- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
Aynen ben de akrepim doğum günün nezamanhahahaniye yatamıyosun kız anlamadım
21 kasım ,senin kaç ?.he ya bu 90 numara memelerle nasıl şişiyoAynen ben de akrepim doğum günün nezaman
Yaşımız da aynı :) reglden dolayı yatamıyorum ya hererim şiş
kız 90 ı 80 yazmışım ben şok80 olsa iyi ya 85D şanet gelsin kız daha olmadım olcam bi de bunun tuvalete çıkamaması olcak ya allahtan 3-4 gün sürüyo cumaya kadar bitsin ya lütfen
benim 2 gün sürüyo ,olup olmadığımı hiç anlamıyorum :)çok şanslıyım80 olsa iyi ya 85D şanet gelsin kız daha olmadım olcam bi de bunun tuvalete çıkamaması olcak ya allahtan 3-4 gün sürüyo cumaya kadar bitsin ya lütfen
sarkarsa evde kalırız valla hahahHahahhaha y kilo verince onlar da sarkmadan küçülür inşllah amin cümlemize hahahhh
Hahah ya herseyi geçtim de ben kolları küçültemityorum yasarkarsa evde kalırız valla hahah
dambılla çalışmaya başlıycam ben bugün sıkılaşsın diyeHahah ya herseyi geçtim de ben kolları küçültemityorum ya
Olsun kuzum gitmiş işte yine cumaya kadar da biraz gitse çok mükmemmel olurKızlar selam nasılsınız?
Cuma 53.9
Pazartesi 53.7
Hiç depisle artı değil dedim
daha regl olayım da bitsin ozaman sorcam ben sana haftaya da kapışçaz dur sen daha500 grmcıkmı
sen bu haftayı hallette haftayı düşünürüz ,akşama doğru spora iyice abanayım ben ohhh gitsin1.5kgdaha regl olayım da bitsin ozaman sorcam ben sana haftaya da kapışçaz dur sen daha
canım o haber yalanmışSelam kızlar.. Psikolojim çok bozuk.. Kaç gündür kendime gelemedim gece hiç uyuyamıyorum.. Devamlı gözümün önüne kafası kesilmiş kanlar içinde yatan asker görüntüleri geliyor.. Daha ölen 170 kişiyi hiç saymıyorum Facebook'a giremez oldum. O kadar kötü görüntüler fotolar varki.. Bugün aylardır almayı düşündüğüm ama almadığım sakinleştirici ilacımın son kullanma tarihine baktım geçmiş.. Ben de onun yerine bir avuç vitamin aldım spor yapacaktım kızımın uyku saati kayınca acıktım yemek yedim yapamadım.. Biraz hazmedeyim uyanmazsa yaparım..
Sizde haberler Nasıl?
Canım Dr dan geldim akıntı durumumu söyledim erken dogumla falan gelme karşıma dedi şaşırdım zorla bulduk dedi hocam elimde olan bişey değil dedim sesini çıkamadı yine ultrasona baktı kağıdı elime tutusturup yolladı.neden o tarz konuştu bilmiyorum akıntı erken doğuma mı sebep oluyor ki ya.canımı sıktıbizde canim dunden beri gozumuz hep haberlerde, insallah bir daha boylesi bir aci yasanmaz
canim aynen anlattiklarini bizde yasiyoruz kredi kartlarimizi mi kaybetmedik, iki kez alyansini kaybetti esim vs vs say say bitmez..
aslinda psikiatrik ilaci varmis ancak bizde , doktorda pek sicak yaklasmadik ilaclara.
oyuzden kan degerlerine bakildi.
bir kac degeri detayli incelenecek belki kan degerleriyle bu sorunu hallederiz dedi doktor.
bir sonuca ulasirsak mutlaka haber veririm sana.
canim bu cumanin mi cumartesinin mi menusu?
anladim canim benim, cok iyi yapiyorsun sIk sIk degistir camasirini, gececek insallah cabucak..
cok guzel menu canim benim:)
odulun afiyet olsun ablam :)
canim yogunsun ya o yuzden, bugunden itibaren bir duzen kurarsin bir tanem..
evet canim hepimiz cok uzulduk, bir daha tekrari yasanmaz insallah..
canim haberler durumun sebebi belirsiz diyor..
sadece yasanan olaylar gosteriliyor haberlerde..
canim hepimiz cok uzulduk biraz morale ihtiyacimiz var toplum olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?