26 yaşındayımda ,iktisatı bıraktım canım . nereye feyza duymasın duydum bile ):Teaekkür ederim canım inşallah
Aaaaa benim hberim yoookk negüzel beni de götür özge
Nefsime hakim olamadım kaptan ama ona ragmen ben bu gün 1kiloya yakın verdim acayip ödem attım tuvaletten çıkamadım reglimin ikinci günü tartıda hafifledim ya şuan benden mutlusu yok bi buçuk kilo vercem dedim tam bir buçuk gitcek galiba cumaya kadar inşallah fazlası da olur feyza duymasınfyzanur
Kuzum yok bi tanesini alcaklar sadece
Yarın karnıma ağrılar gircek şimdilik çok iyiyim :))
Kıııızzzz gidiyo gidiyo reglim bitiyor benim 3 günde feyza kudursun
Kuzum öncelikle kilo vermem durdu düşüncesini bi aklından çıkar
Bugün bol bol su iç bitki çayı iç maydanoz suyu iç sakın kaçamak ypma bak 2 güne nasıl düşüyosun
Kuzum yengem çene cerrahı o yapıcak
Sen 26 yasında değilmiydin kuzum üniversiye mi hazırlandın tekrardan
Şuan okuyomusun fizyoterapide iyi para var diye çok övüyolar da bilemedim kardesim de şimdi o düşüncelerede netleştiremedik kafamızda
özele gel :)
Hahhahaha valla başım çatlıyor gidip yürümem lazım akiama kadar sevgilimle kavga ettim salak saçma sebeplere çünkü regl olmak bunu gerektirir
aynen kadınlık hallerini sonuna kadar kullanmak gerek :)Hahhahaha valla başım çatlıyor gidip yürümem lazım akiama kadar sevgilimle kavga ettim salak saçma sebeplere çünkü regl olmak bunu gerektirir
Her ay kesintisiz bende var kavgaaynen kadınlık hallerini sonuna kadar kullanmak gerek :)
Her ay kesintisiz bende var kavga
sonuna kadar arkandayım bebeğim ,süründürrrrrr :)):Her ay kesintisiz bende var kavga
Aynen kuzum çok şeker iş :) ayy tatlım hep birlikte eriyip zapzayıf olalım:))Aleyküm selam canım :)
Ne keyifli işin varmışşş
Nasıl olayım eriyorum sıcaktannnn
Sağol kuzum sınavdan sonrasını bekliyoruz kuzum başkasının yanında özel sektörü çok istemiyor seninle ne ara vakit geçirceğiz diye ki haklıda benim orada ondan başka kimsem yok tamam ortam yapacam ama ilk başta bende öyle 6gün çalışmasını istemiyorum ama ona dedim sen çalış diye bakalım napacak:)Allah kolaylik versin Mervem..
Nisanlinin is durumundan haber var m
Bugün biraz huysuzdu 2 kez dudağının üstüne düşmüş yaaa ama sonradan mutlu oldu:) oynaşıncaselam Mervem iyiyiz kuzum , pandan nasil :)
sonuna kadar arkandayım bebeğim ,süründürrrrrr :)):Dahlia_ sen nasıl akrepsin , bu kadar uyumlu akrep olmazzzz , annen doğum tarihini karıştırıyor senin
diyosun
Akrebim merak etme :)
söz konusu başkaları olunca uyumluyum, nasıl biri olduğumu benimkine sorsan bir dokunup bin ah işitirsin
gel canim alayim senide buraya :)Teaekkür ederim canım inşallah
Aaaaa benim hberim yoookk negüzel beni de götür özge
Nefsime hakim olamadım kaptan ama ona ragmen ben bu gün 1kiloya yakın verdim acayip ödem attım tuvaletten çıkamadım reglimin ikinci günü tartıda hafifledim ya şuan benden mutlusu yok bi buçuk kilo vercem dedim tam bir buçuk gitcek galiba cumaya kadar inşallah fazlası da olur feyza duymasınfyzanur
Kuzum yok bi tanesini alcaklar sadece
Yarın karnıma ağrılar gircek şimdilik çok iyiyim :))
Kıııızzzz gidiyo gidiyo reglim bitiyor benim 3 günde feyza kudursun
Kuzum öncelikle kilo vermem durdu düşüncesini bi aklından çıkar
Bugün bol bol su iç bitki çayı iç maydanoz suyu iç sakın kaçamak ypma bak 2 güne nasıl düşüyosun
Kuzum yengem çene cerrahı o yapıcak
Sen 26 yasında değilmiydin kuzum üniversiye mi hazırlandın tekrardan
Şuan okuyomusun fizyoterapide iyi para var diye çok övüyolar da bilemedim kardesim de şimdi o düşüncelerede netleştiremedik kafamızda
aliskanlik olmus, bir ay kavga etmeseniz bunyenize ters gelir :))Her ay kesintisiz bende var kavga
canim ozledik seni, regli biran evvel gelirde umarim tum gerginlik ve siskinliklere veda edersin..Merhaba kızlar kusuruma bakmayin lütfen bir kaç gündür girmedim sayfaya
Reglim başladı başlayacak inanılmaz gerginim
Bir o kadar da sismis durumdayim
Bir an önce başlasa da bitse
Menumü paylaşıp biraz yaticam
Sabah
1 dilim kasar peynir
1 dilim ekmek
Domates
Yeşil çay
Ara
Sade turk kahvesi
6 cig badem
Öğle
Patates yemegi
2 bardak ayran
Ara
3 küçük armut
Aksam
4 yk kabak yemeği
1 küçük kase yoğurt
1 dilim ekmek
2 lt falan su icmisimdir
Yürüyüşe çıktım ama kasiklarim agriyordu o yüzden devam edemedim geri döndüm
Bugün spor yapılamadı
hayirlisi olsun hakkinizda canim, Allah hayirli is kapilari acsin insallah.Sağol kuzum sınavdan sonrasını bekliyoruz kuzum başkasının yanında özel sektörü çok istemiyor seninle ne ara vakit geçirceğiz diye ki haklıda benim orada ondan başka kimsem yok tamam ortam yapacam ama ilk başta bende öyle 6gün çalışmasını istemiyorum ama ona dedim sen çalış diye bakalım napacak:)
Bugün biraz huysuzdu 2 kez dudağının üstüne düşmüş yaaa ama sonradan mutlu oldu:) oynaşıncaakın nasıl özgemmm:)
Fizyoterapi iyi canım bi düşün bencecanım gelen yerler netleşti. fizyoterapi , hemşirelik ,veterinerlik ,pc mühendisliği... gibi ama hangisine gitsem karar veremedim .okurken tıp için tekrar hazırlanmayı düşünüyorum bir yandan da .
Aynen benim beyim alıştık artık deyip kaderine razı oluyorHer ay kesintisiz bende var kavga
canım onu düşünüyorum en çok , 2 yıllık o ,okuduğum şehirde. sonra 4 yılllığa tamamlarım diye düşünüyorumFizyoterapi iyi canım bi düşün bence
Aynen benim beyim alıştık artık deyip kaderine razı oluyor
Kolay gelsin kuzum bizde bugün hallettik alışveriş işini.Uzun zamandir erteledigim buyuk alisveristen bugun kacamayacagim.
Evdeki elzem ihtiyaclarimizi gidip almam sart oldu.
Normalde alisveris yapmayi cok severim ama Akinla olunca illallah ediyorum.
Alisveris yaparken sinir krizi geciriyorum resmen.
Ne alisveris arabasina oturuyor, ne soz dinliyor, alip basini kosmaya basliyor reyonlarin arasinda.
Alisveris arabasi bir yerde cantam bir yerde bende pesinde offf offfffsimdiden icim sisti..
Geldigimden beri erteliyorum bu alisverisi artik kacisim yok..
1-2 saate geliriz insallah eve guzeller.
Bakalim bugun basima neler gelecek?
O degil alisveris listesi yapiyorum ona ragmen insan hep eksik alisveris yapip doner mi?
Ben donuyorum arkadas.. Akinin huysuzluguyla mucadele edemeyip donuyorum, insallah bugun beni sasirtir.
Optum hepinizi kizlar, gelince gorusmek uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?