Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gunaydnlar

dunkı menüşüm

sabah
tost ceyrek ekmek 2 dilime takabbul edıo
çay

öğlen
1 biber dolması
1 kasık yogurt
3 kasıklık corbiş

ara
kavun 4-5 dılım yemıs olablrm

aksam
ızgara tavuk
salata

bide
3 yudum viski içtim kacamak sayarnsn kaptanım canım cekmıstıde

Çok şükür bugün evdeyim, çalışana çalışmak evde olana da evde kalmak zor :)
Aynen öyle balım.
Allah kolaylık versin canım düğünden sonra dinlenirsin umarım.
gogo2405 Ablam geçenlerde şeker orucundan bahsetmiştin yapmayı düşünüyor musun ?
Bayramda başaramadım kuzum ama yapıcam. Bugün 2 çatal bal yedim kahvaltıda ama yarın yada pazartesi başlayabiliriz istersen.

Yarın başlayalım bir gün daha kaybetmeyelim ablam :)
Anlamadığım hiç mi şekerli birşey yok, bal mesela organik olsa bile mi yenmemeli ? ya da mesela hurma, kuru meyveler ve s..

bugünkü menüm
sabah
bir dilim peynir
7 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 biber
1 dlim ekmek
öğlen
1 adet ceyrek salkım üzüm
10 adet cubuk kraker
akşam
1 kase yoğurtlu nesfit
2 litre su
1 bardak yeşil çay
spor
20 tane 30 kiloluk ağırlık
jillian 2
jillian six packs ripped 1

Canlarim selamlar,
Nasil geciyor haftasonunuz, kahvalti masasindan yaziyorum:)
Oglan doydu kuvete girdi, esim doydu tel gorusmeleri yapiyor, bende firsat bu firsat takima damladim:)
Pazartesi gunune supriz bir yarisma planliyorum bireysel bir takimla.
Menu - spor tablolarimiz da baslayacak pazartesi gunu.
Sabah tartilmayi da unutmayin pazartesi guzeller.
Bayramda odullerimizi yedik haftasonu ve tum hafta kacamaksiz gecsin.
Egzersizlerle ilgilide fikirlerinizi bekliyorum, gunluk ya da haftalik egzersiz paylasalim mi?
Yoksa herkes kendi egzersiz programina devam edip, haftada birkac gun yarisma mi yapalim?
abesle_istigal , Harpy , LunaDaisies , mrym77 ozlettiniz canlar :)

Yawrukush cnm sadeceaynı şekilde sekersiz yapıyorlar lokmayı
aa hamur kizartmasi gibi yani guzel olur tahminim :)

nasil gecti tarla isleri kuzum neler yaptin?
menu spor super olmus :)

gider o kilolar canim :)

canim haftasonuda herkesin kosturmacasi oluyor pazartesiden itibaren bekliyoruzzzz :)

gecms olsn enısteye ozgecım duzelcek gbımı agrısıda varms ama

artım yok bnde sasırdım özgecim iş durrumunuda koy verdm gttm bakalm nasip

tütün kırmak hmmm hıc duymadm zordur ama emınım
canim ayak parmagi kirik, Akinla oynarken falan ters hareket yapiyorlar, umarim sag salim duzelir :)
kuzucuk nasil oldu?

afiyet olsun canim, egzersizini simdi paylasiyorum Nenam:)

Yawrukush cnm takım motive olsun artık canlar yarısma düzenleyelim yada bol motive olacağımız bir şey ramazanlık ve bayram bitti artık
ablacim haftasonuda herkesin kosturmacasi oluyor pazartesiye bomba gibi baslayacagiz insallah :)

cubuk kraker olmasaymis iyiymis ablam :)

haklısın ablamda tarla işlerinden yediğimden çok kalori yakıyorum ondan yedim midem bulandı tarlada oğlanında cubuk krakeri vardı ondan yedim

GUZEL BIR HABER

Canlarim uzun zamandir takimimiza gelmeyen ve eskiden kaptan yardimcisi olan Asyaca arkadasimizin yerine, uzun zamandir takimimizin cok yukunu ceken, sagolsun hicbir yardimdan kacinmayan Dahlia_ arkadasimiz kaptan yardimcimiz olmustur.
Kendisine tum destekleri icin tesekkur ediyoruz.
Ayni zamanda her daim takimimiz icin vakit ayiran, listelerimizi hazirlayan, takimla ilgili konularda tam destek olan E-brulim , Mavibocuk ve gogo2405 Gonca ablamiza da hepimizin adina cook tesekkur ediyorum.
Ve her hafta canla basla mucadele veren, kilo vermek icin elinden gelen her seyi yapan, nota vs ceza aldigimizda tum takim tek yurek halinde hareket eden siz 4. takimin citirlari bu takim sizin sayenizde var.Sizin sayenizde dereceler aliyoruz, tesekkurlerin en buyugu sizlere, cansiniz...
Ama birde biri var ki bende yeri hep ayri, takima emegi asla unutulamaz, her hafta 4. takimi dereceyle temsil etmis ve sayesinde kilo verip benim bile mezun olmami saglayan D3S1R3 canim iyiki varsin, tum takim adina sana sonsuz tesekkurler

Yarın başlayalım bir gün daha kaybetmeyelim ablam :)
Anlamadığım hiç mi şekerli birşey yok, bal mesela organik olsa bile mi yenmemeli ? ya da mesela hurma, kuru meyveler ve s..
Tamam başlayalım canım şekerli hiç bişey yemiycez meyve kuru meyve hurma falan az miktarda tükwticez ve mümkün olduğunca sabah tüketelim. Ben nete bakınayım biraz daha.
Yarışmalar iyi olur bence. Herkesin spor düzeni var gibi zaten ek olarak hoplayıp zıplayıp yarışmak iyi olur.
Canımsın bende hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 4 . Takım olmasa bu kadar kilo veremezdim

ben hiç veremezdim sayenizde canlar

Yawrukush

Dahlia_ hayirli olsun canisi

Asyaca nasil, haber alabiliyor musunuz?

Canım benim rica ederim.. Burada olduğum sürece elimden geldiğince seve-seve yardım ederim..
Asıl ben size teşekkür ederim, cansınızz

Tamam başlayalım canım şekerli hiç bişey yemiycez meyve kuru meyve hurma falan az miktarda tükwticez ve mümkün olduğunca sabah tüketelim. Ben nete bakınayım biraz daha.

Tamam ablacım başlayalım.. Başka şey değil de şeker krizim tuttuğunda hurmayla atlatırım diye düşündüm o yüzden sordum :) normalde dayanırım da reglim başladı biraz zor olucak gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…