Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar dün 5 lt süt aldım yoğurt mayalamak için kesti bende lır peynirini aldım süzdüm peynir altı suyunu da hemen dolaba koydum. Bu suyun protein bakımından çok faydalı olduğunu duymuştum. Günde kaç bardak içebilirim bilgisi olan var mı ? Bu arada lor peynirim oldu bi sürü tatlı miss

anladım canım benim.teşekkür ederim

süt yağlı süt sanırım çok içme bence canım ,diyete darbe olmasın :) diyetisyenine gidip sorana kadar 1 bardakla sınırlı kal bence :)

anladım canım dr um özelde değil o yüzden acile gitmek gerekiyor acilede hareket etmiyor diye gitsem sopayla kovalarlar heralde o gün gittiğimde sabaha sabah etmiştim ağrıdan eşim şehir dışından geldi beni adam duş bile almadan götürdü hemen dr iyiydi Allahı var ama stajer kızdı galiba hemşire değildi dövecek gibi hareket ediyor ağrım var çok fena diyorum eeee yani diyor parazitiş yaptığımdan dolayıda olabilir,ama bazen az hissediyorum bazen hiç bazende net şekilde hissediyorum

hareket etmiyor demezsinde ağrım var felan dersin o bahaneyle baktırmış olmazmısın acaba :) ne paraziti var sende canım özel değilse ,çok geçmiş olsun bu arada .

Ya oyle sapsiklikler ben de yaparim bazen. Tansiyonlarimi dusururum bile bile. Neyse gecmis olsun. Bu yukselisler bize iyi degil sagligimizin kiymetini bilmeliyiz.
beynimin uzerine bir torba buz koydum ve guzel bir agri kesici ictim...
sicak carptigini anlamadan birde spor yaptigim icin cok fenayim direkt soguk suya girmeliydim...
siz siz olun benim yaptigimi yapmayin resmen catliyorum agridannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…