Mervecim gececek canim. Sakin karsilamaya calis herseyi ve herkesiHayırlı geceler kızlar bu ara çok duaya ihtiyacım var dualarınızı bekliyorum sinirlerim gerçekten yıprandı artık alt üst oldumneyse menümü verip uyumaya çalışacağım
Sabah-öğlen
Menemen
Peynir
Salatalık
Ara
Soğuk sütlü kahve
4-5 çilek
Akşam
2 kaşık mantı
5kaşık nohut
Salata
Yoğurt
1 dilim karpuz
Ara
Yarım elma
2 litre su
5000 adım
Inşallah buse abla inşallahMervecim gececek canim. Sakin karsilamaya calis herseyi ve herkesi
Canım aslında bana sorarsan bir başka kişinin tartısına çık orda kaç kilosun yani gereksiz yere 2 kilo daha kaybetme. Ona göre ilerle. Yani hedef kilonu yukarı çekebilirsin doğru olan eski tartın ise. Benim bosch tartım var kesinlikle başka tartılardan 1 kilo fazla tartıyor. Diyetisyende de bunu garantiledim. Kendi tartıma göre devam edicem ama hedef kilomu 1 kilo artı yapıcam bu durumda...Gunaydin kizlar.Yawrukush kaptanim yogunluktan girememis heralde. happy_moon ve gogo2405 tesekkurler cevaplar icin. E peki benim hedefim ne olacak bu durumda hedefe 2 kilom kalmisti 4 kiloya mi cikacak fark :)))) saka gibi. Olene kadar diyet yapacagim noooooo:))))
Saol canım günaydın bu aradaİyi geceler canım.. Allah rahatlık versin
Hayırlı geceler kızlar bu ara çok duaya ihtiyacım var dualarınızı bekliyorum sinirlerim gerçekten yıprandı artık alt üst oldumneyse menümü verip uyumaya çalışacağım
Sabah-öğlen
Menemen
Peynir
Salatalık
Ara
Soğuk sütlü kahve
4-5 çilek
Akşam
2 kaşık mantı
5kaşık nohut
Salata
Yoğurt
1 dilim karpuz
Ara
Yarım elma
2 litre su
5000 adım
Günaydın kızlar, sendromsuz bir pazartesi dilerim. Benim gözlerimden uyku akıyor, sizler nasılsınız?
ne oldu canım ,düğün stresi mi ,kız ablanınkinde böyle stres yaparsan kendininkinde ne yapacaksınHayırlı geceler kızlar bu ara çok duaya ihtiyacım var dualarınızı bekliyorum sinirlerim gerçekten yıprandı artık alt üst oldumneyse menümü verip uyumaya çalışacağım
Sabah-öğlen
Menemen
Peynir
Salatalık
Ara
Soğuk sütlü kahve
4-5 çilek
Akşam
2 kaşık mantı
5kaşık nohut
Salata
Yoğurt
1 dilim karpuz
Ara
Yarım elma
2 litre su
5000 adım
Ah kiyamam kuzuma yaGünaydın canım bu gece hasan 10 kere uyanmıştır abartısız 1 saat olmadan uyandı. Sanırım ek gıdalara meyve püresine başladık bağırsakları ağrıyor
Hadi bakalim :)hepinize günaydın kızlar, parkta sporumu yaptımda geldim ,bu hafta 1.olmalıyım
F Fyfyfy canım özgenin yazısını görmedin sanırım hedef kilon 55 ti mezun olabiliyorsun bu hafta yani izin almana gerek yok mezun olabilirsin.Yawrukush CNm ben izne ayrılmak istiyorum 2 hafta cnm
Canım tartı farkı hedef kılınacak ekleniyorGunaydin kizlar.Yawrukush kaptanim yogunluktan girememis heralde. happy_moon ve gogo2405 tesekkurler cevaplar icin. E peki benim hedefim ne olacak bu durumda hedefe 2 kilom kalmisti 4 kiloya mi cikacak fark :)))) saka gibi. Olene kadar diyet yapacagim noooooo:))))
Hey masallah :) Süpersin canimcuma 82.6
bu sabah 82. wuhuuu
hedefim 80.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?