Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok canim kilisenin hic bir beklentisi olmadi her kilisenin sosyal danismani var o ihtiyaci olan kisleri tespit ediyor yada insanlar basvuruyor duruma gore az bisey yardimci oluyolar .

Bi de bunun üstüne bizimle ilgilenöek helal olsun valla
form bisküvi aldım ,activia aldım zararlıymış,ee kuru meyveye de sen zararlı diyosun . ben ara öğünlerimi neyle yapcam ozaman ,meyve de yiyemiyorum ben
Ben bugun ara öğün için diyetistyendwn öğrendiklerimi yazayım sana

1bardak tarçınlı süt (acayip tok tutuyor)
Yarım paket eti form mısır patlağı
3tane burcak birküvi +süt
Aktivia yoğurt (yiyemezsen meyveli al dedi özeşlikle karıştır atıştır olan tok tutuyor gerçi biİm kızlar pek önermiyor aklında bulunsun)
Kavaltı gibi 1dilim ekmek zeytin peynir vs (az olmak şartıyla)
Meyve (ben hiç yemem)
Formun küçük kralerlerinden (bunu diyetisyen demedi ben yazdım )
Yulaf + süt
Kefir bi bardak
Ceviz
Daha aklıma gelirse yazarım

menüm
sabah 1 elma
öğlen
5 kaşık keşkek
akşam
acı biberli yoğurt
lunge 50
sguat 100
mekik 100
ayakta mekik 100
ip atlama 100
dk 100
jj 100
şınav 20
bacak hareketleri 20
Fyfy şimdi moralin nasıl dha iyimisin?
Hiç bisey yememişsin vucudunu halsizlestirme sakın ama sporu cok begendim ama keşkek de gözümden kacmadı bayılırım okadar özledim ki köye gitsem de yesem
Kuzum bazen sabah kahvaltısında patates kızartması filan biraz da olsa yiyorum ama bi yandan sanki kilo alıyomuşum gibi oluyo:) Yemesem bitkin oluyorum öğleye kadar dayanamıyorum.
Kızartma beni dha cok halsiZlestirip uykumu getiriyor daha bitkin yapıyor
Vaaayyy saat 17ye alınmıs benim zamanımda erkendi hiç uyanamazdım öğlene kadar hep persembe ksamından yapardım kaptan sen onu listeye ekleme cünkü suan 79 kiloyum bugun hiç diyetimi bozmadım ve bugün şükürler olsun rahatca tuvalete cıktım yarın daha da vermiş olurum diye umuyorum inşallah tabi

Herkese iyi geceler oğlum çok mızmız ağlıyor misafielerim yarım saat önce gittiler nazar mı değdi acep
Ben bebişe okurum burdan nas felak ayetel kürsi
Kardeşim de bi misafir gelsin ya hasta olurdu ya uçuk çıkartırdı hala da aynı uçukları gecmez hep nazara gelir bazıları dha hassas kıyamam

yok canim kilisenin hic bir beklentisi olmadi her kilisenin sosyal danismani var o ihtiyaci olan kisleri tespit ediyor yada insanlar basvuruyor duruma gore az bisey yardimci oluyolar .
Anladim ablacim biziim buradaki kiliselerin hepsi ozel, yani devlet hicbir sekilde din islerine karismiyor.
O yuzden herkes mahallesindeki kiliseyi maddi desteklerle insa ettirip, etkinliklerini surduruyor.
Insanlar yillik , aylik maddi destek oluyorlar.
Ve kilise insanlara ne yaparsa yapsin mutlaka bir karsilik bekliyor.
Cogunluklada misyonerlik fasliyetleri yonunde oluyor bu durum, arkasindan da maddi yardim talep ediyor.
Her ulkenin din isleri ayri elbet..
Sana yardimci olmalarina cok sevindim:)

Cok guzel menu kuzum :)

Evet canim aksam 17ye kadar yapabilirsin bildirimini :)

Canim meyveli yogurdunu kendin yapsan keske.
Taze meyveler koy icine, 1 kasede yogurt ohh misss :)

Canlarim belki kilolarinizi unutmussunuz diye bir hatirlatma, listemiz...

***4. Takım 474. Etap ***

Mavibocuk (63.2///%)
haeshin (59.8///%)
melinda23 (64.8///%)
gogo2405 (65.6///%)
abesle_istigal (84.7///%)
harpy (76.4///%)
tiffany20 (54///%)
happy_moon (52.9///%)
KarKralicesi (68.5///%)
AKovser (54///%)
fyfyfy (59.6///%)
Ollalla (49.6///%)

4. Takim Ortalaması: %

***CITIR MI CITIRLAR***

engindenizz ( 82.6///%) 445. etapta kilo bildirimi yapmadan 77.7 kilo ile izne ayrildi.
fyzanur (79.6///%) 429. etapta 66.5 kg ile bildirim yaparak izne ayrildi, yeniden baslangic tarihi:11 Temmuz, Hedef:49kg
oluroylebazen (79.6///%) 393. etapta 73 kilo ile bildirimsiz izne ayrildi.Baslangic tarihi:4Temmuz, hedef:55
saricicek123 (61.5///%) 455. etapta 59.8 kg ile mezun oldu.Baslangic tarihi:11 Temmuz, hedef:57

Ortalama: %

birakmak yok bu sefer Esracim, hepimiz tam destegiz sana kuzum :)
Sağol canım benim:)) Ama dün yapamadım çok kötüydüm kendimi zorlasam soğurum diyede korktum.Dün dinlendim bugün kaldığı yerden devam.

Hamilelik artı bi yorgunluk zaten bide üzerine fazlaca iş, bebiş gelincede altından kalkarsın sen.Bu arada evin tek katlı olmasına da sevindim

Günaydın çıtırlarım önce menümü vereyim sonra kilomu bildireyim:)
Sabah:1,5 dilim ekmek, peynir,zeytin
Öğlen: türlü,1 kase mercimek
Ara:2 erik, 1 bardak süt
Akşam: yeşil fasulye,cacık, salata, 1 ince dilim karpuz, 2 tane üzüm
2,5lt su, dün çok yorgundum spor yapmamadım

Iyi yapmissin canim bugun devam edersin jilyana :)

Afiyet olsun canim:)

Cuma tartı heyecanını özlemişim kızlar:))) Dün jillianı ekince bugün çok enerjik kalktım:)))
İlk kilo:61,5
Bugün: 60,9
Fark : 0,600
Yüzde:0,97
Eki Görüntüle 1858543
Harika, ilk bildirimimiz yuzumuzu guldurdu, hemencecik gidecek kilolarin cicegim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…