Saol canm zayflama maratonuna dur dedim de :) geride dönemiyorum :)
Cok gecmis olsun canim benmkide sute alerjisi var ama vucutta bisi cikmiyor bagirsaklarini cok bozuyor rahatsizlaniyir ama sut hastasi ilkten yoktu sonradan ckti . bakalim 2 yasini bitirsin gene denicekmisiz icirmeyi . doktor ole solediSelam kızlar bugün kızımın doktor kontrolüne gittik ve malesef haberler iyi değil kızımın alerjisi geçmemiş malesef ve daha kötü olmuş. Yoğurtu kes dedi. yumurta beyazına da alerji değeri çok yüksek çıkmışeve gelene kadar ağladım resmen göz yaşlarından yolu göremedim.. muayeneye gittiğimde bu çocuğun alerjisi yok o diyet mamayı verme zararlı o diyen doktor, o mamadan meyvesini koy çorbasına koy diye anlatmaya başladı.. çok sinirlerim bozuldu o kadar seviyor ki yoğurdu masada görür görmez mama mama diye onu gösteriyor nasıl engel olacağım ben bu çocuğa bilmiyorum. Yumurta deyince kek börek herşey iptal.. offf çok zor çocuğa yeme demek..
Neyse menümü yazayım ben
Sabaha
1 dlm yumurtalı ekmek
Ara
2 kuru kayısı
Öğlen
Kıymalı omlet
Yoğurt
Akşam
1.5 sk pilav
Tavuk
Yoğurt
Ara
4 kuru kayısı 3-4 tane fıstık
Cok saol canm ya unutulmuyoruz. Bizim memleket degistrme olanagimiz var karisigiz biraz esjmin memleketine tasinabilirz herkes orda burda tek kaldik ... Ortalik karisik biz karisik izinler kalkti falan oda problem oldutabi :/ sen nasilsin bebis nasil . bebisini kaybeden arkadasimiz nasil olduHAL HATIR SORMACA
@melinda23 canim bugun hic ugramadin takima her sey yolunda mi?
@KarKralicesi artik iyiden iyiye merak ediyorum seni kuzum, nerelerdesin?
@zey zey , @hilositko ,edsofi sizler nerelerdesiniz kizlar? edsofi bayramdan sonra gelecegim demistin sekerim?
@mrym77 ablacim sen nasil oldun, kuzun nasil?
@CheGuevera sende hic ugramiyorsun sampiyonum, arada gel selam ver, ozledik..
@bnnu kuzum nasil gidiyor kilo koruma donemi?
@hawar ablacim senide merak ediyorum insallah her sey yolundadir..
@Saadetim33 hepimiz seni cok merak ediyoruz, insallah birgun senden haber aliriz guzelim, Allaha emanet ol...
DIPNOT: Canlarim hala menu ve sporlarini cok az yazanlar var.Lutfen menu ve sporlarinizi paylasin.
Sabah
2 sucuklu yumurta
Peynir 6 zeytin
2 tbe
Domates salata
Ara
2 kayısı 1 erik
Öğle
1 şeftali
1 sb kefir kendim yaptın artık devamlı kefir mayalicam
Akşam
6 yk barbunya
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
1 sb yoğurt
Salata
1 dilim tbe
Ara
Yarım su bardağı yoğurt 2 su br süt
Su en az 2 litre
Cezam: 100 jj
+
25 squat
Geçmiş olsun canım zor ama ilerde geçer belkide.Selam kızlar bugün kızımın doktor kontrolüne gittik ve malesef haberler iyi değil kızımın alerjisi geçmemiş malesef ve daha kötü olmuş. Yoğurtu kes dedi. yumurta beyazına da alerji değeri çok yüksek çıkmışeve gelene kadar ağladım resmen göz yaşlarından yolu göremedim.. muayeneye gittiğimde bu çocuğun alerjisi yok o diyet mamayı verme zararlı o diyen doktor, o mamadan meyvesini koy çorbasına koy diye anlatmaya başladı.. çok sinirlerim bozuldu o kadar seviyor ki yoğurdu masada görür görmez mama mama diye onu gösteriyor nasıl engel olacağım ben bu çocuğa bilmiyorum. Yumurta deyince kek börek herşey iptal.. offf çok zor çocuğa yeme demek..
Neyse menümü yazayım ben
Sabaha
1 dlm yumurtalı ekmek
Ara
2 kuru kayısı
Öğlen
Kıymalı omlet
Yoğurt
Akşam
1.5 sk pilav
Tavuk
Yoğurt
Ara
Dha iyiyim ağrıö sızım yok sdece ilçlar ağır geldi ve ödem yapıyor elim ayğım titriyor resmen sen nasılsın kuzum aprun problem yok insallahCanlarim herkese merhabalar,
Biz uyandik kahvaltimizi ettik hizlica, 20 dk sonra evden cikacagiz kismetse..
Hastaneye gidiyoruz, 20.hafta detayli ultrasonuna.
Islerimiz uzun surebilir, 3 yil once Akina hamileyken uzun sure hastanelerde harap olmustuk
Oradanda yakin diye turk markete gidecegiz, sonrasindada eve donusumuz 1 saat.
Bugun siz uyumadan takima gelebilir miyim bilmiyorum, cok yorucu birgun olacak.
Insallah hastaneden guzel haberler getiririm.
Alintilarimi da simdi yazamayacagim.
Ama aklimdaykenasya_01 gulum stres yapma insallah her sey guzel olacak.
@Saadetim33 kuzum takima gel bekleriz, ozledik canim:)
gogo2405 ablacim yarin tarti guldurecek bence yuzunu:)
@melinda23 canim sen bir doktora gorun..
@haeshin Busem iyi misin bugun?
@AKovser canim sporsuzluktan kilo sabit kaliyor bir tanem...
@KarKralicesi canim nerelerdesin yahu, gozumuz yolarda kaldi:)
oluroylebazen kuzum bugun nasilsin ,agrin sizin var mi?
E-brulim iyiyiz sukur gulum sen nasilsin?
@engindenizz canim cok gecmis olsun kuzucuga acil sifalar diliyorum Denizim..
F Fyfyfy ablacim hastanede isleriniz yolunda gitmis, gozunuzaydin..
@Harpy cim cezalari yapmissin harikasin kuzum:)
@Ollalla dun nerelerdeydin canim?
Unuttugum varsa kusuruma bakmayin, hepinizi opuyorum, bugun hafif spor yapin canlar, yemekleri de fazla kacirmayin.
Gorusmek uzere :)
Yaaa kızlar benim refik hala sokulmedi yaa 5.gün bugün az önce arkadaşla konuşuyoruz hamilemisin yoksa dedi kafam karıştı. Aslında ihtimal yok bence ama ya varsa diye kafam karıştı. Sabaha kadar cogalmazsa test alıcam eve giderken.
Geçmiş olsun kuzumiyi olmaya çalışıyorum diyebilirim cnm
oğluş dün ateşlendi acildeydik gece. sabaha kadar 38 den aşağı düşmedi ateşi ilaçlarda etki etmedi. annem sabah çocuk doktorumuza götürdü bir kaç farklı ilaç yazmış şimdi konuştum annemle iyiymiş düşmüş ateşi ama tabi 3 gün falan sürer ateşi demiş doktor. boğazı kötü olmuş kıpkırmızıymış. hafta sonu çok az dondurma yemişti ondan oldu galiba
off oğlum bu haldeyken işe gelmiş olmak bana işkence resmen
bir kaç gün sayfaya giremezsem merak etme beni kaptanım.
elimden geldiğince girer haberdar etmeye çalışırım sizleri de ama giremezsem de meraklanmayın olur mu.
şimdi işimin başına döneyim fırsatını bulmuşken yazmak istedim.
görüşmek üzere
Selam kızlar bugün kızımın doktor kontrolüne gittik ve malesef haberler iyi değil kızımın alerjisi geçmemiş malesef ve daha kötü olmuş. Yoğurtu kes dedi. yumurta beyazına da alerji değeri çok yüksek çıkmışeve gelene kadar ağladım resmen göz yaşlarından yolu göremedim.. muayeneye gittiğimde bu çocuğun alerjisi yok o diyet mamayı verme zararlı o diyen doktor, o mamadan meyvesini koy çorbasına koy diye anlatmaya başladı.. çok sinirlerim bozuldu o kadar seviyor ki yoğurdu masada görür görmez mama mama diye onu gösteriyor nasıl engel olacağım ben bu çocuğa bilmiyorum. Yumurta deyince kek börek herşey iptal.. offf çok zor çocuğa yeme demek..
Neyse menümü yazayım ben
Sabaha
1 dlm yumurtalı ekmek
Ara
2 kuru kayısı
Öğlen
Kıymalı omlet
Yoğurt
Akşam
1.5 sk pilav
Tavuk
Yoğurt
Ara
Ooo baya maceralı bigün olmuş yine hakkınızda hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda bebiş erkek olsun.Canlarim eve geldik sonunda, Akin arabada uyuyakaldi
Ben cook yoruldum.
Doktor kontrolumuz iyi gecti cok sukur ama bebis kiz degil erkekmisevet evet yanlis okumadiniz erkekmis
Turkiye'de bebise kiz deyipte beni heveslendiren doktora buradan sevgilerimi yolluyorum
Ultrason gorevlisi bebisin cinsiyetini biliyor musunuz dedi bizde kiz dedik, ultrasonu acar acmaz kim size kiz dedi dedi
Velhasil kelam esim Akina arkadas geliyor iste ne guzel deyip , birde suslu kiz bebek kiyafeti vs masraflarindan yirttik diye pek keyiflendi
Esim icin hazin bir son dusunuyorum
Sonra Turk markete gittik, turk gidalarini depoladim sukur
Oradan dolarciya gittik, Turkiye'deki milyoncular gibi her sey 1$.
Akin kendine bir seyler secti aldi kasaya bir geldik, sistemlerinde bir hata olusmus parayi odeyemedik, Akin ortaligi yikti,arabada yol boyunca neden alamadik, oyun hamurlarim dolarcida kaldi ama geri donup alalim diyee basimin etini yedi
Yerkende Allaha sukur uyudu kaldi
Marketten aldiklarimi yerlestireyim, sonrada bir cay demleyeyim bu saatten sonra yemek yetistiremem, kahvalti candir
Yarin tarti hepimizi guldursun insallah guzeller, 2.takimida yenelim,notamizida sildirelim
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler
Isterimde regl çoğalmaya başladı yinede .karışık duygularımDha iyiyim ağrıö sızım yok sdece ilçlar ağır geldi ve ödem yapıyor elim ayğım titriyor resmen sen nasılsın kuzum aprun problem yok insallah
Yaaa gpggoooo istermisin ki öyle bişey olsa
Ne ki ilacın adı bazıları banada yapıyoKızlar bu antibiyotikler beni bitirdi elim ayağım titriyor of söyledim de ben bu ilaç yüzünden gecen yıl acillik oldum serum yedim diye yine onu verdi yanına bişey daha verdi bu dengeler dedi bi de ağrı kesici verdi bi de kendi ilacım var mafoldum resmen annem dün mide koruyucu şurup verdiği halde midem bozuldu bugün iki kez çok fenaydım hala halsizim yanağım şiş zaten böyle olcağını biliyodum vücudum da ödem topladı korkum buydu zaten de daha 3tane çekilcek ben bu çileye 3 kez nasıl katlancam o var
Gönder bakayım ama yorum yapamayabilirimKaptan feyzanur bi anda neden gitti nerelerde o yok takım fena durgun bi halde gerçi bu ara sağlık sorunlarımız vesayre de var cümleten geçmiş olsun valllaYawrukush
Gogocum sana faceden kan değerlerimi atsam bakarmısın biri hipoglisemi diyor biri ilaç veriyor bir kullanma çaresi diyet diyor biri tokluk kan şekerin düşük diyor neye inancağımı şaşırdım gerçektengogo2405
Canım benim lütfen üzülme Rabbim dermansız dert vermesin geçer inşAllah. Evet alerjik çocuk büyütmek çok zor. Dondurmanın tadını bilmeden büyüyen çocuklar var çok hassas bir rahatsızlık ama inşAllah en kısa sürede toparlayacak düzelecek.Selam kızlar bugün kızımın doktor kontrolüne gittik ve malesef haberler iyi değil kızımın alerjisi geçmemiş malesef ve daha kötü olmuş. Yoğurtu kes dedi. yumurta beyazına da alerji değeri çok yüksek çıkmışeve gelene kadar ağladım resmen göz yaşlarından yolu göremedim.. muayeneye gittiğimde bu çocuğun alerjisi yok o diyet mamayı verme zararlı o diyen doktor, o mamadan meyvesini koy çorbasına koy diye anlatmaya başladı.. çok sinirlerim bozuldu o kadar seviyor ki yoğurdu masada görür görmez mama mama diye onu gösteriyor nasıl engel olacağım ben bu çocuğa bilmiyorum. Yumurta deyince kek börek herşey iptal.. offf çok zor çocuğa yeme demek..
Neyse menümü yazayım ben
Sabaha
1 dlm yumurtalı ekmek
Ara
2 kuru kayısı
Öğlen
Kıymalı omlet
Yoğurt
Akşam
1.5 sk pilav
Tavuk
Yoğurt
Ara
Canım, çok teşekkür ederim. Sen güzel baktığın için güzel görüyorsun. Sen nerelerdesin?? Diyet ne durumda gelsene cnm artık özledim seniGittikce guzellesiosun massallah :)
Canım günaydın, demek erkekmiş. Olsun cnm eşin haklı Akına arkadaş olur beraber çok güzel oyun oynar. Türkiyedeyken demek anlayamadı dr keşke anlasaydı ama olan oldu yerim ben onu :) sağlıkla dünyaya gelsin inşAllahCanlarim eve geldik sonunda, Akin arabada uyuyakaldi
Ben cook yoruldum.
Doktor kontrolumuz iyi gecti cok sukur ama bebis kiz degil erkekmisevet evet yanlis okumadiniz erkekmis
Turkiye'de bebise kiz deyipte beni heveslendiren doktora buradan sevgilerimi yolluyorum
Ultrason gorevlisi bebisin cinsiyetini biliyor musunuz dedi bizde kiz dedik, ultrasonu acar acmaz kim size kiz dedi dedi
Velhasil kelam esim Akina arkadas geliyor iste ne guzel deyip , birde suslu kiz bebek kiyafeti vs masraflarindan yirttik diye pek keyiflendi
Esim icin hazin bir son dusunuyorum
Sonra Turk markete gittik, turk gidalarini depoladim sukur
Oradan dolarciya gittik, Turkiye'deki milyoncular gibi her sey 1$.
Akin kendine bir seyler secti aldi kasaya bir geldik, sistemlerinde bir hata olusmus parayi odeyemedik, Akin ortaligi yikti,arabada yol boyunca neden alamadik, oyun hamurlarim dolarcida kaldi ama geri donup alalim diyee basimin etini yedi
Yerkende Allaha sukur uyudu kaldi
Marketten aldiklarimi yerlestireyim, sonrada bir cay demleyeyim bu saatten sonra yemek yetistiremem, kahvalti candir
Yarin tarti hepimizi guldursun insallah guzeller, 2.takimida yenelim,notamizida sildirelim
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler
Çok geçmiş olsun cnm aman dikkat etKızlar bu antibiyotikler beni bitirdi elim ayağım titriyor of söyledim de ben bu ilaç yüzünden gecen yıl acillik oldum serum yedim diye yine onu verdi yanına bişey daha verdi bu dengeler dedi bi de ağrı kesici verdi bi de kendi ilacım var mafoldum resmen annem dün mide koruyucu şurup verdiği halde midem bozuldu bugün iki kez çok fenaydım hala halsizim yanağım şiş zaten böyle olcağını biliyodum vücudum da ödem topladı korkum buydu zaten de daha 3tane çekilcek ben bu çileye 3 kez nasıl katlancam o var
Cnm hedefine kaç kilo kaldıGecen hafta 57,2
Bu hafta 55,1
Yawrukush
Odemler gitti bir anda sanirim kilom bu oldu bende sasirdim gercekten maydonoz suyu ictim bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?