aynen :)Çok şükür bugün evdeyim, çalışana çalışmak evde olana da evde kalmak zor :)
Aynen öyle balım.Çok şükür bugün evdeyim, çalışana çalışmak evde olana da evde kalmak zor :)
Allah kolaylık versin canım düğünden sonra dinlenirsin umarım.Selam kızlar bana sopa ile top tüfek ile dalabilirsinizçünkü hak ediyorum :) uğrayamıyorum bile
Seni takip ediyorum kuzum ve cidden süper gidiyorsn kuzum düğünde herkes ağızı açık sana bakacak vallaha ben hareketli zamanlar yaşıyorum kuzum yaaa ablam gil ev aldılar benim düğün yaklaştılca annemi telaş sardı onun telaşı beni strese soktu ayy neyseki pazartesi seminer var oraya gidip azcık kafa dağıtırım inşallah :) vallaha düzensiz yemek yiyorum ne sabah belli ne akşamımdiyette hiç böyle olmamıştım 19 gün sonra diyetimin 1. Yılını kutluyacam ayy keşke 60 olaydımmmm:)
Bayramda başaramadım kuzum ama yapıcam. Bugün 2 çatal bal yedim kahvaltıda ama yarın yada pazartesi başlayabiliriz istersen.gogo2405 Ablam geçenlerde şeker orucundan bahsetmiştin yapmayı düşünüyor musun ?
Aynen öyle balım.
Allah kolaylık versin canım düğünden sonra dinlenirsin umarım.
Bayramda başaramadım kuzum ama yapıcam. Bugün 2 çatal bal yedim kahvaltıda ama yarın yada pazartesi başlayabiliriz istersen.
aa hamur kizartmasi gibi yani guzel olur tahminim :)Yawrukush cnm sadeceaynı şekilde sekersiz yapıyorlar lokmayı
nasil gecti tarla isleri kuzum neler yaptin?Manum
Kahvalti
2 dilim peynir
2 dilim ekmek(beyaz)
1meyve
Nescafe (2si bir arada)
Oglen
4 çatal omlet
Yarım tabak barbunya
1 dilim ekmek
Ara
1paket eti form
Aksam
1tabak barbunya
3 kasik pilav
Yogurt
Gece
1 soda
Yarım kase yulaf ezmesi
Su 2lt civari
Spor bildiginiz uzere bugun tarlada cok yoruldum dermanim pek kalmadi :))
Babam bildiginiz parke taşı taşıttırdı bana crossfit oldu hahahah
gider o kilolar canim :)Eki Görüntüle 1856342 Kilo aldım
Günaydınlarr
canim haftasonuda herkesin kosturmacasi oluyor pazartesiden itibaren bekliyoruzzzz :)Selam kızlar bana sopa ile top tüfek ile dalabilirsinizçünkü hak ediyorum :) uğrayamıyorum bile
Seni takip ediyorum kuzum ve cidden süper gidiyorsn kuzum düğünde herkes ağızı açık sana bakacak vallaha ben hareketli zamanlar yaşıyorum kuzum yaaa ablam gil ev aldılar benim düğün yaklaştılca annemi telaş sardı onun telaşı beni strese soktu ayy neyseki pazartesi seminer var oraya gidip azcık kafa dağıtırım inşallah :) vallaha düzensiz yemek yiyorum ne sabah belli ne akşamımdiyette hiç böyle olmamıştım 19 gün sonra diyetimin 1. Yılını kutluyacam ayy keşke 60 olaydımmmm:)
canim ayak parmagi kirik, Akinla oynarken falan ters hareket yapiyorlar, umarim sag salim duzelir :)gecms olsn enısteye ozgecım duzelcek gbımı agrısıda varms ama
artım yok bnde sasırdım özgecim iş durrumunuda koy verdm gttm bakalm nasip
tütün kırmak hmmm hıc duymadm zordur ama emınım
afiyet olsun canim, egzersizini simdi paylasiyorum Nenam:)gunaydnlar
dunkı menüşüm
sabah
tost ceyrek ekmek 2 dilime takabbul edıo
çay
öğlen
1 biber dolması
1 kasık yogurt
3 kasıklık corbiş
ara
kavun 4-5 dılım yemıs olablrm
aksam
ızgara tavuk
salata
bide
3 yudum viski içtim kacamak sayarnsn kaptanım canım cekmıstıde
ablacim haftasonuda herkesin kosturmacasi oluyor pazartesiye bomba gibi baslayacagiz insallah :)Yawrukush cnm takım motive olsun artık canlar yarısma düzenleyelim yada bol motive olacağımız bir şey ramazanlık ve bayram bitti artık
cubuk kraker olmasaymis iyiymis ablam :)bugünkü menüm
sabah
bir dilim peynir
7 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 biber
1 dlim ekmek
öğlen
1 adet ceyrek salkım üzüm
10 adet cubuk kraker
akşam
1 kase yoğurtlu nesfit
2 litre su
1 bardak yeşil çay
spor
20 tane 30 kiloluk ağırlık
jillian 2
jillian six packs ripped 1
haklısın ablamda tarla işlerinden yediğimden çok kalori yakıyorum ondan yedim midem bulandı tarlada oğlanında cubuk krakeri vardı ondan yedimaa hamur kizartmasi gibi yani guzel olur tahminim :)
nasil gecti tarla isleri kuzum neler yaptin?
menu spor super olmus :)
gider o kilolar canim :)
canim haftasonuda herkesin kosturmacasi oluyor pazartesiden itibaren bekliyoruzzzz :)
canim ayak parmagi kirik, Akinla oynarken falan ters hareket yapiyorlar, umarim sag salim duzelir :)
kuzucuk nasil oldu?
afiyet olsun canim, egzersizini simdi paylasiyorum Nenam:)
ablacim haftasonuda herkesin kosturmacasi oluyor pazartesiye bomba gibi baslayacagiz insallah :)
cubuk kraker olmasaymis iyiymis ablam :)
iyi yapmissin ablam , cok calisiyorsun haklisin..haklısın ablamda tarla işlerinden yediğimden çok kalori yakıyorum ondan yedim midem bulandı tarlada oğlanında cubuk krakeri vardı ondan yedim
Tamam başlayalım canım şekerli hiç bişey yemiycez meyve kuru meyve hurma falan az miktarda tükwticez ve mümkün olduğunca sabah tüketelim. Ben nete bakınayım biraz daha.Yarın başlayalım bir gün daha kaybetmeyelim ablam :)
Anlamadığım hiç mi şekerli birşey yok, bal mesela organik olsa bile mi yenmemeli ? ya da mesela hurma, kuru meyveler ve s..
Yarışmalar iyi olur bence. Herkesin spor düzeni var gibi zaten ek olarak hoplayıp zıplayıp yarışmak iyi olur.Canlarim selamlar,
Nasil geciyor haftasonunuz, kahvalti masasindan yaziyorum:)
Oglan doydu kuvete girdi, esim doydu tel gorusmeleri yapiyor, bende firsat bu firsat takima damladim:)
Pazartesi gunune supriz bir yarisma planliyorum bireysel bir takimla.
Menu - spor tablolarimiz da baslayacak pazartesi gunu.
Sabah tartilmayi da unutmayin pazartesi guzeller.
Bayramda odullerimizi yedik haftasonu ve tum hafta kacamaksiz gecsin.
Egzersizlerle ilgilide fikirlerinizi bekliyorum, gunluk ya da haftalik egzersiz paylasalim mi?
Yoksa herkes kendi egzersiz programina devam edip, haftada birkac gun yarisma mi yapalim?
abesle_istigal , Harpy , LunaDaisies , mrym77 ozlettiniz canlar :)
Canımsın bende hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 4 . Takım olmasa bu kadar kilo veremezdimGUZEL BIR HABER
Canlarim uzun zamandir takimimiza gelmeyen ve eskiden kaptan yardimcisi olanAsyaca arkadasimizin yerine, uzun zamandir takimimizin cok yukunu ceken, sagolsun hicbir yardimdan kacinmayan Dahlia_ arkadasimiz kaptan yardimcimiz olmustur.
Kendisine tum destekleri icin tesekkur ediyoruz.
Ayni zamanda her daim takimimiz icin vakit ayiran, listelerimizi hazirlayan, takimla ilgili konularda tam destek olanE-brulim , Mavibocuk ve gogo2405 Gonca ablamiza da hepimizin adina cook tesekkur ediyorum.
Ve her hafta canla basla mucadele veren, kilo vermek icin elinden gelen her seyi yapan, nota vs ceza aldigimizda tum takim tek yurek halinde hareket eden siz 4. takimin citirlari bu takim sizin sayenizde var.Sizin sayenizde dereceler aliyoruz, tesekkurlerin en buyugu sizlere, cansiniz...
Ama birde biri var ki bende yeri hep ayri, takima emegi asla unutulamaz, her hafta 4. takimi dereceyle temsil etmis ve sayesinde kilo verip benim bile mezun olmami saglayanD3S1R3 canim iyiki varsin, tum takim adina sana sonsuz tesekkurler
ben hiç veremezdim sayenizde canlarTamam başlayalım canım şekerli hiç bişey yemiycez meyve kuru meyve hurma falan az miktarda tükwticez ve mümkün olduğunca sabah tüketelim. Ben nete bakınayım biraz daha.
Yarışmalar iyi olur bence. Herkesin spor düzeni var gibi zaten ek olarak hoplayıp zıplayıp yarışmak iyi olur.
Canımsın bende hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 4 . Takım olmasa bu kadar kilo veremezdim
GUZEL BIR HABER
Canlarim uzun zamandir takimimiza gelmeyen ve eskiden kaptan yardimcisi olanAsyaca arkadasimizin yerine, uzun zamandir takimimizin cok yukunu ceken, sagolsun hicbir yardimdan kacinmayan Dahlia_ arkadasimiz kaptan yardimcimiz olmustur.
Ayni zamanda her daim takimimiz icin vakit ayiran, listelerimizi hazirlayan, takimla ilgili konularda tam destek olanE-brulim , Mavibocuk ve gogo2405 Gonca ablamiza da hepimizin adina cook tesekkur ediyorum.
Ve her hafta canla basla mucadele veren, kilo vermek icin elinden gelen her seyi yapan, nota vs ceza aldigimizda tum takim tek yurek halinde hareket eden siz 4. takimin citirlari bu takim sizin sayenizde var.Sizin sayenizde dereceler aliyoruz, tesekkurlerin en buyugu sizlere, cansiniz...
Ama birde biri var ki bende yeri hep ayri, takima emegi asla unutulamaz, her hafta 4. takimi dereceyle temsil etmis ve sayesinde kilo verip benim bile mezun olmami saglayanD3S1R3 canim iyiki varsin, tum takim adina sana sonsuz tesekkurler
Aynen canım çok zor:)gecms olsn enısteye ozgecım duzelcek gbımı agrısıda varms ama
artım yok bnde sasırdım özgecim iş durrumunuda koy verdm gttm bakalm nasip
tütün kırmak hmmm hıc duymadm zordur ama emınım
GUZEL BIR HABER
Tamam başlayalım canım şekerli hiç bişey yemiycez meyve kuru meyve hurma falan az miktarda tükwticez ve mümkün olduğunca sabah tüketelim. Ben nete bakınayım biraz daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?