- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Aynen canım inşAllah cuma kesin eksi görücem inşAllahOlsun kuzum gitmiş işte yine cumaya kadar da biraz gitse çok mükmemmel olur
Aynen canım tv açmadım dün pek çok üzgünüm bende. O sivillere polislere günahsız erlere çok üzüldüm tanklar acımasızca arabaları kağıt gibi ezdi kolu kopanlar tüm vucudu parçalananlar rabbim korusun vatanımızı ...Selam kızlar.. Psikolojim çok bozuk.. Kaç gündür kendime gelemedim gece hiç uyuyamıyorum.. Devamlı gözümün önüne kafası kesilmiş kanlar içinde yatan asker görüntüleri geliyor.. Daha ölen 170 kişiyi hiç saymıyorum Facebook'a giremez oldum. O kadar kötü görüntüler fotolar varki.. Bugün aylardır almayı düşündüğüm ama almadığım sakinleştirici ilacımın son kullanma tarihine baktım geçmiş.. Ben de onun yerine bir avuç vitamin aldım spor yapacaktım kızımın uyku saati kayınca acıktım yemek yedim yapamadım.. Biraz hazmedeyim uyanmazsa yaparım..
Sizde haberler Nasıl?
Canım Dr dan geldim akıntı durumumu söyledim erken dogumla falan gelme karşıma dedi şaşırdım zorla bulduk dedi hocam elimde olan bişey değil dedim sesini çıkamadı yine ultrasona baktı kağıdı elime tutusturup yolladı.neden o tarz konuştu bilmiyorum akıntı erken doğuma mı sebep oluyor ki ya.canımı sıktı
sen o tartıyı değiştir :)Tartıldım tartı sinirimi bozdu
Normalde 500 gr fazla tartıyor zaten, bir tartıldım 54, fazlasını çıktım 53.5 tamamdır dedim..
tekrar tartıldığımda 54.5
Sinirlendim cuma tartılırım artık..
Canım ters bir adam işte ama işi biliyor ben tedaviyle hamile kaldım hatırlarsın bu adamın tarzı bu.özelde gidiyor um ama özele de yetisilmiyor SGK yok kurumsuz sayiyolar tam özel attığın adım dunya para.birazda mecburen ama adam çok tedirgin etti beniCanım sen başka bir doktora mı gitsen acaba ?
Bana böyle konuşan doktora bir daha asla gitmezdim, bu nedir ya doğru düzgün konuşsun, birşeyler söylesin..
sen o tartıyı değiştir :)
Sporun süper bayılıyorum sana benDunku menum
Sabah - Menemen 1 dilim beyaz ekmek 1 bardak ayran
Oglen - Yarim dilim Balli pasta yarim dilim cikolatali pasta etdi sana bir dilim pasta :)) 1 ekler
Ara - 1 bardak az tuzlu naneli ayran
Aksam - 1 salatalik 1 domates 1 kase yogurt corbsi 3 catal makarna 1 haslanmis but
Su - 3 litre
Yesil cay 2 fincan
Spor
Adimlarimi sayini unutdum :))
Jillian
300 JJ
300 DK
300 IA
300 ziplama
200 ayakta mekik
200 duvar sinav
375 dumbell
200 squat
@Yawrukush
Dahlia_
Cok guzelmis bu
Sağol canımEllerine saglik ablacim :)
Iyi uykular ♥
Bak yine hazır gıda ama güzel gerçektenbu formun yaban mersinli kakaolu bisküvisi bir harika ya :)
CanımGogocum kendi yapıyor bunları :)
Dur bakalım belki ben kazanırım arap atı gibi sonradan açılırım belkiakrebim sende mi akrepsin yoksa:) ben dedim seni geçmek çocuk oyuncağı diye ,regl megl anlamam ben seni geçtim cumaya 1.5 kg garanti
Özlettin kendini kuzumKizlar merhabq internetim bitti aydina geldik bi magazadayim cikmadan dunku m3numu vercem
Sabah
2.5 tereyagli yumurta
3 4 dilim koy peyniri
Bolbol zeytin
Bol domates biber
Aksam
Etli bamya
Az patlican kizartmasi
Mediamarkttayim baskul alacağım
Kizlar opuyorum hepinizi 22 sinde paketim yenilenecek.
Canım sosyal medyada ki haberlerin çoğu yalan çoğu abartı inanmayın lütfen başı kesilen falan yok sakin olmak aklı selim hareket etmek en iyisi izleme haber falan bir süre.Selam kızlar.. Psikolojim çok bozuk.. Kaç gündür kendime gelemedim gece hiç uyuyamıyorum.. Devamlı gözümün önüne kafası kesilmiş kanlar içinde yatan asker görüntüleri geliyor.. Daha ölen 170 kişiyi hiç saymıyorum Facebook'a giremez oldum. O kadar kötü görüntüler fotolar varki.. Bugün aylardır almayı düşündüğüm ama almadığım sakinleştirici ilacımın son kullanma tarihine baktım geçmiş.. Ben de onun yerine bir avuç vitamin aldım spor yapacaktım kızımın uyku saati kayınca acıktım yemek yedim yapamadım.. Biraz hazmedeyim uyanmazsa yaparım..
Sizde haberler Nasıl?
Canım hamilelikte akıntı önemli doktor ilaç yazdımı vajinal fitil falan yani. Akıntı çoksa enfeksiyon vardır enfeksiyonda erken doğuma sebep olur gerçekten.Canım Dr dan geldim akıntı durumumu söyledim erken dogumla falan gelme karşıma dedi şaşırdım zorla bulduk dedi hocam elimde olan bişey değil dedim sesini çıkamadı yine ultrasona baktı kağıdı elime tutusturup yolladı.neden o tarz konuştu bilmiyorum akıntı erken doğuma mı sebep oluyor ki ya.canımı sıktı
Canlarim merhabalar ancak gelebildim yarim saat evvel bir kaza yasadik..
Hemen listemize bakayim..
okuyorum gecmisi ablacim gordum, 2. takimlada yarisimiz var bu hafta, notada aldik, sildirmemiz gerek notamizi :)
cok cok guzel gitmis canim, aynen boyle devam,tebrik ederim
sanada Fatimem
oy oy oyyyy bu hafta elimizi sallasak artiya denk geliyoruz, saglik olsun, haftaya toparlayacagiz Nenacim
ahh maras vahh maras
haftaya guzel bir bildirim gelir senden canim, eminim
cok artin yok sukur ablacim haftaya guzelce eksilir
tebriklerr canim, citir gelin adayi
arti degilsin ya kuzum sabit bile mutlu ediyor bu hafta beni
hic sorun degil kuzum
dun bende senin gibiydim canim, yemekle ugrasma hic, kendini dinlendirmeye bak kuzum...
ellerine saglik Ebrum
yok canim esimde hiperaktivite rahatsizligi var, hep dikkatsiz, hep dalgin.
Daha 3 hafta once ayak parmagini kirdi, bu sabahta ben kahvalti hazirliyordum, oda dusa girmek istemis.
Dusa daha adimini atarken gum diye dustu, sese kosup gittim, dusakabinin cami kirildi, ayagini vurdu.
Gecen sene omzu cikmisti omzunun ustune dustu epey korktuk.
Sirti yaralandi, heryerine buz koyduk, epey agir bir agri kesici icti, yarim gun calisip gelecek..
cok dikkatsiz Akindan cok onun icin endiseleniyorum.
daha 2 gun oncede garajdan cikarken arabasini carpti
2. cocugum gibi...
sabah
1.5dilim tbe kizarmis tereyagli
peynir domates
omlet az bal
ara
1bardak sut
1nektarin
ogle
1tbk kiymali menemen
az peynir
aksam
az peynir
1dilim tbe
2tavuk but yagsiz
karpuz
2kasik kiymali menemen
yemek yapmadim karisik takildik dunden kalanlarla
spor
20dk tempolu bant
40dk agirliklarla egzersiz
Kizlar merhaba uzuun bi aradan sonra arabiza döndüm sonunda. Gecmise bakamadim okuyacagim kizlari uyutunca bugun onlarla yalnizdik annemler yoktu. Dag gibi camasir var yika topla bitmiyo tatil donusu facia. Bi de ortalik karisik moralman cokmus hissediyorum. Menumu vereyim asagi inecegim babalari besliyo simdi akillarina gelirsem cigirmaya baslarlar. Sabah
Tereyagli peynirli iki yumurta
13 zeytin
Bir domates
Uc sivri biber
Bol peynir
Ogle
Yogurt
Aksam
Yogurt corbasi
Simdi kahve yapacagim sogutmadan icebilir miyim bilmiyorum ama.
Su odemi cumaya kadar atmam lazim sporsuz olmuyor. Sporda olmuyor burada maalesef.
Su cok ictim ama sayamadim.bugun kizlar.
Gercekten ozlendiniz görüşürüz
Canım ters bir adam işte ama işi biliyor ben tedaviyle hamile kaldım hatırlarsın bu adamın tarzı bu.özelde gidiyor um ama özele de yetisilmiyor SGK yok kurumsuz sayiyolar tam özel attığın adım dunya para.birazda mecburen ama adam çok tedirgin etti beni
@Yawrukush Kaptanim ben odulumu yarin yapsam olurmu bir yere davetliyimde
Olmaz dersen giderim ama hic birsey yemem
Canlarim oyun parkinda bir kac tane dogum gunu partisi vardi.(yanlis saymadiysam 4 tane)
Aksamin 5ine kadar oradaydik ve ben mide bulantisindan mahvoldum hala kendime gelemedim
Dogum gunu partilerinde pizzalar, cupcakeler, cipsler vs vs, birde asiri kalabalikti insanlarin ter-vucut kokulari o kadar zor bir gun gecirdim ki tarif edemem..
Bir kac sefer tuvalete gittim fakat istifrada edemedim ve hala az da olsa midem bulaniyor yataga civilendim..
19 hafta bitti hala bulantilar gecmedi, hayirlisi..
Simdi alintilarimi yazayim, sonrada menu tablomuz..
Herkes nerde baktım kendim çalıp oynuyorum. @melinda23 @KarKralicesi @haeshin @Mavibocuk @saricicek123 @Fyfyfy @Ollalla @oluroylebazen @engindenizz @tiffany20fyzanur Dahlia_ aklıma gelenleri yazdım hadi gelin sohbete @Yawrukush uyuyordur sanırım.
yazık sana ya dınlenemıosnkı ama bole uyumazsan nasl olcak kaptişCanlarim selamlar,
Sabaha kadar uyuyamadim gece, sabaha karsi daldim, sonrada Akin uyandirdi sagolsun..
Sonra bir yarim saat daha debelendim yatakta ihh ihh yok uyku bana.
Kalktik kahvalti yapmaya gittik, tamamen diyete uygun bir kahvalti yapip kalktik.
Oradan da meyve sebze alisverisi.
Akina sandalet aldik orumcek adamli sandalette sandalet tutturmustu:)
Eve geldik oh Akini uyutur bilgisayarimi alir takima girerim dedim ki esimin misafiri geliyor.
Birlikte app yazdigi arkadasi tabiki
Off gitti yine pazar gunumuz kim bilir kaca kadar calisacaklar aksam
Birde yemek, cay hazirligina kalkistim..
Neyse sikayetlenip durmayayim..
Sizler nasilsiniz guzeller.
1 saate islerimi toparlayip cayimla gelecegim sohbete.
Hepinizi cook opuyorum, ozledim yahu:)
geliyor sopa aksam aksam ne ekmegi yahuu yarin tarti gunumuzzz, hade dagilin bakeemmDahlia_ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?