hep karbonhidrat hep karbonhidrat :)kağıt helva alırım onlara ben birlikte yeriz
ne guzel cocukluklari canim, bu gunleri ozleyecekler:)Bırakalım deniz aksam ustu ahira girmiş inek yatiyo ama dev gibi inegin karnina karnina vuruyomus bu kalk dedem sut alcak senden diye buna bi kuyruk sallamis inek bastan asagi kirlenmis. Neyle olduguju soylememe gerek yok heraldekoptum ya
tamam canim iyiymissin ya hic sorun yok Saadetim :)Bugün ki menüm
Sabah
Limonlu su
Zeytin
Peynir
Omlet
2 dilim tbe
Öğlen
Çorba
3 yk bulgur
Akşam
Yoğurt
Çiğer sote
Su 2 litre
Yawrukush kaptanım kusura bakma dün bir türlü nete giremedim sorun vardı
ayy erken daha uyuma sekerim :)
Bırakalım deniz aksam ustu ahira girmiş inek yatiyo ama dev gibi inegin karnina karnina vuruyomus bu kalk dedem sut alcak senden diye buna bi kuyruk sallamis inek bastan asagi kirlenmis. Neyle olduguju soylememe gerek yok heraldekoptum ya
ben seni uyumadan beklerim jiliyi yap sen canim :)Sana erken kaptişim sen yatmadan kalkıp jili yapmam lazım :)
Allaaaaah resmen sinek muamelesi yapmış kızınaneyseki
hangi masalı anlattın :)
Bırakalım deniz aksam ustu ahira girmiş inek yatiyo ama dev gibi inegin karnina karnina vuruyomus bu kalk dedem sut alcak senden diye buna bi kuyruk sallamis inek bastan asagi kirlenmis. Neyle olduguju soylememe gerek yok heraldekoptum ya
Allah korumuş çılgın çocuğuBırakalım deniz aksam ustu ahira girmiş inek yatiyo ama dev gibi inegin karnina karnina vuruyomus bu kalk dedem sut alcak senden diye buna bi kuyruk sallamis inek bastan asagi kirlenmis. Neyle olduguju soylememe gerek yok heraldekoptum ya
Ya senin doğal menülerine yufkana közlenmiş tüketmene hastayım:))Menüm
Sabah
Yufka
Şekersiz sütlü kahve
Domates salatalık
Közlrnmiş biber
Közlenmiş patlıcan salatası
2 dilim peynir
Ara
Ayran
Öğle
1 dilim ekmek
Sulu yemek
Cacık
Ara
Yarım simit
Armut
Akşam yok
Su 3 litre
Adım 4000
9 saat tarla :)
@AKovseroluroylebazen KarKralicesi
Yaaa unuturmuyum kilom sabitte acıkcası pek yüzüm ve motivasyonum yok
marifetli hatunsun vesselam :)bilmem ki gozume batti baliktan sonra camasir suyuyla tezgahi silcektim oyle sildim yaniiii
koti birsey ama yat iste ne guzel
meyve bu hafta hep yedim ki yemiyordum
olabilir mi
ya tartimmi bozuktu
nazarmi degdi
yarin annem gelecek insaallah cuma sabahi gidip kan degerlerime baktirayim diyorum
ama cok uzgunum
yani sporu oyle bir yapiyorumki goz kapaklarimi acamiyorum terden kollarimdan bile akiyorrr cok caba harcadim bu hafta 7ler hayalimdi
ay buna cok guldum
bakalim ben ne zaman uyutabilecegim sipami saat 22.30 uykuya diren Akin...esim sporda kizlari zor uyuttum
yatirdim yanima masal anlattim buyuk hemen uyududa kucuk direndiiiii ama ben kazandimmmm
50 dk sürmüs
demekki neymis ayri ayri uyutacakmisimmmm
kahveeeeeeeee
harika birgun olmus kuzum :)Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 sb süt
Peynir
Öğle
5 adet eti form
1 nektari
Akşam
1 tabak lahana yemeği
1 sb yoğurt
1 kepçe çorba
Salata
2 dilim tbe
Ara
1 sb peynir altı suyu
2 sb kefir
2 lt su
1 saat spor salonu egzersizler
Programım değişti dahada zorluyorum kendimi...
@Mavibocuk @melinda23Yawrukush
az yemissin bugun canimin ici, cok calisiyorsun ac kalma...Menüm
Kahvaltı
Yufka
Soğanlı yumurta
Peynir 2 dilim
Şekersiz kahve
Domates salatalık
Közlenmiş biber
Ara
2 dilim kavun şekersiz olandan
1 küçük armut
Öğle
4 yk bulgur pilavı
Salata
Ara
Az üzüm
Akşam yok
Su 3 litre
Adım 4100 civarı
Yan mekik 100
Squat 10
50 ip atlama
@AKovseroluroylebazen Yawrukush
kulaklarini cinlatalim dedik ozledikte :)Ay tabi ki, evde entegre zilleri olan bir tek o var :)
Ay ne olmuş benim karbonhidratlarıma ki
incir kac adet canimmm?Menum
Sabah
Beyaz peynir
Domates
Biber
Cokelek
1 yumurta
Ogle
Incir
Aksam
Bamya
Salata
Mercimek Çorbası
Su 3 lt
Spor yok
havuz partisi yapmissiniz ne guzel canim :)Menüm
Sabah yok
Öğlen
Omlet
Süt
Tost
Domadomates
Ara
Kahve
Bitter
Ayran
Akşam
1 sk makarna
Tonbalıklı salta
Ara
Az kavun
Spor yok ama çocukları havuza götürdük kızım hiç durmadı devamlı peşine koştum küçük şişme havuzu doldurduk onun için ama o hep büyük havuza girmek istedi.. hal böyleyken kriz üzerine kriz yaşadık..
arabalarin arkasina yapistirilan aile stickerina ek olarak kertenkelede aliciiim , evcil olmus hayvanimizzz :)Koptum bunakaptişimin gönlü bu geniştir :)
dance with me to the end of the love bizim esimle dugun salonuna giris sarkimizdi:)Canim ne tur muzik seversin bilmiyorum ki. Dance me to the end of love var standart cok caliniyo dugunlerde ben cok severim.
cocuklugumun balik krakeri :)Bugün baya yayıldım yattım ben sporda yok menümü yazayım biraz kitap okuyup yatayım
Sabah yulaf ezmesi keten tohumu yarım şeftali süt
Öğlen 4 kaşık nohutlu pilav ayran
Sade kahve bikaç balık kraker 2 kuş lokumu
Akşam sarımsaklı zeytinyağlı yeşil fasulye haşlama 1 parça fırında tavuk
Su 3 ü geçti
Spor yok
Cezalarimi alayım
aa motivasyonum yok ne demek canim..Yaaa unuturmuyum kilom sabitte acıkcası pek yüzüm ve motivasyonum yok
canim mrnuler ve sporlar gayet guzel.Salı
Sabah yok
Öğle 1 hamburger
Akşam
Patlıcan yemeği
2 dilim ekmek
3 zeytin
Çok yoruldum
Akşama kadar ayaklarım sızladı
2 litreden fazla su
Çarsamba
Sabah
1puaca
Öğlen
Yarım tabak
Barbunya
Akşam
1 dilim karpuz
3 kaşık pilav
Salata
Yarım tabak barbunya
20dk yürüyüs tempolu
Az su
@AKovserKarKralicesi tiffany20
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | 50DK | ODUL 100IA | - | ||||
Mavibocuk | - | - | - | - | - | - | |
melinda23 | - | - | - | - | - | - | |
abesle_istigal | ODUL | - | - | ||||
haeshin | 50DK | ODUL | 50M | - | |||
gogo2405 | ODUL DINLENME | 50S | 25IA 100JJ | - | |||
tiffany20 | ODUL | - | - | ||||
happy_moon | - | - | - | - | - | - | |
AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
KarKralicesi | ODUL | - | - | - | - | ||
fyfyfy | - | - | - | - | - | - | - |
Ollalla | - | - | - | - | - | - | - |
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
saricicek | - | - | 50M 50S | 5 DK Y 5 DK Y | - | ||
fyzanur | ODUL | - | - | - | 50M 100IA | - | |
Saadetim33 | - | - | - | ||||
oluroylebazen | - | 5DK Y 5DK Y | - | ||||
engindenizz | - | - | - | - | - | - | - |
kilomagduru | ODUL 50M | - | - | - | - | - | - |
önüme çay koymuşum bunu görünce fark ettim ,nasıl bi unutkanlıksa
reglden önce alsaydım şu cezaları keşke :)neyse dün spor yapıcam diye söz verdim yinede yapıcam :)TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy 50DK ODUL 100IA 50M 5DK Y - Mavibocuk - - - - - - melinda23 - - - - - - abesle_istigal ODUL - - haeshin 50DK ODUL 100IA 50S 50M 50S - gogo2405 ODUL DINLENME 50S 25IA 100JJ - tiffany20 ODUL - - happy_moon - - - - - - AKovser - - - - - - - KarKralicesi ODUL - - - - fyfyfy - - - - - - - Ollalla - - - - - - - zey zey - - - - - - - saricicek - - 50M 50S 50IA 5 DK Y 5 DK Y - fyzanur ODUL - - - 50M 100IA - Saadetim33 - MUAF MUAF MUAF - MUAF - oluroylebazen - 10DK Y 5DK Y 5DK Y - engindenizz - - - - - - - kilomagduru ODUL 50M - - - - - -
[/td][/td][/td][/td]
neye alerjin var abla ,bende bugün gidip alerji ilacımı ayzdırsam iyi hatırlattın :)Günaydın demismiydim çok zor kalktım bugün akşam alerji ilacı aldım alerjim azdı yine sesim çatallı çıkıyo kısık gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?