- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Aynen cnm tam uyicak gözünü açıp bakıyor geri kapatıyor
sıcaktan uyuyamıyodur yavrucak , bu havalar hepimizi perişan etti hiç esmiyor ya .sıcaktan sabahın 6sında uyanıyorum .Aynen cnm tam uyicak gözünü açıp bakıyor geri kapatıyor
anladım canım benim.teşekkür ederimDimi ama ben kendimi çok şartlandırdığımı farkettim vücudumun düzenini bozuyorum sanırım o yüzden sade su içeyim.
Evet evet inşallah önce kendimi tatile atayım sonra size pikinili fotoğraf atayım
Iyi eğlenceler size
Bebeğin hareketleri hergün aynı olmaz canım sen yorgunsan az hareket eder unutma sen ne hissedersen bebekte aynısını hisseder.
Boncuğum maalesef erkekler kadınlar tamamen farklı birbirinden kadın ne kadar derin düşünürse erkek o kadar yüzeysel düşünür sen üzme kendini.
süt yağlı süt sanırım çok içme bence canım ,diyete darbe olmasın :) diyetisyenine gidip sorana kadar 1 bardakla sınırlı kal bence :)Kızlar dün 5 lt süt aldım yoğurt mayalamak için kesti bende lır peynirini aldım süzdüm peynir altı suyunu da hemen dolaba koydum. Bu suyun protein bakımından çok faydalı olduğunu duymuştum. Günde kaç bardak içebilirim bilgisi olan var mı ? Bu arada lor peynirim oldu bi sürü tatlı miss
tamam canım denicemhareket olmadiginda tatli ye sirtustu uzan 20dk icinde oynar...elinle karnini sev hafif durt uyandir
hareketleri takip et canim
anladım canım dr um özelde değil o yüzden acile gitmek gerekiyor acilede hareket etmiyor diye gitsem sopayla kovalarlar heralde o gün gittiğimde sabaha sabah etmiştim ağrıdan eşim şehir dışından geldi beni adam duş bile almadan götürdü hemen dr iyiydi Allahı var ama stajer kızdı galiba hemşire değildi dövecek gibi hareket ediyor ağrım var çok fena diyorum eeee yani diyor parazitcanim doktorunu haberdar etmissin zaten o gerekli seyleri yapar endise etme..
bebek hareketleri hergun ayni sIklikta olmuyor.
mesela ben Akina hamileyken o kadar az hareket eden bir bebekti ki, tum gun hic hareket etmedigi icin doktoru ariyordum, hastaneye gidip kalp atislarini dinliyorduk iyi mi diye.
Ama bu hamileligimde bebis cok hareketli uyurken bile durmuyor fakat onunda bazen hic hareket etmedigi oluyor.
Sen takip et hareketleri 1 gun mesela hic hareket etmedigi olursa doktorunu haberdar edersin.
ama bazen sende ayaktayken, bir is vs yaparken o hareket etse bile hissetmeyebilirsin.
hareket etmiyor demezsinde ağrım var felan dersin o bahaneyle baktırmış olmazmısın acaba :) ne paraziti var sende canım özel değilse ,çok geçmiş olsun bu arada .anladım canım dr um özelde değil o yüzden acile gitmek gerekiyor acilede hareket etmiyor diye gitsem sopayla kovalarlar heralde o gün gittiğimde sabaha sabah etmiştim ağrıdan eşim şehir dışından geldi beni adam duş bile almadan götürdü hemen dr iyiydi Allahı var ama stajer kızdı galiba hemşire değildi dövecek gibi hareket ediyor ağrım var çok fena diyorum eeee yani diyor parazitiş yaptığımdan dolayıda olabilir,ama bazen az hissediyorum bazen hiç bazende net şekilde hissediyorum
1 ay 11 gün canım :)E-brulim senin bebişin gelmesine 1 ay 1 gün akldı demi :)):
eylülün 14 ü demedikmi kafana göre erteliyomusun napıyosun1 ay 11 gün canım :)
İyiyim canım sen nasılsıngünaydın ablacım,nasılsın,napıyosun :)
Kalorisi az olmadığı için dikkatimi çekti önümüzdeki günlerde değerlendireyim ben bunuablacim eglenceli bir diyet.
gunluk 1500 kalori almak da az degil.
biraz diyetin protein miktari az.
ama istersen yapabilirsin :)
bende iyiym sağ ol :)İyiyim canım sen nasılsın
Kalorisi az olmadığı için dikkatimi çekti önümüzdeki günlerde değerlendireyim ben bunu
Canim kadrisim duymasan da gerçekler bunlar :)))
sensiz saadet neymis
tatmadim bilememki
Inşallah kuzum ooh süpersin tatlım:)Seninde 20 li günler gelinliğin içinde harika olucaksın canım ben bu 24 gün karın egzersizlerine ağırlık verşcem bu günde spor günm
beynimin uzerine bir torba buz koydum ve guzel bir agri kesici ictim...
sicak carptigini anlamadan birde spor yaptigim icin cok fenayim direkt soguk suya girmeliydim...
siz siz olun benim yaptigimi yapmayin resmen catliyorum agridannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?