Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mervecim gececek canim. Sakin karsilamaya calis herseyi ve herkesi

Canım aslında bana sorarsan bir başka kişinin tartısına çık orda kaç kilosun yani gereksiz yere 2 kilo daha kaybetme. Ona göre ilerle. Yani hedef kilonu yukarı çekebilirsin doğru olan eski tartın ise. Benim bosch tartım var kesinlikle başka tartılardan 1 kilo fazla tartıyor. Diyetisyende de bunu garantiledim. Kendi tartıma göre devam edicem ama hedef kilomu 1 kilo artı yapıcam bu durumda...

Canım günaydın lütfen stres yapma Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin inşAllah stres yapma lütfen

Günaydın kızlar, sendromsuz bir pazartesi dilerim. Benim gözlerimden uyku akıyor, sizler nasılsınız?

Günaydın canım bu gece hasan 10 kere uyanmıştır abartısız 1 saat olmadan uyandı. Sanırım ek gıdalara meyve püresine başladık bağırsakları ağrıyor

ne oldu canım ,düğün stresi mi ,kız ablanınkinde böyle stres yaparsan kendininkinde ne yapacaksın

Günaydın canım bu gece hasan 10 kere uyanmıştır abartısız 1 saat olmadan uyandı. Sanırım ek gıdalara meyve püresine başladık bağırsakları ağrıyor
Ah kiyamam kuzuma ya insallah cabuk alisir...
Benim bu konuda pek tecrübem yok sadece duydugumu söyleyebilirim, ek gidalara baslarken karisik meyve yada sebze püreleri vermek cocuga agir gelebiliyormus. Tek bir gida ile baslanmaliymis.
hepinize günaydın kızlar, parkta sporumu yaptımda geldim ,bu hafta 1.olmalıyım
Hadi bakalim :)

Günaydınlar
Yawrukush CNm ben izne ayrılmak istiyorum 2 hafta cnm
F Fyfyfy canım özgenin yazısını görmedin sanırım hedef kilon 55 ti mezun olabiliyorsun bu hafta yani izin almana gerek yok mezun olabilirsin.
Canım tartı farkı hedef kılınacak ekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…