Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mide yanmasinin sebebi sözde bebegin saclari ama hepsi hurafe :) asli astari olan bir sey degil :)

Allah razi olsun bitanem ♥ cümlemize insallah.
Senin prenses nasil?

valla bende ınanmam ole seylerede bnm cok mıdem yandı kzıımda cok saclıydı tesaduf sanırım

olur grupca gelelım ehehheh

Öyle gülüm haklisin, o iyi olsun yeter bana cok sükür.

evet hayrlısıyla gelsn zamannda kac haftan kaldı ebru

Huuu huuu guzeller nabersiniz :)
Ayy super bugun takimimiz canlanmiss
Benimde keyfim yerine geldi, gelin toplasin ayolll
Benim alintilarim birikti bir suru, dun gece yorgunluktan sizmisim yine bakamadim uyumadan takima
Dun esimin cok agrisi vardi Akin ful bendeydi, bugunde arkadasiyla bulusacak aksam oy oy oy, birde oglene kadar izinli
Neyse alintilarimi yazayim da bir bunaltayim sizi nihahahahaaaa

Kardeşim bağlama kemençe falan çalıyor kendisi gibi arkadaşlarıda var halk müziği seviyolar çalıyolar hobi olarak.
Bebek haberi çok sevindirmiştir dostlarınızı ne güzel.
Ne guzel ablacim gittiniz mi festivale nasil gecti?

oğlum geldi babasında yapamadı canlar iyi akşamlar
oyy cok sevindim ablam gozunaydin, her cocuk icin annenin yeri ayri, babalarda evlatlarini seviyor ama bir annenin yerini tutamazlar...

super ablam :)

ablam Allah kolaylik versin nobetinde nasil geciyor?

yildizli pekiyi sana Busem, bayrami hasarsiz atlattin, alnindan opecem seni:)

supersin kuzum:)
borulce yemegini nasil yapiyorsunuz hic denemedim ben:)

canim bayram kacamaklari olmus bugunden itibaren kacamaklara elveda de :)
nasil gidiyor is-guc?

fazla kacamak olmamis Allahtan bugun:)
jilian nasil gidiyor ablam?

gecmis olsun kuzum...
umarim bugunu cok keyifli, m,utlu bir sekilde gecirirsin.
misafirlik hemen ziyaret edip kalkarlar, sende kendine dikkat et canim..

Gunaydin canlar, hayirli cumalar
sanada Demetim, nasilsin canim, dondunuz mu evinize, nasil gecti bayraminiz:)

Bildirim

Geçen hafta - 54
Bu hafta - 54.5
Fark +500
Ortalama - %0.92

Kaptanım önce dayağımı sonra öpücüğümü alayımm
valla bu hafta sIkIyonetim var takimda Fatimem herkes artiyla gelmis..

Canım ne güzel hep bi program içerisindesin akına ne güzel yetişip bir de ev işleri maşallah sana.

Fatoş canım oğluna kavuşmana çook sevindim gözün aydın
evet Senayim hergun bir aktivite yoksa oglan bunaliyor..
Bugunun planini dunden yapiyor kerata:)
2 cocuk olunca ne yaparim bilmem..

geçen cuma 52.9
Bu cuma 54
Fark +1.1

Büyük fark ama 2 gündür wc yok evet çok kaçamak yaptım ama bugün spora başlıyorum ve sıkı diyete bu + 1 kilom gidecek kesin inşAllah
canim spora asil , yediklerine dikkat et gider o arti cumaya kadar..

Geçen hafta 65.6
Bu hafta 66.7
Fark + 1.1
Yüzde -1.68
oyy oyy oyy ablam sen bu hafta spor salonuna da gitmeye calis:)

hepinize hayırlı cumalar :)
sanada guzelim :)

canim tatilde normal kilo almak, bugunden itibaren programini yaparsin guzel guzel veririz kilolari:)
yuruyus yapabildin mi bugun?
evlat nasil?

canim kuzuna cok cok gecmis olsun, fistik gelinime nazar mi degdi bayram bayram...
insallah tamamen toparlanir kuzucuk.
artiylada gelmemissin harika Nenam:)

canim bugun paylasacagim senin icin hic merak etme:)
az sonraaaaaa :)

gecen hafta 59,6
bu hafta 58,8
800 grm vermişim
harikasin ablam tum haftatek ekksiyle gelen sensin sanirim ayakta alkisliyorum :)

canim tartinin ne kadar fazla tarttigini analiz ettin mi?
cumalari sende kilo bildirimi yap guzelim:)

canim is durumlarinda hayirlisi olsun, daha zaman varmis bu sure zarfinda bakarsin istedigin gibi bir is cikar karsina :)

Yoğun ya yoruluyorum baya artık vücudum da tepki veriyor artık, ayak bileklerim davul gibi oluyor bu durumu Nasıl azaltabilirim tavsiyeniz varsa alırım :)
Çok kaçamak oldu zaten kilo da aldım sabah tartılamadım aklımdan çıkmış tok karnıma 55.8 çıktım etrafımda çok insan olunca çok yiyorum ben az insan çok huzur en kısa zamanda toparlarım inşallah
Sen nasılsın Can'ım benim iyisindir inşallah Yawrukush

karar verdim canım , hemşirelik okuycam sonra da diyetisyenliğe yatay geçiş yapmaya çalışıcam Allah izin verirse :)
karar vermene cok sevindim canim gozunaydin :)

Geçen hafta:54
Bu hafta:54.5
Fark:0.5
Bayramda bol şeker yiyince böyle oldu.Bugünden itibaren diyete devam.Daha dikkatli olucam.
seker yiyince seker gibi olmussun tatlim :)

Yaa bugun ben de annemlerle tarlaya gitcem :)))) ilk defa caliscam tarlada tek tesellim spor olur dedim hahahaha:)) aksamda dövme tezgahinda arkadasima yardim etcem oraya yuruyerek gitme planim var bi yarim saat surer
sana cok guzel spor olacak bunlar canim :)

Nerdeyse 7 ay sürdü bulantim ama bunada sükür, Rabbim böyle takdir ettiyse 2 ay da yanariz bebisin ugruna saglik olsun :)
Allah isteyen herkese nasip etsin nenam, kaderime razi gelmekten baska yapacak bir seyim yok :)
canim cok az kaldi insallah sag salim kucagina alinca hepsi unutuluyor.
ben hamileligi bile unutmusum :)

Selam kızlar ay yün işi felan uğraşıyoruz annemle biraz yorucu günlerdeyiz :) ama tartı bugün yüzümü güldürmedi
Geçen hafta:63.2
Bu hafta:63.7
kolay gelsin Mervem bu hafta gider 500 gr arti :)

@Saadetim33 napıo acaba kızlar hıc geldımı bu ara merakta edıorm zaman zaman hep aklıma gelıo
hic haber alamadik canim

Bizim gezme işi yattı neyse çok üzülmedim yolu gözüm yemiyodu tek kardeşimi izliycektim ona üzüldüm. Komser pazar geceye kalmış eşim pazartesi çalışmak zorunda üstelik te gelinimizin ailesi gelecekmiş kalabalıktan bunalmıştım bayram süresince. Yarın spor salonuma başlayabilirim tekrar.

Maalesef gidemiyoruz canım. Nöbet iyi geçiyor çok şükür. Tek olmak sıkıcı biraz ama kitap okuyorum arada iyi oluyor.
Yarın giderim spora iyi oldu yolculuğa çıkmıycak olmamız.

Özgem ben ne zamandır spora gitmedim ya ilk program 8 gündü ikinci program 11 gün. 2. Programdan 5 gün yapmıştım 2 hafta ara verdim yarın başlayıp 11 gün mü yapayım yoksa 6 gün yapıp 3. Programımı istiyim ne dersin 4 gündür jillian yapıyorum bugün de yapıcam 5 olacak servis müsait.

valla bende ınanmam ole seylerede bnm cok mıdem yandı kzıımda cok saclıydı tesaduf sanırım

olur grupca gelelım ehehheh

evet hayrlısıyla gelsn zamannda kac haftan kaldı ebru
10 hafta kaldı Allah'ın izniyle gülüm... Hayırlısı olsun

Özgem bu bize rabbimin bir lütfu, mesela ilk hamileliğinde yaşadığın zorlukların derecesini unutuyorsun ki ikinci çocuğu yapmaktan çekinme diye :)

sağ ol canım :)

ayy bende gitsem spor salonuna ne güzel olur :)

Yok çapa değil canım:) Tütün kırıyoruz.Sıcağın altında bol ter atıyorum ama daha bir gram veremedimYok kız ne özenilesi her yerim ağrı oluyo eğilmekten

bugünkü menüm
sabah
1 bardk yeşil çay
3 zeytin
1 dilim peynir
1 adet küçük sucuk
1 küçük domates
öğlen
2 kaşık patlıcan türlü
küçük kase yoğurtlu nesfit
aksam
3 adet kayısı çok küçük
3 adet lokma
spor
mekik 100
ayakta mekik 100
sguat 100
lunge 100
ip atlama 100
jumping jacks 100
bacak hareketi 100
yerinde koşma 100
sandalyede sguat 100
jllian 1
jillian 2
jillian 3
adım 6500
sınav 20

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…