Önemli olan veriyor olman, azimlisin yakinda kurtulursun kilolardan... Sonra gelsin yine 60 küsür kilolu feyza :)bende bebek yok senden şişmanım vay başıma gelenler
Resmin cok seker, ilk gördügümde biraz yadirgadim, senin icin biraz fazla uysal geldi bana... belki de gecen vakit seni durultmusturE-brulim ebruşum profil fotom yakışmış mı bana :)
Ben normalde meyve pek sevmiyorum meyveli yoğurt kendim yaptığımda tatlandırması için illa ki 1muz atıyorum içine bi anlamı olmuyor yani çpk şeker alöış oluyorumAnladim ablacim biziim buradaki kiliselerin hepsi ozel, yani devlet hicbir sekilde din islerine karismiyor.
O yuzden herkes mahallesindeki kiliseyi maddi desteklerle insa ettirip, etkinliklerini surduruyor.
Insanlar yillik , aylik maddi destek oluyorlar.
Ve kilise insanlara ne yaparsa yapsin mutlaka bir karsilik bekliyor.
Cogunluklada misyonerlik fasliyetleri yonunde oluyor bu durum, arkasindan da maddi yardim talep ediyor.
Her ulkenin din isleri ayri elbet..
Sana yardimci olmalarina cok sevindim:)
Cok guzel menu kuzum :)
Evet canim aksam 17ye kadar yapabilirsin bildirimini :)
Canim meyveli yogurdunu kendin yapsan keske.
Taze meyveler koy icine, 1 kasede yogurt ohh misss :)
Vayy 393. Etapta kalmışım 73de kalmışım :) kavaltı yapmadan aç karnına hemen tartılıyorum kaptanCanlarim belki kilolarinizi unutmussunuz diye bir hatirlatma, listemiz...
***4. Takım 474. Etap ***
Mavibocuk (63.2///%)
haeshin (59.8///%)
melinda23 (64.8///%)
gogo2405 (65.6///%)
abesle_istigal (84.7///%)
harpy (76.4///%)
tiffany20 (54///%)
happy_moon (52.9///%)
KarKralicesi (68.5///%)
AKovser (54///%)
fyfyfy (59.6///%)
Ollalla (49.6///%)
4. Takim Ortalaması: %
***CITIR MI CITIRLAR***
engindenizz ( 82.6///%) 445. etapta kilo bildirimi yapmadan 77.7 kilo ile izne ayrildi.
fyzanur (79.6///%) 429. etapta 66.5 kg ile bildirim yaparak izne ayrildi, yeniden baslangic tarihi:11 Temmuz, Hedef:49kg
oluroylebazen (79.6///%) 393. etapta 73 kilo ile bildirimsiz izne ayrildi.Baslangic tarihi:4Temmuz, hedef:55
saricicek123 (61.5///%) 455. etapta 59.8 kg ile mezun oldu.Baslangic tarihi:11 Temmuz, hedef:57
Ortalama: %
Günaydın arkadaşlar
Bildirimi mi yapıyorum
Eski kilom 82.6
Bugün 82.0
Fark 600 g
Not: bayram da 83.6 idim galiba 1 hafta da nasıl verdim anlamadım 1.6 kiloyu
Demek ki hergün spor şart
Bende alaturkadan tiksiniyorum erkeklerin kullandığı özellikleKlozet kullanmıyorum hayatta ablis oldum olası hijyen gelmiyor bana.bu arada ablis paşa geliyor mus
Okudum canım çok üzdü bizi ciyak ciyak ağladı. Babanın çocuğunu okuması çok etkiliymiş eşimde okudu sakinleşti uyudu çok şükr...iyi geceler canim, olabilir, bol bol felak - nas- ayetel kursi oku kuzuna.
insallah misil misil uyur kuzucuk...
Ay Allah razı olsun canım çok sağ ol.Bi de bunun üstüne bizimle ilgilenöek helal olsun valla
Ben bugun ara öğün için diyetistyendwn öğrendiklerimi yazayım sana
1bardak tarçınlı süt (acayip tok tutuyor)
Yarım paket eti form mısır patlağı
3tane burcak birküvi +süt
Aktivia yoğurt (yiyemezsen meyveli al dedi özeşlikle karıştır atıştır olan tok tutuyor gerçi biİm kızlar pek önermiyor aklında bulunsun)
Kavaltı gibi 1dilim ekmek zeytin peynir vs (az olmak şartıyla)
Meyve (ben hiç yemem)
Formun küçük kralerlerinden (bunu diyetisyen demedi ben yazdım )
Yulaf + süt
Kefir bi bardak
Ceviz
Daha aklıma gelirse yazarım
Fyfy şimdi moralin nasıl dha iyimisin?
Hiç bisey yememişsin vucudunu halsizlestirme sakın ama sporu cok begendim ama keşkek de gözümden kacmadı bayılırım okadar özledim ki köye gitsem de yesem
Kızartma beni dha cok halsiZlestirip uykumu getiriyor daha bitkin yapıyor
Vaaayyy saat 17ye alınmıs benim zamanımda erkendi hiç uyanamazdım öğlene kadar hep persembe ksamından yapardım kaptan sen onu listeye ekleme cünkü suan 79 kiloyum bugun hiç diyetimi bozmadım ve bugün şükürler olsun rahatca tuvalete cıktım yarın daha da vermiş olurum diye umuyorum inşallah tabi
Ben bebişe okurum burdan nas felak ayetel kürsi
Kardeşim de bi misafir gelsin ya hasta olurdu ya uçuk çıkartırdı hala da aynı uçukları gecmez hep nazara gelir bazıları dha hassas kıyamam
Günaydın Fatoşcumgnydın güzel güne merhaba canlar
Günaydın canımmm hayırlı cumalar sana daCanlarim gununuz aydin, keyfiniz-enerjiniz tam, eksilerinizde bol olsun.
Basgul yuzlerimizi guldursun , hepinize hayirli cumalar.
Tebriklerrr canımCuma tartı heyecanını özlemişim kızlar:))) Dün jillianı ekince bugün çok enerjik kalktım:)))
İlk kilo:61,5
Bugün: 60,9
Fark : 0,600
Yüzde:0,97
Eki Görüntüle 1858543
Süpersin canımmeski kilom 59'6
Bu hafta 57,2
Olsun canım artı değilsin hiç değilse sen haftaya deli verirsin haftaya 83 ler görülecek inşAllah84.7 idi
84.6
refik geldi gelecek uzgunum
Süpersin cnmm evet spor çok etkili çokGünaydın arkadaşlar
Bildirimi mi yapıyorum
Eski kilom 82.6
Bugün 82.0
Fark 600 g
Not: bayram da 83.6 idim galiba 1 hafta da nasıl verdim anlamadım 1.6 kiloyu
Demek ki hergün spor şart
Tebrikler canım çok gzl
Günaydın cnm hayırlı cumalarGünaydin kizlar, herkese hayirli cumalar ♥
ben hep uysal bir insandım sen nasıl beni tanımazsınÖnemli olan veriyor olman, azimlisin yakinda kurtulursun kilolardan... Sonra gelsin yine 60 küsür kilolu feyza :)
Resmin cok seker, ilk gördügümde biraz yadirgadim, senin icin biraz fazla uysal geldi bana... belki de gecen vakit seni durultmustur
canım haftaya eminim çok güzel bir kilo vererek bildirim yapacaksın :) sende bu azim varken kim tutar seni :)Herkese günaydın hayırlı cımalar diliyorum
En son tartı günü 52.9
Bugün 53.9
Fark +1
Bundan sonra eksileri görmeye devam edicez üzgünüm bayram sürecinde dağıldım
Ne kadar uysal oldugun oklavali emojiden belli :)ben hep uysal bir insandım sen nasıl beni tanımazsın
Peki dün nas felak okudum ama ayetel kürsiyi okurkenn uyuya kalmamOkudum canım çok üzdü bizi ciyak ciyak ağladı. Babanın çocuğunu okuması çok etkiliymiş eşimde okudu sakinleşti uyudu çok şükr...
Ay Allah razı olsun canım çok sağ ol.
Bizimkide çok sevildi dün hep aynı oluyor malesef
Günaydın Fatoşcum
Günaydın canımmm hayırlı cumalar sana da
Tebriklerrr canım
Süpersin canımm
Olsun canım artı değilsin hiç değilse sen haftaya deli verirsin haftaya 83 ler görülecek inşAllah
Süpersin cnmm evet spor çok etkili çok
Tebrikler canım çok gzl
Günaydın cnm hayırlı cumalar
çok kötü yerden vurdun beniNe kadar uysal oldugun oklavali emojiden belli :)
Hayırlı olsun canım yeni işin, inşallah huzurlu bi ortamda rahat rahat çalışırsın
Keşke kalkabilsem, çivilenmiş gibi oluyorum sabahları yatağa, işe bile zar zor yetişiyorum.Erken yatabilsem keşke bizim sıpalar çok geç yatıyorlar.Öyle uyku düzenleri falan yok. Olmazsa dediğin gibi yapayım, yarın sabah bi deneyim bakalım:)))
Bu arada bende sabah sporundan ziyade akşam yemekten sonra yapılan sporun daha verimli olduğunu düşünürüm, akşama kadar yediklerimi yakıyorum diye :)))
menune bayildim kuzum:)
30 days shred nasil gidiyor?
canim benim senin su mesajini okudum biraktim elimdeki tum isleri, kendime hazirladim bir kahve ve suan uzattim ayaklarimi yarim saat olsun keyif yapacagim:)
mesajin beni kendime getirdi sagolasin.
ben her zaman insan oldugumu unutup kendime cok yukleniyorum.
keske yakin olsaydik hepinizle, sizle karsilikli sohbet etmek bile yeterdi...
cok guzel menu cok guzel adim, iyi uykular canim :)
Gecmis olsun canim, acil sifalar dilerim.Yok canım tam tersine bir gün denersen farkı göreceksin tüm gün çok daha enerjik olacaksın.
İyi gidiyor canım bugün 2ye geçeyim diyorum iyice kolaylaştı 1
Bırak canım işler beklesin eninde sonunda sen yapıyorsun. Arada kendine de zaman ayır mutlaka. Kadınsak makine de değiliz..
Boynum için doktordan randevu aldım. Bu aralar gözüm de kararıyor demirim felan düştü kanımca.. bakalım ne diyecek doktor..
olsun canım ,haftaya verirsin sendeSelam kızlar dünkü menüm
Sabah
Omlet
Ara
Soda
Akşam
kuru Fasulye
Azcık pilav
2.5 litre su
8000 adım
Haftalık bildirim
Geçen hafta :63.2
Bu hafta:63.6
Fark:-0.4
Yüzde:-0.63
Üzgünüm kızlar Afedersiniz
Mavişim çok koşturunca çok mu kaçıyor acaba :)) Neyse haftaya inşallah en azından çok fark yokSelam kızlar dünkü menüm
Sabah
Omlet
Ara
Soda
Akşam
kuru Fasulye
Azcık pilav
2.5 litre su
8000 adım
Haftalık bildirim
Geçen hafta :63.2
Bu hafta:63.6
Fark:-0.4
Yüzde:-0.63
Üzgünüm kızlar Afedersiniz
100 gr fazlayım sendenKaptan
Gecen hafta bildirim yapmadım ben galiba
Bayramdan önceki hafta yani 79.6
Suandaki 79
Hesapladığıma göre 0,75 cıkıyor sen yine bak bi istersen
Ayyy inşallah cnm yaa bende öyle olsun istiyorum ama diyet listem kabarık benim doktor da dedi yavaş vererek gidicez.....canım haftaya eminim çok güzel bir kilo vererek bildirim yapacaksın :) sende bu azim varken kim tutar seni :)
Hahhaha çok tatlısın canım ya niyetini Allah kabul etsin çok sağol Allah razı olsunPeki dün nas felak okudum ama ayetel kürsiyi okurkenn uyuya kalmam
Süper canım tebrik ederimmKaptan
Gecen hafta bildirim yapmadım ben galiba
Bayramdan önceki hafta yani 79.6
Suandaki 79
Hesapladığıma göre 0,75 cıkıyor sen yine bak bi istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?