birde bana ceza veriyorum diye hainn, zaliiimmm diyorsun eheheh:)
kuzum kuru meyve isine hic girme, kuru meyve agirliginca sekerdir.
mesela 50 gr kuru meyve yedin diyelim, 50 gr kadar seker yemis olursun.
gunde 1 hurma, 1-2 kuru kayisi, 1 kuru incir ya da 5-6 kuru uzumu sakin gecme..
ablacim boyle yapma, yavrun yaninda, sagliginiz yerinde,cok sukur halinize.
sporunuda yap, yemeginide ye haydi...
aaa cooook coook sevindim canimin ici gozun aydin, hayirli olsun yeni isin :)
cok gecmis olsun canim, ilaca basladin mi?
afiyet olsun cnaim :)
Bi de bunun üstüne bizimle ilgilenöek helal olsun vallaAyy ne cok alinti yazdim yinee
Evi toparlayayim, camasir makinasina camasir atayim, bugun acilmamis bir kac kolim kaldi onlari yerlestireyim son olarak.
Firsatim olursa utu yapmam gerek
Yarinda temizlik gunum oyyy oyy
Simdide oglan bunaldi oyun parkina gidelim diyor.
Bugun okadar enerjisizim ki..
Hepsi dunden kaynaklaniyor, esim dun eve geldi, beraber app yazdiklari bir arkadasi var.
Artik appleri tamamlanmak uzere, calismamiz lazim, bize gelecek arkadasim dedi.
Apar toplar masa kur, cay, cay yanina ikram vs hazirladim.
Saat 10a kadar Akinla ilgilendim, artik aksam 10da Akinin odasinda yerde sizmis uyuyordum.
Arada Akin oyuncak falan firlatiyordu bana ama gozumu acamadim resmen,
O sirada esim odaya gelip halimi gordu ve 11de isi gucu biraktilar cok sukur.
Bende yerden kalkip, yatagima yattim, Akini esim yatirmis ki hayret
Sabah kalktigimdan beride coook halsiz ve keyifsizim, dinlenemiyorumm
Bu da beni asiri gergin yapiyor.
Offf 2. cocukla nasil idare ediciiiiiim
Gidip camdan atlayayim desem, oda ise yaramaz, ev tek katli
Neyse sekerler , ben baslayayim evi toparlamaya
Ben bugun ara öğün için diyetistyendwn öğrendiklerimi yazayım sanaform bisküvi aldım ,activia aldım zararlıymış,ee kuru meyveye de sen zararlı diyosun . ben ara öğünlerimi neyle yapcam ozaman ,meyve de yiyemiyorum ben
Fyfy şimdi moralin nasıl dha iyimisin?menüm
sabah 1 elma
öğlen
5 kaşık keşkek
akşam
acı biberli yoğurt
lunge 50
sguat 100
mekik 100
ayakta mekik 100
ip atlama 100
dk 100
jj 100
şınav 20
bacak hareketleri 20
Kızartma beni dha cok halsiZlestirip uykumu getiriyor daha bitkin yapıyorKuzum bazen sabah kahvaltısında patates kızartması filan biraz da olsa yiyorum ama bi yandan sanki kilo alıyomuşum gibi oluyo:) Yemesem bitkin oluyorum öğleye kadar dayanamıyorum.
Vaaayyy saat 17ye alınmıs benim zamanımda erkendi hiç uyanamazdım öğlene kadar hep persembe ksamından yapardım kaptan sen onu listeye ekleme cünkü suan 79 kiloyum bugun hiç diyetimi bozmadım ve bugün şükürler olsun rahatca tuvalete cıktım yarın daha da vermiş olurum diye umuyorum inşallah tabiCanlarim hepinize iyi geceler, guzel istirahatler
Yarin en gec 17.00ye kadar lutfen listede olan, olmayan herkes bildirimini yapsin.
2. takimla yarisimiz var, diger takimlarin da durumlari nasil gorecegiz yarin.
Her ne olursa olsun bu hafta istedigimiz sonucu alamasak da, haftaya hepinizin toparlanacaginiza inancim sonsuz.
Hala menulerimiz duzenli yazilmiyor, lutfen gunluk olarak menu- spor bildiriminizi yaziniz.
Hepinizi cok seviyorum, yarin gorusmek uzere guzeller
Ben bebişe okurum burdan nas felak ayetel kürsiHerkese iyi geceler oğlum çok mızmız ağlıyor misafielerim yarım saat önce gittiler nazar mı değdi acep
Anladim ablacim biziim buradaki kiliselerin hepsi ozel, yani devlet hicbir sekilde din islerine karismiyor.yok canim kilisenin hic bir beklentisi olmadi her kilisenin sosyal danismani var o ihtiyaci olan kisleri tespit ediyor yada insanlar basvuruyor duruma gore az bisey yardimci oluyolar .
Cok guzel menu kuzum :)Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
yoğurtlu peynir
Öğlen
Balık haşlama
kavun, karpuz (2-3 küçük parça)
Ara
2 küçük elma
Akşam
Ciğer kavurma
karpuz
Su 1 litre oldu sanırım.. ne güzel alışmıştım 3 litreye, yarın eski düzene dönüyorum inşaAllah..
Evet canim aksam 17ye kadar yapabilirsin bildirimini :)Bi de bunun üstüne bizimle ilgilenöek helal olsun valla
Ben bugun ara öğün için diyetistyendwn öğrendiklerimi yazayım sana
1bardak tarçınlı süt (acayip tok tutuyor)
Yarım paket eti form mısır patlağı
3tane burcak birküvi +süt
Aktivia yoğurt (yiyemezsen meyveli al dedi özeşlikle karıştır atıştır olan tok tutuyor gerçi biİm kızlar pek önermiyor aklında bulunsun)
Kavaltı gibi 1dilim ekmek zeytin peynir vs (az olmak şartıyla)
Meyve (ben hiç yemem)
Formun küçük kralerlerinden (bunu diyetisyen demedi ben yazdım )
Yulaf + süt
Kefir bi bardak
Ceviz
Daha aklıma gelirse yazarım
Fyfy şimdi moralin nasıl dha iyimisin?
Hiç bisey yememişsin vucudunu halsizlestirme sakın ama sporu cok begendim ama keşkek de gözümden kacmadı bayılırım okadar özledim ki köye gitsem de yesem
Kızartma beni dha cok halsiZlestirip uykumu getiriyor daha bitkin yapıyor
Vaaayyy saat 17ye alınmıs benim zamanımda erkendi hiç uyanamazdım öğlene kadar hep persembe ksamından yapardım kaptan sen onu listeye ekleme cünkü suan 79 kiloyum bugun hiç diyetimi bozmadım ve bugün şükürler olsun rahatca tuvalete cıktım yarın daha da vermiş olurum diye umuyorum inşallah tabi
Ben bebişe okurum burdan nas felak ayetel kürsi
Kardeşim de bi misafir gelsin ya hasta olurdu ya uçuk çıkartırdı hala da aynı uçukları gecmez hep nazara gelir bazıları dha hassas kıyamam
Canim meyveli yogurdunu kendin yapsan keske.Sabah
1 meyveli kefir
Öğlen
1 porsiyon tavuk ızgara
Cok az soğan
Ara
1 sade turk khvesi
1 paket form zeytinli kraker
Aksam
1tabak kuru fasulye
Gece 1 meyveli yoğurt
(Gec yttığım için gece de var benim)
Spor yok malesef
Su 2 litre en az
Nasilsin bugun ablacim, gunun aydin olsun:)gnydın güzel güne merhaba canlar
Sağol canım benim:)) Ama dün yapamadım çok kötüydüm kendimi zorlasam soğurum diyede korktum.Dün dinlendim bugün kaldığı yerden devam.birakmak yok bu sefer Esracim, hepimiz tam destegiz sana kuzum :)
Hamilelik artı bi yorgunluk zaten bide üzerine fazlaca iş, bebiş gelincede altından kalkarsın sen.Bu arada evin tek katlı olmasına da sevindimAyy ne cok alinti yazdim yinee
Evi toparlayayim, camasir makinasina camasir atayim, bugun acilmamis bir kac kolim kaldi onlari yerlestireyim son olarak.
Firsatim olursa utu yapmam gerek
Yarinda temizlik gunum oyyy oyy
Simdide oglan bunaldi oyun parkina gidelim diyor.
Bugun okadar enerjisizim ki..
Hepsi dunden kaynaklaniyor, esim dun eve geldi, beraber app yazdiklari bir arkadasi var.
Artik appleri tamamlanmak uzere, calismamiz lazim, bize gelecek arkadasim dedi.
Apar toplar masa kur, cay, cay yanina ikram vs hazirladim.
Saat 10a kadar Akinla ilgilendim, artik aksam 10da Akinin odasinda yerde sizmis uyuyordum.
Arada Akin oyuncak falan firlatiyordu bana ama gozumu acamadim resmen,
O sirada esim odaya gelip halimi gordu ve 11de isi gucu biraktilar cok sukur.
Bende yerden kalkip, yatagima yattim, Akini esim yatirmis ki hayret
Sabah kalktigimdan beride coook halsiz ve keyifsizim, dinlenemiyorumm
Bu da beni asiri gergin yapiyor.
Offf 2. cocukla nasil idare ediciiiiiim
Gidip camdan atlayayim desem, oda ise yaramaz, ev tek katli
Neyse sekerler , ben baslayayim evi toparlamaya
Iyi yapmissin canim bugun devam edersin jilyana :)Sağol canım benim:)) Ama dün yapamadım çok kötüydüm kendimi zorlasam soğurum diyede korktum.Dün dinlendim bugün kaldığı yerden devam.
Hamilelik artı bi yorgunluk zaten bide üzerine fazlaca iş, bebiş gelincede altından kalkarsın sen.Bu arada evin tek katlı olmasına da sevindim
Afiyet olsun canim:)Günaydın çıtırlarım önce menümü vereyim sonra kilomu bildireyim:)
Sabah:1,5 dilim ekmek, peynir,zeytin
Öğlen: türlü,1 kase mercimek
Ara:2 erik, 1 bardak süt
Akşam: yeşil fasulye,cacık, salata, 1 ince dilim karpuz, 2 tane üzüm
2,5lt su, dün çok yorgundum spor yapmamadım
Harika, ilk bildirimimiz yuzumuzu guldurdu, hemencecik gidecek kilolarin cicegim :)Cuma tartı heyecanını özlemişim kızlar:))) Dün jillianı ekince bugün çok enerjik kalktım:)))
İlk kilo:61,5
Bugün: 60,9
Fark : 0,600
Yüzde:0,97
Eki Görüntüle 1858543
Harikasın Fatoş maşallah, nasılsın iyimisin bugün biraz dahaEki Görüntüle 1858549
Hesap bilmiyorum cnlar
Iyiyim CNm sen nasılsınHarikasın Fatoş maşallah, nasılsın iyimisin bugün biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?