- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
Teşekkürler kuzum, yarın geri dönüş oluyormuş, tartılsaydın bugünÇiçeğim maşallah tebrikler
günaydın canımgunaydinn
kime fesatlıktan kız :):)benim oppayla haşır neşir olmamı mı yoksaGunaydin ben fesatliktan sismis uyandim kesin arti cikarim.Yawrukush um benim baskul farkini eklemeyi unutmayalim.
sanada hayırlı cumalar :)günaydın. hayırlı cumalarrrrr
tebrik ederim canım :)Geçen hafta-70
Bu hafta-69.30
hafta içi salı günü idi sanırım bi cıktım 71 kğ
sabah ödüm kopodu
tartıya kac kez bastım bastım indim sayısını unutuum
Ay o da var de mi ay butun dunya ustume ustume geliyor ay bu dunya hic esmiyorkime fesatlıktan kız :):)benim oppayla haşır neşir olmamı mı yoksa
nabersanada hayırlı cumalar :)
ahahahah çok güldürdün kız benii oyyyy sıkarım o yanaklarını :) kocişe söyle görüntülü konuşmada her dakika hazır beklesin yok öyle kafasına göre gezmekAy o da var de mi ay butun dunya ustume ustume geliyor ay bu dunya hic esmiyorhafakanlar fesatliklat basti dort bir yanimi esimin projesi kabul edilmis bensiz ulke ulke gezcek tozunu attircak dunyanin benim gitme sansim hic yok onunla. onun fesatligi derken bi de senin o bakislarinin nam nam oppamin ustunde oldugunu da hatirladim ah feyzos sana bi daa dizi onermem beeennn herkes mi hersey mi bana karsi tanriiiimmm
ben gibi bi çatlak dahahuhuuuuu çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar
amerikanlar eskidi bunlar türkiş kovboylarrr ahahahahah
(kol kola girip bu sarkıyı soyletyerek döndüğümüzü hayal ettim cok komiğim yahu )
iyi canım senden ? bebiş varmı görünürlerde
Bu ne feyza hic yakisiyo mu kiz sana bak oppam sana bakmaz ben veriyorum sen aliyosun haftaya eksi gorcem ona gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?