- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
amin canimBelli canım 20 ağustosta ve bizim buradaki düğün 22 ağustosta herşeyim alt üst oldu fotoğraf çekimim ev yerleştirme hayalim herşeyim vallaha çok canım sıkıldı ama sabır diliyoruminşallah gelecek güzel şeylere getirir hepimize kuzum
Ayy işte bizimkilerin lafları beni strese sokuyor gülüm yaa ama sonra biraz kendimi sakinleştiriyorum ama uyuz adamda anlasın istiyorm :)
Bankada islerim vardi. Bende eve attim kendimi feci sicak
Mervisssss hic uzme kendini tatlim. Evlenirken illaa hersey ust uste gelio.aldirma hicbiseyi.
En mutlu gunun.en heyecanli anin.tadini cikarmaya odaklan.
Biz 20gun oturma odasiz oturduk
Mobilyaci pisliklik yapti. Şu gün gelcek buğün gelcek oyaladilardi.
:) ayy olabilir özgem:)Hayret o zaman demek ki oda o yasa kadar bunalmis calismaktan kuzum :)
canim hep soyluyorum kirmayin, uzmeyin birbirinizi..
gunler gececek, sinav bitecek, evleneceksiniz sonrasinda kirginliga yer yok kuzum..
Ben koşuşturmaca ile yaptım kuzum sen üzülme dedim :) herkes yaz telaşında da olabilir kuzumm ama fadimeyi bende merak ediyorumhay agzin bal yesin Mervem, yok bu kizlar kac gundur yoklar
Sağolasın Özgem, iki gündür koşturuyorum doktor, alışveriş... Yarında yine kağıt kürek işleri var halledilecek. Sen nasılsın?Harpy canim 2 gundur ugramiyorsun, nasilsin, evlatlar nasil, cok mu yogunsun?
Mavibocuk kuzum cok az kaldi dugune, ben bile heyecanliyim, nasil gidiyor son hazirliklar?
@melinda23 Nenam telin mi bozuldu senin?
@happy_moon Senayim bugun misafirde agirlama, ev iside yapma gel sohbet edelim:)
@AKovser ve @Ollalla Azeri guzellerim ses verin, olduk meraktan...
KarKralicesi Iremcim nerelerdesin canim, cumadan cumaya ugrar oldun
@saricicek123 cicegim biraz dinlenebildin mi?
fyzanur kuzum bugun donuyor musun aramiza?
E-brulim canim tatilin hayirli olsun tekrardan, neler yapiyorsun? :)
@asya_01 ne var ne yok gulum, sagligin nasil?
oluroylebazen canim insallah bulunur kopus, haber ver bize..
@engindenizz toparlandin mi canim, yeni haftaya basladik, gozlerimiz seni ariyor:)
@kilomagduru canim diyeti biraktin mi, yogunum demistin ama haber alamiyoruz senden?
@zey zey nasilsin canim, her sey yolunda mi?
Dimi ama ben kendimi çok şartlandırdığımı farkettim vücudumun düzenini bozuyorum sanırım o yüzden sade su içeyim.bencede birak ablacim, sadece su icmen yeterli..
Evet evet inşallah önce kendimi tatile atayım sonra size pikinili fotoğraf atayımben kendim bicimsizim Busem yatamiyorum ki :)
canim hala bulamadik odayi kirkladik ama yok yok..
2 koltugun icini acti esim her bir noktasina bakti yok yok.
koku geliyor kendi yok.
cok guzel canim :)
seni gezgin seni :)
Hayret o zaman demek ki oda o yasa kadar bunalmis calismaktan kuzum :)
canim hep soyluyorum kirmayin, uzmeyin birbirinizi..
gunler gececek, sinav bitecek, evleneceksiniz sonrasinda kirginliga yer yok kuzum..
cok uzuldum evet
canim icme bosver.
ah cicegim cok karbonhidrat olmus..
bir kac gune duzenine donersin canim, bende iyiyim ayni kosturmaca devam gulum :)
hay agzin bal yesin Mervem, yok bu kizlar kac gundur yoklar
Ellerine saglik, afiyet olsun Busem :)
ay cok sevindim gozunuzaydin canim :)
kisir yendi mi acebaaa :))
canim devam et kaldigin yerden bence.
izinler yakinda cikar heralde ablacim, sende tatile atarsin kendini..
illa yasaniyor oyle aksilikler canim haklisin :)
Iyi eğlenceler sizeGuzeller 1 bucuk saat sonra esim isten izin alip gelecek.
Oglen ailecek yemege ve festivale gidecegiz kismetse.
Simdi oglani ve kendimi hazirlamaya baslayacagim.
Bugun az ugrayabilirim takima ama eve donunce farki kapatirim :)
Opuyorum hepinizi..
Bebeğin hareketleri hergün aynı olmaz canım sen yorgunsan az hareket eder unutma sen ne hissedersen bebekte aynısını hisseder.yecrübem olmadığı içinde panik oluyorum canım ama o nasıl ağrı öyle yagece boyu anamı ağlattı...canım bişey daha srucam sana ben bebek hareketleri hergün aynı sıklıla mı olur yoksa 1 gün az 1 gün daha fazla olabiliyormu
Boncuğum maalesef erkekler kadınlar tamamen farklı birbirinden kadın ne kadar derin düşünürse erkek o kadar yüzeysel düşünür sen üzme kendini.Ayy işte bizimkilerin lafları beni strese sokuyor gülüm yaa ama sonra biraz kendimi sakinleştiriyorum ama uyuz adamda anlasın istiyorm :)
:) ayy olabilir özgem:)
Vallaha birçok fedakarlıkta bulunuyorm onunda bunu görmesini istiyorum özgem yaaa ben onun için nelere katlanıyorm oda bunun farkına varsın istiyorum
Ben koşuşturmaca ile yaptım kuzum sen üzülme dedim :) herkes yaz telaşında da olabilir kuzumm ama fadimeyi bende merak ediyorum
Aynen öyle ablacımmm ama işte insan anlaşılmakta istiyorDimi ama ben kendimi çok şartlandırdığımı farkettim vücudumun düzenini bozuyorum sanırım o yüzden sade su içeyim.
Evet evet inşallah önce kendimi tatile atayım sonra size pikinili fotoğraf atayım
Iyi eğlenceler size
Bebeğin hareketleri hergün aynı olmaz canım sen yorgunsan az hareket eder unutma sen ne hissedersen bebekte aynısını hisseder.
Boncuğum maalesef erkekler kadınlar tamamen farklı birbirinden kadın ne kadar derin düşünürse erkek o kadar yüzeysel düşünür sen üzme kendini.
Ellerine sağlık canım benim :)
Teşekkür ederim :)B
bayıllldımmmmm
Asıl sen harikasın bitanem :)gunduz yeseydin bir sey olmazdi ablam.
eheheh yeni mi mezun olmus acaba canim:)
cok guzel canim benim :)
hemen not ettim harikasin Melisim :)
hangi sehirdesiniz canim?
ohh mis koy hayati gibisi var mi kuzum..
tamam canim bugun islerim tabloya:)
havalar felaket sicak kuzum oglen vakti cikmayin disari..ya bugun ne sicak basima gunes gecti
oglen sicaginda oyun hamuru aramaya ciktik o marketede bakalim bu marketede bakalim derken gunes bana guzel guzel baktiiiiiii
afiyet olsun canim, bant evde degil mi neden gunes gecti basina?sabah
2yumurta
2dilim tbe
peynir zeytin
2fincan yesilcay
az bal
tereyag
ara
1hurma
3dilim seftali
1minik incir
2ceviz
(bu karbonhidratlariHarpy icin yedim)
ogle
1kucuk tabak firinda sebze
2yumurtadan kasarli omlet
1kase yogurt
aksam
patlicani kozledim sarmisakli yogurtla karistirdim
uzerinede kiymali sote
cok az gobek salata
4parca kavun
3 minik uzum kadar kurabiye
su 2ltdir daha icerim
basima gunes gecti 40dk bantta yuruyus zor yaptim
sagol bir tanem iyi yapmissin..Ayy işte bizimkilerin lafları beni strese sokuyor gülüm yaa ama sonra biraz kendimi sakinleştiriyorum ama uyuz adamda anlasın istiyorm :)
:) ayy olabilir özgem:)
Vallaha birçok fedakarlıkta bulunuyorm onunda bunu görmesini istiyorum özgem yaaa ben onun için nelere katlanıyorm oda bunun farkına varsın istiyorum
Ben koşuşturmaca ile yaptım kuzum sen üzülme dedim :) herkes yaz telaşında da olabilir kuzumm ama fadimeyi bende merak ediyorum
Allah kolaylik versin canimin ici, bende iyiyim bugun epey gezdik, simdi yorgunluktan ayakta uyuyorum :)Sağolasın Özgem, iki gündür koşturuyorum doktor, alışveriş... Yarında yine kağıt kürek işleri var halledilecek. Sen nasılsın?
bekliyoruz ablam tatil ve pikinili fotolari :)Dimi ama ben kendimi çok şartlandırdığımı farkettim vücudumun düzenini bozuyorum sanırım o yüzden sade su içeyim.
Evet evet inşallah önce kendimi tatile atayım sonra size pikinili fotoğraf atayım
Iyi eğlenceler size
Bebeğin hareketleri hergün aynı olmaz canım sen yorgunsan az hareket eder unutma sen ne hissedersen bebekte aynısını hisseder.
Boncuğum maalesef erkekler kadınlar tamamen farklı birbirinden kadın ne kadar derin düşünürse erkek o kadar yüzeysel düşünür sen üzme kendini.
canim cok gecmis olsun, oglen vakti disari hic cikma Kardiyem..beynimin uzerine bir torba buz koydum ve guzel bir agri kesici ictim...
sicak carptigini anlamadan birde spor yaptigim icin cok fenayim direkt soguk suya girmeliydim...
siz siz olun benim yaptigimi yapmayin resmen catliyorum agridannn
sporlar sahane :)Menümü yazayım.
Sabah yulaf ezmesi süt 1 kaşık kadar bitter çikolata 1 avuç ceviz
Öğlen 1 kepçe çorba çeyrek simit domates
Ara 5 / 6 erik nescafe
Akşam çeyrek gözleme çay salata
Ara 3 dilim kavun bir iki ceviz
Su 2.5 lt yesilcay 2 kupa 1 sade kahve 2 kupa nescafe ara sıra içtim
Spor yürüyüş 10000 adım 50 Suat 200 jj 20 şer den 2 şer set simit hareketleri
9 saat tarla mi? oy oy oy...Menüm
Sabah
Yufka
Şekersiz sütlü kahve
Domates salatalık
Közlrnmiş biber
Közlenmiş patlıcan salatası
2 dilim peynir
Ara
Ayran
Öğle
1 dilim ekmek
Sulu yemek
Cacık
Ara
Yarım simit
Armut
Akşam yok
Su 3 litre
Adım 4000
9 saat tarla :)
@AKovseroluroylebazen KarKralicesi
bugun spor yaparsin bence kzuum :)Selam :) menümü yazıp zıbaracağım izninizle :)
Sabah
Omlet
Tost
Süt
Öğlen
Yourt yulaf kuru üzüm baharat karışımı
Akşam
Dürüm döner
Ayran
Ara
2 bitter
Taatlı krizi tuttu gece gece yaa
Bu hafat ço spor yapamıyorum nedense hep koşturmacadayım
Yarın erken yatıp sabhın köründe kalkıp yapayım diyorum hava da çok sıcakpöff iyi geceler :*
günaydın ablacım,nasılsın,napıyosun :)Günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?