Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar merhabq internetim bitti aydina geldik bi magazadayim cikmadan dunku m3numu vercem
Sabah
2.5 tereyagli yumurta
3 4 dilim koy peyniri
Bolbol zeytin
Bol domates biber

Aksam
Etli bamya
Az patlican kizartmasi

Mediamarkttayim baskul alacağım
Kizlar opuyorum hepinizi 22 sinde paketim yenilenecek.

Selam kızlar.. Psikolojim çok bozuk.. Kaç gündür kendime gelemedim gece hiç uyuyamıyorum.. Devamlı gözümün önüne kafası kesilmiş kanlar içinde yatan asker görüntüleri geliyor.. Daha ölen 170 kişiyi hiç saymıyorum Facebook'a giremez oldum. O kadar kötü görüntüler fotolar varki.. Bugün aylardır almayı düşündüğüm ama almadığım sakinleştirici ilacımın son kullanma tarihine baktım geçmiş.. Ben de onun yerine bir avuç vitamin aldım spor yapacaktım kızımın uyku saati kayınca acıktım yemek yedim yapamadım.. Biraz hazmedeyim uyanmazsa yaparım..

Sizde haberler Nasıl?

canım o haber yalanmış

Canım Dr dan geldim akıntı durumumu söyledim erken dogumla falan gelme karşıma dedi şaşırdım zorla bulduk dedi hocam elimde olan bişey değil dedim sesini çıkamadı yine ultrasona baktı kağıdı elime tutusturup yolladı.neden o tarz konuştu bilmiyorum akıntı erken doğuma mı sebep oluyor ki ya.canımı sıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…