Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

. . . PAZAR GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .

fyzanur - 250 ip atlama / 50 jj / 1 saat yürüyüş
@melinda23 - yarım saat park aletleri / 15 dk dumbell
O Ollalla - Yürüyüş / 300 jj / 300 DK / 300 İA / 300 zıplama / 200 ayakta mekik / 200 duvar şınav / 375 dumbell / 200 squat / Jillian 30 day shred
tiffany20 - 6.000 adım
gogo2405 - 30 dk Leslie / Be Fit hareketleri
F Fyfyfy - 100 jj / 100 mekik / 100 İA / 100 DK / 100 lunge / 100 bacak egz. / 500 ayakta mekik / 6.525 adım

Fitil verdi canım fitil den sonra duzelirmi

Evet gülüm işte sıkıntıya sokuyor beni
gulum fitil vermis, onceki hamileligimde benimde basima gelmisti.
doguma yakindik epeyde, hatta dogumda antibiotik serum bagladilar bebege enfeksiyon bulasmasin diye..
sen fitilini kullan asyam, temizligine dikkat ediyorsun zaten, bol su ic, gecer Allahin izniyle..

Ne güzel bahceyle ilgilenmek iyi gelir size.
iyi geldi ablacim ama 2 saatimi aldi, simdi cicek gibi oldu bahcem, ogleden sonra bir kahve icmeye beklerim:)

Canım valla güzel fikir olabilir amA şimdilik 49 kalsın duruma göre bakarız inşallah
tamam kuzum zaten bir sey yapmamiz gerekmiyor istersen 50.5 ile istersen 49 ile mezun olursun :)

tamam canim simdi hazirliyorum tablomuzu spor icin bir telafi var sadece :)

harikasin kuzum, ne guzel duzen oturtmussun, artik hayat boyu saglikli besleneceksin eminim:)
kucugu operim teyzesi elbette, arada bize yazmayi unutma guzelim :)

ohh epey yogunmussun cicegim bende diyorum nerede bu kiz:)
hayirli isinizde hayirli olsun kuzum :)

Sanada iyi uykular canım, dualarına en içten amin güzelim. Sabah tartıldım 100gr artıdayım, düzlemişim 61
olsun cumaya guzel olacak insallah :)

Gunaydinlarrr...
Cuma kilo - 48.9
Pazartesi - 49.1 (regl oldumda :))
regli cumaya kadar biter kuzum :)

abovvvvvvv 1 kilo mu kocaman tebrikler , alkislar sana guzelimm :))

gogo2405 gonca abla seneye ağustosa tatil planı yapma lütfen @E-brulim ebruş ile beni gezdirmeni talep ediyoruz
gelin sunu haziran yapalim bende 2 cocuklu halimle katilayim gezinize olmaz mi :))

reglide geliyorsa spora asil ablam, eksiler gelir :)

Eki Görüntüle 1859291
Size kahve bırakayım ben gelene kadar için afiyet olsun
ben obur fincanla isterim :))

odullerde tam odul olmus hani :))

Cuma kilom 79.0
Pazartesi 78.5
supersin canim :)

oy daha varmis internet paketinin yenilenmesine, ozledik canim, gel artik.
siir yazacagim bak sana :)

canim hepimiz uzulduk, uzuluyoruz.
amerika 1 eylul tarihine kadar turkiden abdye ve abdden turkiyeye direk ve transit ucuslari yasakladi.
ulkemiz icin kotu seyler oluyor.
ama duzelecek insallah, biz umutlu olmaliyiz.
senin 2 evladin var uzme kendini bu denli, yavrularin ne olacak sonra, vitaminler biraz toparlar seni, baska ilaca gerek yok kuzum...

canim bu doktor da biraz adam gibi yorum yapip ilgilense ya, ay sinirimden gelip bogazini sIkacagim

Tartıldım tartı sinirimi bozdu
Normalde 500 gr fazla tartıyor zaten, bir tartıldım 54, fazlasını çıktım 53.5 tamamdır dedim..
tekrar tartıldığımda 54.5
Sinirlendim cuma tartılırım artık..
o tartiya guvenme gulum, pili mi bitti acaba?

canim nasil gidiyor kol egzersizleri ?

evet canim hiperaktivite zor oldukca, esimde 2. cocugum gibi iste..
ortalamamiz bu hafta cok kotuydu nota aldik, sildiririz bu hafta umuyorum ki :)
sen neler yaptin, Eylul nasil oldu?

evet canim ara ara bulanti mahvediyor, tam bitti heralde bulantila diyorum ama hop yine cikiyor ortaya..

ya kac zamandır sorucam asyaca niye gitti
canim asyacanin saglik sorunlari vardi ankaraya gidecekti bu rahatsizliklarindan oturu, ne zaman donecegimi bilemiyorum dedi canim o sekilde ayrildi..

ellerine saglik kuzum.
tebrikler spor yapan guzeller:)

İnşallah gecer hemen canım ya çok tedirgin oldum bende.dr da açıklama yapmiyor ki mübarek

haziran zor canım ya

Bende sinir oldum özeldeki dr kanama olmadığı sürece korkma dedi.ama bu hiç bişey demedi surekli erken doğum istemiyorum dedi durdu sanki ben çok istiyorum

Yok canım güvenmiyorum artık, kaç haftadır başka tartıda tartılıyorum..
Pil değil ya başka sorunu var galiba, yenisi lazım artık :)

İnşallah gecer hemen canım ya çok tedirgin oldum bende.dr da açıklama yapmiyor ki mübarek
Devlet hastanesinde daha az ilgileniyorlar kuzum tahmin ediyorum.
Ben gecen ay Alanyada ozele gittim bir ultrasona girdim gule gule dedi yolladi, ozelde bile dogru duzgun ilgilenmiyorlar gulum..
gecer hemen insallah..

Bende sinir oldum özeldeki dr kanama olmadığı sürece korkma dedi.ama bu hiç bişey demedi surekli erken doğum istemiyorum dedi durdu sanki ben çok istiyorum
evet ne kadar mantiksiz bir yaklasim sanki hastanin elinde olan bir sey var, sanki isteyerek hasta oldu..
sen stres yapma,fitili kullan gececek guzelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…