Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hamilelikte spor zor ancak yürüyüş olur yada profesyonel bi yere gidebilirsin. Ama önce bi kontrole git kadın doğuma folik asit falan başlaman lazım. Çürük dişin falan varsa yaptır.
Ha diyince olmucakta zaten.
folik asit üffff hiç sevmem ilac kullanmayı. sebzelerle falan almak istiyorum.
cürüğüm yok şükür. cürük dişin hamilelikte ne gibi etkisi oluyorki?

Canim benim tefaldi kirilan. Eksik tartiyordu. Ama hep onda tartildigim icin kilo takibinde sorun olmuyordu. Ben farkindaydim.eksikligin. ama simdi bu fakir marka ve resmen 2 kg fazla cikiyor. Sanirim bu da nirmalden fazla tartiyor. Cok sorun degil sad3ce rakamsal olarak karisti isler ben 2 kilo daha versem yetecek bana ordan takip.edecegim artik

huhu 2 günlük menümü verip yemege cıkıcam sonra gecmıse kızalr byeee

c.tesi
sabah
1 domates
1 kk peynır
2 dilim ekmek

oglen
4 ızgara kofte
salata
ayran

ara ogun
pasta
lımonata

aksam
ızgara kofte 4 adet
1 kasık pure
1 kasık pılav
ızgara domates
ızgara biber

çay
damla sakızlı turk kahvesi

spor
sabah jıllıan
aksam
kafama gore hareketler 15 dkka cıvarı
su 3 lt cıvarı

pzar
sabah
menemen
1 dılım taze kasar
2 dılım tbe

oglen
2 kasık tavuklu pılav kızımdan artan yoksa yemıcektm hıc bsy
ara
4 kuru kayısı

aksam
1 kasık tavuklu pılav yıne kızımdan artan ıstahım yoktu nedense
spıor
jillian
bide 15 dkka dambılla kollar
su 2 lt oldumu bılmıorm pek ıcemedm

Canım işe tatil olunca sanki diyetede tatil oluyor gibi bi hava oluşuyor bende:))Hafta içi olan irademi hafta sonu hala koruyamıyorum. Başka bi sıkıntı yok şükür.Son 1 hafta diyordun, izne ayrıldın mı?
Arada kendine müsade etmek de iyi oluyor, bence kendini cok fazla zorlama, haftada 1 kendine müsade et. Sadece saat siniri koy, mesela 6 dan sonra bir sey yeme.
Bu hafta son gülüm, bugünü saymazsam son 4 cok sükür :)
Kuzum hamilemisin?
Günlük folik asit ihtiyacini karsilaman icin mesela 1 kilo brokoli yemen gerekiyormus... birde folik asit vücutta depolanan bir sey degil yani her gün yeniden depoyu doldurman gerekiyor :)
Bana sorarsan folik asiti ilac olarak görme, o sadece bebegin sirt kismi gelissin diye bir vitamin. Folik asit eksikligi bebegin sirtinin acik olarak dogmasina sebep oluyormus.

döv beni kendime getir canım
ya uzaklaşınca burdan gercekten insan tepe taklak oluyor

O yüzden uzaklaşma canım..

Biraz kilo vermen çok iyi olur, hamilelikte zaten alıcaksın, şimdiki kilon da az değil yani, seni çok fazla zorlamaması için diyorum canım.. İstersen, azmedersen zaten yaklaşık 3 haftada 5 kilo verebilirsin.. Çok uzun zamana ihtiyacın yok yani..

Folik asiti alman gerek hap olarak. Çürük diş ağrı yaparsa hamileyken ilaç kullanamiycan ve her hamilelik bir dişi götürüyor maalesef senin vücudunda kalsiyum eksik kalırsa bebek senin vücudundan alıyor dislerinden kemiklerinden yani sen yediğin içtiğin herşeyi kendin için alıyorsun

yok degilim canım. yapmaya karar verdik
ya bazıları o ilacı gereksiz bulup almamışta

anladım abla cok saolasın.
ya hamile kalınca almaya başlasam yinemi olmaz

bende biliyorum canım durumumu , en az kilo ile hamile kalmak amacım.
bakalım ya bu hafta ilk başlıyomuş gibi olcam azcıcık

yok degilim canım. yapmaya karar verdik
ya bazıları o ilacı gereksiz bulup almamışta
Allah hayirlisiyla bekletmeden nasip etsin canim ♥
Canim sen bilirsin de bence hafife almamak gerekir, sonucunda bir sey olursa kendi kendini yersin.
Bak google görsellerden "bebeklerde folik asit eksikligi" diye arattir, olabilecekleri görüp ona göre karar vermen daha dogru olur. Allah saglikli evlatlar nasip etsin insallah, sakin yanlis anlama seni etkilemek istemiyorum ne yapacagin sana kalmis.

ya cok iteşekkür ederim. tabi söylemen cok cok iyi.
gogo ablada acıkladı bi saglıkcı olarak.
ya bende az araştırdım kullanmayanda vardı.
banada cazip gelmişti. malum ilaç almayı sevmiyorum
ama şimdi sizlerle konuşmak cok cok iyi oldu.

@Yawrukush @melinda23
45dk bant
45 sumo squat
90 yan simit dambilla
200twister
150ser arka kol
50ser ön kol
50 yarim mekik
yesilcayimi demliyimde nenami yeniyim

ben zaten seninle yarıştıgıma pişman oldum ama yiğitliğe şey sürdürmüyorum

@melinda23
55dk bant yaptim kusummmm

iyi yaptın inş. ben seni yenerim dicem de inşallahla maşalahla alakası yok sen aldn basını gdıosn sportmen bsy oldun

Bende senin gibiyim canim, en son raddeye kadar ilac kullanmam ama iste söz konusu canindan bir parca olunca insan farkli düsünüyor. Folik asit ilac degil gida takviyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…