reglden dolayı psikolojin mi bozuldu acaba :/ kadınların tükenmeyen çilesiBenim moralim fena kızlar canım bişey yapmak istemiyor mecbur değilsem evden çıkmak istemiyorum işe zor gittim bugün mesai listeme bikaç defa baktım sabah belki mesaim yoktur diye o derece yani napıcam bilmiyorum.
ayyy ne eğlenceli oğluşun varmış,hiç sevmem öyle sessiz çocuklarıUzun zamandir erteledigim buyuk alisveristen bugun kacamayacagim.
Evdeki elzem ihtiyaclarimizi gidip almam sart oldu.
Normalde alisveris yapmayi cok severim ama Akinla olunca illallah ediyorum.
Alisveris yaparken sinir krizi geciriyorum resmen.
Ne alisveris arabasina oturuyor, ne soz dinliyor, alip basini kosmaya basliyor reyonlarin arasinda.
Alisveris arabasi bir yerde cantam bir yerde bende pesinde offf offfffsimdiden icim sisti..
Geldigimden beri erteliyorum bu alisverisi artik kacisim yok..
1-2 saate geliriz insallah eve guzeller.
Bakalim bugun basima neler gelecek?
O degil alisveris listesi yapiyorum ona ragmen insan hep eksik alisveris yapip doner mi?
Ben donuyorum arkadas.. Akinin huysuzluguyla mucadele edemeyip donuyorum, insallah bugun beni sasirtir.
Optum hepinizi kizlar, gelince gorusmek uzere
reglken bile nasıl geziyosun maşallahın var :)Kızlar arkadaşıma geldim 1 saat yürüdğm de geldim
O alışçak alttan almayı öğrencek böyle zamanlardaYazık ama her ay her ay :))
Fatimeeee senin adın fatma mı fatımemi sen de mi aktepsin ay üçlendiksonuna kadar arkandayım bebeğim ,süründürrrrrr :)): @AKovser sen nasıl akrepsin , bu kadar uyumlu akrep olmazzzz , annen doğum tarihini karıştırıyor senin
Kaptan sen de migel canim alayim senide buraya :)
ohh ohh kilolar gitmis ne guzel:))
aliskanlik olmus, bir ay kavga etmeseniz bunyenize ters gelir :))
canim ozledik seni, regli biran evvel gelirde umarim tum gerginlik ve siskinliklere veda edersin..
hergun 5dk olsun ugra Denizim..
hayirlisi olsun hakkinizda canim, Allah hayirli is kapilari acsin insallah.
Oy kiyamam pandaya gecmis olsun kuzum.
Akin yerinde duramiyor:)
Hahahah zafer ykındır yolundan ilerliyorum :)))Fizyoterapi iyi canım bi düşün bence
Aynen benim beyim alıştık artık deyip kaderine razı oluyor
Şu an alışveriş merkezlerindeki o anaların halini anladımUzun zamandir erteledigim buyuk alisveristen bugun kacamayacagim.
Ne alisveris arabasina oturuyor, ne soz dinliyor, alip basini kosmaya basliyor reyonlarin arasinda.
Alisveris arabasi bir yerde cantam bir yerde bende pesinde offf offfffsimdiden icim sisti..
O degil alisveris listesi yapiyorum ona ragmen insan hep eksik alisveris yapip doner mi?
Ben donuyorum arkadas.. Akinin huysuzluguyla mucadele edemeyip donuyorum, insallah bugun beni sasirtir.
Gogom belki de dinlenmeye ihtiyacın vardır yat bütün boş zamanında boşver herseyiBenim moralim fena kızlar canım bişey yapmak istemiyor mecbur değilsem evden çıkmak istemiyorum işe zor gittim bugün mesai listeme bikaç defa baktım sabah belki mesaim yoktur diye o derece yani napıcam bilmiyorum.
reglken bile nasıl geziyosun maşallahın var :)
bir takıma 3 akrep fazlaO alışçak alttan almayı öğrencek böyle zamanlarda
Fatimeeee senin adın fatma mı fatımemi sen de mi aktepsin ay üçlendik
Kaptan sen de mi
Hahahah zafer ykındır yolundan ilerliyorum :)))
Şu an alışveriş merkezlerindeki o anaların halini anladımkolay gele :))
Gogom belki de dinlenmeye ihtiyacın vardır yat bütün boş zamanında boşver herseyi
Kız ben duramıyom ki tabi sigara buna büyük etmen annemlerin yanında içemiyorum izmirde böyle degilim evdeyim
Belki de olabilir olaylar falan çok üzücüydü son günlerde tam regl zamanıma denk geldireglden dolayı psikolojin mi bozuldu acaba :/ kadınların tükenmeyen çilesi
Iyiki var adamlar yoksa kim çeker benim kahrımı her ay tartakliyorum resmen iyi dayanıyor ben bana dayanamazdimO alışçak alttan almayı öğrencek böyle zamanlarda
Fatimeeee senin adın fatma mı fatımemi sen de mi aktepsin ay üçlendik
Kaptan sen de mi
Hahahah zafer ykındır yolundan ilerliyorum :)))
Şu an alışveriş merkezlerindeki o anaların halini anladımkolay gele :))
Gogom belki de dinlenmeye ihtiyacın vardır yat bütün boş zamanında boşver herseyi
Kız ben duramıyom ki tabi sigara buna büyük etmen annemlerin yanında içemiyorum izmirde böyle degilim evdeyim
Evet galiba butun islerimiz bitdi :)) en azindan alinacaklar bitdi galiba:) saniyorum umuyorum umit ediyorumcanim kolaycacik atlatirsin insallah..Yarismada da azmin daim olsun seker :)
canim 8 saat fark var Turkiye ile burasi arasinda :)
o kadar kokorecten bir sey olmaz canim ama yinede gece yememeye calis ekmek turevi seyler..
az kaldi senide gelin ediyoruz gulum, eviniz, esyalar, gelinlik hazir mi kuzum?
Evet ogle uykusu !!! Ya ozge anlatamam hep şikayet eder gorunmek istemem ama pertim cikti bugun boynum ciddi sanirim dr nun verdigi ilaclari da begenmedimdi almamistim alsa miydim kibence olsun cok guzel meslek ama ilgim yok diyor :))
Deniz nasil Busem, oglen uykusu mu bu?
Hahaaha fatimem soyle ki, fasulye tohumlari tırt cikti semizotu yikanan sular hep oraya dokulunce hep semizotu cikmis hem de su luks manavlarda satilanlardan iri yaprakliCanım fasulye ekip semizotu çıkmasını nasıl becerdiniz acaba
Simit diyorum simitttt
Yok valla simiti diyorumbenden beter taktın geceye
Canim sayenizde hepinizin hakki var ustumde iyi ki buraya gelmisim.karbonhidrat bombardimani:)
Nasilsin cicegim?
Allah kolaylik versin Mervem..
Nisanlinin is durumundan haber var mi?
tamam canim benim, iyi olda sen..
canim sirt ustu uzan yere, sirayla, teker teker bacaklarini yukariya kaldirmaya calis.Eger yapabiliyorsan bel fitigindan korkmana gerek yok.
Kalcana , bacagina vuran bir agri var mi?
Buz uygula, varsa kemer tak, ya da bir seyler sar.
Sadece kol calis guzelim, zorlama, agri hissettigin an birak her ne yapiyorsan..
cok gecmis olsun canim.
Eylul nasil?
evet canim zor bir rahatsizlik yarin doktora gidecek bakalim esim..
Menu spor cok guzel Busem.
COk cok gecmis olsun, egzersizlerini yapmaya calis, doktorun verdigi..
evet ablacim oyleymis, memura yurt disina cikma yasagi da gelmis..
ellerine saglik Fatimem:)
Tebrikler spor yapan guzeller..
Ablacim her sey yolunda gayet guzel gidiyorsun bak bu haftada 2. oldun.
Lutfen stres yapma..
haeshin ve @abesle_istigal tebrikler canlar ilk ondasiniz, gurur duyduk :))
selam Mervem iyiyiz kuzum , pandan nasil :)
canimin ici tebriklerrr :)
Ay cok guldum bu soyledigine :)))) sevgiliyken regl kavgalarinin tadini cikar kardes kocalar regl megl dinlemiyo kavga konusunda :)))) hatta benim suphelerim var evli erkeklerin arada regli tutuyo bence :))))Hahhahaha valla başım çatlıyor gidip yürümem lazım akiama kadar sevgilimle kavga ettim salak saçma sebeplere çünkü regl olmak bunu gerektirir
Ay mervis seni okuduguma bi an sevindim:) nasilsin canim benim evlilik stresleri biraz hafifledi mi. Gecmis olsun pandana olsun duse duse dusmeyi ogrenecek. Dusmemeyi degil dusmeyi yani düştükce yaralanmamayi:)))Sağol kuzum sınavdan sonrasını bekliyoruz kuzum başkasının yanında özel sektörü çok istemiyor seninle ne ara vakit geçirceğiz diye ki haklıda benim orada ondan başka kimsem yok tamam ortam yapacam ama ilk başta bende öyle 6gün çalışmasını istemiyorum ama ona dedim sen çalış diye bakalım napacak:)
Bugün biraz huysuzdu 2 kez dudağının üstüne düşmüş yaaa ama sonradan mutlu oldu:) oynaşıncaakın nasıl özgemmm:)
Birak kossun seni bulamayinca bir sure sonra vazgecer. Ben saliyom kayboluyolar allah koruyor galiba :)))Uzun zamandir erteledigim buyuk alisveristen bugun kacamayacagim.
oyy canim benim hosgeldin, ne iyi ettin, ozlemistim
Gonca nolcak bu moralsizligimiz. Bizim evde.kriz var senin neyin var. Ay gonca atesim cikti gelsem de bi seronlasan beni hem dinlenirdim birazBenim moralim fena kızlar canım bişey yapmak istemiyor mecbur değilsem evden çıkmak istemiyorum işe zor gittim bugün mesai listeme bikaç defa baktım sabah belki mesaim yoktur diye o derece yani napıcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?