Sanada Mervem, iyi uykular :)İyi geceler kızlar:)
Farkettim hemen düzelttim canım bilmemki olurmu yoksa telefonun azizligimi alışamadım buna.Yanlislikla seneye yaza 2 cocukla gelicem yazmissin ablacim sanki kendin icin yaziyormus gibi
Allah mi soyletti ne ben bilmeem
Bana yardım ederseniz çok sevinirim bu arada kendi egzersizlerim var ve ip atlama yarışına katılmak isterimtamam canim, yarin takimda ipsiz ip atlama yarisimiz var.
oldugumuz yerde elimizde hayali bir ip varmis gibi atlacayacagiz.
sabah uyandigimizdan, aksam saat 22ye kadar guzelim.
saat 22de de buraya kac adet atladigimizi yazacagiz.
sende katilmak ister misin, hem yarin ki sporun olur:)
ayricada evde yapabilecegin egzersizler senin icin bulup paylasabilirim canim.
egzersiz konusunda her turlu yardimci olurum.
aklinda bir egzersiz plani var mi yoksa yardim ister misin?:)
Eheheh ablacim zayifladin ya hemen hamile psikolojisine sokuyorumFarkettim hemen düzelttim canım bilmemki olurmu yoksa telefonun azizligimi alışamadım buna.
Yarın katıl bize canım işsiz ip atlama yapıcaz takıma adapte olursun hem.İlk gün spor yapamadım yarından itibaren başlıyorum teşekkürler
Benim kendi egzersizlerim var ama tavsiye isterim bu arada ip atlama yarışını isterimtamam canim, yarin takimda ipsiz ip atlama yarisimiz var.
oldugumuz yerde elimizde hayali bir ip varmis gibi atlacayacagiz.
sabah uyandigimizdan, aksam saat 22ye kadar guzelim.
saat 22de de buraya kac adet atladigimizi yazacagiz.
sende katilmak ister misin, hem yarin ki sporun olur:)
ayricada evde yapabilecegin egzersizler senin icin bulup paylasabilirim canim.
egzersiz konusunda her turlu yardimci olurum.
aklinda bir egzersiz plani var mi yoksa yardim ister misin?:)
Evet 15 yaşındayımAblaları ben kızımada bir süredir spor yaptırıyorum zaten yüzüyor hafta sonları onun dışında yürüyüş veya evde leslie yapmaya teşvik ediyorum. Bayramdan bir hafta önce 56.7 _ 56.8 civarıydı bu hafta 54.4 kg oldu. Yediklerini kisitlamiyorum zaten eve abur cubur almıyoruz hergün dondurma yiyor bu sürede 2 defa hamburger ve çıtır tavuk kaçamağı yaptık. 50 kilo olduğunda ödül koyduk sevdiği bi gömleği var önünü baglayinca göbek açık kalıyo izin vermiyodum baglamasina ona izin vericem.
K kilomagduru canım senin içinde yazdım bunları biraz kızım 12 yaşında sende 15 tin dimi yanlış hatırlamıyorsam.
Ben aksine dusunuyorum evde bir basima ne yapcam gelir sizle konusurum :))yarin ipsiz ip atlama yarisimiz var canim, birde yarin azicik sohbete gel:)
Evlenince hic bulamayiz seni :)
Merhaba Aramiza hosgeldin Bn Arzu 20 yasindayim kendini tanitirsan sevinirim tanismis oluruz :)Evet 15 yaşındayım
Merhabalar !!! Ben 15 yaşındayım 68 kiloyum ve 2 ay içinde 55 kilo olmak istiyorum bu arada çook memnun oldum arzu hanımMerhaba Aramiza hosgeldin Bn Arzu 20 yasindayim kendini tanitirsan sevinirim tanismis oluruz :)
Merhaba canim, takimimiza mi geldin? :)Merhaba
merhaba !!!Merhaba
Aaaa bu kim ???Farkettim hemen düzelttim canım bilmemki olurmu yoksa telefonun azizligimi alışamadım buna.
Bende memnun oldum canim :)Merhabalar !!! Ben 15 yaşındayım 68 kiloyum ve 2 ay içinde 55 kilo olmak istiyorum bu arada çook memnun oldum arzu hanım
canim evde yuruyus yapabilirsin leslie ile yuruyus diye bir program var.Bu yarim saatlik olani.Bana yardım ederseniz çok sevinirim bu arada kendi egzersizlerim var ve ip atlama yarışına katılmak isterim
ablacim cok guzel bir sey yapiyorsunuz, tebrik ederim hem sizi hem tatli kizini.Ablaları ben kızımada bir süredir spor yaptırıyorum zaten yüzüyor hafta sonları onun dışında yürüyüş veya evde leslie yapmaya teşvik ediyorum. Bayramdan bir hafta önce 56.7 _ 56.8 civarıydı bu hafta 54.4 kg oldu. Boyuna 1.57 cm .Yediklerini kisitlamiyorum zaten eve abur cubur almıyoruz hergün dondurma yiyor bu sürede 2 defa hamburger ve çıtır tavuk kaçamağı yaptık. 50 kilo olduğunda ödül koyduk sevdiği bi gömleği var önünü baglayinca göbek açık kalıyo izin vermiyodum baglamasina ona izin vericem.
K kilomagduru canım senin içinde yazdım bunları biraz kızım 12 yaşında sende 15 tin dimi yanlış hatırlamıyorsam.
sen oyle san, yemek ,temizlik, utu, misafir derken :))Ben aksine dusunuyorum evde bir basima ne yapcam gelir sizle konusurum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?