- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
yap kahveni iccc yada iccc kilo al gitme eximKizlar guzel kilo bildirimleri geliyor hadi bakalım kaptanlar bugun bize odulleri yazin:)) bana odul yazin arkadas ben dertliyim bugun aksama kadar kafayi cekecegim bu dunyaya ayik katlanmak zorunda miyim arkadas. Noooo.
sagol cnmTebrikler tatlım :)
Sen ye cipsleri ye tamam mi yedizi karşısında cips yememe hangi çılgın karışacakmış,hade gell hadii hadiii
Hahahaa kahvemi ictim coktan aksama bilemem garantisi yoook.yap kahveni iccc yada iccc kilo al gitme exim
Farklı laboratuvarda yapıldı anladığım kadarıyla farklı kitlerle calisildigi için olabilir her doktor alıştığı lab sonucuna göre yorumlamistir belki.
Ayni degerden mi bahsediyo acaba iki dr da cunku kandaki demirle depo demir farkli. Ferritin depo demir. O az oldugunda bagirsak nide kacaklarindan yaralarindan suphe ediyolar.
Geldim kuzum burdayimda listeyi düzenliyorumoffffyine kimse yok ben yalnızım gelin sohbete giersem daha hiç gelmem whatsappı konusma manyagı yaparım aha da yazdım buraya siz bilirisiniz
tamam gogoscumGeldim kuzum burdayimda listeyi düzenliyorum
offffyine kimse yok ben yalnızım gelin sohbete giersem daha hiç gelmem whatsappı konusma manyagı yaparım aha da yazdım buraya siz bilirisiniz
Offff harikasın süpersin haftaya seksen ve sonraki hafta 7 li rakamlar muhteşemsinnnnngh:82.6
bh:81.5
fark -1.1
%1.35
Tebrikler canımmmBildirim
Geçen hafta 75.5
Bu hafta: 75.3
Fark: 200
Oran: 0.26
Neyse bu hafta artı beklerken 200 gr eksi olmak bile mucize bu hafta o kadar sıkı tutacağım kiabesle_istigal bile benden korksun bu hafta senden çok kilo vereceğim kaderdaşım sana meydan okuyorum
haydi gelin konuşalım bak gelmıosunz sonr ayazmaynca kaptandan popara yioz
Sen bi ara sabah kalkıp spor yapıyordun ne oldu o? Leslie yapacaktın?
Yarın sabah ben de mi kalkıp yapsam acap şöle 6 gibisonra duşumu alırım anca çocuklar kalkar.. bu hafta abesle_istigal le rakibim çok çalışmam gerek çoooook
Offff harikasın süpersin haftaya seksen ve sonraki hafta 7 li rakamlar muhteşemsinnnnn
Tebrikler canımmm
senin metabolizma yasin yeterrr kuzummmGeçen hafta 53.4
Bu hafta 53.5
Fark +100
Hiç anlam veremedim neden böyle olduğuna diyetisyende geçen 53.6 idi...
Haftaya bakalım ne çıkacak
Sen bi ara sabah kalkıp spor yapıyordun ne oldu o? Leslie yapacaktın?
Yarın sabah ben de mi kalkıp yapsam acap şöle 6 gibisonra duşumu alırım anca çocuklar kalkar.. bu hafta abesle_istigal le rakibim çok çalışmam gerek çoooook
yahu noluyor
her hafta bana bileniyorsunuz
Yawrukush a sizi soylucemmmm
burdayimm kiz gel
leslie ile beni gecemezsin bebegim
evet askitom yaaa 7lere az kaldiii cok azzzz
Allahim tartida inanki gozlerimi acamadimmmm
ah bir gorsem 7leriii
ne demek ya 7 ne demekkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?