Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush cnm şekersiz olanı yedim akşam yemeği yemedim zaten
sekersizi de mi var lokma tatlisinin ablam ben bilmiyorum, hic tatmadim :)

Mavibocuk cnm yarından itibaren jillian 2 ve jillian 6 six ve ripped yapmayı düşünüyorum öbürki evrelerinide bilgin olsun cnm düğüne az kaldı artık sıkılaşmam lazım
oyy asiri doz spordan sakatlanacaksin diye korkuyorum ablam bu kadar yuklenme kendine :)

Sağol canım. Benim içimden gelende 11 i tekrar yapmaktı yarın başlıycam nasipse.
kolay gelsin bol ter atip fitlesmeler ablalarin guzeli :)

İyi geceler kızlar tatlı rüyalar iyi uykular.
iyi nobetler ve geceler ablam :)

Manum

Kahvalti

2 dilim peynir
2 dilim ekmek(beyaz)
1meyve
Nescafe (2si bir arada)

Oglen
4 çatal omlet
Yarım tabak barbunya
1 dilim ekmek

Ara
1paket eti form

Aksam
1tabak barbunya
3 kasik pilav
Yogurt

Gece
1 soda
Yarım kase yulaf ezmesi

Su 2lt civari
Spor bildiginiz uzere bugun tarlada cok yoruldum dermanim pek kalmadi :))
Babam bildiginiz parke taşı taşıttırdı bana crossfit oldu hahahah

Selam kızlar bana sopa ile top tüfek ile dalabilirsiniz çünkü hak ediyorum :) uğrayamıyorum bile

Mavibocuk cnm yarından itibaren jillian 2 ve jillian 6 six ve ripped yapmayı düşünüyorum öbürki evrelerinide bilgin olsun cnm düğüne az kaldı artık sıkılaşmam lazım
Seni takip ediyorum kuzum ve cidden süper gidiyorsn kuzum düğünde herkes ağızı açık sana bakacak vallaha ben hareketli zamanlar yaşıyorum kuzum yaaa ablam gil ev aldılar benim düğün yaklaştılca annemi telaş sardı onun telaşı beni strese soktu ayy neyseki pazartesi seminer var oraya gidip azcık kafa dağıtırım inşallah :) vallaha düzensiz yemek yiyorum ne sabah belli ne akşamım diyette hiç böyle olmamıştım 19 gün sonra diyetimin 1. Yılını kutluyacam ayy keşke 60 olaydımmmm:)

gecms olsn enısteye ozgecım duzelcek gbımı agrısıda varms ama

artım yok bnde sasırdım özgecim iş durrumunuda koy verdm gttm bakalm nasip

Yok çapa değil canım:) Tütün kırıyoruz.Sıcağın altında bol ter atıyorum ama daha bir gram veremedimYok kız ne özenilesi her yerim ağrı oluyo eğilmekten

tütün kırmak hmmm hıc duymadm zordur ama emınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…