Fitil verdi canım fitil den sonra duzelirmiSporun süper bayılıyorum sana ben
Sağol canım
Bak yine hazır gıda ama güzel gerçekten
Canım
Dur bakalım belki ben kazanırım arap atı gibi sonradan açılırım belki
Benim en küçük kardeşim akrep
Özlettin kendini kuzum
Canım sosyal medyada ki haberlerin çoğu yalan çoğu abartı inanmayın lütfen başı kesilen falan yok sakin olmak aklı selim hareket etmek en iyisi izleme haber falan bir süre.
Canım hamilelikte akıntı önemli doktor ilaç yazdımı vajinal fitil falan yani. Akıntı çoksa enfeksiyon vardır enfeksiyonda erken doğuma sebep olur gerçekten.
Evet gülüm işte sıkıntıya sokuyor beniAnlıyorum canım, zor tabi.. Ama bu adam da hiçbirşey söylemiyor, tedirgin olmakta çok haklısın..
gulum fitil vermis, onceki hamileligimde benimde basima gelmisti.Evet gülüm işte sıkıntıya sokuyor beni
iyi geldi ablacim ama 2 saatimi aldi, simdi cicek gibi oldu bahcem, ogleden sonra bir kahve icmeye beklerim:)Ne güzel bahceyle ilgilenmek iyi gelir size.
tamam kuzum zaten bir sey yapmamiz gerekmiyor istersen 50.5 ile istersen 49 ile mezun olursun :)Canım valla güzel fikir olabilir amA şimdilik 49 kalsın duruma göre bakarız inşallah
tamam canim simdi hazirliyorum tablomuzu spor icin bir telafi var sadece :)Sabah
1haşlanmış yumurta
Biraz peynir 4 zeytin
Domates
2tbe
Ara
3 hurma
5 tane etiform
Öğle
1kase tavuk çorbası
1 tabak tas kebabı suyunu içmedim yağlıdır diye etlerini seçip yedim
1 bardak ayran
2 ince ekmek
Ara
3 kiraz 2 minik kayısı 3 çatal muz
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
6 yk taZe fasülye
1 su br yoğurt
2 dilim tbe
Salata
Ara
2 minik kayısı
2 litre su
Yawrukush canım bugün yoğundum dışardaydım yatıya misafirim vardı. Diyetime tam uydum ama spor yapmam mümkün değildi düşün saat nerdeyse 3.30 olacak şimdi yatağa uzandım hemen bildirim yapıyorum uyumam lazım... Yarın cezalarımı yapıcam
harikasin kuzum, ne guzel duzen oturtmussun, artik hayat boyu saglikli besleneceksin eminim:)Günaydın kızlar
Canım mrb iyi gidiyor hatta 56.2 ye düştüm bir ara çok mu zayıf oldum ne dedim, içime sinmedi, bu sabah tartıldım 56.9 olmuşum iyi dedim yeter :)
Alışkanlıklarımı dondurma hariç bırakmadım, ekmek sadece sabah yiyorum ve artık aramıyorum da, ekmek yemediğimde doyduğumu hissediyorum artık , öğlen menüde makarna ya da pilav varsa yemiyorum , akşam da çok hafif atistiriyorum gunune gore ya cerez ya Süt ya yoğurt , öyle geçiyor, görmeyeli sen nasılsın neler yapıyorsun bebisini öpsene yerime :)
ohh epey yogunmussun cicegim bende diyorum nerede bu kiz:)Günaydın kızlar bol enerjili bi hafta diliyorum hepinizeHafta sonu uğrayamadım Almanya'dan görümcem gelmişti bizdeydi 2 gündür, üstüne birde Antalya'dan misafirlerimiz vardı çok koşuşturmalı bi haftasonu geçirdim, muhtemelen şu 2 gün daha öyle geçecek, işe gelince dinleniyorum yahuu :))
olsun cumaya guzel olacak insallah :)Sanada iyi uykular canım, dualarına en içten amin güzelim. Sabah tartıldım 100gr artıdayım, düzlemişim 61
regli cumaya kadar biter kuzum :)Gunaydinlarrr...
Cuma kilo - 48.9
Pazartesi - 49.1 (regl oldumda :))
abovvvvvvv 1 kilo mu kocaman tebrikler , alkislar sana guzelimm :))
gelin sunu haziran yapalim bende 2 cocuklu halimle katilayim gezinize olmaz mi :))
reglide geliyorsa spora asil ablam, eksiler gelir :)Bende tartıldım 66.8 çıktım. Cuma 65.9 dum.
Tabi cuma da nöbetten cikmistim sabah gelip tartildigimda 66.8 di yine bikaç saat uyuyup uyanınca 65.9 çıkmıştım. Ve Reglim başlıyo inşallah cumaya inmiş olurum
ben obur fincanla isterim :))Eki Görüntüle 1859291
Size kahve bırakayım ben gelene kadar için afiyet olsun
odullerde tam odul olmus hani :))Dunku menum
Sabah - Menemen 1 dilim beyaz ekmek 1 bardak ayran
Oglen - Yarim dilim Balli pasta yarim dilim cikolatali pasta etdi sana bir dilim pasta :)) 1 ekler
Ara - 1 bardak az tuzlu naneli ayran
Aksam - 1 salatalik 1 domates 1 kase yogurt corbsi 3 catal makarna 1 haslanmis but
Su - 3 litre
Yesil cay 2 fincan
Spor
Adimlarimi sayini unutdum :))
Jillian
300 JJ
300 DK
300 IA
300 ziplama
200 ayakta mekik
200 duvar sinav
375 dumbell
200 squat
Yawrukush
Dahlia_
supersin canim :)Cuma kilom 79.0
Pazartesi 78.5
oy daha varmis internet paketinin yenilenmesine, ozledik canim, gel artik.Kizlar merhabq internetim bitti aydina geldik bi magazadayim cikmadan dunku m3numu vercem
Sabah
2.5 tereyagli yumurta
3 4 dilim koy peyniri
Bolbol zeytin
Bol domates biber
Aksam
Etli bamya
Az patlican kizartmasi
Mediamarkttayim baskul alacağım
Kizlar opuyorum hepinizi 22 sinde paketim yenilenecek.
canim hepimiz uzulduk, uzuluyoruz.Selam kızlar.. Psikolojim çok bozuk.. Kaç gündür kendime gelemedim gece hiç uyuyamıyorum.. Devamlı gözümün önüne kafası kesilmiş kanlar içinde yatan asker görüntüleri geliyor.. Daha ölen 170 kişiyi hiç saymıyorum Facebook'a giremez oldum. O kadar kötü görüntüler fotolar varki.. Bugün aylardır almayı düşündüğüm ama almadığım sakinleştirici ilacımın son kullanma tarihine baktım geçmiş.. Ben de onun yerine bir avuç vitamin aldım spor yapacaktım kızımın uyku saati kayınca acıktım yemek yedim yapamadım.. Biraz hazmedeyim uyanmazsa yaparım..
Sizde haberler Nasıl?
canim bu doktor da biraz adam gibi yorum yapip ilgilense ya, ay sinirimden gelip bogazini sIkacagimCanım Dr dan geldim akıntı durumumu söyledim erken dogumla falan gelme karşıma dedi şaşırdım zorla bulduk dedi hocam elimde olan bişey değil dedim sesini çıkamadı yine ultrasona baktı kağıdı elime tutusturup yolladı.neden o tarz konuştu bilmiyorum akıntı erken doğuma mı sebep oluyor ki ya.canımı sıktı
o tartiya guvenme gulum, pili mi bitti acaba?Tartıldım tartı sinirimi bozdu
Normalde 500 gr fazla tartıyor zaten, bir tartıldım 54, fazlasını çıktım 53.5 tamamdır dedim..
tekrar tartıldığımda 54.5
Sinirlendim cuma tartılırım artık..
canim nasil gidiyor kol egzersizleri ?huhu selamlar anam 2 gun hıc gelemedım yazılanlar bırıkmıs okumaya baslamadan 2 gunluk menu verıorm ok kib bye cıkısa kadr anca okurum 300 msjı opuldunuz
c.tesi menüm
sabah
tost
çay
öğlen
ızgara kofte 4 adet
2 kucuk patates kızartması
salata
aksam
valla cok dusundumde ahtrlayamadmne yedım acaba ama kacamaklı bsy dıldı
su
2 lt ustunde
spor yarım saat yuruyus
evde dambıl kol calıstm 15 dkka
bıde ıp atladm sayısını hatrlamıorm
pazar
domates
salatalık
peynır
omlet
çay
öğlen
makarna yedım 4 yemek kasıgı kadr
aksam 4 kofte
salata
2 catal makarna
ayran
spor
park aletlerı yarım saat
dambıl 15 dkka kadr
evet canim hiperaktivite zor oldukca, esimde 2. cocugum gibi iste..okuduklarm alıntılımda sonuna kadr okuyup sona bırkaırsam ucup gıdıo alıntıladklarm heheheheeh
gecmıs olsun kuzum enıste yıne heee hay allah yaaa valla akından daha cok dıkkat et enısteye hey allam kotu bsy olmadı ınsallah kırık cıkık yok dimi
notamı aldk vah biz eh bize ehhh neyse kaptanısko bu hafta kurtarıcııım takımımı
heee elini sallama kaptan sende işi bilmiosun canım ayagını salla eksiler gelsn aaa bunuda ben mi öğretim ahahahahabugun cok sacma esprıler yapıom refik bitti onun neşesi var
tekrar gecmsler olsun hiperaktivite rahatszlıgı hıc duymamstm ama zor olsa gerek anlatıklarna bakılırsa
menü güzel babybim
kızz gel öpüjemmmmmmmmmmmmmm
evet canim ara ara bulanti mahvediyor, tam bitti heralde bulantila diyorum ama hop yine cikiyor ortaya..yap yap sen ye ya erıdın bıttın kız bız verdgmz kılolarla telafı ederız bu haftayı valla anoreksıya olcan heheheeheh
kuzuşşşş cok mu bulantılarn yaaa kıyamam
oyy aklına ılk ben gelmısım kurban olurum sana ehehehehe
ne ekmegı be gece gece yatın uyun kapatn ısıkalrı
aaaa
yazık sana ya dınlenemıosnkı ama bole uyumazsan nasl olcak kaptiş
valla sopaylamı doversın evıre cevıremı doversn bılmem ekmek aserıolar kafayı yemişler hani börek deseler anlicamda ekmek yani :) ahahaha
canim asyacanin saglik sorunlari vardi ankaraya gidecekti bu rahatsizliklarindan oturu, ne zaman donecegimi bilemiyorum dedi canim o sekilde ayrildi..ya kac zamandır sorucam asyaca niye gitti
ellerine saglik kuzum.. . . PAZAR GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
fyzanur - 250 ip atlama / 50 jj / 1 saat yürüyüş
@melinda23 - yarım saat park aletleri / 15 dk dumbell
O Ollalla - Yürüyüş / 300 jj / 300 DK / 300 İA / 300 zıplama / 200 ayakta mekik / 200 duvar şınav / 375 dumbell / 200 squat / Jillian 30 day shred
tiffany20 - 6.000 adım
gogo2405 - 30 dk Leslie / Be Fit hareketleri
F Fyfyfy - 100 jj / 100 mekik / 100 İA / 100 DK / 100 lunge / 100 bacak egz. / 500 ayakta mekik / 6.525 adım
İnşallah gecer hemen canım ya çok tedirgin oldum bende.dr da açıklama yapmiyor ki mübarekgulum fitil vermis, onceki hamileligimde benimde basima gelmisti.
doguma yakindik epeyde, hatta dogumda antibiotik serum bagladilar bebege enfeksiyon bulasmasin diye..
sen fitilini kullan asyam, temizligine dikkat ediyorsun zaten, bol su ic, gecer Allahin izniyle..
haziran zor canım yaiyi geldi ablacim ama 2 saatimi aldi, simdi cicek gibi oldu bahcem, ogleden sonra bir kahve icmeye beklerim:)
tamam kuzum zaten bir sey yapmamiz gerekmiyor istersen 50.5 ile istersen 49 ile mezun olursun :)
tamam canim simdi hazirliyorum tablomuzu spor icin bir telafi var sadece :)
harikasin kuzum, ne guzel duzen oturtmussun, artik hayat boyu saglikli besleneceksin eminim:)
kucugu operim teyzesi elbette, arada bize yazmayi unutma guzelim :)
ohh epey yogunmussun cicegim bende diyorum nerede bu kiz:)
hayirli isinizde hayirli olsun kuzum :)
olsun cumaya guzel olacak insallah :)
regli cumaya kadar biter kuzum :)
gelin sunu haziran yapalim bende 2 cocuklu halimle katilayim gezinize olmaz mi :))
reglide geliyorsa spora asil ablam, eksiler gelir :)
ben obur fincanla isterim :))
odullerde tam odul olmus hani :))
supersin canim :)
oy daha varmis internet paketinin yenilenmesine, ozledik canim, gel artik.
siir yazacagim bak sana :)
canim hepimiz uzulduk, uzuluyoruz.
amerika 1 eylul tarihine kadar turkiden abdye ve abdden turkiyeye direk ve transit ucuslari yasakladi.
ulkemiz icin kotu seyler oluyor.
ama duzelecek insallah, biz umutlu olmaliyiz.
senin 2 evladin var uzme kendini bu denli, yavrularin ne olacak sonra, vitaminler biraz toparlar seni, baska ilaca gerek yok kuzum...
canim bu doktor da biraz adam gibi yorum yapip ilgilense ya, ay sinirimden gelip bogazini sIkacagim
o tartiya guvenme gulum, pili mi bitti acaba?
canim nasil gidiyor kol egzersizleri ?
evet canim hiperaktivite zor oldukca, esimde 2. cocugum gibi iste..
ortalamamiz bu hafta cok kotuydu nota aldik, sildiririz bu hafta umuyorum ki :)
sen neler yaptin, Eylul nasil oldu?
evet canim ara ara bulanti mahvediyor, tam bitti heralde bulantila diyorum ama hop yine cikiyor ortaya..
canim asyacanin saglik sorunlari vardi ankaraya gidecekti bu rahatsizliklarindan oturu, ne zaman donecegimi bilemiyorum dedi canim o sekilde ayrildi..
ellerine saglik kuzum.
tebrikler spor yapan guzeller:)
Bende sinir oldumiyi geldi ablacim ama 2 saatimi aldi, simdi cicek gibi oldu bahcem, ogleden sonra bir kahve icmeye beklerim:)
tamam kuzum zaten bir sey yapmamiz gerekmiyor istersen 50.5 ile istersen 49 ile mezun olursun :)
harikasin kuzum, ne guzel duzen oturtmussun, artik hayat boyu saglikli besleneceksin eminim:)
amerika 1 eylul tarihine kadar turkiden abdye ve abdden turkiyeye direk ve transit ucuslari yasakladi.
senin 2 evladin var uzme kendini bu denli, yavrularin ne olacak sonra, vitaminler biraz toparlar seni, baska ilaca gerek yok kuzum...
canim bu doktor da biraz adam gibi yorum yapip ilgilense ya, ay sinirimden gelip bogazini sIkacagim
evet canim ara ara bulanti mahvediyor, tam bitti heralde bulantila diyorum ama hop yine cikiyor ortaya..
canim asyacanin saglik sorunlari vardi ankaraya gidecekti bu rahatsizliklarindan oturu, ne zaman donecegimi bilemiyorum dedi canim o sekilde ayrildi..
ellerine saglik kuzum.
kızlar kardeşim 7000e girdi tıp fakültesini tutturdu çok mutluyummmm
iyi geldi ablacim ama 2 saatimi aldi, simdi cicek gibi oldu bahcem, ogleden sonra bir kahve icmeye beklerim:)
ellerine saglik kuzum.
Devlet hastanesinde daha az ilgileniyorlar kuzum tahmin ediyorum.İnşallah gecer hemen canım ya çok tedirgin oldum bende.dr da açıklama yapmiyor ki mübarek
zaten 2 cocukla beni atardiniz gruptan :))haziran zor canım ya
evet ne kadar mantiksiz bir yaklasim sanki hastanin elinde olan bir sey var, sanki isteyerek hasta oldu..Bende sinir oldumözeldeki dr kanama olmadığı sürece korkma dedi.ama bu hiç bişey demedi surekli erken doğum istemiyorum dedi durdu sanki ben çok istiyorum
gozunuzaydin kuzum, senin puanin da belli oldu mu?kızlar kardeşim 7000e girdi tıp fakültesini tutturdu çok mutluyummmm
yuk tartisinda tartil o zaman Fatimem :)Yok canım güvenmiyorum artık, kaç haftadır başka tartıda tartılıyorum..
Pil değil ya başka sorunu var galiba, yenisi lazım artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?