Ay ablacım hayırlısı olsun keşke sende gidebilseydin üzüldüm ama hayırlısı olsunAy o da var de mi ay butun dunya ustume ustume geliyor ay bu dunya hic esmiyorhafakanlar fesatliklat basti dort bir yanimi esimin projesi kabul edilmis bensiz ulke ulke gezcek tozunu attircak dunyanin benim gitme sansim hic yok onunla. onun fesatligi derken bi de senin o bakislarinin nam nam oppamin ustunde oldugunu da hatirladim ah feyzos sana bi daa dizi onermem beeennn herkes mi hersey mi bana karsi tanriiiimmm
aldın mı verdin mi şimdiDur kiz feyza kilo bildircem ben daha
Gh 60.1
Bh 61.3 ( bu yeni baskul + 2 fazla tartiyor annemin de onayiyla kesinlesti)
Yani fark -800
nereye bakmıyo oyarım onun o çekik gözleriniBu ne feyza hic yakisiyo mu kiz sana bak oppam sana bakmaz ben veriyorum sen aliyosun haftaya eksi gorcem ona gore
Gunaydin nenoş eksileri gorelim kovboyhuhuuuuu çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar
amerikanlar eskidi bunlar türkiş kovboylarrr ahahahahah
(kol kola girip bu sarkıyı soyletyerek döndüğümüzü hayal ettim cok komiğim yahu )
ben gibi bi çatlak daha:ÇD
Ay kiz bakmaz mi allah onlarin gozlerini bosa cekmemis hepsi capkinin onde gideni. Diyorum ki korede savas ciksa da biraz multeci gelse tr ye de.nereye bakmıyo oyarım onun o çekik gözlerini
Mavisim allah islerini rast getirsin canim telasin cok. Olumsuzluk yoktur umarimHaftalık bildirim
Geçen hafta: 63.5
Bu hafta :63
Fark0.5
Yüzde:0.79
Kızlar ben bu hafta izine ayrılmam lazım bazı sebeplerden dolayıYawrukush kaptanım
henüz yok. aman olmasında az dahaiyi canım senden ? bebiş varmı görünürlerde
gh:82.6
bh:81.5
fark -1.1
%1.35
o bahsettin mesengerde vardı. cok harikaydı yahuhuuuuu çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar
amerikanlar eskidi bunlar türkiş kovboylarrr ahahahahah
(kol kola girip bu sarkıyı soyletyerek döndüğümüzü hayal ettim cok komiğim yahu )
Ya kuzum aklinda bulunsun esin atanir yarin sakin proje mroje destekleme. Kariyer neymis. Otursun dizinin dibinde sen gexdirirsin onu gerekirseAy ablacım hayırlısı olsun keşke sende gidebilseydin üzüldüm ama hayırlısı olsun
Amin ablacım birazcık sinirlerim alt üst abla yaaMavisim allah islerini rast getirsin canim telasin cok. Olumsuzluk yoktur umarim
Oo yaris vardi de miçok tebrık ederım her hafta ciddi kglar verıosun ben bsyleri yanlıs yapıorum ama neyi cözemedmtebrıkler abesle_istigal ciğimmmmm
Tamm ablacım bencede otursun dizimin dibindeYa kuzum aklinda bulunsun esin atanir yarin sakin proje mroje destekleme. Kariyer neymis. Otursun dizinin dibinde sen gexdirirsin onu gerekirse
ahahahhaha , töbe töbeeeeeAy kiz bakmaz mi allah onlarin gozlerini bosa cekmemis hepsi capkinin onde gideni. Diyorum ki korede savas ciksa da biraz multeci gelse tr ye de.
Ah be canim. Yazmicam bisey. Sadece allah gönlüne ferahlik versin. Guzel stressiz gunler gelecekAmin ablacım birazcık sinirlerim alt üst abla yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?