Canim ne tur muzik seversin bilmiyorum ki. Dance me to the end of love var standart cok caliniyo dugunlerde ben cok severim.Kızçeler nasılsınız bakım bana düğün pasta müziği lazım yaaaa yardım edin hadin hep bir elden:)))
Tedavini bitir tabiki cicegim degmez agri cekmeye. İltihapların icin maydanoz suyu ve sarimsak tuket. Sarimsak cok faydali ve guclu bi besin.sağol kuzu iltahaptan bu ağrılarım biliyorum aslında ama bi türlü tam anlamıyla tedaviyi bitirmediğimden tazeleniyor.Artık bende sıkıldım bu ağrıları dönem dönem çekmekten,sanırım gideceğim doktora hiç istemesemde
aynen öyleKoptum bunakaptişimin gönlü bu geniştir :)
yaya tabi :)akın bi yandan karnındaki bebiş bi yandan ,sen daha markete gidemiyosun özgem:) kocişe yıkıp kaçıcam hepsini diyosan varım ben ,ebruşun kocasınıda atarız evden biz kalırız@E-brulim
yaya tabi :)akın bi yandan karnındaki bebiş bi yandan ,sen daha markete gidemiyosun özgem:) kocişe yıkıp kaçıcam hepsini diyosan varım ben ,ebruşun kocasınıda atarız evden biz kalırız@E-brulim
Cok guzeeelFikrimin ince gulunu bende cok severim acayim dinleyeyim :)
canim koltuklari didik didik etti esim koltuklarda yok o yuzden atmadik..kanepe ne oldu ozaman attınız mı? kalbinde ne geniş miş ölü kertenkele bilem var içinde
Ozge ya gulsem mi aglasam mi bilemedim. Su dedigin laf mi? Tek bunyede iki kisi oldugundan olabilir mi acaba yorgunluk:))) kiz sen hamilesin unuttun mu? Benim kalbim bile yorulmus hamileyken dr burden fazla vucuda kan pompaliyor napsin organcik dediydi.ya Kadriyecim masallah diyeyim de oncelikle, nasil hergun bir is yapiyorsun?
ben o kadar enerjisizim ki bugun, misal oglani kuvete soktum oynuyor, benim hicbir sey yapacak enerjim yok..
bunun sirri nedir sekerim?
hahh soyleee :))yarın düzelticem sporumu da yapıcam sen kızma
oyy Allah kolaylik versin canim benim...Evet canım 9 saat tütün kırıyorum
ayy erken daha uyuma sekerim :)Aýyyyyyyyy gideyim yatayım da yarın sabahın köründe kalkıp spor yapıvereyim bari
Kaç gündür yoksun canim . Nasılsın bakalım.Herkese merhaba bi hastalık geçirdiğimden dolayı yemeğimi biraz arttırdım eskiden hiç yemiyodum ve bu aralar tam diyetlik yememe rağmen kilo veremiyorum ve bu durum Can'ımı çook sıkıyo lütfen yardımcı olur musunuz
cocuklulari istemiyor bu feyzosBende gelim mi nolur nolur nolur ha gelim ha nolur ha gelsem ya nolur
ebruş almanyada yaşıyor orası seni kesmez,sen koreye gitBende gelim mi nolur nolur nolur ha gelim ha nolur ha gelsem ya nolur
eheheh neden ki Busem biyonik hatun olamam mi bende :))Ozge ya gulsem mi aglasam mi bilemedim. Su dedigin laf mi? Tek bunyede iki kisi oldugundan olabilir mi acaba yorgunluk:))) kiz sen hamilesin unuttun mu? Benim kalbim bile yorulmus hamileyken dr burden fazla vucuda kan pompaliyor napsin organcik dediydi.
neyyyy benmi istemiyorummm hiiiii yalancııı kaptannn. ben çocuklara bayılırım hele senin minik oğlana hastayım şımarıkya tam benlik :):)cocuklulari istemiyor bu feyzosfyzanur Busem.
hem sana foto yolladim ya watsaptan memurlarla ilgili gidemeyiz kuzum :)
memurluk olayı nedir bana da anlatın ben eksik kalmışım ondan ? :)cocuklulari istemiyor bu feyzosfyzanur Busem.
cocuklulari istemiyor bu feyzosfyzanur Busem.
yalanci kaptana cikti adimizneyyyy benmi istemiyorummm hiiiii yalancııı kaptannn. ben çocuklara bayılırım hele senin minik oğlana hastayım şımarıkya tam benlik :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?