Konusmasi kolay tabi ordan feyzos. Bi hafta gelsen bi baksan benimkilere bakalim ayni fikorde mi olcaksin. Keske citkirildim yaklasip oyle alistirsaymisin ay kizim dur kizim diye. Oyle mik mik pesinde kosula kosula buyuyen cocuklar uslu oluyolar urkek.oluyolar. ay benimkiler ellerinde kara fatmayla beni kosturuyolarayyy ne eğlenceli oğluşun varmış,hiç sevmem öyle sessiz çocukları
bende annelikten, eslikten, hamilelikten istifa etmek istiyorum Gonca ablacim.Benim moralim fena kızlar canım bişey yapmak istemiyor mecbur değilsem evden çıkmak istemiyorum işe zor gittim bugün mesai listeme bikaç defa baktım sabah belki mesaim yoktur diye o derece yani napıcam bilmiyorum.
Ahh ablam ahh ne kolayi zulumden beterdiKolay gelsin kuzum bizde bugün hallettik alışveriş işini.
oyle mi, yollayayim ucakla, eve donerken aglaya aglaya araba surdum ben senin haberin var mi canim??ayyy ne eğlenceli oğluşun varmış,hiç sevmem öyle sessiz çocukları
yuruyus super olmus canim:)Kızlar arkadaşıma geldim 1 saat yürüdğm de geldim
anla o gariban, bir care anneleriO alışçak alttan almayı öğrencek böyle zamanlarda
Fatimeeee senin adın fatma mı fatımemi sen de mi aktepsin ay üçlendik
Kaptan sen de mi
Hahahah zafer ykındır yolundan ilerliyorum :)))
Şu an alışveriş merkezlerindeki o anaların halini anladımkolay gele :))
Gogom belki de dinlenmeye ihtiyacın vardır yat bütün boş zamanında boşver herseyi
Kız ben duramıyom ki tabi sigara buna büyük etmen annemlerin yanında içemiyorum izmirde böyle degilim evdeyim
hadi gozunuzaydin ozaman guzelim :)Evet galiba butun islerimiz bitdi :)) en azindan alinacaklar bitdi galiba:) saniyorum umuyorum umit ediyorum
harika :)Kahvalti
Peynirli omlet
1 dilim deyaz ekmek
1 salatalik
1 elma
Ara
Yarim bardak yogurt
Oglen
Sebze yemegi 4 catal
yarim kase yogurt corbasi
Ara Yarim bardak yogurt
Aksam
Izgara et
1 kase salata
Spor
10.000 adim
300 JJ
300 DK
300 IA
200 ayakta mekik
200 duvar sinav
130 squat
400 dumbell
Jillian
canim oncelikle doktorun verdigi ilaclari al neden almiyorsun?Evet ogle uykusu !!! Ya ozge anlatamam hep şikayet eder gorunmek istemem ama pertim cikti bugun boynum ciddi sanirim dr nun verdigi ilaclari da begenmedimdi almamistim alsa miydim kisoguk su icmekten midemi de usuttum sanirim biraz. Ev huzurlu degil bugunlerde of aydina donmek istiyorum ama mumkun degil bak bugun o kadar az aldim ki bu telefonu elime. Simdi uykulari geldi iyice mayistilar biraz . Birazdan cikaricam yukariya. Denizin wc sorunu da cozulmedi ayni habire camasir atiyorum cope artik. Bimin donlarindan 6 sar 6 sar aliyorum her girisimde. Galiba terapiye ihtiyacim var. Ve su an midem berbat bulaniyo. Menumu vereyim hemen kotu seyler olabilir iiiyyyy.
Icinizi kararttim de mi. Gelmedim gelmedim sikayetlerle geldim. Kimseye soylenemiyorum burda bi yazasim geldi iste. Esim emar cektirmeye gitti 2 ye dogru anca gelecek. Uyumam ben gelirim muhabbete.
menu super Busem, 50 mekik yazayim sporsuzluga, sessizce kizlar uyuyunca yaparsin :)Menum
Sabah
3 yumurta
13 zeytin
Zeytinyagi
Biber
Cokelek
Domates
Ogle
Cay kahve vs
Aksam
Patlican kavurmasi
Yogurt
Yesil biber
Su 4 lt bulmustur gecmistir maalesef hep soguk ictim huhuhuhu
Spor yok ama hiiic oturmadim hiiic neredeyse
ohh mis gibi semiz otu olmus iste bayilirim ben :)Hahaaha fatimem soyle ki, fasulye tohumlari tırt cikti semizotu yikanan sular hep oraya dokulunce hep semizotu cikmis hem de su luks manavlarda satilanlardan iri yaprakli
ahahah demekki boyle dusunen bir ben degilmisim, yahu ne na cekeni, bizi hic bulur mu oylesi Busem :)Ay cok guldum bu soyledigine :)))) sevgiliyken regl kavgalarinin tadini cikar kardes kocalar regl megl dinlemiyo kavga konusunda :)))) hatta benim suphelerim var evli erkeklerin arada regli tutuyo bence :))))
canim sporda yapamadin mi?Sabah kalkınca 1 erik bir bardak su
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 su br süt
5 zeytin
1 salata
2 dilim tbe
Peynir
Ara
1 nektari
Öğle
6 yk bamya
1 sb yoğurt
Peynir
2 dilim tbe
Ara
1 büyük erik
Akşam
Tavuk ızgara
Salata
1 sb yoğurt
1 kepçe çorba
2 dilim tbe
Ara
1 sb yoğurt
2 lt su içmemişimdir
Yawrukush
yaa vazgecer nereye birakayim kuzum, asla korkmuyor, bulamiyorum reyonlarin arasinda.Birak kossun seni bulamayinca bir sure sonra vazgecer. Ben saliyom kayboluyolar allah koruyor galiba :)))
benide seronla gonca ablamGonca nolcak bu moralsizligimiz. Bizim evde.kriz var senin neyin var. Ay gonca atesim cikti gelsem de bi seronlasan beni hem dinlenirdim biraz
degil mi ama oradan davulun sesi hosKonusmasi kolay tabi ordan feyzos. Bi hafta gelsen bi baksan benimkilere bakalim ayni fikorde mi olcaksin. Keske citkirildim yaklasip oyle alistirsaymisin ay kizim dur kizim diye. Oyle mik mik pesinde kosula kosula buyuyen cocuklar uslu oluyolar urkek.oluyolar. ay benimkiler ellerinde kara fatmayla beni kosturuyolar
kızlar kardeşim 7000e girdi tıp fakültesini tutturdu çok mutluyummmm[/QUOTE
Ooo hayırlı olsun cnm
Ahh cnm bugün iki ayrı misafir ağırladım peş peşe ayrıca alışverişe gittim bebeğimle artı tüm evi süpür sil mutfağı iyice temizlebir yandan hasan bir yandan hamza akşamda komşular çardağa çaya çağırdı bide oraya gittim ki amanız poçalar bazlamalar ev yapımı brovni .. Ben naptım şimdi meyve yedim midem şiş azıma alamam diye yalan söyledim 2 bardak şekersiz çay içtim doğru eve.ama o brownide gözüm kaldı azım sulandı da yemedim@abesle_istigal ,happy_moon , @Mavibocuk , Harpy ,@KarKralicesi , @engindenizz , @oluroylebazen neredesiniz kizlar?? buraya uğrayamadım. Tüm cezalarımı yarın yapıcam söz
Her dönem mi böyle akın? Durulduğu dönemler var mı? Öyleyse Bir iki pskolojik rahatsızlık adı var aklımda ama tabiki hiç olmaya bilir. Keşke antalyada bi "çocuk pskiyatrına"götürseydin.Veeee bir kez de beni sasirtsa ya bu oglan Allahimm
Eve geldik ama nasil geldik..
Yine reyonlarin arasinda kosturmaca, tam 100 kez oglum otur alisveris arabasina demisimdir.
Allahim Amerikalilarin cocuklari ne disiplinli, ne soz dinleyen cocuklar
Neden ben cocuk yetistirme konusunda tirt ciktim
Ve bugun ki bombamiz tam kasada para odemek icin beklerken, sirrrrrrr diye bir guzel cisini yapti Akin
Ne yapacagimi sasirdim, herkes bize bakiyor, utancimdan parayi odeyip tuvalete zor kostum
Kasiyer kiz oglunuz iyi mi, utandi mi, uzuldu mu diyor, Akin guluyor Allahim bir insan nasil cinnet geciririn kitabini yazarim ben.
Off offff Akinla alisverise gitmek istemiyorum ama aksamlari esim eve gelince yemek, bulasik derken, saat gec oluyor o saatten sonra alisverise gidecek enerjim kalmiyor.
Esim desen bir insan alisveris isini hic mi halledemez, yumurta isterim tereyagi alir gelir
Bugun bende dert yanacam bananeeee, agritacagim iste basinizi
Off acaba esimdeki hiperaktivite sorunu Akinda da mi var, doktoru birkez dile getirmisti gecen sene ama buradaki doktorlar direk ilaci dayiyorlar cocuklara
Doktorada soylemeye cekiniyorum bu durumlarimizi..
Hayir simdi okulada baslayacak bu davranis bozukluklariyla okuldan da atacaklar, ki boyle bir haklarida var..
Kafamda deli sorular, yine basip anacigimin yanina mi gitsem, oyyyyy oyyyyyy
Bir dönem oğlum geceleri ağlayarak uyanıyordu gittik dr zaten onunla değil seninle konuşuyor.... 3 konuşmamızda biz, oğlumuza nasıl destek olacağımızı öğrendik atlattık. Çocuk pskiyatriye git mutlaka. Bu arada başka davranışlarıda vardı hamzanın tabiki hastalık teşhisi konmadı ve ilaç almadı!
Bi doktora götür istersen canım tavsiye falan verir.Veeee bir kez de beni sasirtsa ya bu oglan Allahimm
Eve geldik ama nasil geldik..
Yine reyonlarin arasinda kosturmaca, tam 100 kez oglum otur alisveris arabasina demisimdir.
Allahim Amerikalilarin cocuklari ne disiplinli, ne soz dinleyen cocuklar
Neden ben cocuk yetistirme konusunda tirt ciktim
Ve bugun ki bombamiz tam kasada para odemek icin beklerken, sirrrrrrr diye bir guzel cisini yapti Akin
Ne yapacagimi sasirdim, herkes bize bakiyor, utancimdan parayi odeyip tuvalete zor kostum
Kasiyer kiz oglunuz iyi mi, utandi mi, uzuldu mu diyor, Akin guluyor Allahim bir insan nasil cinnet geciririn kitabini yazarim ben.
Off offff Akinla alisverise gitmek istemiyorum ama aksamlari esim eve gelince yemek, bulasik derken, saat gec oluyor o saatten sonra alisverise gidecek enerjim kalmiyor.
Esim desen bir insan alisveris isini hic mi halledemez, yumurta isterim tereyagi alir gelir
Bugun bende dert yanacam bananeeee, agritacagim iste basinizi
Off acaba esimdeki hiperaktivite sorunu Akinda da mi var, doktoru birkez dile getirmisti gecen sene ama buradaki doktorlar direk ilaci dayiyorlar cocuklara
Doktorada soylemeye cekiniyorum bu durumlarimizi..
Hayir simdi okulada baslayacak bu davranis bozukluklariyla okuldan da atacaklar, ki boyle bir haklarida var..
Kafamda deli sorular, yine basip anacigimin yanina mi gitsem, oyyyyy oyyyyyy
Enerji olsun diye canım, niyet kötü diil yaniivayy akrep kaptanim biz size yesil cay ikram edelim siz baklavalar borekler, rekabet sarmis 4 bir yanimizi
Gonca nolcak bu moralsizligimiz. Bizim evde.kriz var senin neyin var. Ay gonca atesim cikti gelsem de bi seronlasan beni hem dinlenirdim biraz
Gelin hepiniz takinalim seronlari yatalım oh mis kafaya hiçbişey takmayan insanlar var ya onlardan olabilsek oh kafa boş hayat güzel ağlamak yok gülmek varbende annelikten, eslikten, hamilelikten istifa etmek istiyorum Gonca ablacim.
Alip basimi gidesim var kimse de beni bulamasin istiyorum.
Bunlar hep kendimizi fazla kullanmaktan oluyor..
Kelin ilaci olasada sana tavsiye verse
Ahh ablam ahh ne kolayi zulumden beterdi(
oyle mi, yollayayim ucakla, eve donerken aglaya aglaya araba surdum ben senin haberin var mi canim??
yuruyus super olmus canim:)
anla o gariban, bir care anneleri(
hadi gozunuzaydin ozaman guzelim :)
harika :)
canim oncelikle doktorun verdigi ilaclari al neden almiyorsun?
soguk suyada azicik ara ver kuzum.
ehh o ev huzursuzluklarini bana son 1 hafta Ankarada kayinvalidemlerin yaninda ne cektim bir ben bilirim.
Bizimde tuvalet sorunumuz aynen devam, gecede en az 2 kez kaciriyor Akin, ben 2 kez kaldirmama ragmen..
Daha az evvel alisveris merkezinde kasanin dibinde isedi bir guzel, millet cislerimiizi temizledi, rezillik diz boyu(
Ahh ahh keske bende terapiye gidebilsem, birak terapiyi ayda 1 kendi doktoruma bile Akinsiz gidemiyorum anacimmmm...
menu super Busem, 50 mekik yazayim sporsuzluga, sessizce kizlar uyuyunca yaparsin :)
ohh mis gibi semiz otu olmus iste bayilirim ben :)
ahahah demekki boyle dusunen bir ben degilmisim, yahu ne na cekeni, bizi hic bulur mu oylesi Busem :)
Erkek gibi her seyi yuklenince boyle oluyor iste...
canim sporda yapamadin mi?
yaa vazgecer nereye birakayim kuzum, asla korkmuyor, bulamiyorum reyonlarin arasinda.
Birde cocugu oyle sahipsiz birakmak suc, alisveris merkezinde bir suru polis var.
amerikan vatandasina kotu davraniyorsun deyip cocugu elinden dahi alip yurtlara yerlestirebiliyorlar.
polisler aisveris arabasina oturup, kemer baglatmamana bile kiziyor burada canim(
benide seronla gonca ablamgogo2405
degil mi ama oradan davulun sesi hosfyzanur cum :)
bak seeen, kaptanim iyi niyetini severim seninEnerji olsun diye canım, niyet kötü diil yanii
Bekleriz canım. Biz gelen misafire ikram ederiz gelen ikramlıkları.Bizde adet bööleeborek mi hemennn sizin takima pastalar, cikilatalarla geliyoruz canim
hayir birde kendisi kafasina hicbir sey takmayip, karsisindakini de deliye donduren insanlar var:)Gelin hepiniz takinalim seronlari yatalım oh mis kafaya hiçbişey takmayan insanlar var ya onlardan olabilsek oh kafa boş hayat güzel ağlamak yok gülmek var
sekersiz cayinizi, kahvenizi iceriz efeeem ayip olmasin di mi :)Bekleriz canım. Biz gelen misafire ikram ederiz gelen ikramlıkları.Bizde adet böölee
Ayyy onlardan almayayım ben hiçhayir birde kendisi kafasina hicbir sey takmayip, karsisindakini de deliye donduren insanlar var:)
hayat onlara guzel be ablam...
Ahaaa @AKovser buldum seni cınımmmKaptanım cuma yarışı kazandıktan sonra ödül olarak alırım bir tepsi böreğini
ablacim doktor konrtollerine gittigimizde Akin yerinde durmuyor, doktorun odasini talan ediyor.Bi doktora götür istersen canım tavsiye falan verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?