Kesmesin ebrusu gormeye gitcem nolcak bi gozu cekik daha mı degerli saniyosun benim gamzelimden hih ben gitcem seni almicam sen otur sana cocuklari birakayim ben..... :)))ebruş almanyada yaşıyor orası seni kesmez,sen koreye git
öhümmm bmhümmm dediğin gbii tamamen hormonalll senin hormonlar bozulmuş özgemm :)yalanci kaptana cikti adimiz
kizz demedin mi sat bebeleri babasina istemem ben kafanizi kirarim, bebelerin sumugunu aktirim diye
ben mi yanlis anladim acep?hep hormonlardan muhterem :)
Hahahaa söyleme ozge söyleme:)))memurluk olayı nedir bana da anlatın ben eksik kalmışım ondan ? :)
memurlara tatil yok ya bugun bu fotoyu yolladim watsaptan:)memurluk olayı nedir bana da anlatın ben eksik kalmışım ondan ? :)
bi an çocuk sevmediğime karar verdimKesmesin ebrusu gormeye gitcem nolcak bi gozu cekik daha mı degerli saniyosun benim gamzelimden hih ben gitcem seni almicam sen otur sana cocuklari birakayim ben..... :)))
hah bu iyi fikir bebeleri feyzaya satalim biz gidelim Ebruya :))Kesmesin ebrusu gormeye gitcem nolcak bi gozu cekik daha mı degerli saniyosun benim gamzelimden hih ben gitcem seni almicam sen otur sana cocuklari birakayim ben..... :)))
çiçekli donmu o koptummmmemurlara tatil yok ya bugun bu fotoyu yolladim watsaptan:)
Eki Görüntüle 1866052
gelsene sende watsapaaaa :)
bak oturur aglarim, sonra bir posta gulerim ustune, sonra da ne yesem diye dolaba kosarimmm,ayagini denk al :))öhümmm bmhümmm dediğin gbii tamamen hormonalll senin hormonlar bozulmuş özgemm :)
2.kez çocuk sevmediğime karar verdim.hah bu iyi fikir bebeleri feyzaya satalim biz gidelim Ebruya :))fyzanur
hep bahane hep bahane amaaa yaaaaçiçekli donmu o koptummmbenim tel yok bu ara ,yenisini alıyımda gelicem
tamam senin çocuklara bakıyım ozaman amaaaaabak oturur aglarim, sonra bir posta gulerim ustune, sonra da ne yesem diye dolaba kosarimmm,ayagini denk al :))
cok tatlilar canim bir gorsen serbet gibilerr :)2.kez çocuk sevmediğime karar verdim.
marka araştırmalarındayım şuan :)hep bahane hep bahane amaaa yaaaa
kağıt helva alırım onlara ben birlikte yerizcok tatlilar canim bir gorsen serbet gibilerr :)
canin dondurmada cekmez onlarin yaninda:)
Bırakalım deniz aksam ustu ahira girmiş inek yatiyo ama dev gibi inegin karnina karnina vuruyomus bu kalk dedem sut alcak senden diye buna bi kuyruk sallamis inek bastan asagi kirlenmis. Neyle olduguju soylememe gerek yok heraldehah bu iyi fikir bebeleri feyzaya satalim biz gidelim Ebruya :))fyzanur
çocuğa mı acırsın yıkayana mıBırakalım deniz aksam ustu ahira girmiş inek yatiyo ama dev gibi inegin karnina karnina vuruyomus bu kalk dedem sut alcak senden diye buna bi kuyruk sallamis inek bastan asagi kirlenmis. Neyle olduguju soylememe gerek yok heraldekoptum ya
Cocuga acirim zira hayvan dev gibi ve adi ustunde hayvan bi boynuz atsa dusunmek istemiyorum. Bi kuyruk darbesiyle kurtardigimiza sukredince yikadigim seyin ne oldugu cok umrumda olmadi ama cok komik görünüyordu ilk tepkim gulmek oldu. Dusunmeyelim kotu ihtimalleri. Bu arada benim sipaciklarima bakmanin zor bi yani yok. Sen bakarsin yaparsin aslansin supersin :)))çocuğa mı acırsın yıkayana mı
dedesi izin verdiyse koruyodur diye düşünmüştüm ben . gazla çalışmıyorum ben yarabbi çok şükürCocuga acirim zira hayvan dev gibi ve adi ustunde hayvan bi boynuz atsa dusunmek istemiyorum. Bi kuyruk darbesiyle kurtardigimiza sukredince yikadigim seyin ne oldugu cok umrumda olmadi ama cok komik görünüyordu ilk tepkim gulmek oldu. Dusunmeyelim kotu ihtimalleri. Bu arada benim sipaciklarima bakmanin zor bi yani yok. Sen bakarsin yaparsin aslansin supersin :)))
bekliyoruzzz cicimm :)marka araştırmalarındayım şuan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?