Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Olsun kuzum gitmiş işte yine cumaya kadar da biraz gitse çok mükmemmel olur
Aynen canım inşAllah cuma kesin eksi görücem inşAllah
Aynen canım tv açmadım dün pek çok üzgünüm bende. O sivillere polislere günahsız erlere çok üzüldüm tanklar acımasızca arabaları kağıt gibi ezdi kolu kopanlar tüm vucudu parçalananlar rabbim korusun vatanımızı ...

Canım sen başka bir doktora mı gitsen acaba ?
Bana böyle konuşan doktora bir daha asla gitmezdim, bu nedir ya doğru düzgün konuşsun, birşeyler söylesin..

Canım sen başka bir doktora mı gitsen acaba ?
Bana böyle konuşan doktora bir daha asla gitmezdim, bu nedir ya doğru düzgün konuşsun, birşeyler söylesin..
Canım ters bir adam işte ama işi biliyor ben tedaviyle hamile kaldım hatırlarsın bu adamın tarzı bu.özelde gidiyor um ama özele de yetisilmiyor SGK yok kurumsuz sayiyolar tam özel attığın adım dunya para.birazda mecburen ama adam çok tedirgin etti beni

sen o tartıyı değiştir :)

Öyle yapıcam artık :)
Bir de ne zaman fazla tartamaya başladı bilmiyorum, hep bununla tartıldım..
Bahçede yük terazisi var gramı gramına doğru tartıyor, deneme için tartıldığımda farkettim evdekinin yalnış olduğunu.. kaç haftadır bahçede tartılıyorum :))

huhu selamlar anam 2 gun hıc gelemedım yazılanlar bırıkmıs okumaya baslamadan 2 gunluk menu verıorm ok kib bye cıkısa kadr anca okurum 300 msjı opuldunuz

c.tesi menüm

sabah
tost
çay

öğlen
ızgara kofte 4 adet
2 kucuk patates kızartması
salata

aksam
valla cok dusundumde ahtrlayamadm ne yedım acaba ama kacamaklı bsy dıldı

su
2 lt ustunde
spor yarım saat yuruyus
evde dambıl kol calıstm 15 dkka
bıde ıp atladm sayısını hatrlamıorm

pazar

domates
salatalık
peynır
omlet
çay

öğlen
makarna yedım 4 yemek kasıgı kadr

aksam 4 kofte
salata
2 catal makarna
ayran
spor
park aletlerı yarım saat
dambıl 15 dkka kadr

Sporun süper bayılıyorum sana ben

Ellerine saglik ablacim :)
Iyi uykular ♥
Sağol canım
bu formun yaban mersinli kakaolu bisküvisi bir harika ya :)
Bak yine hazır gıda ama güzel gerçekten
Gogocum kendi yapıyor bunları :)
Canım
akrebim sende mi akrepsin yoksa:) ben dedim seni geçmek çocuk oyuncağı diye ,regl megl anlamam ben seni geçtim cumaya 1.5 kg garanti
Dur bakalım belki ben kazanırım arap atı gibi sonradan açılırım belki
Benim en küçük kardeşim akrep
Özlettin kendini kuzum

Canım sosyal medyada ki haberlerin çoğu yalan çoğu abartı inanmayın lütfen başı kesilen falan yok sakin olmak aklı selim hareket etmek en iyisi izleme haber falan bir süre.
Canım hamilelikte akıntı önemli doktor ilaç yazdımı vajinal fitil falan yani. Akıntı çoksa enfeksiyon vardır enfeksiyonda erken doğuma sebep olur gerçekten.

okuduklarm alıntılımda sonuna kadr okuyup sona bırkaırsam ucup gıdıo alıntıladklarm heheheheeh

Canlarim merhabalar ancak gelebildim yarim saat evvel bir kaza yasadik..
Hemen listemize bakayim..

gecmıs olsun kuzum enıste yıne heee hay allah yaaa valla akından daha cok dıkkat et enısteye hey allam kotu bsy olmadı ınsallah kırık cıkık yok dimi

okuyorum gecmisi ablacim gordum, 2. takimlada yarisimiz var bu hafta, notada aldik, sildirmemiz gerek notamizi :)

notamı aldk vah biz eh bize ehhh neyse kaptanısko bu hafta kurtarıcııım takımımı

heee elini sallama kaptan sende işi bilmiosun canım ayagını salla eksiler gelsn aaa bunuda ben mi öğretim ahahahahabugun cok sacma esprıler yapıom refik bitti onun neşesi var

tekrar gecmsler olsun hiperaktivite rahatszlıgı hıc duymamstm ama zor olsa gerek anlatıklarna bakılırsa

menü güzel babybim

kızz gel öpüjemmmmmmmmmmmmmm

Anlıyorum canım, zor tabi.. Ama bu adam da hiçbirşey söylemiyor, tedirgin olmakta çok haklısın..

@Yawrukush Kaptanim ben odulumu yarin yapsam olurmu bir yere davetliyimde
Olmaz dersen giderim ama hic birsey yemem

yap yap sen ye ya erıdın bıttın kız bız verdgmz kılolarla telafı ederız bu haftayı valla anoreksıya olcan heheheeheh

kuzuşşşş cok mu bulantılarn yaaa kıyamam

oyy aklına ılk ben gelmısım kurban olurum sana ehehehehe

kaptanım Dahlia_ den şikayetçiyim gece gece acıktırıyo beni vurun ona vurunnn

ne ekmegı be gece gece yatın uyun kapatn ısıkalrı
aaaa

yazık sana ya dınlenemıosnkı ama bole uyumazsan nasl olcak kaptiş

geliyor sopa aksam aksam ne ekmegi yahuu yarin tarti gunumuzzz, hade dagilin bakeemm Dahlia_ :)

valla sopaylamı doversın evıre cevıremı doversn bılmem ekmek aserıolar kafayı yemişler hani börek deseler anlicamda ekmek yani :) ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…