Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayyy ne eğlenceli oğluşun varmış,hiç sevmem öyle sessiz çocukları
Konusmasi kolay tabi ordan feyzos. Bi hafta gelsen bi baksan benimkilere bakalim ayni fikorde mi olcaksin. Keske citkirildim yaklasip oyle alistirsaymisin ay kizim dur kizim diye. Oyle mik mik pesinde kosula kosula buyuyen cocuklar uslu oluyolar urkek.oluyolar. ay benimkiler ellerinde kara fatmayla beni kosturuyolar

Veeee bir kez de beni sasirtsa ya bu oglan Allahimm
Eve geldik ama nasil geldik..
Yine reyonlarin arasinda kosturmaca, tam 100 kez oglum otur alisveris arabasina demisimdir.
Allahim Amerikalilarin cocuklari ne disiplinli, ne soz dinleyen cocuklar
Neden ben cocuk yetistirme konusunda tirt ciktim
Ve bugun ki bombamiz tam kasada para odemek icin beklerken, sirrrrrrr diye bir guzel cisini yapti Akin
Ne yapacagimi sasirdim, herkes bize bakiyor, utancimdan parayi odeyip tuvalete zor kostum
Kasiyer kiz oglunuz iyi mi, utandi mi, uzuldu mu diyor, Akin guluyor Allahim bir insan nasil cinnet geciririn kitabini yazarim ben.
Off offff Akinla alisverise gitmek istemiyorum ama aksamlari esim eve gelince yemek, bulasik derken, saat gec oluyor o saatten sonra alisverise gidecek enerjim kalmiyor.
Esim desen bir insan alisveris isini hic mi halledemez, yumurta isterim tereyagi alir gelir
Bugun bende dert yanacam bananeeee, agritacagim iste basinizi
Off acaba esimdeki hiperaktivite sorunu Akinda da mi var, doktoru birkez dile getirmisti gecen sene ama buradaki doktorlar direk ilaci dayiyorlar cocuklara
Doktorada soylemeye cekiniyorum bu durumlarimizi..
Hayir simdi okulada baslayacak bu davranis bozukluklariyla okuldan da atacaklar, ki boyle bir haklarida var..
Kafamda deli sorular, yine basip anacigimin yanina mi gitsem, oyyyyy oyyyyyy

Benim moralim fena kızlar canım bişey yapmak istemiyor mecbur değilsem evden çıkmak istemiyorum işe zor gittim bugün mesai listeme bikaç defa baktım sabah belki mesaim yoktur diye o derece yani napıcam bilmiyorum.
bende annelikten, eslikten, hamilelikten istifa etmek istiyorum Gonca ablacim.
Alip basimi gidesim var kimse de beni bulamasin istiyorum.
Bunlar hep kendimizi fazla kullanmaktan oluyor..
Kelin ilaci olasada sana tavsiye verse

Kolay gelsin kuzum bizde bugün hallettik alışveriş işini.
Ahh ablam ahh ne kolayi zulumden beterdi (

ayyy ne eğlenceli oğluşun varmış,hiç sevmem öyle sessiz çocukları
oyle mi, yollayayim ucakla, eve donerken aglaya aglaya araba surdum ben senin haberin var mi canim??

Kızlar arkadaşıma geldim 1 saat yürüdğm de geldim
yuruyus super olmus canim:)

anla o gariban, bir care anneleri (

Evet galiba butun islerimiz bitdi :)) en azindan alinacaklar bitdi galiba:) saniyorum umuyorum umit ediyorum
hadi gozunuzaydin ozaman guzelim :)

harika :)

canim oncelikle doktorun verdigi ilaclari al neden almiyorsun?
soguk suyada azicik ara ver kuzum.
ehh o ev huzursuzluklarini bana son 1 hafta Ankarada kayinvalidemlerin yaninda ne cektim bir ben bilirim.
Bizimde tuvalet sorunumuz aynen devam, gecede en az 2 kez kaciriyor Akin, ben 2 kez kaldirmama ragmen..
Daha az evvel alisveris merkezinde kasanin dibinde isedi bir guzel, millet cislerimiizi temizledi, rezillik diz boyu (
Ahh ahh keske bende terapiye gidebilsem, birak terapiyi ayda 1 kendi doktoruma bile Akinsiz gidemiyorum anacimmmm...

Menum
Sabah
3 yumurta
13 zeytin
Zeytinyagi
Biber
Cokelek
Domates

Ogle
Cay kahve vs

Aksam
Patlican kavurmasi
Yogurt
Yesil biber
Su 4 lt bulmustur gecmistir maalesef hep soguk ictim huhuhuhu
Spor yok ama hiiic oturmadim hiiic neredeyse
menu super Busem, 50 mekik yazayim sporsuzluga, sessizce kizlar uyuyunca yaparsin :)

Hahaaha fatimem soyle ki, fasulye tohumlari tırt cikti semizotu yikanan sular hep oraya dokulunce hep semizotu cikmis hem de su luks manavlarda satilanlardan iri yaprakli
ohh mis gibi semiz otu olmus iste bayilirim ben :)

Ay cok guldum bu soyledigine :)))) sevgiliyken regl kavgalarinin tadini cikar kardes kocalar regl megl dinlemiyo kavga konusunda :)))) hatta benim suphelerim var evli erkeklerin arada regli tutuyo bence :))))
ahahah demekki boyle dusunen bir ben degilmisim, yahu ne na cekeni, bizi hic bulur mu oylesi Busem :)
Erkek gibi her seyi yuklenince boyle oluyor iste...

canim sporda yapamadin mi?

Birak kossun seni bulamayinca bir sure sonra vazgecer. Ben saliyom kayboluyolar allah koruyor galiba :)))
yaa vazgecer nereye birakayim kuzum, asla korkmuyor, bulamiyorum reyonlarin arasinda.
Birde cocugu oyle sahipsiz birakmak suc, alisveris merkezinde bir suru polis var.
amerikan vatandasina kotu davraniyorsun deyip cocugu elinden dahi alip yurtlara yerlestirebiliyorlar.
polisler aisveris arabasina oturup, kemer baglatmamana bile kiziyor burada canim (

Gonca nolcak bu moralsizligimiz. Bizim evde.kriz var senin neyin var. Ay gonca atesim cikti gelsem de bi seronlasan beni hem dinlenirdim biraz
benide seronla gonca ablam gogo2405

degil mi ama oradan davulun sesi hos fyzanur cum :)

Bi doktora götür istersen canım tavsiye falan verir.

Gonca nolcak bu moralsizligimiz. Bizim evde.kriz var senin neyin var. Ay gonca atesim cikti gelsem de bi seronlasan beni hem dinlenirdim biraz

Gelin hepiniz takinalim seronlari yatalım oh mis kafaya hiçbişey takmayan insanlar var ya onlardan olabilsek oh kafa boş hayat güzel ağlamak yok gülmek var

Gelin hepiniz takinalim seronlari yatalım oh mis kafaya hiçbişey takmayan insanlar var ya onlardan olabilsek oh kafa boş hayat güzel ağlamak yok gülmek var
hayir birde kendisi kafasina hicbir sey takmayip, karsisindakini de deliye donduren insanlar var:)
hayat onlara guzel be ablam...

Kaptanım cuma yarışı kazandıktan sonra ödül olarak alırım bir tepsi böreğini
Ahaaa @AKovser buldum seni cınımmm
E ben şimdi yapiim sana istediğin börek olsun, üstüne de tatlı ohhh yarasın lop lop kilo olsun

Kıymalı kol böreği canikom fırından yeni çıktı enfesss

Bu daaaa tatlı ikramımız, tüm takıma, afiyetle bol bol yiyin diye

Herkese iyi geceler.. tüm günün koşturmacasından sonra anca gelebildim. Menümü yazıp uyuyacağım bi aksilik olmazsa

Sabah
1 dlm yumurtalı ekmek
Omlet

Öğlen az yağda kavrulmuş baharatlı tavuk göğsü
Yoğurt

Akşam
Kabak yemeği
Sebzeli bulgur pilavı

Ara
Tadımlık kek
Kavun

30 days shred 2
2 yeşil

Sevgiler

Canim Alanyadayken annemlerden dolayi dahada simardi diye dusunmustum evimize gidince duzenimizi oturturuz dedim ama yok, her gecen gun kotuye gidiyoruz.
istedigi olmayinca, sinirlenince oyuncak firlatmalar, bagirmalar, vurmaya calismalar..
asla kendi basina vakit gecirmek istemiyor varsa yoksa her seyi bizimle yapacak.
birde toplam 30 sn bile yerinde duramiyor, hep hareket halinde..

Bi doktora götür istersen canım tavsiye falan verir.
ablacim doktor konrtollerine gittigimizde Akin yerinde durmuyor, doktorun odasini talan ediyor.
gecen sene doktor hiperaktivite olabilir Akinda 3 yastan sonra testlerini yaptirabiliriz dedi.
bende hiper aktivite teshisi konulsa nasil bir tedavi oluyor diye sordum, ilac (psikolojik) tedavisi dedi.
icim el vermiyor ablacim, bir psikologa yonlendirme yok, ilgilenme yok,daya ilaci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…