Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Spor yok galiba aynı gün hem pide hem poğaça olmamış.
evet hem yemek hem spor ikiside olamadı malesef, tartılmayada korktum bugün fazla çıkarım diye, akşam sporumu yapıp yarın tartılacağım bakalım cumaya kadar düşerim umarım

Eve geldim dışarısı çok sıcak yatağa attım kendimi soyunup bu hafta ve önümüzdeki hafta hergün gündüz mesaideyim çok fena. İnşallah izinler açılsın acaip tatile ihtiyacım var

Bankada islerim vardi. Bende eve attim kendimi feci sicak

Mervisssss hic uzme kendini tatlim. Evlenirken illaa hersey ust uste gelio.aldirma hicbiseyi.
En mutlu gunun.en heyecanli anin.tadini cikarmaya odaklan.
Biz 20gun oturma odasiz oturduk
Mobilyaci pisliklik yapti. Şu gün gelcek buğün gelcek oyaladilardi.

Ben bu hafta extra bişey yapmamaya karar verdim hatta haftayada. Yani limonlu su zencefil tarçın lı su falan maydanoz suyuda icmiycem vücut bi normaline dönsün bakayım belkide böyle uğraşıyorum diye eksilmiyo kilom. Düzgün beslenme spor ve yeşil çay bakalım sonuç ne olur.

bencede birak ablacim, sadece su icmen yeterli..

Sen de bicimlice yat saglikli dinlendirici bi uyku uyu.
ben kendim bicimsizim Busem yatamiyorum ki :)

Ay ozgem benim kastettigim de buydu ya. Tuh üzüldüm. Olan olmus artik cikarmaya bakin koltuktan dedigin gibi. Bizim de terasta bi kosede ölmüş gecen hafta cok kötüydü
canim hala bulamadik odayi kirkladik ama yok yok..
2 koltugun icini acti esim her bir noktasina bakti yok yok.
koku geliyor kendi yok.

cok guzel canim :)

dün yazamadım girdim o kadar.
cumartesi falan iptaldim zaten gezmekten
seni gezgin seni :)

Günaydınlarrr canlar:)

Yok kız yaşlıydı dedikodu yapıp duruyordu
Hayret o zaman demek ki oda o yasa kadar bunalmis calismaktan kuzum :)

canim hep soyluyorum kirmayin, uzmeyin birbirinizi..
gunler gececek, sinav bitecek, evleneceksiniz sonrasinda kirginliga yer yok kuzum..

yapan olmadiki 2kisi....
uzduk ozgeyiiii
cok uzuldum evet

kahvaltida 2fincan yesilcay ictim
deneyeyim dedim kahvaltiyla
tansiyonum dustu yineeee
canim icme bosver.

hayırlı günler, hala yorgunum akşama düzelirim inşallah
Dünkü menüm:
Sabah: 1 poaça
Öğlen :4 adet kıymalı pide
Ara: türk kahvesi
Akşam: 1 dileme yakın ekmek, domates, salatalık, peynir
ah cicegim cok karbonhidrat olmus..

Bugün birazdaha iyiyim canım, uykusuz olunca 2 gün atamıyorum üstümden, bana ne gerekse sabaha kadar oturmak
Sen nasılsın
bir kac gune duzenine donersin canim, bende iyiyim ayni kosturmaca devam gulum :)

Canlar hadi kalkın spor yapalım hepbirlikte özgem gelir 3-4 saate mutlu edelim onu hamile hamile üzülmesin kaptanımız:)
hay agzin bal yesin Mervem, yok bu kizlar kac gundur yoklar

Pazara gittim geldim visne aldim onlari dondurcam aksama. Elektrikler ve sular kesik. Koktuk. Benim ekip arkadaslarim canlarim benim kadar vasat bir uyeyi sirtlarinda tasimak zorundalar ki yav yazik onlara. @fyzanur abesle_istigal
Ellerine saglik, afiyet olsun Busem :)

Kızlar köpek geri geldi safım kendini ısırttırmış bi güzel de nasıl sevinmiş annemi görünce
ay cok sevindim gozunuzaydin canim :)

Canim kisir istedi sular kesik puf
kisir yendi mi acebaaa :))

Yawrukush canım ben jilliana 3 gün ara vermek zorunda kaldım ya başamı alayım yoksa tamamlayım mı bilemedim
canim devam et kaldigin yerden bence.

Eve geldim dışarısı çok sıcak yatağa attım kendimi soyunup bu hafta ve önümüzdeki hafta hergün gündüz mesaideyim çok fena. İnşallah izinler açılsın acaip tatile ihtiyacım var
izinler yakinda cikar heralde ablacim, sende tatile atarsin kendini..

illa yasaniyor oyle aksilikler canim haklisin :)

yecrübem olmadığı içinde panik oluyorum canım ama o nasıl ağrı öyle yagece boyu anamı ağlattı...canım bişey daha srucam sana ben bebek hareketleri hergün aynı sıklıla mı olur yoksa 1 gün az 1 gün daha fazla olabiliyormu

canim doktorunu haberdar etmissin zaten o gerekli seyleri yapar endise etme..
bebek hareketleri hergun ayni sIklikta olmuyor.
mesela ben Akina hamileyken o kadar az hareket eden bir bebekti ki, tum gun hic hareket etmedigi icin doktoru ariyordum, hastaneye gidip kalp atislarini dinliyorduk iyi mi diye.
Ama bu hamileligimde bebis cok hareketli uyurken bile durmuyor fakat onunda bazen hic hareket etmedigi oluyor.
Sen takip et hareketleri 1 gun mesela hic hareket etmedigi olursa doktorunu haberdar edersin.
ama bazen sende ayaktayken, bir is vs yaparken o hareket etse bile hissetmeyebilirsin.

hareket olmadiginda tatli ye sirtustu uzan 20dk icinde oynar...elinle karnini sev hafif durt uyandir
hareketleri takip et canim

bende yesilcayla iliskimi bitirdim vatana millete hayirli olsun

Pazara gittim geldim visne aldim onlari dondurcam aksama. Elektrikler ve sular kesik. Koktuk. Benim ekip arkadaslarim canlarim benim kadar vasat bir uyeyi sirtlarinda tasimak zorundalar ki yav yazik onlara. @fyzanur abesle_istigal

sensiz saadet neymis
tatmadim bilememki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…