Hayirlisi olsun ablacim ♥Yok canım
Allah yardımcın olsun kuzum inşallah zor olmaz ederim tabiki kuzumevet canim akin kardesinin olacagini biliyor belkide bu yuzden tum bu tavirlari off off..
Insallah dogum sonrasi dahada zor olmaz Mervem dua et kuzum..
Kuzuşum normalde ben ekmek yemiyorm :) normalde pilavda yememde ablam yapınca yedim :))teşekkür kuzum:)Çok beğendim menünü :)
Karpuz yerine çavdar ekmeği ye bence hem karpuz şekerli gerçi karbonidrato da pilavdan almışsın :)) cok beğendim
Tavukla eti birlikte mi pişirmişler bende ilkkez duydum ablaAz kaldi de mi merve. Dugun yemegi bulgur.pilavi yemistik ozkonakta . Tavuk ve et birlikte pisirdiler ilk defa orda gordum yedim. Kuru sogan ve ayran. Bu gun once de manti ve patlicanli bi et yemegiyyle sarma vardi. Sizin nasil olcak yemek verilecek mi?
Pandalar oyle oluyo bak sizin gormediginiz dusmelerinde hic aglamiyodur o :))) nazlari bize
Inş iyi gelir sonuç TakımımızaYok canım
hoşbuldum canım. iyiyim sen nasılsınNerdesin kaçak ? Hoşgeldinnn :) Nasılsın ?
Cok sukur bende iyiyim iyi olmana sevindim :)iyiyim canım iyiyim şükür
ya bayramdı. tatildi vs. derken ancak
sen nasılsın canım
Harikayaaa 2 kilo nasil oldu yaa tebrik ederimgecen cuma 84.6
bugun 82.6
fark -2kilo
7lere cok az kaldi
2 haftaya devlette ki Dr a gidip sanirim 3 lu test yapıcak sürekli dinleniyorum gülüm 4 buçuk lt şu içiyorum ortalama şifa olur inşallah yavruma.sen naptin nasil gecti kontrolunasyacim bugun nasilsin kuzum, baska bir doktorada gidecek misiniz?
Bol sivi tuketip, dinleniyor musun gulum?
amin canim, hayirli sabahlar:)
ablacim bu bir isaret mi yoksa, benimde oyle olmustu, mezun olduktan sonra ilk ay bir endiselenmistim hamile miyim diye?
sonra dusunduk esimle aslinda fena olmaz dedik:)
2. ay gecti oyle, 3.ayda bebis haberini aldik.
sizinde belki iciniz isnir bebek fikrine bu heyecanla belli olmaz:))
tamam ablam hiiic acelesi yok, iyi istirahatler:)
iyi olmaya çalışıyorum diyebilirim cnm
oğluş dün ateşlendi acildeydik gece. sabaha kadar 38 den aşağı düşmedi ateşi ilaçlarda etki etmedi. annem sabah çocuk doktorumuza götürdü bir kaç farklı ilaç yazmış şimdi konuştum annemle iyiymiş düşmüş ateşi ama tabi 3 gün falan sürer ateşi demiş doktor. boğazı kötü olmuş kıpkırmızıymış. hafta sonu çok az dondurma yemişti ondan oldu galiba
off oğlum bu haldeyken işe gelmiş olmak bana işkence resmen
bir kaç gün sayfaya giremezsem merak etme beni kaptanım.
elimden geldiğince girer haberdar etmeye çalışırım sizleri de ama giremezsem de meraklanmayın olur mu.
şimdi işimin başına döneyim fırsatını bulmuşken yazmak istedim.
görüşmek üzere
Allah işte çok büyük canım sen misin pilavlt börekler gösteren. Motivasyonumu son resimlerinle yerine getirdin süpersinnn kalkıp spor yapim azcık
Hoşgeldinnn neşen daim olsun fıstık süpersin
Evet canım aynen emzirdiğim için...
diskalifiye oldummu bilmiyorum kaptanimYawrukush
menumu yazayimde birdaha tekrarlanmayacagini soyleyebilirim...ozel bir durumdu
sabah
yumurta salatasi az peynir
yarim dilim tbe tahin pekmezli
ogle
yarim muz 2ceviz
aksam
2yk barbunya zeytinyagli
salata
izgara et
spor
45dk bant
3×15 sumo squat
3×15yan simitler
su 3lt
2bardak maydanoz suyu
sabah guzel eksi gelebilir kaptanim
yazmadim ama diyetimi hic bozmadim
bakalim ne cevap vereceksin
Selam kızlar bugün kızımın doktor kontrolüne gittik ve malesef haberler iyi değil kızımın alerjisi geçmemiş malesef ve daha kötü olmuş. Yoğurtu kes dedi. yumurta beyazına da alerji değeri çok yüksek çıkmışeve gelene kadar ağladım resmen göz yaşlarından yolu göremedim.. muayeneye gittiğimde bu çocuğun alerjisi yok o diyet mamayı verme zararlı o diyen doktor, o mamadan meyvesini koy çorbasına koy diye anlatmaya başladı.. çok sinirlerim bozuldu o kadar seviyor ki yoğurdu masada görür görmez mama mama diye onu gösteriyor nasıl engel olacağım ben bu çocuğa bilmiyorum. Yumurta deyince kek börek herşey iptal.. offf çok zor çocuğa yeme demek..
Neyse menümü yazayım ben
Sabaha
1 dlm yumurtalı ekmek
Ara
2 kuru kayısı
Öğlen
Kıymalı omlet
Yoğurt
Akşam
1.5 sk pilav
Tavuk
Yoğurt
Ara
4 kuru kayısı 3-4 tane fıstık
Cok saol canm ya unutulmuyoruz. Bizim memleket degistrme olanagimiz var karisigiz biraz esjmin memleketine tasinabilirz herkes orda burda tek kaldik ... Ortalik karisik biz karisik izinler kalkti falan oda problem oldutabi :/ sen nasilsin bebis nasil . bebisini kaybeden arkadasimiz nasil oldu
Canlarim eve geldik sonunda, Akin arabada uyuyakaldi
Ben cook yoruldum.
Doktor kontrolumuz iyi gecti cok sukur ama bebis kiz degil erkekmisevet evet yanlis okumadiniz erkekmis
Turkiye'de bebise kiz deyipte beni heveslendiren doktora buradan sevgilerimi yolluyorum
Ultrason gorevlisi bebisin cinsiyetini biliyor musunuz dedi bizde kiz dedik, ultrasonu acar acmaz kim size kiz dedi dedi
Velhasil kelam esim Akina arkadas geliyor iste ne guzel deyip , birde suslu kiz bebek kiyafeti vs masraflarindan yirttik diye pek keyiflendi
Esim icin hazin bir son dusunuyorum
Sonra Turk markete gittik, turk gidalarini depoladim sukur
Oradan dolarciya gittik, Turkiye'deki milyoncular gibi her sey 1$.
Akin kendine bir seyler secti aldi kasaya bir geldik, sistemlerinde bir hata olusmus parayi odeyemedik, Akin ortaligi yikti,arabada yol boyunca neden alamadik, oyun hamurlarim dolarcida kaldi ama geri donup alalim diyee basimin etini yedi
Yerkende Allaha sukur uyudu kaldi
Marketten aldiklarimi yerlestireyim, sonrada bir cay demleyeyim bu saatten sonra yemek yetistiremem, kahvalti candir
Yarin tarti hepimizi guldursun insallah guzeller, 2.takimida yenelim,notamizida sildirelim
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler
Kızlar bu antibiyotikler beni bitirdi elim ayağım titriyor of söyledim de ben bu ilaç yüzünden gecen yıl acillik oldum serum yedim diye yine onu verdi yanına bişey daha verdi bu dengeler dedi bi de ağrı kesici verdi bi de kendi ilacım var mafoldum resmen annem dün mide koruyucu şurup verdiği halde midem bozuldu bugün iki kez çok fenaydım hala halsizim yanağım şiş zaten böyle olcağını biliyodum vücudum da ödem topladı korkum buydu zaten de daha 3tane çekilcek ben bu çileye 3 kez nasıl katlancam o var
Gününüz aydın,neşeniz bol,mutluluğunuz daim olsun inşallah
Rabbim sizlere her şeyin; En iyisini,En güzelini ve En hayırlısını versin inşallah!
Hayırlı sabahlar
Selam kızlar bugün kızımın doktor kontrolüne gittik ve malesef haberler iyi değil kızımın alerjisi geçmemiş malesef ve daha kötü olmuş. Yoğurtu kes dedi. yumurta beyazına da alerji değeri çok yüksek çıkmışeve gelene kadar ağladım resmen göz yaşlarından yolu göremedim.. muayeneye gittiğimde bu çocuğun alerjisi yok o diyet mamayı verme zararlı o diyen doktor, o mamadan meyvesini koy çorbasına koy diye anlatmaya başladı.. çok sinirlerim bozuldu o kadar seviyor ki yoğurdu masada görür görmez mama mama diye onu gösteriyor nasıl engel olacağım ben bu çocuğa bilmiyorum. Yumurta deyince kek börek herşey iptal.. offf çok zor çocuğa yeme demek..
Neyse menümü yazayım ben
Sabaha
1 dlm yumurtalı ekmek
Ara
2 kuru kayısı
Öğlen
Kıymalı omlet
Yoğurt
Akşam
1.5 sk pilav
Tavuk
Yoğurt
Ara
4 kuru kayısı 3-4 tane fıstık
hoşbuldum canım. iyiyim sen nasılsın
ayyy sorma kuzummmm gelemedim biiiii
neein var kovserciğimHayırlı cumalar canlar..
Özge ben sabitim halabir umut heveslendim inmiştir diye ama olmadı
Hiç iyi hissetmiyorum kendimi, arkadaşımın düğünü de var gidebilecek miyim bilmiyorum, biraz dinleneyim gidersem de gece yorgunluktan uyuyakalmazsam gelirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?