amin Demetim insallah , hayirli cumalar canim.Gunaydin canlar, hayirli cumalar
Yawrukush gozun aydin canim. Saglikla sihhatle gelsin pasamiz:)
@asya_01 saglikla kucagina al kuzum. Stres yapma, farkli doktor gorusu de al canim.
@Saadetim33 hos geldin guzelim
gogo2405 hadi hayirlisi ablacigim:)
E-brulim sen nasilsin gulum?:)
Günaydın kuzum hayırlı cumalar:)Canlarim hepinize bol enerjili, bol eksili, hayirli, mutlu cumalar.
Bugun basgul yuzlerimizi guldursun insallah.
Aksam 17ye kadar bildirimlerinizi bekleriz kizlar, acele etmeyin, wc sonrasi, ac karnina ve mumkunse kiyafetsiz tartilin
Ablacim nedir durumlar, refik artti mi, test yapacak misin meraktayiz :)Yaaa kızlar benim refik hala sokulmedi yaa 5.gün bugün az önce arkadaşla konuşuyoruz hamilemisin yoksa dedi kafam karıştı. Aslında ihtimal yok bence ama ya varsa diye kafam karıştı. Sabaha kadar cogalmazsa test alıcam eve giderken.
canim benim diskalifiye ne demek, sadece cok merak ettim seni.diskalifiye oldummu bilmiyorum kaptanimYawrukush
menumu yazayimde birdaha tekrarlanmayacagini soyleyebilirim...ozel bir durumdu
sabah
yumurta salatasi az peynir
yarim dilim tbe tahin pekmezli
ogle
yarim muz 2ceviz
aksam
2yk barbunya zeytinyagli
salata
izgara et
spor
45dk bant
3×15 sumo squat
3×15yan simitler
su 3lt
2bardak maydanoz suyu
sabah guzel eksi gelebilir kaptanim
yazmadim ama diyetimi hic bozmadim
bakalim ne cevap vereceksin
aksam neden yemedin guzelim?Menüm
Kahvaltı
1 kk peynir
Domates salatalık biber
Çay
2 dilim ekmek
5 adet zeytin
Ara
3 adet ceviz
Öğle
Patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
Salata
Ara
Süt
Muz
Akşam yok
Su 3 litre
Adım 7600
@AKovser
cok guzel kuzum :)Sabah
2 sucuklu yumurta
Peynir 6 zeytin
2 tbe
Domates salata
Ara
2 kayısı 1 erik
Öğle
1 şeftali
1 sb kefir kendim yaptın artık devamlı kefir mayalicam
Akşam
6 yk barbunya
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
1 sb yoğurt
Salata
1 dilim tbe
Ara
Yarım su bardağı yoğurt 2 su br süt
Su en az 2 litre
Cezam: 100 jj
+
25 squat
canim benim alerjik rahatsizliklar hem coculara, hem ailelere cok zorluk veriyor, uzuyorSelam kızlar bugün kızımın doktor kontrolüne gittik ve malesef haberler iyi değil kızımın alerjisi geçmemiş malesef ve daha kötü olmuş. Yoğurtu kes dedi. yumurta beyazına da alerji değeri çok yüksek çıkmışeve gelene kadar ağladım resmen göz yaşlarından yolu göremedim.. muayeneye gittiğimde bu çocuğun alerjisi yok o diyet mamayı verme zararlı o diyen doktor, o mamadan meyvesini koy çorbasına koy diye anlatmaya başladı.. çok sinirlerim bozuldu o kadar seviyor ki yoğurdu masada görür görmez mama mama diye onu gösteriyor nasıl engel olacağım ben bu çocuğa bilmiyorum. Yumurta deyince kek börek herşey iptal.. offf çok zor çocuğa yeme demek..
Neyse menümü yazayım ben
Sabaha
1 dlm yumurtalı ekmek
Ara
2 kuru kayısı
Öğlen
Kıymalı omlet
Yoğurt
Akşam
1.5 sk pilav
Tavuk
Yoğurt
Ara
4 kuru kayısı 3-4 tane fıstık
acaba neden zayiflamaya dur dedin Edam, gelsene kiz takimaa aaaaSaol canm zayflama maratonuna dur dedim de :) geride dönemiyorum :)
hayirlisi olsun hakkinizda canim, insallah sizin en mutlu, saglikli olacaginiz yerde olursunuz..Cok saol canm ya unutulmuyoruz. Bizim memleket degistrme olanagimiz var karisigiz biraz esjmin memleketine tasinabilirz herkes orda burda tek kaldik ... Ortalik karisik biz karisik izinler kalkti falan oda problem oldutabi :/ sen nasilsin bebis nasil . bebisini kaybeden arkadasimiz nasil oldu
ah canim yaa cok gecmis olsun , ilaclari bir soylesene doktoruna, belki degistirir...Dha iyiyim ağrıö sızım yok sdece ilçlar ağır geldi ve ödem yapıyor elim ayğım titriyor resmen sen nasılsın kuzum aprun problem yok insallah
Yaaa gpggoooo istermisin ki öyle bişey olsa
canim rahat yiyebiliyor musun yemekleri?Çarşamba
Sabah
2kaşık yulaf
1meyveli yoğurt
Öğle
Peynirli sandaviç
Akşam
1kaşık patlıcn saltası
1kaşık deniz börülcesi
1 köfte
2 küçük pirZola
Spor yok su da az içtim
Persembe
Sabah
İki lokma gevrek
Öğlen
1 porsiyon tavuk ızgara
Ara
Buzlu şekersiz latte
Akşam
1çatal taZe fasulye
2 kasık bulgur pilavı
Bir dilim patates
1çatal patlıcan ezmesi
Gece
1 soda
Buzlu şekersiz latte
Su 1litre en fazla
Spor yok
ahh canim doktora soyle ilaclari, degistirir belki guzelim..Kızlar bu antibiyotikler beni bitirdi elim ayağım titriyor of söyledim de ben bu ilaç yüzünden gecen yıl acillik oldum serum yedim diye yine onu verdi yanına bişey daha verdi bu dengeler dedi bi de ağrı kesici verdi bi de kendi ilacım var mafoldum resmen annem dün mide koruyucu şurup verdiği halde midem bozuldu bugün iki kez çok fenaydım hala halsizim yanağım şiş zaten böyle olcağını biliyodum vücudum da ödem topladı korkum buydu zaten de daha 3tane çekilcek ben bu çileye 3 kez nasıl katlancam o var
evet ablam saglikli olsunda:)Ooo baya maceralı bigün olmuş yine hakkınızda hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda bebiş erkek olsun.
Isterimde regl çoğalmaya başladı yinede .karışık duygularım
Ne ki ilacın adı bazıları banada yapıyo
Gönder bakayım ama yorum yapamayabilirim
disarida olunca normal ablam..Yawrukush gnydin dunku menum karisti ozur dilerim
Sabah
4 diyet buskuvi
Oglen
Ceyyrek simit
Aksam
4 kasik taze fasulye
3 litre su
Spor
24357 adim
oyy haftanin ilk bildirimi, siftahi seninle yaptik yine ablacim.Gecen hafta 57,2
Bu hafta 55,1
Yawrukush
Odemler gitti bir anda sanirim kilom bu oldu bende sasirdim gercekten maydonoz suyu ictim bol bol
amin canim saglikli olsunda , evlat candir..Canım benim lütfen üzülme Rabbim dermansız dert vermesin geçer inşAllah. Evet alerjik çocuk büyütmek çok zor. Dondurmanın tadını bilmeden büyüyen çocuklar var çok hassas bir rahatsızlık ama inşAllah en kısa sürede toparlayacak düzelecek.
Canım, çok teşekkür ederim. Sen güzel baktığın için güzel görüyorsun. Sen nerelerdesin?? Diyet ne durumda gelsene cnm artık özledim seni
Canım günaydın, demek erkekmiş. Olsun cnm eşin haklı Akına arkadaş olur beraber çok güzel oyun oynar. Türkiyedeyken demek anlayamadı dr keşke anlasaydı ama olan oldu yerim ben onu :) sağlıkla dünyaya gelsin inşAllah
Çok geçmiş olsun cnm aman dikkat et
sanada bir tanem :)Günaydın kuzum hayırlı cumalar:)
Tebrikler canımGecen hafta 57,2
Bu hafta 55,1
Yawrukush
Odemler gitti bir anda sanirim kilom bu oldu bende sasirdim gercekten maydonoz suyu ictim bol bol
Neyseki regl çoğalmaya başladı canım. Nasılsın oğlun nasıl.Gunaydin canlar, hayirli cumalar
Yawrukush gozun aydin canim. Saglikla sihhatle gelsin pasamiz:)
@asya_01 saglikla kucagina al kuzum. Stres yapma, farkli doktor gorusu de al canim.
@Saadetim33 hos geldin guzelim
gogo2405 hadi hayirlisi ablacigim:)
E-brulim sen nasilsin gulum?:)
Test yapmiycam kuzum arttı neyseki ama iyi bi telaş yaptım akşam neredeyse nöbetçi eczaneye gidecektim.Ablacim nedir durumlar, refik artti mi, test yapacak misin meraktayiz :)
canim benim diskalifiye ne demek, sadece cok merak ettim seni.
en son Senaya sordum..
iyiymissin, bir dahakine haber et ki aklimiz sende kalmasin gulum
aksam neden yemedin guzelim?
cok guzel kuzum :)
kefirin afiyet olsun
canim benim alerjik rahatsizliklar hem coculara, hem ailelere cok zorluk veriyor, uzuyor
yakin bir arkadasimda cok zor durumda cocugunun alerjisi yuzunden.
insallah buyudukce gecer bu durumlar.
bunada sukur canim, daha dikkatli olursun yedikleri konusunda ama evladinin karni doyar gulum hic merak etme..
acaba neden zayiflamaya dur dedin Edam, gelsene kiz takimaa aaaa
hayirlisi olsun hakkinizda canim, insallah sizin en mutlu, saglikli olacaginiz yerde olursunuz..
senin okul durumlari ne oldu guzelim?
saadet dun yazdi cok sevindik hepimiz ondan haber alinca..
ah canim yaa cok gecmis olsun , ilaclari bir soylesene doktoruna, belki degistirir...
canim rahat yiyebiliyor musun yemekleri?
ahh canim doktora soyle ilaclari, degistirir belki guzelim..
insallah hafifler ve biter sIkIntilarin cok uzuluyorum bu duruma, keske elimizden bir sey gelse...
evet ablam saglikli olsunda:)
disarida olunca normal ablam..
bugun toparlarsin:)
oyy haftanin ilk bildirimi, siftahi seninle yaptik yine ablacim.
masallah sana, 55 oldun ya azimle, ayakta alkisliyorum seni,harikasin
amin canim saglikli olsunda , evlat candir..
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | - | 50M 50IA | |||
Mavibocuk | - | - | - | ||||
melinda23 | - | - | |||||
abesle_istigal | - | - | - | - | - | ||
haeshin | - | - | |||||
gogo2405 | ODUL DINLENME | ODUL | 50JJ | - | |||
tiffany20 | |||||||
happy_moon | ODUL 100S | ||||||
AKovser | - | - | - | ||||
KarKralicesi | - | - | - | - | - | - | - |
fyfyfy | |||||||
Ollalla | ODUL | - | |||||
edsofi | - | - | - | - | - | - | - |
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
saricicek | - | - | - | 50M 100IA | - | - | - |
oluroylebazen | 10DK Y | ||||||
engindenizz | - | - | - | - | - | - | |
hilositko | - | - | - | - | - | - | - |
kitabi | - | - | - | - | - | - | - |
asyacim bugun nasilsin kuzum, baska bir doktorada gidecek misiniz?Bebegin gelismemesinden çok korkuyorum cok
amin canim, hayirli sabahlar:)Gününüz aydın,neşeniz bol,mutluluğunuz daim olsun inşallah
Rabbim sizlere her şeyin; En iyisini,En güzelini ve En hayırlısını versin inşallah!
Hayırlı sabahlar
ablacim bu bir isaret mi yoksa, benimde oyle olmustu, mezun olduktan sonra ilk ay bir endiselenmistim hamile miyim diye?Tebrikler canım
Neyseki regl çoğalmaya başladı canım. Nasılsın oğlun nasıl.
Test yapmiycam kuzum arttı neyseki ama iyi bi telaş yaptım akşam neredeyse nöbetçi eczaneye gidecektim.
tamam ablam hiiic acelesi yok, iyi istirahatler:)Son 30 dakikam kaldı sonra 3 gün evdeyim inşallah. Eve gideyim biraz uyuyup kalkıp tartilirm özgem fazla geç kalmam öğlen bebek mevludune gitmez kvalidemle.
Tebrikler canım
Neyseki regl çoğalmaya başladı canım. Nasılsın oğlun nasıl.
Test yapmiycam kuzum arttı neyseki ama iyi bi telaş yaptım akşam neredeyse nöbetçi eczaneye gidecektim.
Ayy ben sıcağım bebek fikrine de eşim hiç istemiyor bu saatten sonra dahada istemez artıkasyacim bugun nasilsin kuzum, baska bir doktorada gidecek misiniz?
Bol sivi tuketip, dinleniyor musun gulum?
amin canim, hayirli sabahlar:)
ablacim bu bir isaret mi yoksa, benimde oyle olmustu, mezun olduktan sonra ilk ay bir endiselenmistim hamile miyim diye?
sonra dusunduk esimle aslinda fena olmaz dedik:)
2. ay gecti oyle, 3.ayda bebis haberini aldik.
sizinde belki iciniz isnir bebek fikrine bu heyecanla belli olmaz:))
tamam ablam hiiic acelesi yok, iyi istirahatler:)
Sağolasın canımIyi heyecan yasatti ama sana:) Iyiyiz biz cok sukur. Kahvaltida minigim, sonra da okula yollanacagiz. Senin de nobet bitmis. Iyi istirahatler ablacigim.
Önceki gün yolcu ettik canım şükür, dünde nöbetteydik :))@asya_01 nasil oldun gulum?
D3S1R3 Demetim nasilsin canim?
@Saadetim33 dualarim seninle, insallah iyisindir canim, 4 gozle senden haber bekliyoruz..
@abesle_istigal canim iyi misin cumadan beri senden haber yok guzelim, aklim sende?
@zey zey kuzum sende kayiplara karistin..
@mrym77 ablacim sizler nasilsiniz, alciniz cikti mi?
@KarKralicesi sende bizi hepten biraktin be yavrummm
@engindenizz bugun daha iyi misin canim?
saricicek123 misafirler ne zaman yolcular guzelim?
Saadetim canım merak ettik seni, sınavın çok zor Rabbim bol sabır versin toparlanırsın gülüm inşallah zamanlaSlm kızlar nasılsınızYawrukush D3S1R3 saricicek123 @melinda23 kusura bakmayın msjlarınıza geç cvp verdim biraz toparlanmam lazımdı.
Umarım herkes iyidir
tebrikler canimin ici, harikasinSelam
Geçen hafta 53.9
Bu hafta 53.4
Fark 500 gr
Aslında daha eksi gördüm bu hafta içi ama gece süt içtim şişkinlikte var.. Buna rağmen eksi çok şükür
Çok bekleyemeidm kahvaltımı yaptım hasanı kontrole götürüyorum hastaneye öpüldünüz
cicegim misafirlerini yolcu etmissin bu hafta guzel bir eksi gelir kuzum, bozma moraliniGünaydın kızlar hayırlı cumalar cümleten, kusura bakmayın ilk haftadan böyle olmasını istemezdim ama misafir bombardımanına tutuldum resmen rejimi bozmadım ama sporda yapamadım maalesef. Bu hafta inşallah toparlarım bakalım
Geçen hafta:60,900
Bu hafta : 61,00
Fark : 0,100
Yüzde :-0,16
Eki Görüntüle 1860825
Günaydin hayirli cumalar canlarim ♥
gogo2405 ablacim gelen giden var mi? :)
Harpy gecmis olsun canim, Allah sifasini versin insallah ilerde gecer
oluroylebazen canim dikkat et belki antibiotigin icinde bulunan bir seye karsi alerjin falan vardir. Baska doktora danisma imkanin yok mu?
F Fyfyfy abla harika vermissin tebrik ederim :)
happy_moon tebrik ederim canim
saricicek123 önümüzde ki cumaya kadar sporla telafi edersin cicegim
D3S1R3 ablam sükür iyi diyelim iyi olalim. Sen nasilsin?
Yok canımGünaydin hayirli cumalar canlarim ♥
gogo2405 ablacim gelen giden var mi? :)
Harpy gecmis olsun canim, Allah sifasini versin insallah ilerde gecer
oluroylebazen canim dikkat et belki antibiotigin icinde bulunan bir seye karsi alerjin falan vardir. Baska doktora danisma imkanin yok mu?
F Fyfyfy abla harika vermissin tebrik ederim :)
happy_moon tebrik ederim canim
saricicek123 önümüzde ki cumaya kadar sporla telafi edersin cicegim
D3S1R3 ablam sükür iyi diyelim iyi olalim. Sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?