Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tedavini bitir tabiki cicegim degmez agri cekmeye. İltihapların icin maydanoz suyu ve sarimsak tuket. Sarimsak cok faydali ve guclu bi besin.

Bende gelim mi nolur nolur nolur ha gelim ha nolur ha gelsem ya nolur
yaya tabi :)akın bi yandan karnındaki bebiş bi yandan ,sen daha markete gidemiyosun özgem:) kocişe yıkıp kaçıcam hepsini diyosan varım ben ,ebruşun kocasınıda atarız evden biz kalırız @E-brulim

kanepe ne oldu ozaman attınız mı? kalbinde ne geniş miş ölü kertenkele bilem var içinde
canim koltuklari didik didik etti esim koltuklarda yok o yuzden atmadik..
klima pervazlarindan girmis olabilir diye dusunuyoruz..
bulaydik cenaze toreni yapaydik oskarimiza:)

ya Kadriyecim masallah diyeyim de oncelikle, nasil hergun bir is yapiyorsun?
ben o kadar enerjisizim ki bugun, misal oglani kuvete soktum oynuyor, benim hicbir sey yapacak enerjim yok..
bunun sirri nedir sekerim?
Ozge ya gulsem mi aglasam mi bilemedim. Su dedigin laf mi? Tek bunyede iki kisi oldugundan olabilir mi acaba yorgunluk:))) kiz sen hamilesin unuttun mu? Benim kalbim bile yorulmus hamileyken dr burden fazla vucuda kan pompaliyor napsin organcik dediydi.

Kaç gündür yoksun canim . Nasılsın bakalım.
Yawrukush kaptanimiz yazmış gerekli olan her seyi.
Bende fikrimi yazayım madem bir rahatsızlık geçirdin şimdi ilk amacın beslenmeni düzene sokmak olmalı diye düşünüyorum. Menulerinden gördüğüm kadarıyla bencede yetersiz besleniyorsun.. takımdan uzak kalmamaya çalış bizler sana sonuna kadar destek oluruz ortam sanal olabilir ama hepimiz gerçek insanlarız ve hızlı kilo verdiren diyetlerden uzak duruyoruz sağlıklı beslenmek ilk amacımız. Eğer istersen sana 1500// 1600 kalorilil beslenme diyetlerini önerebilirim. Kulağa fazla gibi geliyor ama beslenmesi düzenleyip sağlıklı hale getirmek açısından güzel olur yani diyetisyenlerin verdiği tür diyet listesi. Yada Karatay kitaplarından edinip bilgi alabirsin canan Karatay da iyi bir uzman.

eheheh neden ki Busem biyonik hatun olamam mi bende :))

neyyyy benmi istemiyorummm hiiiii yalancııı kaptannn. ben çocuklara bayılırım hele senin minik oğlana hastayım şımarıkya tam benlik :):)
yalanci kaptana cikti adimiz
kizz demedin mi sat bebeleri babasina istemem ben kafanizi kirarim, bebelerin sumugunu aktirim diye
ben mi yanlis anladim acep?hep hormonlardan muhterem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…