Günaydın :)gunaydin
gunaydin canim:)gunaydin
Harpy canim 2 gundur ugramiyorsun, nasilsin, evlatlar nasil, cok mu yogunsun?
@Mavibocuk kuzum cok az kaldi dugune, ben bile heyecanliyim, nasil gidiyor son hazirliklar?
@melinda23 Nenam telin mi bozuldu senin?
@happy_moon Senayim bugun misafirde agirlama, ev iside yapma gel sohbet edelim:)
@AKovser ve @Ollalla Azeri guzellerim ses verin, olduk meraktan...
@KarKralicesi Iremcim nerelerdesin canim, cumadan cumaya ugrar oldun
@saricicek123 cicegim biraz dinlenebildin mi?
@fyzanur kuzum bugun donuyor musun aramiza?
@E-brulim canim tatilin hayirli olsun tekrardan, neler yapiyorsun? :)
asya_01 ne var ne yok gulum, sagligin nasil?
@oluroylebazen canim insallah bulunur kopus, haber ver bize..
@engindenizz toparlandin mi canim, yeni haftaya basladik, gozlerimiz seni ariyor:)
@kilomagduru canim diyeti biraktin mi, yogunum demistin ama haber alamiyoruz senden?
@zey zey nasilsin canim, her sey yolunda mi?
sanada gunaydin kuzum:)Günaydın :)
sabah sabah takima geldin cok sevindim canimm:)Tabi kapışıyoruz :)
Kuzum kusura bakma yoğun 2 gündü
İçerde savaş var sorma :)sabah sabah takima geldin cok sevindim canimm:)
günaydın canım pazar akşamı acile gittim sabaha kadar alt karın tarafı ağrıdı feci şekilde kasılmalarım olduHarpy canim 2 gundur ugramiyorsun, nasilsin, evlatlar nasil, cok mu yogunsun?
@Mavibocuk kuzum cok az kaldi dugune, ben bile heyecanliyim, nasil gidiyor son hazirliklar?
@melinda23 Nenam telin mi bozuldu senin?
@happy_moon Senayim bugun misafirde agirlama, ev iside yapma gel sohbet edelim:)
@AKovser ve @Ollalla Azeri guzellerim ses verin, olduk meraktan...
@KarKralicesi Iremcim nerelerdesin canim, cumadan cumaya ugrar oldun
@saricicek123 cicegim biraz dinlenebildin mi?
@fyzanur kuzum bugun donuyor musun aramiza?
@E-brulim canim tatilin hayirli olsun tekrardan, neler yapiyorsun? :)
asya_01 ne var ne yok gulum, sagligin nasil?
@oluroylebazen canim insallah bulunur kopus, haber ver bize..
@engindenizz toparlandin mi canim, yeni haftaya basladik, gozlerimiz seni ariyor:)
@kilomagduru canim diyeti biraktin mi, yogunum demistin ama haber alamiyoruz senden?
@zey zey nasilsin canim, her sey yolunda mi?
ehehe savasin galibi kim , evin en kucugu mu:)İçerde savaş var sorma :)
canim benim rahim ve alt karnimda neredeyse hergun agrim oluyor.günaydın canım pazar akşamı acile gittim sabaha kadar alt karın tarafı ağrıdı feci şekilde kasılmalarım oldusabaha kadar o ev dar geldi bana eşim de yoktu o gece ertesi günü bekledim.acile gittimde sanki bişey yapmadılarda hafta içi polikiliniğe gel dedi.rahim büyüdüğünden olabilir dedi renkli ultrasona girersin dedi.sende ne var ne yok nasılsın
Bana gunaydin sana iyi geceler ozgem sohbet yalan oldu bizim yine:)uyursa bidiklar bekliyorum sohbete Busem :)
evet canim, gunun guzel gecsin :)Bana gunaydin sana iyi geceler ozgem sohbet yalan oldu bizim yine:)
Amanin kizlar ya allah korusun dikkat edin kendinizecanim benim rahim ve alt karnimda neredeyse hergun agrim oluyor.
ozellikle geceleri cok bicimsiz uyuyorum farkina olmadan sabah kalktigimdada oluyor.
gecen hafta doktora soyledim normal bu agrilar dedi.
sancin varmi dedi yok sancim.
yani bence seninki de normal kuzum.
rahim buyuyor, bebek buyuyor, vucut doguma hazirlaniyor, panik yapma...
Sen de bicimlice yat saglikli dinlendirici bi uyku uyu.evet canim, gunun guzel gecsin :)
Ay ozgem benim kastettigim de buydu ya. Tuh üzüldüm. Olan olmus artik cikarmaya bakin koltuktan dedigin gibi. Bizim de terasta bi kosede ölmüş gecen hafta cok kötüydüKizlaarr nasilsiniz, biz bugun eve cakildik esim haftaici cok yorulmus.
1 gun evde duralim, diger gun disari cikariz haftasonu dedi :)
Ya bu arada kac gundur kertenkeleyle hic karsilasmadik evde ve bugun misafir odamiz resmen les kokuyor
Hem zavallicik olmus, hemde bildiginiz evde les var..
Birde taaa koltugun icinde.
Koltugu sokmeye calisacagiz insallah bulur, cikaririz hayvancigi
Evet gizli gizli cekistirdik seni etiketsiz hahahahhaahaeshin ben bu yorumu görmedim ,görmeyim diye mi etiketlemediniz benii ben fena değill , ben bir melekkkk
Mervecim gecmis olsun.Selammm kızlar :) dolgu yaptırdın ağızım yamuk
4.GRUP
@happy_moon @melinda23 tatlışlar grup olmuşuz nasılsınz bakım
İyim ablacım stres sinir geçiyor heycecan sanki çok yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?