Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
Haftalık bilidirim
Geçen hafta:63.6
Bu hafta:63.5
Fark:0.1
Yüzde:0.16

Hemen hazırlanıp çıkmam lazım inşallah hepiniz güzel kilolar vermişsinizdir canlarımmm öptüm:)
evet canim akin kardesinin olacagini biliyor belkide bu yuzden tum bu tavirlari off off..
Insallah dogum sonrasi dahada zor olmaz Mervem dua et kuzum..
Allah yardımcın olsun kuzum inşallah zor olmaz ederim tabiki kuzum

Tavukla eti birlikte mi pişirmişler bende ilkkez duydum abla gün gün ne vereceğimizi bilmiyorum ama mantı, yaprak sarması yaptık daha sulu köfte yapacağız ayrıca bi adam tutup et sote pilav gibi bişi yaptırtacağız abla:)
Aynen abla yaaa kendi düşüyor kalkıyor ışıklara baka baka oradan oraya oradan oraya koşuyor

Dunku menum
Kahvaltidan once 1 elma
Kahvalti 1 haslanmis yumurta 1 dilim beyaz ekmek 1 kk peynir 1 yemek kasigi tereyag 2 zeytin 1 salatalik
Ara yarim domates
Oglen 1 kase yogurt corbasi 1 kase salata
Ara 1 dilim karpuz
Aksam et yemegi yarim kase yogurt corbasi
Ara 4 cilek
Su 2.5 litre
Yesil 1 fincan
1 kupa maydonoz suyu
Spor
15.000 adim
Jillian

2 haftaya devlette ki Dr a gidip sanirim 3 lu test yapıcak sürekli dinleniyorum gülüm 4 buçuk lt şu içiyorum ortalama şifa olur inşallah yavruma.sen naptin nasil gecti kontrolun

cok gecmıs olsn malesef bebekler bu mevsımlerde de hasta oluolar bızıde caresız bırakıolar malesef

hepımızın nesesı bol olsun canım

ohh menu guzel sporda ıyı sen baya baya ıncelıosn valla baya hızlı gdıo kılolarn ne guzel

canım uzulme aglama lutfen evet zor bsy gercekten ama cozumsuz dılkı zamanla duzelır alerjısı zaman zaman butun bebeklerd eoluyor

huhuu nerelersn kız

senin gunlern ne kdr yogun gecıtyor kaptanım agırlasnca napcaksn cok yoruluosn kıyamam

cok gecms olsn ters reaksıyon gosterıo demekkı hay allah bıde bugune bak nasl gecıcek

Gününüz aydın,neşeniz bol,mutluluğunuz daim olsun inşallah
Rabbim sizlere her şeyin; En iyisini,En güzelini ve En hayırlısını versin inşallah!
Hayırlı sabahlar

selam babysi hepımzn nesesı bol osln

menumu yazayım

sabah
1 domates
1 yumurta
1 kk peynır
2 dılım ekmek

ara yesılcay

oglen
3 y.k barbunya
1 y.k bulgur
salata
ayran

ara
3 erık cok eksıydı
1 elma

aksam
kabak kavurdum tereyagnda adı ne bılmırom uzernede sarımsaklı yogurt wc ye cıkamıorm kabak yemegıde yapmaya usendm bı arkds o tarıfı verdı tadıda lezzetlıydı
salata da yedım okadr

Çok geçmiş olsun canım..

hoşbuldum canım. iyiyim sen nasılsın
ayyy sorma kuzummmm gelemedim biiiii

Çok şükür iyi olmana sevindim canım
Bugün biraz iyi değilim, toparlanırım inşaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…