- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Evet spor Şart cnmGünaydın arkadaşlar
Bildirimi mi yapıyorum
Eski kilom 82.6
Bugün 82.0
Fark 600 g
Not: bayram da 83.6 idim galiba 1 hafta da nasıl verdim anlamadım 1.6 kiloyu
Demek ki hergün spor şart
İyiyim bende kuzum şükürIyiyim CNm sen nasılsın
Hiç yoktan iyidir:)84.7 idi
84.6
refik geldi gelecek uzgunum
Aynen canım spora devam, tebriklerGünaydın arkadaşlar
Bildirimi mi yapıyorum
Eski kilom 82.6
Bugün 82.0
Fark 600 g
fatime form yeme dedi ben ikinizin toplamını söyledimhadi hayirlisi gulum , insallah hemencecik atlatirsin.
yanma, agri vs var mi idrar yaparken?
ahh canim esimde sabahtan aksama kadar calisiyor, cogu zmaan aksamlari da ek is olarak app yaziyor, aralarda Akinla oynuyor, birde suan ayagi kirik, oda ne kadar yardim edebilcek ki bir tanem...
canim eti forma bir sey demedim ben , ara ogun olarak yiyebilirsin.
kuru meyvede hic yeme demedim 1, hurma,ya da 1-2 kayisi,ya da 1 incir, ya da5-6 adet kuru uzumu gecme dedim.
hangisini istiyorsan secip ye.
meyveli yogurda gelince kendin mis gibi bir kase yogurdun icine dogra meyveni mis gibi ye, katki maddesi tuketme dedim canim :)
evet cuma oncesi herkes magarasina cekildi :))
canim dondurmaya ceza gelecek uzulerek, cuma tarti oncesi olmamis Denizim, beklesen yarin odul olarak yeseydin kuzum..
hicbir sey yememissin ablam...
cok guzel ablacim:)
canim cok kacirmamaya calis.
eti form al yanina calisirken acikirsan at agzina.
yada 1 avuc yemis guzelim.
insallah yarin basgul guldurur kuzum :)
canim emziriyorsunda gyet makul yediklerin, ekmegi abartmadikca sorun yok kuzum.
bu hafta artiyla gelebilir takim ama haftaya toparlanmamiz sart!
beyaz leblebi tok tutuyor hemde kalorisi çok az,Tartılmadın mı daha:))fatime form yeme dedi ben ikinizin toplamını söyledimbana bi fikir verseniz neler ara öğünde yenilebilir diye aklıma hiç bişey gelmedi
tartıldım canım yazıyorum hemen :) leblebide hiç sevmembeyaz leblebi tok tutuyor hemde kalorisi çok az,Tartılmadın mı daha:))
ara öğün önerilerin için çok sağ ol canım :)Bi de bunun üstüne bizimle ilgilenöek helal olsun valla
Ben bugun ara öğün için diyetistyendwn öğrendiklerimi yazayım sana
1bardak tarçınlı süt (acayip tok tutuyor)
Yarım paket eti form mısır patlağı
3tane burcak birküvi +süt
Aktivia yoğurt (yiyemezsen meyveli al dedi özeşlikle karıştır atıştır olan tok tutuyor gerçi biİm kızlar pek önermiyor aklında bulunsun)
Kavaltı gibi 1dilim ekmek zeytin peynir vs (az olmak şartıyla)
Meyve (ben hiç yemem)
Formun küçük kralerlerinden (bunu diyetisyen demedi ben yazdım )
Yulaf + süt
Kefir bi bardak
Ceviz
Daha aklıma gelirse yazarım
Fyfy şimdi moralin nasıl dha iyimisin?
Hiç bisey yememişsin vucudunu halsizlestirme sakın ama sporu cok begendim ama keşkek de gözümden kacmadı bayılırım okadar özledim ki köye gitsem de yesem
Kızartma beni dha cok halsiZlestirip uykumu getiriyor daha bitkin yapıyor
Vaaayyy saat 17ye alınmıs benim zamanımda erkendi hiç uyanamazdım öğlene kadar hep persembe ksamından yapardım kaptan sen onu listeye ekleme cünkü suan 79 kiloyum bugun hiç diyetimi bozmadım ve bugün şükürler olsun rahatca tuvalete cıktım yarın daha da vermiş olurum diye umuyorum inşallah tabi
Ben bebişe okurum burdan nas felak ayetel kürsi
Kardeşim de bi misafir gelsin ya hasta olurdu ya uçuk çıkartırdı hala da aynı uçukları gecmez hep nazara gelir bazıları dha hassas kıyamam
Yanma arada oluyor kaşıntı yok şükür ama akıntı hatsafadahadi hayirlisi gulum , insallah hemencecik atlatirsin.
yanma, agri vs var mi idrar yaparken?
ahh canim esimde sabahtan aksama kadar calisiyor, cogu zmaan aksamlari da ek is olarak app yaziyor, aralarda Akinla oynuyor, birde suan ayagi kirik, oda ne kadar yardim edebilcek ki bir tanem...
canim eti forma bir sey demedim ben , ara ogun olarak yiyebilirsin.
kuru meyvede hic yeme demedim 1, hurma,ya da 1-2 kayisi,ya da 1 incir, ya da5-6 adet kuru uzumu gecme dedim.
hangisini istiyorsan secip ye.
meyveli yogurda gelince kendin mis gibi bir kase yogurdun icine dogra meyveni mis gibi ye, katki maddesi tuketme dedim canim :)
evet cuma oncesi herkes magarasina cekildi :))
canim dondurmaya ceza gelecek uzulerek, cuma tarti oncesi olmamis Denizim, beklesen yarin odul olarak yeseydin kuzum..
hicbir sey yememissin ablam...
cok guzel ablacim:)
canim cok kacirmamaya calis.
eti form al yanina calisirken acikirsan at agzina.
yada 1 avuc yemis guzelim.
insallah yarin basgul guldurur kuzum :)
canim emziriyorsunda gyet makul yediklerin, ekmegi abartmadikca sorun yok kuzum.
bu hafta artiyla gelebilir takim ama haftaya toparlanmamiz sart!
günaydın ebruşummm :):)Günaydin kizlar, herkese hayirli cumalar ♥
günaydın abla :)Gunaydin hayirli cumalar:) Bol eksili bir gun dilerim, basgul yuzunuzu guldursun
asya_01 tedavisi kolay canim, suyunu bol icmeye devam et. 5-10 dk da bir tuvalete gidecek kadar cok icmelisin. 2 gune birsey kalmaz. Tekrarlamamasi icin de hijyene dikkat et, ortak wc kullanma guzelim.
muhteşemGünaydın arkadaşlar
Bildirimi mi yapıyorum
Eski kilom 82.6
Bugün 82.0
Fark 600 g
çok güzel canım , tam hız devamCuma tartı heyecanını özlemişim kızlar:))) Dün jillianı ekince bugün çok enerjik kalktım:)))
İlk kilo:61,5
Bugün: 60,9
Fark : 0,600
Yüzde:0,97
Eki Görüntüle 1858543
Feyzos baslangic icin güzel vermissin tebrik ederim :)günaydın abla :)
bende bebek yok senden şişmanım vay başıma gelenlerFeyzos baslangic icin güzel vermissin tebrik ederim :)
Bana yaklasiyorsun az kaldi :)
Klozet kullanmıyorum hayatta ablis oldum olası hijyen gelmiyor bana.bu arada ablis paşa geliyor musGunaydin hayirli cumalar:) Bol eksili bir gun dilerim, basgul yuzunuzu guldursun
asya_01 tedavisi kolay canim, suyunu bol icmeye devam et. 5-10 dk da bir tuvalete gidecek kadar cok icmelisin. 2 gune birsey kalmaz. Tekrarlamamasi icin de hijyene dikkat et, ortak wc kullanma guzelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?