yiyemedin mi vahh vahhhhhKaptişim o saatte yeni uyanmıştı zaten ben geç cevap vereceğini biliyordum..bugün uemedim ama yarın yicem..
Evet görüşürüz
ben burdayııımmmm,5.takımda takılıyodummm :)):Kizlaaar kimsecikler yok takimda, herkes odulunumu yemege gitti ne oldu
Cok bunaldik oglanla evde, aksamada esimin arkadasi gelecekmis beraber calisacaklarmis
Yemek vs hazirligi yapmam gerek.
Simdilik 1 saat kadar Akini disari cikarayim, sonra eve doneriz canlar
Bugün yemicektim zaten
bana hiç bişey fayda etmiyor ,kronik bendeki,doktor şurup verdi o bile işe yaramadıBu arada kabızlık çeken bir insan olarak bu sorunu ılık suyla aştım diyebilirim sabah kalkar kalkmaz ılık 2 bardak su içiyorum yaeım saat sonra tuvalet garanti :)
menün çok güzel olmuş canım :)Menüm
Sabah yok
Öğlen
Omlet tost
Domates salatalık
Ara
Meyve
2 minik ev yapımı bebe bisküvisi
Yarım koçan mısır
Akşam
Yeşil fasülye
Yoğurt
Spor jillian 2
2 yeşil
Dusunmeyi birak kabizlik psikolojiyle cok alakalibana hiç bişey fayda etmiyor ,kronik bendeki,doktor şurup verdi o bile işe yaramadı
kız bırakabilsem 2 senedir antidepresan kullanmam :)Dusunmeyi birak kabizlik psikolojiyle cok alakali
menün çok güzel canım,bende örnek alayım diycemde,annem hava sıcak diye balık pişirmeye izin vermiyorMenum
Sabah
Tereyagli peynirli iki yumurta
12 zeytin
Bir domates
Iki yesil biber
Bol beyaz peynir
Roka
Cig fistik
Filitre kahve
Aksam
Mercimek Çorbası
Balik
Salata
Buyuk bir parca tahin helvasi hem ödül hem baligin ustune helva serbest karatayda.
Spor 30 dk tempolu yuzme
Su 3lt ye yaklasti icerim daha
Birakabilirsinkız bırakabilsem 2 senedir antidepresan kullanmam :)
Evet evde cok kokuyo bahcede mangaldi bizimkimenün çok güzel canım,bende örnek alayım diycemde,annem hava sıcak diye balık pişirmeye izin vermiyor
Ya varya ben lisedeyken her gün.... Şimdi ancak aşırı sebzeli yiyecem katı yemeyecemde öyle azcık makarna ekmek vs yesem wc sorun oluyor niye böyle oldum benBu arada kabızlık çeken bir insan olarak bu sorunu ılık suyla aştım diyebilirim sabah kalkar kalkmaz ılık 2 bardak su içiyorum yaeım saat sonra tuvalet garanti :)
Ben bilenmiyorum disli bi rakip ciktigina sevindim sadece. Ben mezun da olsam sporlarda kapisirim oh ne eglenceli. Eylulu bekle coming...
İdeal kilon kaç canım? Yani bmi a göre..
Aynen yaa.. sadece bu ikisi işe yarıyor ne yalan söyleyeyim ne zaman başka şeyler yapsam negatif olarak etkileniyoeum..
Ya varya ben lisedeyken her gün.... Şimdi ancak aşırı sebzeli yiyecem katı yemeyecemde öyle azcık makarna ekmek vs yesem wc sorun oluyor niye böyle oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?