Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bana yardım ederseniz çok sevinirim bu arada kendi egzersizlerim var ve ip atlama yarışına katılmak isterim

Benim kendi egzersizlerim var ama tavsiye isterim bu arada ip atlama yarışını isterim

Ablaları ben kızımada bir süredir spor yaptırıyorum zaten yüzüyor hafta sonları onun dışında yürüyüş veya evde leslie yapmaya teşvik ediyorum. Bayramdan bir hafta önce 56.7 _ 56.8 civarıydı bu hafta 54.4 kg oldu. Boyuna 1.57 cm .Yediklerini kisitlamiyorum zaten eve abur cubur almıyoruz hergün dondurma yiyor bu sürede 2 defa hamburger ve çıtır tavuk kaçamağı yaptık. 50 kilo olduğunda ödül koyduk sevdiği bi gömleği var önünü baglayinca göbek açık kalıyo izin vermiyodum baglamasina ona izin vericem.
K kilomagduru canım senin içinde yazdım bunları biraz kızım 12 yaşında sende 15 tin dimi yanlış hatırlamıyorsam.

Evet 15 yaşındayım

Bana yardım ederseniz çok sevinirim bu arada kendi egzersizlerim var ve ip atlama yarışına katılmak isterim
canim evde yuruyus yapabilirsin leslie ile yuruyus diye bir program var.Bu yarim saatlik olani.

ya da evde tum kaslarini calistiracak egzersizler yapabilirsin.Bu egzersizi oneririm canim.Sana zor ya da kolay gelme durumuna gore yeni egzersizler paylasirim.Yada ozel bir istegin olursa egzersizle ilgili her daim buradayim guzelim :)

ablacim cok guzel bir sey yapiyorsunuz, tebrik ederim hem sizi hem tatli kizini.
50 kiloya odul koymanizda motive etmistir.
Simdiden duzenli beslenme ve egzersizi hayatina katsin ki, hayat boyu bunu benimsesin..
Cok tebriklerimi ilet fistik kizina ablacim:)

Ben aksine dusunuyorum evde bir basima ne yapcam gelir sizle konusurum :))
sen oyle san, yemek ,temizlik, utu, misafir derken :))

Kizlar kotu bisey oldu uzuldum. Soyle ki gecen sene deniz 2.5 yasindayken yani on sut disi kokuyle sokuldu bi kere düştü agzini carpti ondan sonra o disten hayir gelmedi taktirdu saga sola ve sonucta dr kontrolunde ben bizzat soktum disi. Simdi de o sokulen disin yanindaki sallanmaya basladi tam 1 yil sonra ve biraz once tisortunu isirmis ve asilmis dis disa dogru yatmis ve kanamis. Cok cani yaniyor ama sokemedim. Yani 3.5 yasinda iki sut disinden oldu. Defnenin sapasaglam. Cevremizdeki kimsenin cocugunda gormedim boyle birsey. Denizin disleri mi sagliksiz acaba kokleri mi kisa ne bileyim kalsiyum eksikligi mi var veya bu kojuyla ilgili bilgisi olan var mi? Eylulde universite hastanesine goturcem bu sefer yer tutucu dis yaparlar heralde gecen sene kucuk demişlerdi. Cok canim sıkıldı ya iki dis birden bi de 7 yasina kadar kullanacakti cocuk bunları. Esime dedim allah baska dert vermesin altindan baska bisey cikmasin diye ama cok uzuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…