çok az kalmış verirsin strese girme canım :)Aynen canım verdim ama bu aralar artıdayımHedef 50 kg kuzum
Olsun kuzum haftaya vericez o fazlalıklarıSelam kızlar ay yün işi felan uğraşıyoruz annemle biraz yorucu günlerdeyiz :) ama tartı bugün yüzümü güldürmedi
Geçen hafta:63.2
Bu hafta:63.7
Az kaldı ama yerimde sayıyomçok az kalmış verirsin strese girme canım :)
bi süreden sonra duruyor nedense , sen bol bol çapa yapmaya devam etAz kaldı ama yerimde sayıyom
Tamam canısıbi süreden sonra duruyor nedense , sen bol bol çapa yapmaya devam et
Olabilir canim yanlis hatirliyorumdur belkiben varken sen yoktun ama ben herkesi hatırlıyorum :)
Tamamdor ama daha tartiyi cozemedim once orda bi tartilmam lazim persembe cunku bayramdan dolayi bu persembe gidemedim :)canim tatilde normal kilo almak, bugunden itibaren programini yaparsin guzel guzel veririz kilolari:)
yuruyus yapabildin mi bugun?
evlat nasil?
canim kuzuna cok cok gecmis olsun, fistik gelinime nazar mi degdi bayram bayram...
insallah tamamen toparlanir kuzucuk.
artiylada gelmemissin harika Nenam:)
canim bugun paylasacagim senin icin hic merak etme:)
az sonraaaaaa :)
harikasin ablam tum haftatek ekksiyle gelen sensin sanirim ayakta alkisliyorum :)
canim tartinin ne kadar fazla tarttigini analiz ettin mi?
cumalari sende kilo bildirimi yap guzelim:)
canim is durumlarinda hayirlisi olsun, daha zaman varmis bu sure zarfinda bakarsin istedigin gibi bir is cikar karsina :)
Duş al canim iyi gelir geçmiş olsun
Alerji hapı falan var mı
gecmis olsun kuzum...
umarim bugunu cok keyifli, m,utlu bir sekilde gecirirsin.
misafirlik hemen ziyaret edip kalkarlar, sende kendine dikkat et canim..
geçmiş olsun cnmHayırlı akşamlar canlar :) Geldim ama bitmiş durumdayım sanırım :))
Sağol canım..
Mecbur duş aldım, anca kendime geldim..
Yok canım, tedavi zamanı aldığım ilaçlardan daha da beter oldum sonra da hiç hap kullanmadım..
Alerji için birşeyler yazdırırım belki, dikkat ettiğim sürece gayet iyiyim, bayramda kendimi kaybettim
Çok sağol canım..
Yoruldum ama güzeldi :) Akşam güldük eğlendik günün yorgunluğunu, alerjinin eziyetini unuttum :))
Çok
geçmiş olsun cnmDahlia_
ablacim az olsun oz olsun ne guzel eksidesin, cok cok iyi gidiyorsun :)Yawrukush cnm bu hafta az verdim ya neyse haftaya sıkı diyet ve spor veririm kiloları ve takımım için bireyselliktede birinci olmam lazım cnm takımım için çünkü söz verdim :)
canim ortopedik ayakkabilar tercih et mutlaka, aksamlari ilik ve tuzlu suda dinlendir ayaklarini.Yoğun ya yoruluyorum baya artık vücudum da tepki veriyor artık, ayak bileklerim davul gibi oluyor bu durumu Nasıl azaltabilirim tavsiyeniz varsa alırım :)
Çok kaçamak oldu zaten kilo da aldım sabah tartılamadım aklımdan çıkmış tok karnıma 55.8 çıktım etrafımda çok insan olunca çok yiyorum ben az insan çok huzuren kısa zamanda toparlarım inşallah
Sen nasılsın Can'ım benim iyisindir inşallahYawrukush
Hay Allah neyse bir dahaki sefere ablacim..Bizim gezme işi yattı neyse çok üzülmedim yolu gözüm yemiyodu tek kardeşimi izliycektim ona üzüldüm. Komser pazar geceye kalmış eşim pazartesi çalışmak zorunda üstelik te gelinimizin ailesi gelecekmiş kalabalıktan bunalmıştım bayram süresince. Yarın spor salonuma başlayabilirim tekrar.
ablacim bence 11gune tekrar basla ve bitir sonra 3. programi iste.Özgem ben ne zamandır spora gitmedim ya ilk program 8 gündü ikinci program 11 gün. 2. Programdan 5 gün yapmıştım 2 hafta ara verdim yarın başlayıp 11 gün mü yapayım yoksa 6 gün yapıp 3. Programımı istiyim ne dersin 4 gündür jillian yapıyorum bugün de yapıcam 5 olacak servis müsait.
evet canim heralde aklimi kacirmis olmaliyim Akin bizi okadar zorladi ki nasil 2. bebise cesaret ettik aklim almiyor:)10 hafta kaldı Allah'ın izniyle gülüm... Hayırlısı olsun
Özgem bu bize rabbimin bir lütfu, mesela ilk hamileliğinde yaşadığın zorlukların derecesini unutuyorsun ki ikinci çocuğu yapmaktan çekinme diye :)
peki once hasladin mi bir tanem :)Kuzum aynı taze fasulye gibi yapıyorum:) Ama ben kuru olanından yaptım sadece çekirdeğinden...
amanin lokma tatlisi mi yedin ablam :)bugünkü menüm
sabah
1 bardk yeşil çay
3 zeytin
1 dilim peynir
1 adet küçük sucuk
1 küçük domates
öğlen
2 kaşık patlıcan türlü
küçük kase yoğurtlu nesfit
aksam
3 adet kayısı çok küçük
3 adet lokma
spor
mekik 100
ayakta mekik 100
sguat 100
lunge 100
ip atlama 100
jumping jacks 100
bacak hareketi 100
yerinde koşma 100
sandalyede sguat 100
jllian 1
jillian 2
jillian 3
adım 6500
sınav 20
tamam kuzum sen su tarti isini cozup haber et bana :)Olabilir canim yanlis hatirliyorumdur belki
Tamamdor ama daha tartiyi cozemedim once orda bi tartilmam lazim persembe cunku bayramdan dolayi bu persembe gidemedim :)
cok cok guzel tatlimm :)Menüm
Kahvaltı
2 dilim ekmek
melemen
domates salatalık
1 kk peynir
6adet zeytin
çay
Ara
2 adet kayısı
Öğle
sulu yemek
yoğurt
1 dilim tbe
2 dilim karpuz
Ara
sade kahve
Akşam
ızgarada tavuk
salata
ekmek yok
Su 2.5 litre
100 ayakta mekik
20 yan mekik
Adım 7600
Dahlia_
ohh masallah canimin ici guzel gecmis gununuz cok sevindim:)Hayırlı akşamlar canlar :) Geldim ama bitmiş durumdayım sanırım :))
Sağol canım..
Mecbur duş aldım, anca kendime geldim..
Yok canım, tedavi zamanı aldığım ilaçlardan daha da beter oldum sonra da hiç hap kullanmadım..
Alerji için birşeyler yazdırırım belki, dikkat ettiğim sürece gayet iyiyim, bayramda kendimi kaybettim
Çok sağol canım..
Yoruldum ama güzeldi :) Akşam güldük eğlendik günün yorgunluğunu, alerjinin eziyetini unuttum :))
Çok
cok sukur Demet'im bizlerde iyiyiz canim..Alinti yapamadim, iyiyim hamdolsun. Eve donduk, pzt is basi. Sizlerde de keyifler yerinde masallah. Artilari da tez vakitte yollamaniz dilegiylefyzanur hos geldin canisi, bolumun hayirli olsun Allah muvaffak etsin canim
Sağol canım. Benim içimden gelende 11 i tekrar yapmaktı yarın başlıycam nasipse.ablacim az olsun oz olsun ne guzel eksidesin, cok cok iyi gidiyorsun :)
canim ortopedik ayakkabilar tercih et mutlaka, aksamlari ilik ve tuzlu suda dinlendir ayaklarini.
bayram bitti ya toparlanirsin guzelce:)
bende iyiyim bir tanem coluk cocuk, es, ev kosturmaca devam :))
Hay Allah neyse bir dahaki sefere ablacim..
Nobetinde iyi geciyormus cok sevindim:)
ablacim bence 11gune tekrar basla ve bitir sonra 3. programi iste.
fazla spordan zarar gelmez :)
evet canim heralde aklimi kacirmis olmaliyim Akin bizi okadar zorladi ki nasil 2. bebise cesaret ettik aklim almiyor:)
Allah'in isi iste gulum, acilar, zorluklar unutuluyor :)
peki once hasladin mi bir tanem :)
amanin lokma tatlisi mi yedin ablam :)
sporlar enfes:)
tamam kuzum sen su tarti isini cozup haber et bana :)
cok cok guzel tatlimm :)
ohh masallah canimin ici guzel gecmis gununuz cok sevindim:)
Allah her daim agiz tadi versin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?