Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok gecmis olsun canim benmkide sute alerjisi var ama vucutta bisi cikmiyor bagirsaklarini cok bozuyor rahatsizlaniyir ama sut hastasi ilkten yoktu sonradan ckti . bakalim 2 yasini bitirsin gene denicekmisiz icirmeyi . doktor ole soledi

Cok saol canm ya unutulmuyoruz. Bizim memleket degistrme olanagimiz var karisigiz biraz esjmin memleketine tasinabilirz herkes orda burda tek kaldik ... Ortalik karisik biz karisik izinler kalkti falan oda problem oldutabi :/ sen nasilsin bebis nasil . bebisini kaybeden arkadasimiz nasil oldu

Gittikce guzellesiosun massallah :)

Geçmiş olsun canım zor ama ilerde geçer belkide.

Canlarim eve geldik sonunda, Akin arabada uyuyakaldi
Ben cook yoruldum.
Doktor kontrolumuz iyi gecti cok sukur ama bebis kiz degil erkekmisevet evet yanlis okumadiniz erkekmis
Turkiye'de bebise kiz deyipte beni heveslendiren doktora buradan sevgilerimi yolluyorum
Ultrason gorevlisi bebisin cinsiyetini biliyor musunuz dedi bizde kiz dedik, ultrasonu acar acmaz kim size kiz dedi dedi
Velhasil kelam esim Akina arkadas geliyor iste ne guzel deyip , birde suslu kiz bebek kiyafeti vs masraflarindan yirttik diye pek keyiflendi
Esim icin hazin bir son dusunuyorum
Sonra Turk markete gittik, turk gidalarini depoladim sukur
Oradan dolarciya gittik, Turkiye'deki milyoncular gibi her sey 1$.
Akin kendine bir seyler secti aldi kasaya bir geldik, sistemlerinde bir hata olusmus parayi odeyemedik, Akin ortaligi yikti,arabada yol boyunca neden alamadik, oyun hamurlarim dolarcida kaldi ama geri donup alalim diyee basimin etini yedi
Yerkende Allaha sukur uyudu kaldi
Marketten aldiklarimi yerlestireyim, sonrada bir cay demleyeyim bu saatten sonra yemek yetistiremem, kahvalti candir
Yarin tarti hepimizi guldursun insallah guzeller, 2.takimida yenelim,notamizida sildirelim
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler

Dha iyiyim ağrıö sızım yok sdece ilçlar ağır geldi ve ödem yapıyor elim ayğım titriyor resmen sen nasılsın kuzum aprun problem yok insallah

Yaaa gpggoooo istermisin ki öyle bişey olsa

Geçmiş olsun kuzum

Menun güzel kuzum ama cok gecmiş olsun

Çarşamba

Sabah
2kaşık yulaf
1meyveli yoğurt

Öğle
Peynirli sandaviç

Akşam

1kaşık patlıcn saltası
1kaşık deniz börülcesi
1 köfte
2 küçük pirZola

Spor yok su da az içtim

Persembe

Sabah
İki lokma gevrek

Öğlen
1 porsiyon tavuk ızgara

Ara
Buzlu şekersiz latte

Akşam
1çatal taZe fasulye
2 kasık bulgur pilavı
Bir dilim patates
1çatal patlıcan ezmesi

Gece
1 soda
Buzlu şekersiz latte

Su 1litre en fazla
Spor yok

Kızlar bu antibiyotikler beni bitirdi elim ayağım titriyor of söyledim de ben bu ilaç yüzünden gecen yıl acillik oldum serum yedim diye yine onu verdi yanına bişey daha verdi bu dengeler dedi bi de ağrı kesici verdi bi de kendi ilacım var mafoldum resmen annem dün mide koruyucu şurup verdiği halde midem bozuldu bugün iki kez çok fenaydım hala halsizim yanağım şiş zaten böyle olcağını biliyodum vücudum da ödem topladı korkum buydu zaten de daha 3tane çekilcek ben bu çileye 3 kez nasıl katlancam o var

Kaptan feyzanur bi anda neden gitti nerelerde o yok takım fena durgun bi halde gerçi bu ara sağlık sorunlarımız vesayre de var cümleten geçmiş olsun vallla Yawrukush

Gogocum sana faceden kan değerlerimi atsam bakarmısın biri hipoglisemi diyor biri ilaç veriyor bir kullanma çaresi diyet diyor biri tokluk kan şekerin düşük diyor neye inancağımı şaşırdım gerçekten gogo2405

Ooo baya maceralı bigün olmuş yine hakkınızda hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda bebiş erkek olsun.
Dha iyiyim ağrıö sızım yok sdece ilçlar ağır geldi ve ödem yapıyor elim ayğım titriyor resmen sen nasılsın kuzum aprun problem yok insallah

Yaaa gpggoooo istermisin ki öyle bişey olsa
Isterimde regl çoğalmaya başladı yinede .karışık duygularım
Ne ki ilacın adı bazıları banada yapıyo
Gönder bakayım ama yorum yapamayabilirim

Canım benim lütfen üzülme Rabbim dermansız dert vermesin geçer inşAllah. Evet alerjik çocuk büyütmek çok zor. Dondurmanın tadını bilmeden büyüyen çocuklar var çok hassas bir rahatsızlık ama inşAllah en kısa sürede toparlayacak düzelecek.

Gittikce guzellesiosun massallah :)
Canım, çok teşekkür ederim. Sen güzel baktığın için güzel görüyorsun. Sen nerelerdesin?? Diyet ne durumda gelsene cnm artık özledim seni

Canım günaydın, demek erkekmiş. Olsun cnm eşin haklı Akına arkadaş olur beraber çok güzel oyun oynar. Türkiyedeyken demek anlayamadı dr keşke anlasaydı ama olan oldu yerim ben onu :) sağlıkla dünyaya gelsin inşAllah
Çok geçmiş olsun cnm aman dikkat et

Gunaydin canlar, hayirli cumalar

Yawrukush gozun aydin canim. Saglikla sihhatle gelsin pasamiz:)

asya_01 saglikla kucagina al kuzum. Stres yapma, farkli doktor gorusu de al canim.

@Saadetim33 hos geldin guzelim

gogo2405 hadi hayirlisi ablacigim:)

E-brulim sen nasilsin gulum?:)

..GECEN HAFTAKI KILOLARIMIZI HATIRLAYALIM..

***4. Takım 475. Etap ***

Mavibocuk (63.6///%)
haeshin (59.8///%)
melinda23 (65.9///%)
gogo2405 (65.9///%)
abesle_istigal (84.6///%)
harpy (76.9///%)
tiffany20 (54///%)
happy_moon (53.9///%)
KarKralicesi (68.5///%)
AKovser (54///%)
fyfyfy (57.2/55.1/2.1/%3.67)

Ollalla (48.9///%)

4. Takim Ortalaması: %

***CITIR MI CITIRLAR***

engindenizz (82///%) 445. etapta kilo bildirimi yapmadan 77.7 kilo ile izne ayrildi
oluroylebazen (79/79//%) 393. etapta 73 kilo ile bildirimsiz izne ayrildi.Baslangic tarihi:4Temmuz, hedef:55
saricicek123 (60.9///%) 455. etapta 59.8 kg ile mezun oldu.Baslangic tarihi:11 Temmuz, hedef:57
Hilositko (55.5///%)
zey zey (58.5///%)

Ortalama: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…