evet saka maka hatun 1 kilo vermisfyzanur :)
ne odemmis arkadas :)Ödemi varmış herhalde, yoksa 3 günde 1 kilo verilmez yani :)
dizi varsa bizi unutur Fatimem gelmez o gelmez
Canlarim bu mesaji yanlislikla paylasim alanina yazmisim o yuzden hicbiriniz goremediniz, tekrar paylasayim dedim :)
Cuma yarismamizda 8. olmusuz canlar.
AYrica F Fyfyfy ablacim bireyselde bu seferde 2. olmussun, takimimizin gururusun, cok tesekkur ederiz bize bu mutlulugu yasattigin icin
Buradan bakabilirsiniz sonuclara guzeller.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-126
Kızlar daha dışardayoö dönünce uazcam menülerini regl oldum bu arada bugün
Kızlar gömülü 4 dişim varmış ameliyatla alınıyomuş oda antşbiyotik verdi carsamba çekilcek çok korkuyorum
gozunaydin canim regli gelmis:)Kızlar daha dışardayoö dönünce uazcam menülerini regl oldum bu arada bugün
takimdan bir arkadasimiz daha gecirmisti bu operasyonu cok endise etmisti oda ama hic korktugum gibi olmadi demisti.Tahmin ettiginden kolay gececek canim bence, sagligina kavus da en onemlisi o..Kızlar gömülü 4 dişim varmış ameliyatla alınıyomuş oda antşbiyotik verdi carsamba çekilcek çok korkuyorum
11 takim var zaten 8. olduk...8. miiii
Bu hafta telafi ederiz inşaAllah..
gozunaydin canim regli gelmis:)
takimdan bir arkadasimiz daha gecirmisti bu operasyonu cok endise etmisti oda ama hic korktugum gibi olmadi demisti.Tahmin ettiginden kolay gececek canim bence, sagligina kavus da en onemlisi o..
11 takim var zaten 8. olduk...
Geçmiş olsun canım bizde çarşamba ailecek gitcez diş muayenesine çok korkuyorum benKızlar gömülü 4 dişim varmış ameliyatla alınıyomuş oda antşbiyotik verdi carsamba çekilcek çok korkuyorum
Iyi istirahatler canim, aman babanin diline dusme :)Kaptanım takım sana Sen Allaha emanet ben kaçtım :)
2 gündür erken yatıp erken kalkıyorum, ev ahalisi şokta :)) zaten babamın diline düşmüşüm, yarın erken kalkamazsam bunun erken kalkması 2 günden fazla sürmezdi der bir de üstüne dalga geçer benimleİyi geceler :)
Ah birde spor olsaymis ne guzelmis bu menu ablam :)Menümü yazayım
Sabah ceviz domatesli peynirli omlet eski kaşar
Ara sade kahve 3 hurma
Akşam 1 kepçe çorba 3 köfteli türlü 3 kaşık makarna cacık salata
2 dilim karpuz
Su 2.5 lt
Spor yalan oldu kvalideler geldiler yemeğe.
İnşallah kuzum ama artık büyüdü benim kök saldı ağzımaİyi erkenden olmuşsun cumaya kadar ödem falan kalmaz..
20-lik diş mi ?
İnşaAllah hafif ağrıyla atlatırsın canım..
gozunaydin canim regli gelmis:)
takimdan bir arkadasimiz daha gecirmisti bu operasyonu cok endise etmisti oda ama hic korktugum gibi olmadi demisti.Tahmin ettiginden kolay gececek canim bence, sagligina kavus da en onemlisi o..
11 takim var zaten 8. olduk...
Geçmiş olsun canım bizde çarşamba ailecek gitcez diş muayenesine çok korkuyorum ben
Aaa bu saatte ne hazırlığıCanlarim bende yemek hazirligina geciyorum hepinize iyi uykular, iyi istirahatler, yarin gorusmek uzere
eh iste gitmeye calisiyor:))Ablacim cuma gunu bireyselde 2. oldun.Sana yazdim ama gormedin sanirim.Tekrar cok tebrik ediyorum :))
cok guzel kuzum:)
dugune 1 ay kaldi nasil gidiyor hazirliklar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?