hayatmda gormedm ınsallahta gormem ayyy berbat bı hıssss hehehehe

oluroylebazen selam hg ben melinda bu ay 29 yasımı doldurucam 1.5 yasnda bır kızım var adı eylül

karar verdim canım , hemşirelik okuycam sonra da diyetisyenliğe yatay geçiş yapmaya çalışıcam Allah izin verirse :)

toplanacağım cnm bayram haftası yinede 800 grm verdim kilo almadım en azından

hangi şehirdesin valla tatilciler yurdun 4 bir yanına dagıldı bız derin nefes aldk 1 hafta valla istanbul istanbul olalı böle keyf görmedi gezmenin dibine vurduk keske hep boş olsa çile çekiorz resmen

Canlarım tarladan şimdi geldim.Hemen bildirimi yapıyorum

sportmen genclık melis tarlada naptn kızce capa mapa mı ay cok ozenılesı seyle ama ist. nerde ole yapacan

Canlarım tarladan şimdi geldim.Hemen bildirimi yapıyorum
Yaa bugun ben de annemlerle tarlaya gitcem :)))) ilk defa caliscam tarlada tek tesellim spor olur dedim hahahaha:)) aksamda dövme tezgahinda arkadasima yardim etcem oraya yuruyerek gitme planim var bi yarim saat surer

Allah basislasin ben de 26 yasinda bekarim:)
Aydin didimde ailem yazlari burdayim.
Diger zamanlar izmir karsiyakadayim.
Istanbul trafigini burda yasadik bu sene insanlar araba icinde uyuyor rezillik cekiyolar tatil yapcaz diye hali bi gormelisiniz

Yaa bugun ben de annemlerle tarlaya gitcem :)))) ilk defa caliscam tarlada tek tesellim spor olur dedim hahahaha:)) aksamda dövme tezgahinda arkadasima yardim etcem oraya yuruyerek gitme planim var bi yarim saat surer

ohh sahane spor vallaaa affern

Allah basislasin ben de 26 yasinda bekarim:)
Aydin didimde ailem yazlari burdayim.
Diger zamanlar izmir karsiyakadayim.
Istanbul trafigini burda yasadik bu sene insanlar araba icinde uyuyor rezillik cekiyolar tatil yapcaz diye hali bi gormelisiniz

hmm guzel sehır aydın haeshin orda yanı aydnda didimde dil

izmir de yasamak buyuk sans turkıyede en sevdgm memleket keske orda yasasam keske tanıdıklarm cok her sene olmasada her fırsatta gtmeye calsyrm ızmır e

izmirde yaşamak benimde hayalim valla :)

tarla demek tam spor demek ben 9 gün tatilde hep tarla işlerindeydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…