Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim moralim fena kızlar canım bişey yapmak istemiyor mecbur değilsem evden çıkmak istemiyorum işe zor gittim bugün mesai listeme bikaç defa baktım sabah belki mesaim yoktur diye o derece yani napıcam bilmiyorum.
reglden dolayı psikolojin mi bozuldu acaba :/ kadınların tükenmeyen çilesi

ayyy ne eğlenceli oğluşun varmış,hiç sevmem öyle sessiz çocukları

Yazık ama her ay her ay :))
O alışçak alttan almayı öğrencek böyle zamanlarda

sonuna kadar arkandayım bebeğim ,süründürrrrrr :)): @AKovser sen nasıl akrepsin , bu kadar uyumlu akrep olmazzzz , annen doğum tarihini karıştırıyor senin
Fatimeeee senin adın fatma mı fatımemi sen de mi aktepsin ay üçlendik
Kaptan sen de mi
Fizyoterapi iyi canım bi düşün bence

Aynen benim beyim alıştık artık deyip kaderine razı oluyor
Hahahah zafer ykındır yolundan ilerliyorum :)))
Şu an alışveriş merkezlerindeki o anaların halini anladım kolay gele :))
Benim moralim fena kızlar canım bişey yapmak istemiyor mecbur değilsem evden çıkmak istemiyorum işe zor gittim bugün mesai listeme bikaç defa baktım sabah belki mesaim yoktur diye o derece yani napıcam bilmiyorum.
Gogom belki de dinlenmeye ihtiyacın vardır yat bütün boş zamanında boşver herseyi
reglken bile nasıl geziyosun maşallahın var :)

Kız ben duramıyom ki tabi sigara buna büyük etmen annemlerin yanında içemiyorum izmirde böyle degilim evdeyim

bir takıma 3 akrep fazla

reglden dolayı psikolojin mi bozuldu acaba :/ kadınların tükenmeyen çilesi
Belki de olabilir olaylar falan çok üzücüydü son günlerde tam regl zamanıma denk geldi
Iyiki var adamlar yoksa kim çeker benim kahrımı her ay tartakliyorum resmen iyi dayanıyor ben bana dayanamazdim

Evet galiba butun islerimiz bitdi :)) en azindan alinacaklar bitdi galiba:) saniyorum umuyorum umit ediyorum

Kahvalti
Peynirli omlet
1 dilim deyaz ekmek
1 salatalik
1 elma
Ara
Yarim bardak yogurt
Oglen
Sebze yemegi 4 catal
yarim kase yogurt corbasi
Ara Yarim bardak yogurt
Aksam
Izgara et
1 kase salata
Spor
10.000 adim
300 JJ
300 DK
300 IA
200 ayakta mekik
200 duvar sinav
130 squat
400 dumbell
Jillian

bence olsun cok guzel meslek ama ilgim yok diyor :))
Deniz nasil Busem, oglen uykusu mu bu?
Evet ogle uykusu !!! Ya ozge anlatamam hep şikayet eder gorunmek istemem ama pertim cikti bugun boynum ciddi sanirim dr nun verdigi ilaclari da begenmedimdi almamistim alsa miydim ki soguk su icmekten midemi de usuttum sanirim biraz. Ev huzurlu degil bugunlerde of aydina donmek istiyorum ama mumkun degil bak bugun o kadar az aldim ki bu telefonu elime. Simdi uykulari geldi iyice mayistilar biraz . Birazdan cikaricam yukariya. Denizin wc sorunu da cozulmedi ayni habire camasir atiyorum cope artik. Bimin donlarindan 6 sar 6 sar aliyorum her girisimde. Galiba terapiye ihtiyacim var. Ve su an midem berbat bulaniyo. Menumu vereyim hemen kotu seyler olabilir iiiyyyy.
Icinizi kararttim de mi. Gelmedim gelmedim sikayetlerle geldim. Kimseye soylenemiyorum burda bi yazasim geldi iste. Esim emar cektirmeye gitti 2 ye dogru anca gelecek. Uyumam ben gelirim muhabbete.

Canım fasulye ekip semizotu çıkmasını nasıl becerdiniz acaba

Simit diyorum simitttt

Yok valla simiti diyorum benden beter taktın geceye
Hahaaha fatimem soyle ki, fasulye tohumlari tırt cikti semizotu yikanan sular hep oraya dokulunce hep semizotu cikmis hem de su luks manavlarda satilanlardan iri yaprakli

Canim sayenizde hepinizin hakki var ustumde iyi ki buraya gelmisim.

Hahhahaha valla başım çatlıyor gidip yürümem lazım akiama kadar sevgilimle kavga ettim salak saçma sebeplere çünkü regl olmak bunu gerektirir
Ay cok guldum bu soyledigine :)))) sevgiliyken regl kavgalarinin tadini cikar kardes kocalar regl megl dinlemiyo kavga konusunda :)))) hatta benim suphelerim var evli erkeklerin arada regli tutuyo bence :))))

Sabah kalkınca 1 erik bir bardak su

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 su br süt
5 zeytin
1 salata
2 dilim tbe
Peynir

Ara
1 nektari

Öğle
6 yk bamya
1 sb yoğurt
Peynir
2 dilim tbe

Ara
1 büyük erik

Akşam
Tavuk ızgara
Salata
1 sb yoğurt
1 kepçe çorba
2 dilim tbe

Ara
1 sb yoğurt

2 lt su içmemişimdir

Yawrukush

Ay mervis seni okuduguma bi an sevindim:) nasilsin canim benim evlilik stresleri biraz hafifledi mi. Gecmis olsun pandana olsun duse duse dusmeyi ogrenecek. Dusmemeyi degil dusmeyi yani düştükce yaralanmamayi:)))

Birak kossun seni bulamayinca bir sure sonra vazgecer. Ben saliyom kayboluyolar allah koruyor galiba :)))

Gonca nolcak bu moralsizligimiz. Bizim evde.kriz var senin neyin var. Ay gonca atesim cikti gelsem de bi seronlasan beni hem dinlenirdim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…