Vallaha feyzam bunalımdayım sıkıldım yoruldumMavibocuk canım ciddi bir sorunun yoktur inşallah
Amin ablacımm inşallahAh be canim. Yazmicam bisey. Sadece allah gönlüne ferahlik versin. Guzel stressiz gunler gelecek
kendine biraz dua oku annende okusun bayağı rahatlarsın canım . strese girmişsin ablanın düğünü senin düğünün bayağı yorucu günler geçiriyosun .Vallaha feyzam bunalımdayım sıkıldım yoruldum
Amin ablacımm inşallah
banada anca jj cezası gelir ,şu ödüllerden bir gün bana da verilcekKizlar guzel kilo bildirimleri geliyor hadi bakalım kaptanlar bugun bize odulleri yazin:)) bana odul yazin arkadas ben dertliyim bugun aksama kadar kafayi cekecegim bu dunyaya ayik katlanmak zorunda miyim arkadas. Noooo.
Sen cezani hakettin dizi karsisinda yatmak yok kescem o interneti yoksa kilo milo veremiceksin sen.banada anca jj cezası gelir ,şu ödüllerden bir gün bana da verilcek
Telefonuma sekine duasını inşirah suresini felan indirdim dinliyorum kuzum okuyorumda annemde söyleyim inşallah rahatlarımkendine biraz dua oku annende okusun bayağı rahatlarsın canım . strese girmişsin ablanın düğünü senin düğünün bayağı yorucu günler geçiriyosun .
inşallah canım , bugünlerde geçecekte ,rabbim hızlandırır geçmesini inşallah .Telefonuma sekine duasını inşirah suresini felan indirdim dinliyorum kuzum okuyorumda annemde söyleyim inşallah rahatlarım
dizi karşısında cips yememe hangi çılgın karışacakmış,hade gell hadii hadiiiSen cezani hakettin dizi karsisinda yatmak yok kescem o interneti yoksa kilo milo veremiceksin sen.
Inşallah canım hayırlısı ileinşallah canım , bugünlerde geçecekte ,rabbim hızlandırır geçmesini inşallah .
aksamki esimle sohbetimizzzzzden bir bolum
askim tartinin pili bitti
aliriz
ama yarin tarti gunu
eczaneye git tartil
olmaz tarti farki olur yarisma var
hadi git al askim
15dk sonra
5tane pil aldim hatunnnnn
Nena @melinda23 uygulamayi indirdim bakalim nasil olcak yine error vercek mi
Bir de kızlar kafamı karıştıran birşey var; görümcem kızını üni hastanesinde bi profa götürüyor kan tahlilinde demir 9 çıkmış noktor iyi demiş. Ama benim kızımın 11.5 çıktı ve benim gastroenteroloji profu; düşük bağırsakta kaçak olabilir dedi (alerjiden dolayı) niye böyle bi fark olmuş olabilir. İkisi de aynı yaşta aralarında 15 gün var.
Herkese iyi geceler :*
Ay o da var de mi ay butun dunya ustume ustume geliyor ay bu dunya hic esmiyorhafakanlar fesatliklat basti dort bir yanimi esimin projesi kabul edilmis bensiz ulke ulke gezcek tozunu attircak dunyanin benim gitme sansim hic yok onunla. onun fesatligi derken bi de senin o bakislarinin nam nam oppamin ustunde oldugunu da hatirladim ah feyzos sana bi daa dizi onermem beeennn herkes mi hersey mi bana karsi tanriiiimmm
ben gibi bi çatlak daha:ÇD
Gunaydin nenoş eksileri gorelim kovboy
Kizlar guzel kilo bildirimleri geliyor hadi bakalım kaptanlar bugun bize odulleri yazin:)) bana odul yazin arkadas ben dertliyim bugun aksama kadar kafayi cekecegim bu dunyaya ayik katlanmak zorunda miyim arkadas. Noooo.
Ne denirki bilemedim , sağlık olsun cano canını sıksanda değişen olmayacakAy o da var de mi ay butun dunya ustume ustume geliyor ay bu dunya hic esmiyorhafakanlar fesatliklat basti dort bir yanimi esimin projesi kabul edilmis bensiz ulke ulke gezcek tozunu attircak dunyanin benim gitme sansim hic yok onunla. onun fesatligi derken bi de senin o bakislarinin nam nam oppamin ustunde oldugunu da hatirladim ah feyzos sana bi daa dizi onermem beeennn herkes mi hersey mi bana karsi tanriiiimmm
Tebrik ederim canım, feraha erersin en kısa sürede inşallahHaftalık bildirim
Geçen hafta: 63.5
Bu hafta :63
Fark0.5
Yüzde:0.79
Kızlar ben bu hafta izine ayrılmam lazım bazı sebeplerden dolayı @Yawrukush kaptanım menü yazmaya fırsat bulamıyorum bazen
Tebrik ederim canımgh:82.6
bh:81.5
fark -1.1
%1.35
Geçen hafta-70
Bu hafta-69.30
hafta içi salı günü idi sanırım bi cıktım 71 kğ
sabah ödüm kopodu
tartıya kac kez bastım bastım indim sayısını unutuum
tebrikler mezuniyet yaklaşıyor:)Dur kiz feyza kilo bildircem ben daha
Gh 60.1
Bh 61.3 ( bu yeni baskul + 2 fazla tartiyor annemin de onayiyla kesinlesti)
Yani fark -800
afferin enişteye gözümüze grdi buldu manken gibi hatunu alıcak tabi pil almasnda görimabes keser valla
oldu bnde aman ggoogle kk yazana kadr burdan hazır tak tak grıorm
canım anladgm bır sey dıl ama gecms olsn onemlımıdr degılmdr hıc bır fıkrım yok
ahahaha buse bugun buse dılll değişik bsy çözemedm
grupta catlak olmayan yok dermişim ahhaahah sabitim bu hafta mal a bagladm
bu hafta eksı yok kovboy
bana g..rdi boy boy
bn ıstemem oduller sizin olsn
kg veren tüm arkdslarımı yurekten tebriksliyorum basta bu hafta bana yol arkdslıgı eden sevgiliabesle_istigal ciğimi cok tebrik ederim hakettin canım
Tartıldım kuzum haftaya kilo bildirimini de yapacağım cumaTeşekkürler kuzum, yarın geri dönüş oluyormuş, tartılsaydın bugün
Tebrikler kuzum ♥Geçen hafta-70
Bu hafta-69.30
hafta içi salı günü idi sanırım bi cıktım 71 kğ
sabah ödüm kopodu
tartıya kac kez bastım bastım indim sayısını unutuum
Busem tebrikler :)Dur kiz feyza kilo bildircem ben daha
Gh 60.1
Bh 61.3 ( bu yeni baskul + 2 fazla tartiyor annemin de onayiyla kesinlesti)
Yani fark -800
Boncuğum tebriklerHaftalık bildirim
Geçen hafta: 63.5
Bu hafta :63
Fark0.5
Yüzde:0.79
Kızlar ben bu hafta izine ayrılmam lazım bazı sebeplerden dolayı @Yawrukush kaptanım menü yazmaya fırsat bulamıyorum bazen
Tebrikler tatlım :)gh:82.6
bh:81.5
fark -1.1
%1.35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?