Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben varken sen yoktun ama ben herkesi hatırlıyorum :)
Olabilir canim yanlis hatirliyorumdur belki
Tamamdor ama daha tartiyi cozemedim once orda bi tartilmam lazim persembe cunku bayramdan dolayi bu persembe gidemedim :)

Hayırlı akşamlar canlar :) Geldim ama bitmiş durumdayım sanırım :))

Duş al canim iyi gelir geçmiş olsun
Alerji hapı falan var mı

Sağol canım..
Mecbur duş aldım, anca kendime geldim..
Yok canım, tedavi zamanı aldığım ilaçlardan daha da beter oldum sonra da hiç hap kullanmadım..
Alerji için birşeyler yazdırırım belki, dikkat ettiğim sürece gayet iyiyim, bayramda kendimi kaybettim

gecmis olsun kuzum...
umarim bugunu cok keyifli, m,utlu bir sekilde gecirirsin.
misafirlik hemen ziyaret edip kalkarlar, sende kendine dikkat et canim..

Çok sağol canım..
Yoruldum ama güzeldi :) Akşam güldük eğlendik günün yorgunluğunu, alerjinin eziyetini unuttum :))

Çok

geçmiş olsun cnm Dahlia_

Yawrukush cnm bu hafta az verdim ya neyse haftaya sıkı diyet ve spor veririm kiloları ve takımım için bireyselliktede birinci olmam lazım cnm takımım için çünkü söz verdim :)
ablacim az olsun oz olsun ne guzel eksidesin, cok cok iyi gidiyorsun :)

canim ortopedik ayakkabilar tercih et mutlaka, aksamlari ilik ve tuzlu suda dinlendir ayaklarini.
bayram bitti ya toparlanirsin guzelce:)
bende iyiyim bir tanem coluk cocuk, es, ev kosturmaca devam :))

Hay Allah neyse bir dahaki sefere ablacim..
Nobetinde iyi geciyormus cok sevindim:)

ablacim bence 11gune tekrar basla ve bitir sonra 3. programi iste.
fazla spordan zarar gelmez :)

evet canim heralde aklimi kacirmis olmaliyim Akin bizi okadar zorladi ki nasil 2. bebise cesaret ettik aklim almiyor:)
Allah'in isi iste gulum, acilar, zorluklar unutuluyor :)

Kuzum aynı taze fasulye gibi yapıyorum:) Ama ben kuru olanından yaptım sadece çekirdeğinden...
peki once hasladin mi bir tanem :)

amanin lokma tatlisi mi yedin ablam :)
sporlar enfes:)

Olabilir canim yanlis hatirliyorumdur belki

Tamamdor ama daha tartiyi cozemedim once orda bi tartilmam lazim persembe cunku bayramdan dolayi bu persembe gidemedim :)
tamam kuzum sen su tarti isini cozup haber et bana :)

cok cok guzel tatlimm :)

ohh masallah canimin ici guzel gecmis gununuz cok sevindim:)
Allah her daim agiz tadi versin insallah..

Alinti yapamadim, iyiyim hamdolsun. Eve donduk, pzt is basi. Sizlerde de keyifler yerinde masallah. Artilari da tez vakitte yollamaniz dilegiyle fyzanur hos geldin canisi, bolumun hayirli olsun Allah muvaffak etsin canim
cok sukur Demet'im bizlerde iyiyiz canim..
Ben kilo aliyorum, oglan kosturuyor:)
Bu saate kalmazdin sen, gec olmus gulum, haydi iyi geceler

Sağol canım. Benim içimden gelende 11 i tekrar yapmaktı yarın başlıycam nasipse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…