Nöbetçiyim canım sağolasın.gogo2405 cnm nöbetçimisin iyi nöbetler cnm
sekersizi de mi var lokma tatlisinin ablam ben bilmiyorum, hic tatmadim :)Yawrukush cnm şekersiz olanı yedim akşam yemeği yemedim zaten
oyy asiri doz spordan sakatlanacaksin diye korkuyorum ablam bu kadar yuklenme kendine :)Mavibocuk cnm yarından itibaren jillian 2 ve jillian 6 six ve ripped yapmayı düşünüyorum öbürki evrelerinide bilgin olsun cnm düğüne az kaldı artık sıkılaşmam lazım
kolay gelsin bol ter atip fitlesmeler ablalarin guzeli :)Sağol canım. Benim içimden gelende 11 i tekrar yapmaktı yarın başlıycam nasipse.
iyi nobetler ve geceler ablam :)İyi geceler kızlar tatlı rüyalar iyi uykular.
ohh masallah canimin ici guzel gecmis gununuz cok sevindim:)
Allah her daim agiz tadi versin insallah..
Nöbetçiyim canım sağolasın.
Kolay gelsin Gogocum hic bisey degismemis sen hala nobetlerde:))
ben bugünü cuma sanıyodumGünaydın kızlar, haftasonunuz mükemmel geçsin inşallah
Günleri karıştırmanın sebebi ne? :)ben bugünü cuma sanıyodum
sağ ol abla :)Alinti yapamadim, iyiyim hamdolsun. Eve donduk, pzt is basi. Sizlerde de keyifler yerinde masallah. Artilari da tez vakitte yollamaniz dilegiylefyzanur hos geldin canisi, bolumun hayirli olsun Allah muvaffak etsin canim
ilk aklımdan geçen ebruş yine iştedir oldu , meğersem hafta sonuymuş :)Günleri karıştırmanın sebebi ne? :)
Çok şükür bugün evdeyim, çalışana çalışmak evde olana da evde kalmak zor :)ilk aklımdan geçen ebruş yine iştedir oldu , meğersem hafta sonuymuş :)
Seni takip ediyorum kuzum ve cidden süper gidiyorsn kuzum düğünde herkes ağızı açık sana bakacak vallaha ben hareketli zamanlar yaşıyorum kuzum yaaa ablam gil ev aldılar benim düğün yaklaştılca annemi telaş sardı onun telaşı beni strese soktu ayy neyseki pazartesi seminer var oraya gidip azcık kafa dağıtırım inşallah :) vallaha düzensiz yemek yiyorum ne sabah belli ne akşamımMavibocuk cnm yarından itibaren jillian 2 ve jillian 6 six ve ripped yapmayı düşünüyorum öbürki evrelerinide bilgin olsun cnm düğüne az kaldı artık sıkılaşmam lazım
Huuu huuu guzeller nabersiniz :)
Ayy super bugun takimimiz canlanmiss
Benimde keyfim yerine geldi, gelin toplasin ayolll
Benim alintilarim birikti bir suru, dun gece yorgunluktan sizmisim yine bakamadim uyumadan takima
Dun esimin cok agrisi vardi Akin ful bendeydi, bugunde arkadasiyla bulusacak aksam oy oy oy, birde oglene kadar izinli
Neyse alintilarimi yazayim da bir bunaltayim sizi nihahahahaaaa
canim tatilde normal kilo almak, bugunden itibaren programini yaparsin guzel guzel veririz kilolari:)
yuruyus yapabildin mi bugun?
evlat nasil?
canim kuzuna cok cok gecmis olsun, fistik gelinime nazar mi degdi bayram bayram...
insallah tamamen toparlanir kuzucuk.
artiylada gelmemissin harika Nenam:)
canim bugun paylasacagim senin icin hic merak etme:)
az sonraaaaaa :)
harikasin ablam tum haftatek ekksiyle gelen sensin sanirim ayakta alkisliyorum :)
canim tartinin ne kadar fazla tarttigini analiz ettin mi?
cumalari sende kilo bildirimi yap guzelim:)
canim is durumlarinda hayirlisi olsun, daha zaman varmis bu sure zarfinda bakarsin istedigin gibi bir is cikar karsina :)
Yok çapa değil canım:) Tütün kırıyoruz.Sıcağın altında bol ter atıyorum ama daha bir gram veremedimYok kız ne özenilesi her yerim ağrı oluyo eğilmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?