Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar ben geldim
Kilom sabit bildirim yapmadım kusuruma bakmayın
Biraz problemli günler yaşadım kafamı toparladım. Yarın bi düğün evresi var arkadaşımın o nu da atlatınca nefes alcam umarım
canim takimi ihmal etmemeye calis.
umarim her sey yoluna girer..

Problemleri halledersiniz umarim canim.
Cumalari bildirim yapmayi unutma guzelim!

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy50DK ------
Mavibocuk ------
melinda23-------
abesle_istigalODUL ------
haeshin50DK ------
gogo2405ODUL DINLENME------
tiffany20-------
happy_moon-------
AKovser-------
KarKralicesi-------
fyfyfy-------
Ollalla-------
zey zey-------
saricicek ------
fyzanur ------
oluroylebazen-------
engindenizz-------
kilomagduruODUL 50M------

[/td][/td][/td][/td]

Günaydııııııııın sabah 6da kalktım sporumu yaptım ohhh yandan.. tabi uykumu alamadım kızım da yatakta dönüp duruyor uyandı uyanacak

Yazma kaptişim dondurma yicektim ben daha annelerin ortak kaderi artık yemek kanımca ona en sağlıklısını yedirmeye çalışıyorum zaten ondan ben de yırtmış oluyorum ama tabi ödül demeye de bin şahit lazım tam buğday unuyla şekersiz (muzlu) üzerine de azcık ğekmez sürdüm çünkü o haliyle ne tuzlu ne tatlı garip bişey olmuştu ama bu sefer zorla yedirsem de eşim bile beğendi

Yazma kaptişim dondurma yiciktim

50 de geçen haftadan vardı bugün ikisini de yapacağım kaptişim tişikkürler

yok kaptanım ne ödülü şaka yapıyorum,kilo alıp gelmişim bide utanmadan ödülmü yiycem :):)bu kadar iyi olma yaaa azarla benii ez geçç

Kızlar ben geldim
Kilom sabit bildirim yapmadım kusuruma bakmayın
Biraz problemli günler yaşadım kafamı toparladım. Yarın bi düğün evresi var arkadaşımın o nu da atlatınca nefes alcam umarım
nerdesin sen canım yaaa hep bu sevgililer yüzünden arkadaşlarımla görüşemiyorum,bıktım sizin sevgililerinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…