Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben burdayııımmmm,5.takımda takılıyodummm :)):

Menum
Sabah
Tereyagli peynirli iki yumurta
12 zeytin
Bir domates
Iki yesil biber
Bol beyaz peynir
Roka
Cig fistik
Filitre kahve

Aksam
Mercimek Çorbası
Balik
Salata
Buyuk bir parca tahin helvasi hem ödül hem baligin ustune helva serbest karatayda.
Spor 30 dk tempolu yuzme
Su 3lt ye yaklasti icerim daha

menün çok güzel canım,bende örnek alayım diycemde,annem hava sıcak diye balık pişirmeye izin vermiyor

Bu arada kabızlık çeken bir insan olarak bu sorunu ılık suyla aştım diyebilirim sabah kalkar kalkmaz ılık 2 bardak su içiyorum yaeım saat sonra tuvalet garanti :)
Ya varya ben lisedeyken her gün.... Şimdi ancak aşırı sebzeli yiyecem katı yemeyecemde öyle azcık makarna ekmek vs yesem wc sorun oluyor niye böyle oldum ben

Kızlar bu akşam da yemeğe misafirim vardı sabahtan beri koşturuyorum yarın sabaha da iş yerinden iki arkadaşım eşleri ile kahvaltıya gelecekler. Yani durum bende Tempo Tempo
Sizler aklımdaısnız ama yetişeniyorum
Menülerimi yazıp biri bişey yazmışsa güzlce okuyup cvp yazmaya çalışıyorum
Hoşgörünüze sığınıp hemen misafirmerinin yanına geçiyorum
İyi geceler

Ben bilenmiyorum disli bi rakip ciktigina sevindim sadece. Ben mezun da olsam sporlarda kapisirim oh ne eglenceli. Eylulu bekle coming...

i'm waitinggg beybiiii

İdeal kilon kaç canım? Yani bmi a göre..

Aynen yaa.. sadece bu ikisi işe yarıyor ne yalan söyleyeyim ne zaman başka şeyler yapsam negatif olarak etkileniyoeum..

bilmiyorumki canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…