Öyle gülüm haklisin, o iyi olsun yeter bana cok sükür.Az kaldı cnm yanmalarda geçer
Yeter ki sağlığınız iyi olsun
Sona ne bulantı ne de yanma hiç bişey kalmıyor akılda
Mide yanmasinin sebebi sözde bebegin saclari ama hepsi hurafe :) asli astari olan bir sey degil :)
Allah razi olsun bitanem ♥ cümlemize insallah.
Senin prenses nasil?
Tamamdir ben seni bildim çunku:))
Ben izmire bi gittim 6 sene oldu ordayim hala kopamadim ailemin yanina da donmuyorum komple yani izmir tam bir hastalik dayanamiyorum mis gibi deniz var memleketimde tatil yeri burasi ama yine de hep bi izmire kacasim var
Toplanin gelin bana
Öyle gülüm haklisin, o iyi olsun yeter bana cok sükür.
Ne guzel ablacim gittiniz mi festivale nasil gecti?Kardeşim bağlama kemençe falan çalıyor kendisi gibi arkadaşlarıda var halk müziği seviyolar çalıyolar hobi olarak.
Bebek haberi çok sevindirmiştir dostlarınızı ne güzel.
oyy cok sevindim ablam gozunaydin, her cocuk icin annenin yeri ayri, babalarda evlatlarini seviyor ama bir annenin yerini tutamazlar...oğlum geldi babasında yapamadı canlar iyi akşamlar
super ablam :)bugünkü menüm sabah
bir dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
öğlen
eti form 3 tane
akşam
yoğurtlu nesfit
3 kasık kuru fasulye
2 bardak yeşil çay
egzersiz
100 mekik
100 sguat
200 ayakta mekik
100 bacak hareketleri
100 lunge
jillian 1 yapamadım çünkü oğlumu almaya gittiğim için yapamadım
ablam Allah kolaylik versin nobetinde nasil geciyor?Nihayet evimize geldik canlar yarın nöbetçiyim 24 saat. Bu sabah tartıldım 66.4 çıktım sanırım jillian dan dolayı artı neyse ki bu hafta yarışma yok. Bu akşam çiğköfte yedim sabah dahada artıda çıkabilirim.
yildizli pekiyi sana Busem, bayrami hasarsiz atlattin, alnindan opecem seni:)Iyi aksamlar firesiz 3. Gun olala
Sabah
2 yumurta haslanmis
Bol cokelek
10 zeytin ve 4 5 kasik zeytinyagi
Yesil biber
Bol tereyagli kayisi
Bir dev bogurtlen
Aksam
Salcali bi tavuk yemegi
Salata
Yogurt corbasi
Yogurt
Ustune sade kahve
Bol cay
Su 4 lt bulmustur
Spor yok
Dugun var esim kizlari goturcek ben hayatta gitmem sevmiyorum dugunleri sesi geliyor. Kizlar bi hevesli kime cekmisler bilmem
supersin kuzum:)Bugünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
domates
sahanda yumurta
salatalık
5 adet zeytin
2 dilim tbe
çay
3 adet ceviz
Ara
kuru üzüm
Öğle
börülce yemeği
1 dilim tbe
yoğurt
Ara
sade türk kahvesi
Akşam
yoğurt
ekmek yok
börülce yemeği
Su 2.5 litre
adım 4500
ayakta mekik 50
yan mekik 40
@AKovser
canim bayram kacamaklari olmus bugunden itibaren kacamaklara elveda de :)Herkese iyi geceler çalışıyorum oyüzden anca fırsat buldum
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 yumurtadan omlet
1 fincan şekersiz Yeşilçay
2 kk kadar peynir
Domates salatalık
Ara
Sade Türk kahvesi
2 tane küçük Antep fıstıklı lokum
Öğle
5 tane köfte
3 yemek kaşığı kadar pilav
Domates, maydanoz
Ara
Şekersiz yeşil çay
4 tane sultani bisküvi
Çok küçük bir dilim ev yapımı tatlı
Akşam
8 tane ızgara kasap köfte
Bolca yağsız salata
Ara
Sade Türk kahvesi
Su 4 litre
Spor yok
5621 adım (hastane içinde sadece)
Buara çok abartıyorum kendime engel olamıyorum umarım şu hallerim bi an önce geçer, bayram hiç iyi gelmedi bana, bundan sonra sıkı spor ve diyet yapmalıyım sanırım ...
fazla kacamak olmamis Allahtan bugun:)Jillian 4.gün oldu galiba gayet iyi gidiyor. Kaç gündür menü yazmadım kaytardım ama sadece 3 kaçamak yaptım onun dışında normal düzende yemeye çalıştım.
Bugün sabah
2 dilim çavdar ekmeği peynir zeytin domates salatalık 1 dilim sucuk 2 dilim havuç kızartması çay
Öğlen 1 kepçe çorba 4 kaşık menemen az köz kırmızı biber yoğurt
Ara sade kahve yanında 1 dilim tatlı bayram ziyaretinde
Akşam 4 çiğköfte marulla maden suyu
Çayın yanında 1 kare bitter% 80 olandan
Su 3 lt
Spor jillian level 1 4. gün
gecmis olsun kuzum...Hayırlı geceler canlar..
Uğrayamıyorum pek, bugün bayram bitti artık yarın buralarda olurum dedim ama kayınvalidemler yarın gelecekmiş
Sevinmedim desem yeridir, çok kötü günler geçiriyorum, alerjim azdı, reglim gecikti haliyle çok asabi ve stresliyim.. Sinir küpü gibi dolanıyorum bütün gün, kendimi çok kötü hissediyorum
Yarın temizlik, hazırlık yapmam lazım, bu halde nasıl yapacaksam artık..
Yarını sorunsuz atlatırım umarım
sanada Demetim, nasilsin canim, dondunuz mu evinize, nasil gecti bayraminiz:)Gunaydin canlar, hayirli cumalar
valla bu hafta sIkIyonetim var takimda Fatimem herkes artiyla gelmis..Bildirim
Geçen hafta - 54
Bu hafta - 54.5
Fark +500
Ortalama - %0.92
Kaptanım önce dayağımı sonra öpücüğümü alayımm
evet Senayim hergun bir aktivite yoksa oglan bunaliyor..Canım ne güzel hep bi program içerisindesin akına ne güzel yetişip bir de ev işleri maşallah sana.
Fatoş canım oğluna kavuşmana çook sevindim gözün aydın
canim spora asil , yediklerine dikkat et gider o arti cumaya kadar..geçen cuma 52.9
Bu cuma 54
Fark +1.1
Büyük fark ama 2 gündür wc yok evet çok kaçamak yaptım ama bugün spora başlıyorum ve sıkı diyete bu + 1 kilom gidecek kesin inşAllah
oyy oyy oyy ablam sen bu hafta spor salonuna da gitmeye calis:)Geçen hafta 65.6
Bu hafta 66.7
Fark + 1.1
Yüzde -1.68
sanada guzelim :)hepinize hayırlı cumalar :)
canim tatilde normal kilo almak, bugunden itibaren programini yaparsin guzel guzel veririz kilolari:)Günaydın canlar.
Gecmis bayraminizi kutluyorum.
3 4 gündür gelemedim kusuruma bakmayin
Dün döndük tatilden. Ohhhh bir rahatlama bir dinlenme ki sormayın gerçekten çok iyi geldi :)
Bu arada bende kilo almışım 83.5 kilo olmuşum ya
Aslında yemekleri falan abartmadim çok ta tatlı yemedim hatta sütlü tatlı yemistim hafif olsun diye ama alkol aldım galiba o etki etti. Ama bol bol da yuzmustum ise yaramamis demek
Bu aksam dan itibaren spora yürüyüşe devam
Sizler nasilsiniz umarım herkes çok iyidir
Gördüğüm kadarıyla biraz kilolar alınmış ah bu kilolar verene kadar canımız çıkıyor ama almak çok kolay
canim kuzuna cok cok gecmis olsun, fistik gelinime nazar mi degdi bayram bayram...herkese merhaba nasılsnz?
hiç gelemedim sevgili kaptanım,kaptan yardımcılarım ve değerli takım arkadaşlarım bebeğim hastaydı butun bayram onunla ugrastım malesef dunden beri iyi şükür grip olmuş ishal biyandan acillere mi gtmedik napmadk dun duzelmeye bvasladı bnde kendımı ıyı hıssednce kocacmla bıraz gezdim hepinizi ihmal ettim izinsiz gelmemezliğim olmazdı yoksa anlayışınıza sıgınıyorum teşekkür ederim....
ben naptım bayramda tabı gunluk menulerımız hıc hatrlamıorm ama durust olmak gerekırse dıkkatte etmedım abartmadm yedıklermı tatıl boyunca 2 mınık lokum 1 tatlı ananecgm yapmıs kıramadm bıde bı kac defa boşnak böreği olmazsa olmaz onun harıcınde dun istanbul hgazır bosalmıs anadolu avrupa butun kıyıları gezdk ve yıne tabı yedım ıctıklermde abatı bsy yoktu suyu pek ıcemedm cocugun telasına ne susadm ne bsy ama bugun tartıldm haftaya solenıcek blıorm ama sabıt oldgmu ve 1 gr bıle almamıs olmama cok sevndm bıraz dıkkat etseymıs 2-3 gr verırımısım neyse bu haftayı kazasz atlattm haftaya super bı eksı getrcgme söz veriorum bu hafta yedıklermı telafi edicem.
canim bugun paylasacagim senin icin hic merak etme:)bnde bugun dambıl ve sayaclı ip siparişi verdim...
okadr kg vermeme ragmen kollarımda ki yaglanmadan ve göbeğimden artı bacak kalınlgmdan cok sıkıldm bırazcık sıkılasmam gerekıo dambılları 1.5 bucuk kg lu aldm 2 adet spor programımızla ılgılen sevgılı kaptan veya yardımcmz bana dambılla kol ınceltme egzersızı paylasablrmı ben ınt. bakıorm fakat ınceltmemı kas yapmamı ayırt edemıorm vıdeoları 4-5 vıdeo ya da 2-3 video da olur yalnz etkılı bsy olursa sevnrm smdıden saygılar
harikasin ablam tum haftatek ekksiyle gelen sensin sanirim ayakta alkisliyorum :)gecen hafta 59,6
bu hafta 58,8
800 grm vermişim
canim tartinin ne kadar fazla tarttigini analiz ettin mi?Selamlar ben geldim kaptan bildirim yapmadim ben ama onemi yok degil mi
Listede yokum zaten .
Insallah ayni sorun bende de var ömrumden omur gidiyor alerji yuzunden. Kolay gelsin
Siz istanbul bosalmis diye gezdiniz biz ölüyoruz tatilciler gitse de kurtulsak gozuyle bakiyoruz heryer felaket dolu dün denize gittim arabalar ana yollarda siralanmisti:))) gecmis olsuj bu arada bebegin durumu simdi nasil
canim is durumlarinda hayirlisi olsun, daha zaman varmis bu sure zarfinda bakarsin istedigin gibi bir is cikar karsina :)Yawrukush canım henüz ıhbar surem dolmadı ay sonu dolucak ama bunlar benı ciddi ciddi bırakmıyor.gerçionlar bırakmadgı ıcın gıtmemezlık yapmıcam hiç mutlu dilim burda ama işte arıorm bi yandan bakalım ay sonu dılde agustos ortasına kadr kesin cıkmıs olurum kısmetse
@zey zey canmmm nabr naslsn ramazanda yogun gunler gecırıdn baban nasl oldu kuzucum?bide kardeşin nişanlanıyormus hadi hayrlı ugurlu olsun benm gibi görümce oluyorsn gözün aydın
fyzanur valla canım hemsırelık mı veterınerlık mı hıc bılemedm de bnce vaktın varsa bıraz daha dusun eksılerıne artılarna bak bayansın ılerıde hangısını daha rahat yuruteblrsn gbi düşüneblrsn
@happy_moon kızcem naber naslsn hemserılern en güzeli :) dodnurucun hayrlı olsn bnm buzdolabn buzlugu bana yetıo hehehhe ıvır zıvır atıorm ama bu sene kıslık atıcam bolca kısmetse kv de de var dondurucu fazlalıkları oraya koyarm gerçi fazlalık olmaz sanrm :) bzde klıma aldk ev püfür püfür
F Fyfyfy canıms enın motvasyon nıe dustu bakalm hoppp toplanıyorsn hemen 1-2 1-2 sol sag sol sag haraketlen bak 4. takım hep yannda
@haeshin yılan nasl kovalanır be korkutmyn benı hayatmda gormedm ınsallahta gormem ayyy berbat bı hıssss hehehehe
@oluroylebazen selam hg ben melinda bu ay 29 yasımı doldurucam 1.5 yasnda bır kızım var adı eylül
Yoğun ya yoruluyorum baya artık vücudum da tepki veriyor artık, ayak bileklerim davul gibi oluyor bu durumu Nasıl azaltabilirim tavsiyeniz varsa alırım :)Ne guzel ablacim gittiniz mi festivale nasil gecti?
oyy cok sevindim ablam gozunaydin, her cocuk icin annenin yeri ayri, babalarda evlatlarini seviyor ama bir annenin yerini tutamazlar...
super ablam :)
ablam Allah kolaylik versin nobetinde nasil geciyor?
yildizli pekiyi sana Busem, bayrami hasarsiz atlattin, alnindan opecem seni:)
supersin kuzum:)
borulce yemegini nasil yapiyorsunuz hic denemedim ben:)
canim bayram kacamaklari olmus bugunden itibaren kacamaklara elveda de :)
nasil gidiyor is-guc?
karar vermene cok sevindim canim gozunaydin :)karar verdim canım , hemşirelik okuycam sonra da diyetisyenliğe yatay geçiş yapmaya çalışıcam Allah izin verirse :)
seker yiyince seker gibi olmussun tatlim :)Geçen hafta:54
Bu hafta:54.5
Fark:0.5
Bayramda bol şeker yiyince böyle oldu.Bugünden itibaren diyete devam.Daha dikkatli olucam.
sana cok guzel spor olacak bunlar canim :)Yaa bugun ben de annemlerle tarlaya gitcem :)))) ilk defa caliscam tarlada tek tesellim spor olur dedim hahahaha:)) aksamda dövme tezgahinda arkadasima yardim etcem oraya yuruyerek gitme planim var bi yarim saat surer
canim cok az kaldi insallah sag salim kucagina alinca hepsi unutuluyor.Nerdeyse 7 ay sürdü bulantim ama bunada sükür, Rabbim böyle takdir ettiyse 2 ay da yanariz bebisin ugruna saglik olsun :)
Allah isteyen herkese nasip etsin nenam, kaderime razi gelmekten baska yapacak bir seyim yok :)
kolay gelsin Mervem bu hafta gider 500 gr arti :)Selam kızlar ay yün işi felan uğraşıyoruz annemle biraz yorucu günlerdeyiz :) ama tartı bugün yüzümü güldürmedi
Geçen hafta:63.2
Bu hafta:63.7
hic haber alamadik canim@Saadetim33 napıo acaba kızlar hıc geldımı bu ara merakta edıorm zaman zaman hep aklıma gelıo
Maalesef gidemiyoruz canım. Nöbet iyi geçiyor çok şükür. Tek olmak sıkıcı biraz ama kitap okuyorum arada iyi oluyor.Ne guzel ablacim gittiniz mi festivale nasil gecti?
oyy cok sevindim ablam gozunaydin, her cocuk icin annenin yeri ayri, babalarda evlatlarini seviyor ama bir annenin yerini tutamazlar...
super ablam :)
ablam Allah kolaylik versin nobetinde nasil geciyor?
yildizli pekiyi sana Busem, bayrami hasarsiz atlattin, alnindan opecem seni:)
supersin kuzum:)
canim bayram kacamaklari olmus bugunden itibaren kacamaklara elveda de :)
nasil gidiyor is-guc?
Yarın giderim spora iyi oldu yolculuğa çıkmıycak olmamız.fazla kacamak olmamis Allahtan bugun:)
jilian nasil gidiyor ablam?
gecmis olsun kuzum...
umarim bugunu cok keyifli, m,utlu bir sekilde gecirirsin.
misafirlik hemen ziyaret edip kalkarlar, sende kendine dikkat et canim..
sanada Demetim, nasilsin canim, dondunuz mu evinize, nasil gecti bayraminiz:)
valla bu hafta sIkIyonetim var takimda Fatimem herkes artiyla gelmis..
evet Senayim hergun bir aktivite yoksa oglan bunaliyor..
Bugunun planini dunden yapiyor kerata:)
2 cocuk olunca ne yaparim bilmem..
canim spora asil , yediklerine dikkat et gider o arti cumaya kadar..
oyy oyy oyy ablam sen bu hafta spor salonuna da gitmeye calis:)
sanada guzelim :)
10 hafta kaldı Allah'ın izniyle gülüm... Hayırlısı olsunvalla bende ınanmam ole seylerede bnm cok mıdem yandı kzıımda cok saclıydı tesaduf sanırım
olur grupca gelelım ehehheh
evet hayrlısıyla gelsn zamannda kac haftan kaldı ebru
Özgem bu bize rabbimin bir lütfu, mesela ilk hamileliğinde yaşadığın zorlukların derecesini unutuyorsun ki ikinci çocuğu yapmaktan çekinme diye :)karar vermene cok sevindim canim gozunaydin :)
seker yiyince seker gibi olmussun tatlim :)
sana cok guzel spor olacak bunlar canim :)
canim cok az kaldi insallah sag salim kucagina alinca hepsi unutuluyor.
ben hamileligi bile unutmusum :)
kolay gelsin Mervem bu hafta gider 500 gr arti :)
hic haber alamadik canim
sağ ol canım :)karar vermene cok sevindim canim gozunaydin :)
seker yiyince seker gibi olmussun tatlim :)
sana cok guzel spor olacak bunlar canim :)
canim cok az kaldi insallah sag salim kucagina alinca hepsi unutuluyor.
ben hamileligi bile unutmusum :)
kolay gelsin Mervem bu hafta gider 500 gr arti :)
hic haber alamadik canim
Bizim gezme işi yattı neyse çok üzülmedim yolu gözüm yemiyodu tek kardeşimi izliycektim ona üzüldüm. Komser pazar geceye kalmış eşim pazartesi çalışmak zorunda üstelik te gelinimizin ailesi gelecekmiş kalabalıktan bunalmıştım bayram süresince. Yarın spor salonuma başlayabilirim tekrar.
Aynen öyle olduseker yiyince seker gibi olmussun tatlim :)
Kuzum aynı taze fasulye gibi yapıyorum:) Ama ben kuru olanından yaptım sadece çekirdeğinden...supersin kuzum:)
Yok çapa değil canım:) Tütün kırıyoruz.Sıcağın altında bol ter atıyorum ama daha bir gram veremedimhangi şehirdesin valla tatilciler yurdun 4 bir yanına dagıldı bız derin nefes aldk 1 hafta valla istanbul istanbul olalı böle keyf görmedi gezmenin dibine vurduk keske hep boş olsa çile çekiorz resmen
sportmen genclık melis tarlada naptn kızce capa mapa mı ay cok ozenılesı seyle ama ist. nerde ole yapacan
Aynen canım verdim ama bu aralar artıdayımbayağı zayıfmışsın ya sen :) kaç kilo olmak istiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?